Γομάρια μου τον έκαναν πηγάδι

Δημοσιεύθηκε από MuscleDaddy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 09-10-2020
Συνεχίζοντας από την ιστορία Άγριο ξεπάτωμα από Σέρβο γίγαντα...

Έχω αποκάμει από το πολύ πήδημα από τον Ντράκο και τον Αφέντη μου, όλη μέρα από την στιγμή που ο Ντράκο μας έφερε στο σπίτι του έξω από τη Θεσσαλονίκη. Πλέον η σούφρα μου είναι κανονικό πηγάδι όπως μου υποσχέθηκε ο Σέρβος γίγαντας. Είναι αργά το βράδυ και κοιμόμαστε και οι τρείς μαζί στο δωμάτιο του Ντράκο σε ένα γιγάντιο κρεβάτι 3μέτρα επί 3μέτρα, σα γήπεδο, ειδική παραγγελία όχι μόνο για να χωρέσει τη 2.08 μέτρα κορμάρα του, αλλά και για τα άγρια γούστα που πλέον έζησα κι εγώ, με διάφορες γυναίκες και άντρες. Παρ' όλο που μας έδωσε χωριστό δωμάτιο για μένα και τον Αφέντη μου στην περίπτωση που είναι στο σπίτι οι γιοί του.

Είμαι κουρνιασμένος κάτω από τις ποδάρες τους για να μυρίζω την αντρίλα τους και κοιμάμαι βυζαίνοντας μέσα στο στόμα μου το μεγάλο δάκτυλο του γίγαντα που μοιάζει με μικρό πούτσο, από την φλεβώδη ποδάρα του. Βλέπω όνειρα από το άγριο ξεφτίλισμα και ξεκώλιασμα που έζησα από του δύο γαμιάδες μου πριν από λίγες ώρες. Μέσα στη ησυχία της καλοκαιρινής νύχτας, ακούω θόρυβο από τη πόρτα του κτήματος που ανοίγει και ένα αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα. Βαριά βήματα ανεβαίνουν τις σκάλες και μπάσες φωνές συζητούν. Σηκώνομαι πάνω ανήσυχος γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι και πάω προς την κλειστή πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Χύσια από τους δυο γαμιάδες μου αρχίζουν να τρέχουν από τη χαλαρή τρύπα μου στα μπούτια και στο πάτωμα. Βάζω το χέρι, τα μαζεύω στη χούφτα μου και τα γλείφω. Πόσο νόστιμα είναι!

Οι γαμιάδες μου κοιμούνται βαθιά με τις κορμάρες τους απλωμένες διάπλατα και παρά τα πρόσφατα έξι εφτά απανωτά πηδήματα που μου έριξαν, τα παλούκια τους είναι κατάρτια όρθια. Λιγώνω και θέλω να τα ρουφήξω ξανά. Ακούω στα αγγλικά να λέει ο ένας στον άλλον που θα κοιμηθεί στον καναπέ στο σαλόνι και που είναι το μπάνιο των ξένων για να βολευτεί άνετα και ότι πάει για ύπνο γιατί είναι κομμάτια από τους σημερινούς αγώνες. Καταλαβαίνω ότι είναι ο ένας απο τους γιούς του Ντράκο με κάποιο φίλο του. Αποφασίζω να γυρίσω στις όρθιες ψωλές των γαμιάδων μου και να μη βγω να δω και γίνω ρόμπα στο γιό του Ντράκο. Δε γνωρίζω τι ξέρει από τις προσωπικές άγριες δραστηριότητες του πατέρα του. Ξαπλώνω διαγώνια ανάμεσα στα δυο αντρικά βουνά μου, βάζω το παλούκι του Σέρβου στο στόμα μου και γλείφω με βουλιμία το χοντρό του πουτσοκέφαλο. Τεντώνω τον κωλαράκο μου στο τριχωτό παλούκι του Αφέντη μου και αρχίζω να κωλοτρίβομαι ναζιάρικα σιγά-σιγά. Έτσι, με χαμόγελο ευτυχίας αποκοιμιέμαι ξανά.

