Η πρώτη μου εμπειρία (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από nicoleta
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 19-08-2020

Προηγούμενο μέρος: Η πρώτη μου εμπειρία (1ο μέρος)

Αφού έφυγα από το σπίτι του και πήγα σπίτι μου, κλειδώθηκα στο δωμάτιο μου και σκεφτόμουν όλα αυτά που έγιναν και δε σας κρύβω ότι τελικά μου άρεσε όλο αυτό που έγινε. H πουτσούλα μου ήταν ήδη τόσο σκληρή που άρχισα να τη χαϊδεύω να βγάζω και να βάζω μέσα έξω το κεφαλάκι και να σκέφτομαι αυτά έγιναν. Δεν άργησα να χύσω.

Οι μέρες περνούσαν και από το μυαλό μου δεν έφευγε εκείνη η μέρα που πέρασα με αυτόν τον άγνωστο. Μια μέρα έπεσα πάνω σε ένα περιοδικό στο περίπτερο με άνδρες και μου μπήκε η περιέργεια να το κοιτάξω. Έδωσα τα χρήματα στον περιπτερά και αυτός με κοίταξε περίεργα με ένα γέλιο. Πήρα το περιοδικό και σκέφτηκα να πάω να το δω με τον άνθρωπο που με μύησε. Αφού έψαξα για λίγο γιατί δε θυμόμουν το σπίτι, μετά από λίγα λεπτά το βρίσκω και με τρεμάμενο χέρι χτυπάω το κουδούνι. Σε λίγα δευτερόλεπτα ανοίγει η πόρτα και τον βλέπω μπροστά μου μόνο με το εσώρουχο και ντράπηκα. Αυτός ενθουσιάστηκε που με είδε, άπλωσε το χέρι του και με έβαλε μέσα. Με αγκάλιασε, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη και περάσαμε στο σαλόνι. Μου είπε ότι δεν περίμενε να με ξαναδεί γιατί νόμιζε ότι φοβήθηκα. Του είπα ότι δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο και ότι όλες αυτές της μέρες σκεφτόμουν όλα αυτά που έγιναν μεταξύ μας. Αυτός μου είπε έλα κάτσε εδώ μαζί μου και καθώς πήγαινα με βούτηξε και με έβαλε να κάτσω στα πόδια του. Μετά είδε στη σακούλα το περιοδικό, με ρώτησε τι είναι αυτό και του εξήγησα ότι καθώς περπατούσα στο δρόμο είδα το περιοδικό, μου άρεσε και το πήρα να το δούμε μαζί.

Με σηκώνει από τα πόδια του μου πιάνει το κωλαράκι μου απαλά και μου λέει πιάσε το περιοδικό και έλα κάτσε στα πόδια μου να το δούμε μαζί. Έκατσα στα πόδια του πάλι με το σορτσάκι που φόραγα και άνοιξα το περιοδικό. Βλέπουμε δύο άνδρες να φιλιούνται και αυτός μου λέει είναι ένα από αυτά τα κόλπα που θα σε μάθω όπως σου είχα πει την προηγούμενη φορά. Τον κοιτάω στα μάτια και του λέω είναι σωστό αυτό που κάνουν τώρα; Μου είπε ότι όταν το θέλουν και οι δύο δεν υπάρχει πρόβλημα είναι και αυτά μέσα στη ζωή. Με κοίταξε και με ρώτησε αν θέλω να το κάνουμε κι εμείς. Τα έχασα. Με πιάνει από το κεφάλι και το κατευθύνει στα χείλη του. Μου ανοίγει τα χείλια μου με τα δικά του, βάζει τη γλώσσα του και έψαχνε τη δικιά μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισα να μαθαίνω και να μου αρέσει.

Όσοι ώρα με φιλούσε κάτι πολύ σκληρό ένιωθα στο κωλαράκι μου. Σταμάτησε να με φιλάει και μου είπε να βγάλω το σορτσάκι μου να είσαι πιο άνετα γιατί θα δούμε κι άλλα πράγματα που δεν θα είναι βολικό το σορτσάκι. Τον άκουσα, έβγαλα το σορτσάκι μου κι έκατσα πάλι στα πόδια του αλλά αυτό το αίσθημα στο κωλαράκι μου ήταν πιο έντονο και το καταλάβαινα να πάλλεται στην σχισμή μου.

