Σαν οικογένεια

στις 08-05-2019
Γεια σας. Είμαι ο Σπύρος 46χ, παντρεμένος από τα 20 με τη Γεωργία. Με την γυναίκα μού αν και από την αρχή είχαμε προβλήματα, αποκτήσαμε 2 παιδιά, το Στέλιο και την Εύα. Τελικά χωρίσαμε πριν 11 χρόνια. Η ιστορία μου άρχισε 3 Χρόνια νωρίτερα.

Ήταν μέσα καλοκαιριού Η γυναίκα μου, εκείνη την ημέρα είχε πρωινή βάρδια στο νοσοκομείο και έφυγε νωρίς. Εγώ όπως κάθε μέρα στις 8 να ανοίξω το μαγαζί. Τα παιδιά ξυπνούσαν κατά της 12. Φτάνοντας στο μαγαζί λόγου σοβαρής βλάβης από τη ΔΕΗ είχε διακοπή. Έτσι βγήκα για κάτι εξωτερικές δουλείες και κατά της 11 γύρισα σπίτι να ντυθώ και να πάω για κάνα ουζάκι με τους φίλους. Μπήκα στο σπίτι αθόρυβα να μην ξυπνήσω τα παιδιά, όταν απ το δωμάτιο της Εύας άκουσα κάτι σαν βογκητά. Πλησίασα να δω τι συμβαίνει, η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και στο κρεβάτι η κόρη μού γυμνή με ανοιχτά τα πόδια και από πάνω ο γιος μού να τη γαμάει.

Έμεινα και τους κοίταζα μην πιστεύοντας στα μάτια μού και μην ξέροντας πως να αντιδράσω. Από τη μια ήθελα να βάλω της φωνές και από την άλλη με καύλωνε το όλο σκηνικό.

- Έτσι αδερφούλη, έτσι γάμα με, μη σταματάς.

Ο Στέλιος είχε πέσει πάνω της, τη φιλούσε στο λαιμό και τα χείλη και ο πούτσος του να μπαινοβγαίνει ρυθμικά στο μουνάκι της. Ασυναίσθητα χάιδευα τον πούτσο μου που είχε γίνει σαν πέτρα. Ο Στέλιος βγήκε από μέσα της σηκώθηκε στα γόνατα και με τα δάχτυλά της χάιδεψε το μουνάκι.

- Βαλ' τον μου σε παρακαλώ, δεν αντέχω άλλο.

Ο Στέλιος πήρε τα πόδια της στους ώμους κι έσπρωξε με δύναμη τον πούτσο του στο μουνί της κόρης μου. Η μικρή μούγκρισε από ηδονή.

- Αχ αδερφούλη μου, μ' αρέσει, σ' αγαπώ πολύ.

- Κι εγώ σ' αγαπώ μωράκι μου… της απάντησε ενώ ανέβαζε ρυθμό.

Έτσι εξηγείτε σκέφτηκα το ότι τελευταία δεν μαλώνουν όπως παλιά. Η Εύα άρχισε να χτυπάει το κεφάλι της στο μαξιλάρι να δαγκώνει τα δάχτυλά και το κορμάκι της να σπαρταράει ολόκληρο. Καταλάβαινα ότι από στιγμή σε στιγμή θα χύσει και είχα τρελαθεί στην καύλα.

- Χύνω... χύνω…

φώναξε και έσπρωξε τους γοφούς της κατά πάνω του να της μπει όσο το δυνατόν πιο βαθιά. Ο Στέλιος τη γαμούσε όσο πιο γρήγορα και πιο δυνατά μπορούσε. Μούγκριζαν και οι δύο σαν τα ζώα.

- Και εγώ χύνω μωρό μού…

φώναξε και τραβήχτηκε απ το μουνί της. Οι πρώτες σταγόνες απ το σπέρμα του έπεσαν στα βαζάκια της, ενώ το υπόλοιπο σχημάτισε μια γραμμή από ψηλά στην κοιλιά της έως το μουνάκι της. Έπεσε δίπλα της και τη φίλησε. Εκείνη ανταποκρίθηκε με πάθος.

- Τι έγινε αδερφούλα; Σου άρεσε;

- Πολύ. Σ αγαπώ!

- Κι εγώ σ αγαπώ! Και κόλλησαν πάλι τα χείλη τους.

Εκείνη την στιγμή μπήκα στο δωμάτιο δήθεν έξω φρενών. Τα χάσανε. Προσπαθούσαν να σκεπαστούν με το σεντόνι.

- Εσύ ντύσου και πήγαινε στο σαλόνι νε με περιμένεις. Θα τα πούμε μετά. Είπα στο γιο μου. Κι εσύ πάρε χαρτί, σκουπίσου και ντύσου.

- Μπαμπά! Δε φταίει η Εύα. Προσπάθησε να ψελλίσει ο Στέλιος.

- Είπα να με περιμένεις στο σαλόνι.

Άρπαξε τα ρούχα του και έφυγε. Η Εύα είχε σκουπίσει τα χύσια του αδερφού της και προσπαθούσε να ντυθεί.

- Για πες μου λοιπόν μικρή;

Έβαλε τα κλάματα. Προσπαθούσε κάτι να πει αλλά μόνο αναφιλητά έβγαιναν.

- Ένα πες μου. Το ήθελες ή σε ανάγκασε ο Στέλιος;

- Όχι. Και οι δύο ψέλλισε.

- Εντάξει ηρέμησε και θα τα πούμε αργότερα και με τη μαμά.

- Μπαμπά σε παρακαλώ μην το πεις στη μαμά, θα μας σκοτώσει. Η γυναίκα μου πάντα ήταν πιο αυστηρή και μικρότερα έτρωγαν και με την παντόφλα.

Δεν της απάντησα και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι.

- Μπαμπά σε παρακαλώ! Φώναξε πίσω μου.

Ο Στέλιος καθόταν στον καναπέ σα βρεγμένη γάτα.

- Για πες μου εσύ νεαρέ που είσαι και μεγαλύτερος;

- Μπαμπά συγγνώμη δεν...

- Δεν τι; Δε θα ξαναγίνει; Τώρα πού έγινε; Δεν ξέρω ποια θα είναι η τιμωρία, πάντως δε θα περάσει έτσι. Το απόγευμα θα τα πούμε.

Πήγα και ντύθηκα όταν βγήκα Ο Στέλιος ήταν ακόμη εκεί.

- Μπαμπά! Όχι στη μαμά.

- Αυτό να το ξεχάσετε. Το απόγευμα θα τα πούμε.

Φυσικά και δεν είπα τίποτα στην γυναίκα μου, απλά ήθελα να τα ζορίσω λίγο. Όταν το μεσημέρι ήρθε η γυναίκα μου ήταν στα δωμάτια τους και βγήκαν μόνο όταν φώναξε ότι είναι έτοιμο το τραπέζι. Αφού κάθισαν και κατάλαβαν ότι η μάνα τους δεν ξέρει κάτι, η κόρη μου μού έκλεισε το μάτι με νόημα ενώ ο γιος μου όταν η μάνα του σηκώθηκε να φέρει κάτι μου είπε, μπαμπά είσαι λεβεντιά. Σ' ευχαριστώ!

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 168750