Pet Shop Boy

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 14-07-2020
Έχω πάει στο pet shop της γειτονιάς μου, για την μηνιαία τροφοδοσία. Αντί για τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη βρίσκω εκεί ένα νεαρό, γύρω στα 30, ψηλό, αδύνατο, αν και όχι ιδιαίτερα γυμνασμένο, με ένα χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά και στα αξύριστα γένια του. Τα χάνω, γιατί δεν είναι αυτός που περίμενα. Φοράει μπλε σορτσάκι και λευκό αμάνικο που μου επιτρέπει να δω αρκετό απ' το κορμί του.

Σκέφτομαι ότι αποκλείεται να είναι gay και προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο λόγο που ήρθα. Μιλάμε λίγο, είναι άνετος και όπως μου μιλάει, πιάνει τον πούτσο του, το που εξείχε και τον είχα προσέξει έτσι κι αλλιώς. Προσπαθώ να σκέφτομαι άλλα για να μην καυλώσω. Άλλωστε αυτά τα κάνουν οι Str8, πιάνουν και ξύνουν τον πούτσο τους.

Μου λέει ότι επειδή είναι αρκετά τα πράγματα, μπορεί να μου τα φέρει εκείνος στο σπίτι, στο σχόλασμα. Δέχομαι και μπαίνω σε υποψίες. Πάω σπίτι σε αναμμένα κάρβουνα, κάνω ένα μπανάκι, ντύνομαι ελαφρά, ένα σορτς και τίποτα από πάνω, άλλωστε ο καιρός το δικαιολογεί πια και περιμένω, από τα πάντα ως τίποτα.

Πράγματι, χτυπάει το κουδούνι μου, την ώρα που είχαμε πει, μπαίνει, μου λέει να τακτοποιήσει τα πράγματα, τον βοηθάω, νιώθω να ερχόμαστε πιο κοντά, υπάρχουν τυχαία, αγγίγματα. Είμαι τρομερά αμήχανος και δεν τολμάω να κάνω κίνηση, άλλωστε είναι τυπικός, δεν έχω να πιαστώ από κάπου.

Φτάνουμε στην πόρτα, σκέφτομαι πως θα φύγει και θα 'χω χάσει μια τεράστια ευκαιρία.

Χαιρετιόμαστε και όπως ανοίγω την πόρτα, του πέφτουν τα κλειδιά, κάνω να τα πιάσω και βρίσκομαι σε απόσταση αναπνοής από τον πούτσο του. Τότε εντελώς απρόσμενα κάνει μια ελάχιστη κίνηση μπροστά και μου τον τρίβει στα μούτρα. Δεν αντιδρώ, συνεχίζει να μου τον τρίβει, ενώ τον νιώθω να σκληραίνει. Του τον πιάνω πάνω από το ρούχο, είναι πια πέτρα.

- Σε είχα κόψει για πουστράκο, γι' αυτό σου είπα να περάσω, θα τον περιποιηθείς καυλάκο μου; Γουστάρεις να γλείφεις πούτσες;

Δεν απάντησα, έκανα να του βγάλω το σορτς, όταν άγγιξα το λάστιχο, μου ήρθε το πρώτο χαστούκι.

- Δεν άκουσα; Είπες κάτι και δε σε άκουσα;

Δεν ήξερα τι να πω, στα γόνατα όπως ήμουν, γύρισα το κεφάλι μου προς τα πάνω, τον κοίταξα. Γέλασε στραβά, έβαλε τον αντίχειρα στο στόμα μου και μου είπε:

- Για όσο καιρό θα σε γαμάω, θα σαι ένα μικρό υπάκουο αγοράκι, δε θα χαλάς χατίρια στο γαμιά σου κι εκείνος θα σε ταΐζει σπέρμα μέχρι να χορτάσεις, ναι πουστράκο μου;