Πήγαμε στην επόμενη σελίδα που είχε βάλει στο στόμα του το εργαλείο του άλλου. Τότε μου δίνει ένα φιλί καλό με γλώσσα και με ρωτάει αν θέλω να δοκιμάσω κι εγώ αυτό που μου έκανε κι αυτός. Δίστασα στην αρχή αλλά είχα καυλώσει και του είπα θα δοκιμάσω να μάθω. Σηκώθηκε, κατέβασε το εσώρουχο του και πετάχτηκε ένα θηρίο τετραπλάσιο από το δικό μου. Πιάνω με τα δύο μου χέρια αυτό το τέρας και κάνω την κίνηση να το βάλω λίγο στο στόμα μου γιατί είχα και περιέργεια να δω πως θα είναι. Με χίλια ζόρια, ξεχείλωσε το στόμα μου, έβαλα το κεφάλι μέσα κι άρχισα να κάνω αυτά που μου έλεγε ο εκπαιδευτής μου. Σιγά-σιγά άρχισα να μαθαίνω και όλο πιο βαθιά να μου σπρώχνει το κεφάλι. Κάποια στιγμή κουράστηκα και του λέω ότι πιάστηκα.

Με πάει στο κρεβάτι και άρχισε πάλι να με φιλάει και να μου λέει ότι είμαι καλός μαθητής και μαθαίνω γρήγορα. Μετά πιάνει το περιοδικό, γυρνάει σελίδα και βλέπω και τους δύο άντρες να έχουν στο στόμα τους τα εργαλεία του άλλου και μου λέει κι αυτός πως ήρθε η ώρα να μάθω κι αυτή την στάση και να πάω εγώ προς τα κάτω για να κουμαντάρω εγώ όπως θέλω το θεριό γιατί είναι μεγάλο κι έτσι έκανα. Πήγα προς τα κάτω, πήρα το εργαλείο του στο στόμα μου και αυτός είχε σχεδόν στον αέρα το πουτσάκι μου και το κωλαράκι μου. Άρχισε στην αρχή κι αυτός να τον βάζει στο στόμα του και σε κάποια στιγμή πάει το στόμα του με τη γλώσσα του στην τρυπούλα μου. Αυτή τη φορά δεν ξαφνιάστηκα και κάνω κι εγώ το ίδιο σε αυτόν. Βλέπω μαθαίνεις γρήγορα μου είπε και σπρώχνει το δάχτυλό του σιγά-σιγά στη σαλιωμένη τρυπούλα μου. Έβαλε το μισό, συνήθισα τον πόνο και αυτός έβαζε και έβγαζε το δάχτυλό του. Άρχισα να κάνω κι εγώ το ίδιο αλλά τα δάχτυλά μου είναι μικρά και λεπτά και μπήκε το δάχτυλό σχετικά εύκολα.

Συνέχισε να τον έχει στο στόμα του και να παίζει με την τρυπούλα μου. Σε κάποια στιγμή κατάλαβα να παραβιάζεται η τρυπούλα μου και να βάζει και το δεύτερο δάχτυλο και να πεθαίνω στον πόνο. Μου είπε να μη σφίγγομαι, ότι θα περάσει γρήγορα και θα νοιώσω πιο καλά από την πρώτη φορά. Όταν έχω πια συνηθίσει μου γύρναγε κυκλικά τα δάχτυλά του και μου άρεσε τόσο πολύ που άδειασα μία μεγάλη ποσότητα στο στόμα του και μετά από λίγο έβγαλε ένα έχυσε κι αυτός και πήγα να πνιγώ.

