Πρώτη μου παρτουζα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 29-09-2020
Μετά το ξεπαρθένεμα μου από τον Τάκη, συνέχισα σε καθημερινή βάση, να τον ξεκαυλώνω σε κάθε ευκαιρία. Είτε με τσιμπούκι είτε δίνοντας κωλαράκι και το απολαμβάναμε και οι δύο μας. Αυτό συνεχίστηκε όλο το καλοκαίρι, μέχρι το δεκαπενταύγουστο. Τότε ήρθε στο χωριό, ο Χρήστος, ξάδερφος του Τάκη από την Αθήνα και μιας και τον φιλοξενούσε στο σπίτι του, δεν είχαμε ούτε χρόνο ούτε τόπο για με γαμάει.

Ένα μεσημέρι ο Τάκης μου έστειλε μήνυμα να ετοιμάσω το κωλαράκι μου και να πάω δίπλα. Χωρίς να σκεφτώ τίποτα μπήκα στο μπάνιο, ετοιμάστηκα, φόρεσα ένα σορτσάκι, μια αμάνικη μπλουζίτσα και έτρεξα στο σπίτι του. Μπήκα ως συνήθως από τη μπαλκονόπορτα κι εκεί βρήκα τον Τάκη να κάθεται με το Χρήστο και να χαμογελάει.

- Αυτή είναι η γκομενίτσα που σου έλεγα ξάδερφε και είναι αχόρταγη, σωστό πουτανάκι, λέει στο Χρήστο.

- Δηλαδή ξάδερφε ο Άκης είναι πουστράκι;

- Ναι ρε, τον χύσει παντού και του έχω κάνει την τρυπούλα μουνάκι, δήλωσε περήφανος ο Τάκης.

Εγώ ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί από ντροπή, νευρίασα και γύρισα να φύγω.

- Δεν θα πας πουθενά…

μου λέει ο Τάκης και με έπιασε από τη μέση. Δε μπορούσα να του ξεφύγω και στην ουσία δεν ήθελα. Ήθελα να φάω πούτσο και δεν με ένοιαζε αν ήταν κι ο Χρήστος μπροστά. Ίσως να ήθελε κι αυτός να με γαμήσει και δε με χάλαγε καθόλου. Γυρίζω, δίνω ένα φιλί στον Τάκη και κατευθείαν γονατίζω μπροστά του κι άρχισα να τρίβω τον πούτσο του πάνω από τα ρούχα του και να τον νιώθω να σκληραίνει.

- Βλέπεις ξάδερφε, δεν κρατιέται…

λέει στο Χρήστο και κατεβάζει τη βερμούδα του. Χωρίς να χάσω λεπτό ξεκίνησα να του παίρνω τσιμπούκι, όσο πιο βαθιά μπορούσα. Ο Χρήστος σηκώθηκε κι αυτός, ήρθε μπροστά μου και έτριβε τον πούτσο του πάνω από το σορτς του που είχε φουσκώσει αρκετά. Ο Τάκης τραβήχτηκε στο πλάι και ήταν η σειρά του Χρήστου να τον τσιμπουκώσω. Κατέβασε κι αυτός το σορτσάκι του και μπροστά μου είχα ένα φοβερό πούτσο. Δεν ήταν μακρύς άλλα υπερβολικά χοντρός.

- Τώρα θα δούμε τι αξίζει το πουτανάκι σου…

λέει στον Τάκη και μου έδωσε τον πούτσο του στο στόμα. Ένιωσα το στόμα μου έτοιμο σκιστεί και δε μπορούσα να τον πάρω ολόκληρο. Ο Χρήστος νευρίασε, μου έπιασε το κεφάλι και μου ξέσκιζε το στόμα παρ' όλο που πνιγόμουν. Τα μάτια μου δάκρυσαν και δε μπορούσα να ανασαίνω. Προσπάθησα να σπρώξω το Χρήστο άλλα μάταια, συνέχισε να με πνίγει για ώρα μέχρι που κάρφωσε τον πούτσο του βαθιά κι άρχισε να χύνει στο λαρύγγι μου. Όταν τελείωσε τον έβγαλε γελώντας.

- Καλό πουτανάκι είναι, λέει στον Τάκη, άλλα όχι για το δικό μου πούτσο. Αν το γαμήσω εγώ θα το σκίσω.

- Θα στο ανοίξω εγώ, του λέει ο Τάκης. Σήκω και στήσου να σε ετοιμάσω για τον ξάδερφο μου.

Σηκώθηκα με πόδια που έτρεμαν, έβγαλα το σορτσάκι μου και τη μπλουζίτσα μου, ανέβηκα στο κρεβάτι και ξάπλωσα ανάσκελα.

- Όχι έτσι, μου λέει ο Τάκης, στα τέσσερα σε θέλω.

