Τό κορίτσι του Sex Shop (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 09-11-2020

Προηγούμενο μέρος: Τό κορίτσι του Sex Shop

Ένα βράδυ κανονίσαμε να γαμηθούμε στο σπίτι της. Όταν φτάσαμε ακούσαμε φωνές και κραυγές από γαμήσια. Η συγκάτοικος της, η Βάνα γαμιόταν με τον Τάκη το γκόμενο της. Ή Βάνα τον είχε στήσει στα τέσσερα και τον ξεκώλιαζε με το στραπόν της.

– Σου αρέσει πούστη μου που σε γαμάω;… που σου ξεσκίζω το κωλαράκι. Σε λίγο θα έλθει ή Έλσα και θα σε πάρουμε πίπα κώλο.

– Ναι μωρό μου γάμα με άνοιξε μου τη κωλάρα με τρελαίνει ή πούτσα σου.

– Θυμάσαι πουστράκο μου που στην αρχή μου το έπαιζες αντράκι και δεν ήθελες να γαμηθείς; Τώρα όμως τι έχεις να πεις;

– Ναι γιατί δεν ήξερα τι ωραία που είναι να γαμιέσαι; Μου αρέσει να στήνομαι και να προσφέρω το κώλο μου στους γαμιάδες. Τρελαίνομαι όταν με γαμάτε παρέα με την Έλσα.

– Μην ξεχνάς και το Μπάμπη που σε ξεκώλιασε μπροστά μου με τη ψωλάρα του. Στην αρχή το έπαιζες δύσκολος αλλά μετά σου άρεσε και από τη πολλή καύλα ούρλιαζες σα μικρό κοριτσάκι.

– Ήταν ωραία αλλά πόνεσα πολύ. Τώρα όμως το συνήθισα και αποδέχτηκα και τον παθητικό ρόλο.

– Είπαμε με την Έλσα να κανονίσουμε να γαμηθείτε με το γκόμενο της το Δημήτρη ό οποίος δεν έχει γαμηθεί ακόμα με άνδρα και νομίζουμε ότι το θέλει.

– Εγώ δεν έχω αντίρρηση να γαμήσουμε ό ένας το κωλαράκι του άλλου, οπότε κανονίστε το.

– Τάκη θυμάμαι το Μπάμπη που γαμούσε το Μάκη, ένα μικρό πουστράκι. Τον έφερε την πρώτη φορά στο μαγαζί όπου μας ζήτησε να τον ντύσουμε κορίτσι και να τον βάψουμε σαν τσουλάκι. Πρώτα ό Μπάμπης και μετά εγώ με την Έλσα τον ξεκωλιάσαμε τελείως. Γαμιόταν σαν πουτάνα. Δε χόρταινε με τίποτα το κωλαράκι του, ήθελε να γαμιέται συνέχεια.

Ακούγοντας τους γδυθήκαμε γρήγορα. Η Έλσα φόρεσε το στραπόν της και σταθήκαμε μπροστά από τον Τάκη και του ζήτησε να μας γλείψει τον πούτσο για να τον γαμήσουμε. Αυτός πρόθυμα ξεκίνησε να μου γλείφει τον πούτσο και το στραπόν της Έλσας, ενώ ή Βάνα συνέχιζε να τον γαμάει.

– Πούστη μου γαμιέσαι και γλείφεις δύο ψωλάρες που σε λίγο θα χωθούν στην κωλάρα σου.

– Ναι, μου αρέσει να γαμιέμαι, έλα Δημήτρη κάρφωσε την πούτσα σου στον κώλο μου. Θέλω να με ξεσκίσεις και να χύσεις μέσα στην κωλότρυπα μου. Μετά θα σου το ανταποδώσω. Με καυλώνει που είμαι ό πρώτος άντρας που γαμάς και ό πρώτος που θα σε γαμήσω μετά και θα σε γκαστρώσω με τα χύσια μου.

Πράγματι είχα καυλώσει με την όλη φάση και σφυροκοπούσα με δύναμη τον αντρικό κώλο που είχα μπροστά μου.

– Έτσι γαμιά μου, συνέχισε να με γαμάς, να μου ξεσκίζεις τη κωλοτρυπίδα.

– Πούστη μου με έχεις καυλώσει πολύ, σε ξεκωλιάζω πάρε τα χύσια μου, σε γκαστρώνω.

