Η πρώτη μου εμπειρία στις διακοπές μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από NotosGr
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 13-10-2020

Προηγούμενο μέρος: Η πρώτη μου εμπειρία στις διακοπές μου

Στην προηγούμενη ιστορία μου σας περιέγραψα πως ήταν η πρώτη μου φορά στις διακοπές μου πέρυσι το καλοκαίρι. Όπως σας έγραψα λοιπόν, μετά την πρώτη μου εμπειρία αν και η αρχική μου εκτίμηση ήταν πως τελείωσα με το συγκεκριμένο θέμα, στην πορεία ωστόσο μου έρχονταν συχνά οι σκηνές στο μυαλό από τη συγκεκριμένη φάση που με έκαναν να καυλώνω και να τελειώνω κάποιες φορές. Ήταν και ο λόγος που με οδήγησε για δεύτερη χρονιά να κάνω διακοπές στο ίδιο μέρος και στην ίδια παραλία ελπίζοντας, αν και δύσκολα ίσως, να τον ξανασυναντήσω και να επαναληφθεί η εμπειρία του προηγούμενου καλοκαιριού κάτω από καλύτερες συνθήκες λιγότερου άγχους. Αυτό δε σήμαινε ότι και τον ίδιο να μην έβρισκα δε θα έψαχνα να το ξαναζήσω με κάποιον άλλο που θα μου τραβούσε και πάλι το ενδιαφέρον.

Φτάνοντας λοιπόν στην ίδια παραλία και απολαμβάνοντας τις διακοπές μου οι μέρες περνούσαν χωρίς να τον βλέπω να κάνει εμφάνιση. Η απογοήτευσή μου ήταν έκδηλη καθώς όδευα προς τον τέλος των διακοπών μου και τίποτα δεν έδειχνε πως θα επαναλάμβανα την περσινή μου εμπειρία όχι μόνο με αυτόν αλλά και με κάποιον άλλο. Προτελευταία ημέρα των διακοπών μου και με βρίσκει και πάλι στην αγαπημένη μου παραλία.

Η ώρα περνούσε και σε κάποια φάση σκάει ένας τύπος αρκετά γεροδεμένος. Δεν ήταν στο απόλυτο στιλ που φανταζόμουν, ωστόσο βλέποντας και από τον ίδιο κάποιο ενδιαφέρον στο βλέμμα του αποφάσισα να κάνω κίνηση. Αρχίσαμε να μιλάμε και στη συνέχεια εκμυστηρευτήκαμε μεταξύ μας ότι και οι δύο έχουμε κάνει μία φορά στη ζωή μας κάτι με άντρα. Τότε μου έκανε πρόταση να πάμε σε κάποιο απόμερο μέρος σε κάτι βράχια. Ακολούθησα, διστακτικά είναι η αλήθεια τόσο για να μην καρφωθούμε στο μοναδικό άτομο που υπήρχε εκείνη την ώρα στην παραλία, όσο και για το κατά πόσο ήμουν σίγουρος ότι θέλω να κάνω κάτι με το συγκεκριμένο άντρα. Αποφάσισα να πάω μόνο και μόνο από απωθημένο να κάνω κάτι και σε αυτές τις διακοπές. Βρεθήκαμε σε ένα ερημικό σημείο και κάναμε σεξ. Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες καθώς δεν ήταν κάτι το οποίο θα έλεγα με τρέλανε. Μάλιστα ένιωσα να το μετάνιωσα που τελικά έκανα κάτι για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους.

Την επόμενη τελευταία ημέρα των διακοπών μου ξανά στην ίδια παραλία προσπάθησα να χαλαρώσω όσο το δυνατόν περισσότερο καθώς από την επόμενη ημέρα επέστρεφα στη ρουτίνα της καθημερινότητάς μου. Αργά το μεσημέρι όμως και 2-3 ώρες πριν εγκαταλείψω την παραλία έμελε να ζήσω την δεύτερη καλύτερη εμπειρία μου μετά την πρώτη περσινή φορά. Κάποια στιγμή και ενώ απολάμβανα τον ήλιο διαβάζοντας το βιβλίο μου, βλέπω έναν νεαρό (20 με 25) μετρίου αναστήματος με όμορφο πρόσωπο και γυμνασμένο σώμα να με πλησιάζει και να με ρωτάω εάν μπορεί να κάτσει δίπλα μου που είχε σκιά. Του είπα φυσικά και αφού έβγαλε τα ρούχα του μπήκε για μία γρήγορη βουτιά. Όταν γύρισε μπήκα κι εγώ στη θάλασσα προκειμένου να δροσιστώ για λίγα λεπτά και επέστρεψα. Όταν γύρισα όμως δεν έκατσα στην αρχική μου θέση αλλά γύρισα την καρέκλα μου προκειμένου να είμαστε face to face.