Ένα ξαφνικό μαλακό μπατσάκι στο κωλομάγουλο με κάνει να ανοίξω τα μάτια και τυφλώνομαι από το πρωινό φως που έχει γεμίσει το δωμάτιο. Έχω ακόμα την πούτσα του Σέρβου στο στόμα και τον ίδιο, να με κοιτάζει με το πονηρό του πράσινο βλέμμα και το φρύδι σηκωμένο με νόημα.

- Δε χορταίνεις κρέας καργιολάκο.

- Ναι Δράκε, δώσε μου την πρωινή σου δύναμη…

και κουνάω με ανυπομονησία το στρογγυλό μου μυώδη κωλαράκο πάνω κάτω. Στην κίνηση αυτή αισθάνομαι το γνώριμο καυλί από τη σηκωμένη πουτσάρα του Νίκου μου να τρίβεται στην κωλοχαράδρα μου και συνεχίζω. "Καυλιάρικο πουτανάκι…" ακούω τη μπάσα αγουροξυπνημένη φωνή του Νίκου.

- Έλα εδώ ρε ξεκωλιάρη να μας κάνεις μπάνιο και να πιεις τις πρωινές κατουρόκαυλες. Είναι φουλ ιχνοστοιχεία και μέταλλα, θα σου κάνει καλό στην προπόνηση...

λέει ο Ντράκο και όπως σηκώνεται μένω μαλάκας για ακόμα μια φορά με το μέγεθος αυτού του θεού που μου έκανε την τιμή να με ξεπατώνει και να με ποτίσει τα ζουμιά του όλο το βράδυ.

Θυμάμαι ότι έχει έρθει κόσμος στο σπίτι αργά το βράδυ και το λέω στο Ντράκο.

- Α ωραία, ήρθε ο μικρός με τον κολλητό του τον Σάμι από τους αγώνες Ελληνορωμαϊκής. Πάω να δω πως πήγαν στους αγώνες. Θα τους έσκισε το παλικάρι μου. Τώρα μένω τελείως μαλάκας, γιατί βλέπω το γίγαντα να προχωράει γυμνός με την ψωλάρα του κατάρτι από τις πρωινές κατουρόκαυλες προς την πόρτα του δωματίου και ψελλίζω ένα…

- Μα... μα που πάς;

- Τι ρε;… Τα αγόρια μου με έχουν δει χιλιάδες φορές γυμνό και εγώ αυτά και με τις ψωλάρες μας όρθιες και μαζί και κάποιοι κολλητοί συμπαίκτες τους. Τόσα χρόνια αθλητές είμαστε, όλοι γυμνοί γυρνάμε στα ντους με τα παπάρια χύμα. Δεν τρέχει τίποτα. Άσε που όταν έχεις τέτοια μεγέθη τα αφήνεις να τα βλέπουν για να εκτιμούν και οι υπόλοιποι για να καταλαβαίνουν ποιά είναι τα κυρίαρχα Αρσενικά. Τα παλικάρια μου πήραν από εμένα και είναι παιδαράδες με τεράστια παλούκια. Πού και πού, έχει τύχει και ξεσκίσαμε κάτι μουνάκια και κωλαράκια παρέα...

μου κλείνει το μάτι και μου κάνει την κίνηση κωλοδάκτυλο με το χέρι του έχοντας εκείνο το πονηρό στραβό χαμόγελο που με κάνει και έχω λιγώσει σα σκύλα σε οίστρο πάλι.

Γυρνάει και βγαίνει από την πόρτα. Παρατηρώ το μυώδη γυμνό γίγαντα ότι ίσα-ίσα χωράει να περάσει από τη πόρτα σκύβοντας. Ο Νίκος ακόμα στο κρεβάτι με αρπάζει από πίσω από τη μέση και ανεβάζει τον κωλαράκο μου στον στόμα του. Έχεις φυλαγμένη αντρική πρωτεΐνη εδώ μέσα πουστράκο. Έλα εδώ! Βάζει τη γλώσσα του και ρουφάει ότι χύσια απέμειναν από τα γαμήσια που μου έκαναν. Κλείνω τα μάτια και αφήνομαι στην υπέροχη αίσθηση που κατακλύζει το σώμα μου από τη γλώσσα του Αφέντη μου. Η πούτσα μου είναι τέντα. Τα ξανανοίγω όταν ακούω μπροστά μου μέσα στο δωμάτιο. "Βρε, βρε τα παιδιά. Αρχίσαμε τα γούστα πατέρα".