Με τραβάει με το χέρι του επάνω του, με φίλησε για λίγο και το ένα του χέρι έπαιζε με τη ρωγούλα μου που είχε γίνει σκληρή σαν μπιμπίκι. Με ρώτησε αν μου άρεσε όλο αυτό το σκηνικό και η εκπαίδευση και αν ήθελα να συνεχίσει την εκπαίδευση. Δεν απάντησα, σκεφτόμουν τι κάνω εγώ εδώ και γιατί το κάνω. Μου διέκοψε την σκέψη, με πιάνει από το χέρι, με σηκώνει και μου λέει πάμε να κάνουμε ένα ντουζάκι και τον ακολούθησα. Ρίχνει νερό και σαπούνι και στους δύο μας και μετά με έτριβε απαλά σε όλο μου το κορμί. Άρχισα πάλι να ερεθίζομαι και μου δίνει το σφουγγάρι να τον καθαρίσω κι εγώ. Εκεί που τον έτριβα βλέπω το θεριό του να είναι πάλι σκληρό και απότομα μου δίνει για λίγα λεπτά ένα φιλί. Το κορμί μου σπαρτάραγε με όλα αυτά που γίνονται. Πιάνει την πετσέτα να σκουπιστεί και με την ίδια με τυλίγει, με σηκώνει, με παίρνει με τα μπράτσα του αγκαλιά, με πάει στο κρεβάτι, με αφήνει απαλά και φεύγει για λίγο και φέρνει δύο ποτήρια ουίσκι. Μου δίνει το ένα για να πιούμε και μού είπε πως αυτό θα με βοηθήσει στην τελική μου εκπαίδευση. Όπως είμαστε καθιστοί στο κρεβάτι και ήδη το ποτό σχεδόν το είχαμε πιεί όλο, είχα αρχίσει από την πολύ ζαλάδα και δε μπορούσε να κουνηθώ. Άρχισε να με φιλάει δυνατά και σιγά-σιγά στο αυτί, στο λαιμό, κατέβηκε στη ρώγα μου και τη ρούφαγε δυνατά. Ήμουν παραδομένος.

Προχώρησε πιο κάτω και με μια κίνηση έβαλε την πούτσα μου στο στόμα του, μου άνοιξε τα πόδια και τα σήκωσε ψηλά. Άρχισε με τη γλώσσα του να γλείφει το κωλαράκι μου. Την έγλειψε τόσο καλά που είχα ανέβει στα ουράνια. Μετά ξανά την έβαλε στο στόμα του και με το δάχτυλό του παραβιάζει την τρυπούλα μου. Πόνος και ευχαρίστηση μαζί. Δεν άργησε να βάλει και δεύτερο δάχτυλο και ούρλιαξα από τον πόνο. Μου κλείνει το στόμα με το χέρι και μου λέει να ηρέμησε, θα συνηθίσω και θα μου αρέσει. Σε λίγο πραγματικά ο πόνος πέρασε και ένοιωθα ένα γλυκό κάψιμο στην παραβιασμένη τρυπούλα μου. Συνεχίζει να γυρνάει τα δάχτυλά του περιστροφικά και μέσα έξω και εφόσον είχα συνηθίσει βάζει σιγά-σιγά και τρίτο, αλλά η τρυπούλα μου είχε ανοίξει για τα καλά και δεν πόναγε πολύ.

Μετά από αρκετά λεπτά βγάζει τα δάχτυλά του και πάει να βάλει το κεφάλι του πούτσου του μέσα αλλά δεν έμπαινε, με πονούσε και του ζήτησα να σταματήσει. Ήρθε πάνω μου και με φίλησε τόσο παθητικά που ξέχασα για λίγο αυτό που μου πήγε να κάνει. Μετά μου μίλησε και μου είπε ότι τώρα είναι η ευκαιρία να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση μου και ότι στην αρχή είναι ο πόνος μέχρι να βάλει το κεφαλάκι και μετά θα μου αρέσει και θα ολοκληρωθώ σαν άντρας. Μετά κατάλαβα ότι εννοούσε να γίνω η κοπελίτσα του. Μου έδωσε και την τελευταία γουλιά από το δικό μου ουίσκι και μετά μου έδωσε και το μισό δικό του και το ήπια μονορούφι όπως μου είπε. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και άρχισε να με χαϊδεύει. Μου δίνει ένα φιλί και μου λέει ότι σήμερα θα αλλάξει η ζωή μου και θα γίνω άντρας.