Έκανα ότι μου είπε και περίμενα. Ο Τάκης ήρθε πίσω μου κι άρχισε να μου κάνει πινέλο στην τρυπούλα μου ενώ ο Χρήστος ήρθε μπροστά μου και μου έδωσε τον πούτσο του να τον γλείψω ξανά. Είχα καυλώσει πολύ και μου άρεσε όλη η φάση. Ο Τάκης μπήκε μέσα μου βίαια κι άρχισε να με γαμάει δυνατά, βγάζοντας και βάζοντας τον πούτσο του ολόκληρο στην τρύπα μου που είχε πάρει φωτιά. Ο πούτσος του Χρήστου ήταν ξανά έτοιμος και απλά τον έγλειφα όσο ο Τάκης με ξέσκιζε. Κατάλαβα ότι ο Τάκης ήταν έτοιμος να χύσει και περίμενα να με χύσει μέσα στο κωλαράκι μου κάτι που μου είχε λείψει. Αντί να με χύσει μέσα μου όμως, τον έβγαλε και έχυσε πάνω στην τρυπούλα μου.

- Ξάδερφε εγώ στο ετοίμασα λέει στο Χρήστο τώρα είναι δικό σου.

- Ετοιμάσου να πονέσεις τώρα… μου λέει ο Χρήστος.

Με γύρισε ανάσκελα, πήρε τα πόδια του στους ώμους του, έφερε τον πούτσο του στην τρυπούλα μου κι άρχισε να σπρώχνει. Ένιωθα το κωλαράκι μου να τεντώνει άλλα να μη μπορεί να δεχτεί την πουτσάρα του Χρήστου.

- Κλεισ' του το στόμα…

είπε στον Τάκη κι αυτός χωρίς να χάσει χρόνο ήρθε και με μπούκωσε. Ο Χρήστος έσπρωξε με δύναμη και κατάφερε να μπει μέσα μου. Σταμάτησε για λίγο και με μια κίνηση μου τον κάρφωσε ολόκληρο, νόμισα πως με έσκισε στα δύο. Έμεινε εκεί μέσα μου για ώρα ενώ εγώ υπέφερα από τον πόνο. Ξεκίνησε να τον βγάζει σιγά-σιγά και να τον βάζει για λίγο. Ο Τάκης είχε καβαλήσει κι αυτός και μου γαμούσε άγρια το στόμα. Ο Χρήστος άρχισε να με γαμάει πιο δυνατά και με κάρφωνε πλέον άγρια, είχα συνηθίσει το μέγεθος, δεν πονούσα πολύ πια και το απολάμβανα. Ο Χρήστος βγήκε από μέσα μου κι ένιωσα την τρυπούλα μου ξεσκισμένη για τα καλά. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και μου ζήτησε να τον καβαλήσω.

Έδιωξα τον Τάκη, σηκώθηκα και καβάλησα τον πούτσο του Χρήστου, παίρνοντας τον πολύ βαθιά. Ο Τάκης ήρθε όρθιος μπροστά μου κι άρχισα να τον τσιμπουκώνω με λύσσα. Ένιωσα τον Χρήστο να σκληραίνει μέσα μου και κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Καρφώθηκε μέσα μου κι άρχισε να με χύνει την ίδια ώρα που και ο Τάκης με κάρφωσε κι άρχισε κι αυτός να με ταΐζει τα χύσια του.

Κατέβηκα από τον Χρήστο κι έπεσα στο πλάι του κρεβατιού προσπαθώντας να βρω την ανάσα μου. Ο Τάκης έφυγε να πάει στο μπάνιο κι έμεινα με το Χρήστο.

- Μπράβο… μου είπε, καλά τα πήγες, καθάρισε μου όμως τον πούτσο…

και με έσπρωξε να του τον καθαρίσω. Τον πήρα στο στόμα μου εύκολα μιας και ήταν πεσμένος. Τον έγλειφα κατά μήκος και του έγλειφα τα αρχίδια. Δεν άργησε να του σηκωθεί ξανά, του ζήτησα να με γαμήσει στα τέσσερα, στήθηκα και με την μια με κάρφωσε κι άρχισε να με ξεσκίζει ξανά με δύναμη.

Ο Τάκης επέστρεψε στο δωμάτιο, μας κοίταξε και ήρθε να του τον καθαρίσω κι αυτός. Ο Χρήστος με ξέσκιζε με ευκολία πια και εγώ ήμουν με τις τρύπες μου γεμάτες για μια ακόμα φορά. Ο Τάκης δεν άντεξε άλλο, με έχυσε στο στόμα κι έπεσε στο κρεβάτι. Ο Χρήστος βγήκε κι αυτός από το κωλαράκι μου, ήρθε μπροστά μου, τον κάρφωσε στο στόμα μου κι άδειασε κι αυτός τα αρχίδια του. Έτρεμα και δε μπορούσα να κουνηθώ. Με είχαν ξεσκίσει και οι δυο και μου άρεσε.

Μέχρι να φύγει ο Χρήστος με ξέσκιζαν και οι δυο είτε μαζί είτε όπου έβρισκε ευκαιρία ο καθένας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ευχαριστηθώ γαμήσι άλλα να βρω και κάποιους μπελάδες, που θα σας πω σε άλλη ιστορία.
Copyright protected OW ref: 179079