Μένω παγωμένος μαλάκας. Βλέπω το Ντράκο ακόμα με το παλούκι του όρθιο μαζί με δύο νεαρούς με τα εσώρουχα τους, αλλά αντίστοιχα με τις πούτσες του μέσα σε αυτά, σηκωμένες όρθιες να σπρώχνουν για να σκίσουν το ύφασμα.

Ο ένας του μοιάζει πολύ αλλά κοντύτερος, γύρω στο 1. 90 μέ καστανό σκούρο κοντοκουρεμένο μαλλί σα φαντάρος, χωρίς μούσια, πιΟ σκοτεινό βλέμμα, με καστανά μάτια, χαρακτηριστική μύτη παλαιστή και πολύ φαρδύ κούτελο και σαγόνι. Γομάρι στον κορμό και στα μπράτσα σα γορίλας. Τεράστιους δελτοειδείς, με πολύ στενή μέση, με κοιλιακούς ανάγλυφους και λίγες σκούρες τρίχες σε σημεία του σώματος. Πουτσάρα χοντρή, με χοντρό κεφάλι, πιο κοντή από του πατέρα του, αλλά ίσια. Θυμίζει κουτί της μπύρας. Μπουτάρες τούμπανο φουσκωτές και τριχωτές με χοντρές γάμπες. 28 χρονών πλέον με 49 νούμερο παπούτσι, όπως έμαθα μετά. Ο άλλος δίπλα του πιο κοντός γύρω στο 1,86, μελαχρινός πολύ και τριχωτός παντού. Κοντοκουρεμένος το ίδιο και αξύριστος αρκετές μέρες. Τούμπανο, μυώδης πολύ, αν δεν ήταν το κεφάλι, από το σώμα τον έκανες άραβα μποντυμπιλτερά που δεν ξύρισε το σώμα. Στη φάτσα θύμιζε χαρακτηριστικά Καυκάσιου μποξέρ. Όπως έμαθα μετά είναι Αρμένιος παλαιστής που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα και μαθαίνει τώρα Ελληνικά.

- Νίκο αδερφέ και Γιωργάκο, από εδώ το παλικάρι μου ο Ντιμίτρι, τον θυμάσαι ρε μαλάκα που πιτσιρικάς όλο έμπλεκε σε καυγάδες… και ο κολλητός του από την ομάδα στην πάλη, ο Σάμι. Καταλαβαίνει Ελληνικά αλλά σπαστά. Μάγκες... βουρ στον πατσά. Έχουμε στρώσει κατάσταση από χθες με το Νίκο, μας έφερε τον παιδαρά του το Γιωργάκο και η πούτσα πέφτει σύννεφο.

Πετάνε με τη μία τα αγόρια τα βρακιά τους και μαζεύονται γύρω-γύρω από μένα και οι τέσσερις. Με πιέζει από το κεφάλι προς τα κάτω ο Αφέντης μου και γονατίζω μπροστά τους. Είμαι πραγματικά στον παράδεισο της πούτσας. Σηκώνω να δω προς τα πάνω και βλέπω θεόρατους άντρακλες με τα παλούκια τους έτοιμους να με κατασπαράξουν. Τι άλλο να ζητήσω ο άνθρωπος;

Δεν ξέρω ποια να διαλέξω, τον πύραυλο του Νίκου, τη μελιτζάνα του Ντράκο, το μπυρόκουτο του Ντιμίτρι ή τη μαυριδερή και τριχωτή του Σάμι; Με αρπάζει από το κεφάλι ο Αφέντης μου και αρχίζει τα πουτσοσκάμπιλα στα μούτρα μου. Το σαλάμι του αρχίζει και σκληραίνει ξανά. Οι ροχάλες από τους υπόλοιπους πέφτουν βροχή και γεμίζουν φτισίδια όλο μου το πρόσωπο. Γελάει τρανταχτά ο Ντιμίτρι και λέει:

- Πατέρα από τώρα τον σκεπάσαμε τον πουστράκο με φλόκια. θα μαρτυρήσει με τόσες πούτσες ο γαμιόλης.