Αμέσως κατέβηκε πιο κάτω, πήρε το πουλάκι μου στο στόμα του και σε δευτερόλεπτα κατέβηκε στην τρύπα μου και την έγλειφε τόσο ωραία που με έκανε να τρέμω από ευχαρίστηση. Όταν κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος, μου άνοιξε τα πόδια και τα έβαλε πάνω στους ώμους του. Το κωλαράκι μου ήταν έτοιμο στον αέρα να παραβιαστεί αυτή τη φορά από ένα μεγάλο και χονδρό λουκάνικο. Έπιασε από το κομοδίνο ένα μπουκαλάκι λάδι, ρίχνει πάνω στην τρυπούλα μου, μετά βάζει στο εργαλείο του και σιγά-σιγά την παραβιάζει. Προσπάθησε πολλές φορές ώσπου κάποια στιγμή πίεσε παραπάνω και νοιώθω έναν πόνο και σαν κάτι να έσπασε μέσα μου. Είχε μπει το κεφάλι και κάτι παραπάνω μέσα και μου ψιθύρισε "αυτό ήταν κοριτσάκι μου, σε λίγο θα σου αρέσει" και με μια κίνηση σπρώχνει και βάζει το μισό μέσα. Έβγαλα ένα δυνατό αχ και του έλεγα πως πονάω και να το βγάλει. Μου είπε να χαλαρώσω και ότι η ζημιά έγινε και δεν έχει επιστροφή. Θα ζητάω από 'δω και πέρα να τον έχω μέσα μου. Με άφησε έτσι για λίγα λεπτά και μου έλεγε ότι θα γίνω το κοριτσάκι του. Έκλαιγα από τον πόνο. Μου δίνει ένα φιλί και σπρώχνει προς τα μέσα μέχρι που ακούμπησε τον προστάτη μου. Σταμάτησε για λίγο γιατί με ξαναπόνεσε και μετά από λίγο άρχιζε να τον βγάζει λίγο έξω και λίγο μέσα. Ο πόνος άρχιζε να περνά, μόνο το κάψιμο είχα και του το είπα. Τον βγάζει απότομα, πιάνει το λάδι και το ρίχνει όλο μέσα στη μεγάλη τρύπα που μου έκανε. Τη βάζει με μίας όλη μέσα και η μεγάλες μπάλες του ακούμπησαν τα δικά μου μπαλάκια. Ο πόνος πιο μεγάλος και το κάψιμο. Τα μάτια μου δάκρυσαν. Σαν με είδε μου λέει "μικρή μου το πολύ μαρτύριο πέρασε, σε λίγο θα θες κι άλλο" και με άφησε λίγο να συνηθίσω. Όταν είδε μετά από λίγο ότι συνήθισα και δεν πονάω άλλο, άρχισε να τον βγάζει σιγά-σιγά και μετά πάλι μέσα.

Μετά από ένα μεγάλο μαρτύριο άρχιζε να με ερεθίζει όλο αυτό κι αυτός το κατάλαβε και αύξησε το ρυθμό. "Μικρή μου, λέει, τι σου αρέσει;… να είσαι το κοριτσάκι μου ή να γίνεις άντρας;". Εγώ από την πολύ ευχαρίστηση του είπα σιγανά "το κοριτσάκι σου". Αύξησε το ρυθμό του και χτύπαγε τον προστάτη μου. Τότε πουτσούλα μου αν και πεσμένη άρχισε να χύνει και μετά ακούω να λέει σε γκάστρωσα τώρα και καταλαβαίνω να αδειάζει τα χύσια του μέσα μου. Τη βγάζει σιγά σιγά και αέρας έμπαινε μέσα μου και με δρόσιζε. Σε κάποια στιγμή βλέπω σταγόνες αίμα στο σεντόνι και φοβήθηκα. Τότε αυτός μου λέει "μη φοβάσαι μικρή μου, όλα τα κοριτσάκια βγάζουν αίμα στην αρχή όταν χάνουν την παρθενιά τους. Έτσι κι εσύ τώρα δεν είσαι πλέον παρθένα" και γέλαγε γιατί κατάφερε να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό του.

Αμέσως μου φέρνει το θεριό στο πρόσωπο και μου λέει "κοριτσάκι μου, αυτή θα είναι η τελευταία σου εκπαίδευση. Πρέπει να τον πάρεις στο στοματάκι σου και να τον καθαρίσεις. Μετά θα είσαι έτοιμη σε όλα. Το μόνο έχεις να σκεφτείς είναι τι θέλεις να είσαι από εδώ και πέρα" και αμέσως μου τον ακουμπάει στα χείλη. "Καθάρισε τον καλά τώρα…" μου λέει "και θα γευτείς την ωραία γεύση από το κωλαράκι σου που πλέων έγινε μουνάκι". Υπάκουσα και άρχισα να γλείφω το εργαλείο του και το έκανα πεντακάθαρο.

Στην επόμενη ιστορία, εφόσον θέλετε, θα σας γράψω τι ακολούθησε! Μέχρι τότε φιλάκια.
Copyright protected OW ref: 178219