Μόλις έχυσα με αγκάλιασε και με φίλησε παθιασμένα στα χείλη χαϊδεύοντας μου τον κώλο. Αφού πλυθήκαμε καθίσαμε αγκαλιασμένοι να συνέλθουμε παρακολουθώντας τα κορίτσια που γαμιόντουσαν μεταξύ τους.

Ή Έλσα είχε στήσει στα τέσσερα τη Βάνα και τη γαμούσε από το μουνί και στη συνέχεια από τον κώλο. Το θέαμα μας καύλωσε και σε στάση 69 γλείφαμε ό ένας το πούτσο του άλλου, ενώ ό Τάκης μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα και με ετοίμαζε για να με γαμήσει. Με ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια ψηλά και τα ακούμπησε στους ώμους του. Άλειψε στον πούτσο του και στη τρύπα μου λιπαντικό και με γάμησε για λίγο με τα δάχτυλα του.

– Δημήτρη είσαι έτοιμος να γαμηθείς για πρώτη φορά με πραγματικό πούτσο; Να σου σκίσω το κωλάντερο και να σε γκαστρώσω;

– Ναι είμαι έτοιμος γάμησε με θέλω να νιώσω τη ψωλάρα σου μέσα στη κωλοτρυπίδα μου. Ή πούτσα του μπήκε σχετικά εύκολα στη καβλωμένη μου κωλότρυπα και ξεκίνησε να μου την οργώνει με δύναμη. Ένιωθα κάπως περίεργα στην αρχή που γαμιόμουν για πρώτη φορά με άντρα αλλά όσο περνούσε ή ώρα τόσο μου άρεσε περισσότερο και το απολάμβανα.

– Τι ωραία που με σφίγγει και με ρουφάει ή κωλοτρυπίδα σου. Σου αρέσει που σε γαμάω;

– Πολύ μου αρέσει που γαμιέμαι με πραγματικό πούτσο. Γάμα με, ξέσκισε με.

– Χαίρομαι που σου αρέσει γιατί αν θέλεις θα μπορούμε να γαμιόμαστε όποτε θέλουμε και με τα κορίτσια αλλά και μόνοι μας.

– Ναι, το θέλω πολύ, συνέχισε να με γαμάς.

Τα κορίτσια μας παρακολουθούσαν να γαμιόμαστε ενώ αυτές την έβρισκαν μεταξύ τους.

– Έτσι Τάκη, γάμα το γκόμενο μου, σκίσε του την κωλάρα ώστε να νιώσει τη γλύκα του πραγματικού πούτσου. Χύσε μέσα του, γκάστρωσε μου τον. Πόσο με καυλώνει που σας βλέπω να γαμιέστε; Μετά θα σε γαμήσω κι εγώ με το στραπόν.

– Έλσα έχεις δίκιο, είναι μεγάλη καύλα που βλέπουμε μπροστά μας τους γκόμενους μας να γαμιούνται μεταξύ τους και να ξεσκίζουν τα κωλαράκια τους.

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα τον Τάκη να αυξάνει το ρυθμό του και την πούτσα του να φουσκώνει και να χύνει μέσα στο κωλάντερο μου γεμίζοντας το με τα καυτά του χύσια.

– Πούστη χύνω μέσα στην κωλάρα σου, πάρε τα χύσια μου, σε γκαστρώνω.

– Αχ είναι τέλεια γαμιά μου, τα νιώθω να κυλούν μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

Στη συνέχεια αφού συνήλθαμε και ανακτήσαμε τις δυνάμεις μας, τα κορίτσια μας έστησαν στα τέσσερα δίπλα-δίπλα και μας ξεκώλιασαν τελείως.

Περάσαμε τέλεια αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε με τον Τάκη και το είδαμε στη συνέχεια ήταν ότι εκείνο το βράδυ μέσα από τη φάση αυτή γεννήθηκαν δύο πούστηδες. Πράγματι με τον Τάκη γαμιόμασταν όποτε μας δινόταν ή ευκαιρία και γρήγορα διαπιστώσαμε ότι τη βρίσκαμε καλύτερα μεταξύ μας παρά με τα κορίτσια. Φυσικά συνεχίσαμε να γαμιόμαστε και μαζί τους αλλά σιγά-σιγά αρχίσαμε να το αραιώνουμε μέχρι που ξεκόψαμε τελείως. Πλέον γίναμε γκέι και τη βρίσκαμε μεταξύ μας. Στην πορεία αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και με άλλους γκέι και να γαμιόμαστε μαζί τους αλλά και με άντρες γαμιάδες.
Copyright protected OW ref: 179735