- Έτσι αγόρι μου, εξευτέλισε τον καργίολη και δώσε να καταλάβει τη δύναμη της σέρβικης ψωλάρας που κουβαλάς. Γαμάνε και δέρνουνε τα κυρίαρχα Αρσενικά για να υπακούουν και να υπηρετούν τις πούτσες μας γυναίκες και άντρες.

Σπρώχνει ο Ντιμίτρι το χοντρό όρθιο παλούκι του στο στόμα μου, τεντώνω όσο πιο πολύ γίνεται τα χείλη μου αλλά έχω πάρει μόνο το κεφάλι και έχει σφηνώσει. Δε μπαίνει άλλο. Παίζω τη γλώσσα μου στην ουρήθρα του και βγάζει μουγκρητά ικανοποίησης.

- Τσιμπουκλού, πουτάνα, ρούφα ρε κι άλλο, τι είναι αυτά ρε γαμιόλη, μόνο τόσο;…

και σπρώχνει με βία. Από πίσω κρατάει κόντρα το κεφάλι μου ο πατέρας του με τις χερούκλες του. Δε μπορώ να ξεφύγω.

- Μαλακισμένο φάε το φρέσκο κρέας, θα σου πετάξει τα μάτια απ' έξω το παλικάρι μου…

και σπρώχνει. Μουγκρίζω και προσπαθώ, πνίγομαι από τα σάλια και την έλλειψη αναπνοής, γουρλώνω τα μάτια προς τα πάνω και μου έρχονται φτισίδια από το Σάμι. Πιάνω και σφίγγω τα πρησμένα και πολύ μεγάλα αρχίδια του Ντιμίτρι για να τον κοντρολάρω καλύτερα. Πηγαινοφέρνει με βία το μπουρί του στο στόμα μου ασταμάτητα. Δάκρυα τρέχουν συνεχώς από την πίεση. Επιτέλους βγάζει τον τεράστιο όγκο του και μου αστράφτει ένα βροντερό χαστούκι με τη χοντρή του παλάμη γεμάτη κάλους από τα βάρη. Τον αρπάζω από τη φουσκωτή σκληρή κωλάρα και τον ξαναφέρνω στον στόμα μου. Τόσο κρέας δε μπορεί να πάει χαμένο. "Πουτάνα..." ακούω να μου φωνάζουν όλοι. Αρχίζω να γλείφω και να βυζαίνω με βουλιμία παντού το μπουρί του. Κεφάλι, πετσάκι, ουρήθρα, κορμό, αρχίδια και αρπάζω το τριχωτό αγγούρι του Σάμι και ρουφάω. Οι πούτσες του Αφέντη και του Ντράκο με σπρώχνουν στα αυτιά και προσπαθούν να γαμήσουν κάθε κοιλότητα μου. Ο Σάμι μου ρίχνει πουτσοσκάμιλα και σπρώχνουν με το Ντιμίτρι να μπουν στα θολωμένα μου μάτια. Γελάνε όλοι και φωνάζουν.

- Θα σου γκαστρώσουμε όλες τις τρύπες…

φωνάζει ο Ντράκο. Με αρπάζει ο Αφέντης μου από τα μαλλιά και με πάει στα τέσσερα σα σκύλα στο μεγάλο μπάνιο της κρεβατοκάμαρας. Τα αγόρια μου ρίχνουν πάσες κλωτσιές σαν το ποδόσφαιρο στα καπούλια. Μέσα στο πάτωμα της μεγάλης ντουζιέρας, μπαίνουμε όλοι.