Με κάποιο πρόσχημα ξεκίνησα κουβέντα μαζί του και όσο γνωριζόμασταν διαπίστωνα ότι παρατηρούσε το σώμα μου. Μη τα πολυλογώ κάποια στιγμή του έκανα την ερώτηση εάν έχει πάει με άντρα και μου είπε «ναι». Αφού του είπα και εγώ πέρυσι εδώ στο ίδιο μέρος η πρώτη μου εμπειρία (για κάποιο λόγο θεώρησα καλό να μην του αναφέρω αυτή της προηγούμενης ημέρας) με ρώτησε ποιος ρόλος μου αρέσει. Αφού του είπα ότι ενεργητικά πάω και με γυναίκες οπότε ο παθητικός είναι αυτός που με ενδιαφέρει περισσότερο με άντρες, μου είπε καλώς και με ρώτησε αν είχα προφυλακτικό. Του είπα ναι και συνέχισε πως δεν έχει πολύ χρόνο οπότε εάν ήθελα να πηγαίναμε πίσω από την παραλία σε ένα μέρος απόμερο που δε θα μας ενοχλούσε κανείς.

Προηγήθηκε αυτός λίγα λεπτά και ακολούθησα κι εγώ αργότερα. Μετά από λίγη ώρα βρεθήκαμε και οι δύο σε ένα κατάλληλο σημείο και αφού έστρωσα την πετσέτα που είχα μαζί μου βγάλαμε τα μαγιό μας και μείναμε γυμνοί. Έσκυψα και άρχισα να του παίρνω πίπα με το όργανό του να σκληραίνει στη στιγμή από την καύλα. Διαπιστώνοντας ότι ήταν αρκετά χοντρό (αλλά όχι τόσο μεγάλο σε μάκρος με τον περσινό, γύρω στα 17εκ θα έλεγα) του εξέφρασα την αγωνία μου πως θα καταφέρει να μπει αυτό μέσα μου χωρίς λιπαντικό. Μου είπε θα φροντίσω εγώ την τρύπα σου. Συνέχισα να του παίρνω πίπα και σε κάποια στιγμή μου λέει δώσε μου το προφυλακτικό. Αφού το φόρεσε με ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά. Αφού έφτυσε απευθείας στην τρύπα μου άρχισε να πιέζει με το πέος του να μπει. Προς στιγμή μου ήρθαν μνήμες έντονου πόνου από την πρώτη μου φορά πριν ένα χρόνο.

Κάποια στιγμή προσπάθησε να μπει βιαστικά και τον σταμάτησα. Αφού ξανά σάλιωσε την τρύπα μου ξανά προσπάθησε με τον πόνο να με επισκέπτεται και πάλι ωστόσο όμως έκανα λίγο υπομονή προκειμένου να μπει πιο γρήγορα. Μετά από 2-3 προσπάθειες ακόμα κατάφερε να εισχωρήσει και να με γαμάει έντονα λέγοντάς μου πόσο όμορφο ήταν το μουνάκι μου. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να γυρίσω στα τέσσερα. Αφού γύρισα και μπήκε σχετικά εύκολα καθώς είχα ανοίξει αρκετά, άρχισε να με γαμάει άγρια και για πρώτη φορά ένιωσα να με κατακλύζει καύλα χωρίς να αγγίζω καν την πούτσα μου σε βαθμό που έφτασα στο σημείο να χύνω. Φτάνοντας σε οργασμό με ρώτησε εάν ήθελα να με χύσει στην πλάτη. Του είπα όχι και αφού βγήκε και έβγαλε το προφυλακτικό με γύρισε και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Με ρώτησε στο πρόσωπο ή μέσα στο στόμα και του απάντησα μέσα καθώς ήθελα να νιώσω και αυτή την αίσθηση που τόσες φορές είχα διαβάσει σε περιγραφές.

Αφού τελείωσε ένιωσα το σπέρμα μου ζεστό μέσα στο στόμα μου χωρίς όμως να το καταπιώ. Με το που άδειασε και την τελευταία του σταγόνα μέσα στο στόμα μου βγήκε και έφτυσα το σπέρμα του. Στη συνέχεια φορέσαμε τα μαγιό μας και επιστρέψαμε στην παραλία. Εγώ δηλαδή γιατί αυτός φρόντισε να έχει τα πράγματά του μαζί για να φύγει απευθείας.

Όπως ανέφερα και πριν ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα να χύνω με κάποιον μέσα μου και χωρίς να χρειάστηκε να αγγίξω την πούτσα μου και επιπλέον μετά από αυτό μπορώ να πω πως μου έφυγε κάθε ενδοιασμός για το αν είμαι ή όχι bisexual. Δεδομένο ότι για πρώτη φορά ένιωσα να το ευχαριστιέμαι νομίζω την απάντηση την ξέρετε και εσείς.
Copyright protected OW ref: 179366