- Ώρα για πότισμα φοραδίτσα…

φωνάζει ο Ντράκο και με πατάει με την γιγάντια πατούσα του στο κεφάλι.

Άνοιξε το στόμα τέρμα…

με διατάζει ο αφέντης μου και μου χώνει την ποδάρα του. Βυζαίνω όσο μπορώ, μου σκαμπιλίζουν τη σούφρα τα αγόρια εναλλάξ. Νιώθω ζεστά κάτουρα να χτυπάνε τη σούφρα.

- Μέσα ρε μαλάκες…

φωνάζει ο Ντράκο στα αγόρια. Βάζει ο Σάμι την ουρήθρα του στην αρχή της τρύπας και ρίχνει μέσα. Νιώθω να γεμίζω πάλι, αδειάζει τα καυτά πρωινά του ζουμιά και βγαίνει. Πάει να μπει ο Ντιμίτρι και αρχίζουν να πετάγονται από μέσα μου σα σιντριβάνι.

- Ρε πουτάνα σφίξου, σφίξου ρε καργιόλη…

και αρχίζει τα απανωτά σκαμπίλια στα κωλοβάρδουλα μου. Σφίγγω όσο μπορώ ενώ καίγομαι. Βάζει την ουρήθρα του στην τρύπα μου και σπρώχνω ελάχιστα τον κώλο μου. Αρχίζει να αδειάζει με πίεση και αισθάνομαι ότι θα εκραγώ. Δε χωράει άλλο και τρέχουν έξω στα μπούτια μου. Τη βγάζει και συνεχίζει να κατουράει με πίεση πάνω μου στην πλάτη, στον κώλο, παντού.

- Ξεφτίλισε τον αγόρι μου, είναι διψασμένος για δυνατά αρσενικά…

φωνάζει ο Ντράκο. Απίστευτη ποσότητα αδειάζει ο νεαρός, κανονικό ντους. Με τα πόδια τον γαμιάδων μου στο στόμα, αισθάνομαι να με χτυπάει στο πρόσωπο και νέος πίδακας από τον Αφέντη μου. Αφήνω τις ποδάρες και προσπαθώ να καταπιώ όσο περισσότερο μπορώ. Ενώνεται και ο πίδακας από την καυλάρα του Ντράκο. Ο κώλος μου καίγεται, το στομάχι μου το νιώθω φουλ ζεστά ζουμιά και με το που σταματάνε οι κάνουλες τους να τρέχουν, ο Ντράκο βάζει το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του μέσα στη σούφρα μου. Έκρηξη από ζουμιά, φεύγουν παντού. Μου φεύγουν και μένα τα πρωινά κάτουρα μου κάτω. Δε μπορώ να συγκρατήσω τίποτα. Αισθάνομαι οργασμό από το προστάτη και σπασμούς. Τα μακριά αντρικά κοκαλιασμένα δάκτυλα από το νούμερο 53 πόδι του, μπαινοβγαίνουν με ευκολία πλέον στη διάπλατα ανοιγμένη σούφρα μου. Με γαμάει με το πόδι όπως μου υποσχέθηκε.

Βγάζει την ποδάρα του ο Ντράκο και ο πούτσος μου είναι κάργα σηκωμένος πάλι. Με καρφώνει με το μπυρόκουτο του ο γιός του. Πλέον είμαι τόσο ανοικτός που χωράει με τη μία. Αρχίζει να με σφυροκοπάει πολύ δυνατά με απανωτές πουτσιές. Οι βαριές αρχιδάρες του χτυπάνε με ήχο πάνω μου. Αισθάνομαι μόνο καύλα, κανένα πόνο. Με αρπάζει από τα μαλλιά και με τραβάει σα να με ιππεύει.

Έρχεται ο Σάμι και με μπουκώνει με την ψωλάρα του. Με πάνε πίπα κώλο. Οι δύο μεγάλοι παρακολουθούν με επιφωνήματα τους δύο νεαρούς και παίζουν τα παλούκια τους. Ξαπλώνει στο πάτωμα ο Ντιμίτρι τραβώντας με από τα καπούλια χωρίς να βγάλει το μπουρί του, κάθομαι πάνω του και με ξαπλώνει με την πλάτη μου στο σιδερένιο στέρνο του. Έρχεται από πάνω μας ο Σάμι και προσπαθεί να χώσει κι αυτός τον πούτσο του μέσα στο πηγάδι μου μαζί με τον κολλητό του. Έχω τέρμα τεντωμένα τις γυμνασμένες μου μπουτάρες. Με δυνατή σπρωξιά το χώνει μαζί με την πούτσα του Ντιμίτρι και μουγκρίζω σα ζώο. Τα μάτια μου πετάγονται. Ο γοριλάκος με γαμάει σα γυναίκα του και μου δαγκώνει τις ρώγες. Κοιτάζω τους χθεσινούς γαμιάδες μου με φωνές ηδονής. Με έχουν ανάμεσα τους δυο νεαρά γομάρια και με σκίζουν σα γκόμενα. Είμαι ευτυχισμένος που θα με γκαστρώσουν με τα παιδιά τους.

Έρχονται οι μεγάλοι, γονατίζουν στο κεφάλι μου και χτυπάνε τις πουτσάρες τους στα μαγουλά μου. Τα αρπάζω και τα ρουφάω μαζί. Επιτέλους… έχω ταυτόχρονα μέσα μου τέσσερα παλούκια. Θέλω να του ευχαριστήσω όσο περισσότερο μπορώ. Να τιμήσω το προνόμιο που μου δίνουν να τους υπηρετώ με τις τρύπες μου. Μουγκρίζει με σπασμούς ο γορίλας Σάμι μέσα μου και αδειάζει σπέρμα. Σκούζει και βρίζει στα Αρμένικα, με μπουκώνει ο Αφέντης μου και αδειάζει στο λάρυγγα μου βαθιά το γλυκό του χύσι. Με το που βγάζει τον πύραυλο του που στάζει νέκταρ και το ρουφάω σαν σκούπα, αρχίζει τα πουτσοσκάμπιλα με την σκληρή του μελιτζάνα ο Ντράκο. Ανοίγω το στόμα διάπλατα και την καρφώνει τέρμα μέσα. Πνίγομαι και τρέχουν δάκρυα. Με πιάνει με τις χερούκλες του από τα αυτιά και δε με αφήνει να κουνήσω το κεφάλι. Τρέμει ο γίγαντας και πηχτά χύσια σαν κομμάτια κρέμας μπουκώνουν όλο μου τον στόμα.

Βρίζει στα σέρβικα και κοιτάει το γιό του από κάτω που συνεχίζει να γεμίζει τη μούνα μου με κρέας.

- Έτσι παλικάρι μου, γκάστρωσε τον, δωσ' του να καταλάβει τι θα πει άντρακλας.

Το χοντρό παλούκι του πετάει σταγόνες από τα χύσια του Σάμι στα μπούτια μου. Ο μικρός γιος του Δράκαρου είναι πρωταθλητής και στο πήδημα εκτός από την πάλη. Με πολύ δύναμη με αρπάζει από τα καπούλια ο Ντιμίτρι και με καρφώνει με πάταγο πάνω στο μπουρί του. Βγάζω μια άγρια κραυγή πληγωμένου ζώου. Το θηρίο από κάτω μου αδειάζει τεράστια ποσότητα καυτού σπέρματος με έντονους σπασμούς. Λιώνω από καύλα, μου έχουν φύγει τα χύσια μου πάνω στην κοιλία μου δύο φορές εδώ και ώρα που με διαμελίζουν τα γομάρια μου!

Φωνάζουν όλοι τους επιφωνήματα και άγρια μπινελίκια. Είμαι Πλήρης και κυριολεκτικά με όλες μου τις τρύπες γεμάτες με τα αντρικά ζουμιά τους και με αισθήσεις που με έκαναν να φτάσω σε ακραία σημεία. Πεταμένος για ακόμα μια φόρα στο πάτωμα του χυμένου ντους χάνω κάθε αίσθηση του χώρου και του χρόνου γύρω μου.
Copyright protected OW ref: 179326