Είχα σοκαριστεί, είχα πολύ λίγες εμπειρίες και σαν top και σαν bottom, αλλά με παιδιά από τη σχολή μου που το ψάχναμε παρέα. Tώρα, στα 20 μου, ήταν η πρώτη φορά που μου τύχαινε κάτι τέτοιο. Ένιωθα vers και ποτέ δεν είχα νιώσει ότι θέλω να υποταχτώ. Σ' αυτόν τον άντρα όμως ήθελα, δε μπορούσα να του πω όχι. Ένιωθα το κεφάλι μου να καίει και να γυρίζει, ήθελα μόνο να τον πάρω στο στόμα μου.

- Ναι…

του ψέλλισα δειλά, γούσταρα αλλά ντρεπόμουν φοβερά.

- Έτσι καργιολάκο, είναι μια αρχή. Γδύσου.

Σηκώθηκα και γδύθηκα. Έμεινα όρθιος απέναντι του, γυμνός, καυλωμένος, ευάλωτος.

- Μ… ωραίο κορμάκι. Και κωλαράκι δυνατό και πούτσος όπως πρέπει. Βέβαια μαζί μου θα σου είναι άχρηστος. Βγάλε μου τα παπούτσια.

Το έκανα, μου έφερε την πατούσα στη μούρη, την έγλειψα, όπως και το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, σα να ήταν πούτσα. Έβλεπα το φούσκωμα στο σορτς του τεράστιο, δεν κρατιόμουν, ήξερα όμως ότι δεν έπρεπε να πάρω πρωτοβουλία.

- Μαθαίνεις εύκολα, μ αρέσεις, θα σε στρώσω και θα περάσουμε καλά. Για να δω κάτι...

και λέγοντας αυτά, με γύρισε με την πλάτη στην πόρτα, πέταξε έξω το καυλί του, πρησμένο, φλεβάτο, κανονικό σε πάχος, αλλά τεράστιο σε μήκος και πριν προλάβω να το δω μου λέει:

- Ανοιξε…

Άνοιξα το στόμα μου και μου τον κάρφωσε ολόκληρο, δεν το περίμενα καθόλου, έχασα την ανάσα μου, ένιωθα να με πνίγει, έμεινε εκεί μερικά δευτερόλεπτα και άρχισε να μου γαμάει το στόμα, ένιωθα να φτάνει λαρύγγι και να με πνίγει, με έπιασε απ τα μαλλιά, σε ένα ξέφρενο ρυθμό. Προσπαθούσα να πάρω ανάσες όταν έβγαινε, απ' τα μάτια μου έτρεχαν δάκρυα. Συνέχισε με αυτό το ρυθμό μερικά λεπτά, σάλια έτρεχαν από το στόμα μου, βγήκε.

- Η που έχεις κάνει τα χιλιόμετρα σου και δε σου φαίνεται, η που είσαι φυσικό ταλέντο, θα το μάθουμε.

Ο πούτσος μου ήταν πέτρα, γεμάτος προσπερματικά, αν τον έπαιζα θα έχυνα σε δευτερόλεπτα. Με γύρισε στα 4 και έριξε ένα χτύπημα στην τρυπούλα μου, δεν το περίμενα και έκανε σύσπαση.

- Μαλάκα, τι μουνάκι έχεις; Ωραίο και άτριχο. Σπάνια συναντάω τέτοια…

κι έχωσε τη γλώσσα του. Έλιωσα, έβαζε τη γλώσσα του όλο και πιο βαθιά στην τρυπούλα μου, σα να κάνει γλειφομούνι. Έβαζε δάχτυλα που με την περιποίηση της γλώσσας του έμπαιναν όλο και πιο εύκολα. Είχα αφεθεί εντελώς, δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Ένα γλυκό κάψιμο μόνο, όπως με τέντωνε. Δεν ξέρω πόση ώρα μου το έκανε αυτό.

- Έτοιμο το μουνάκι σου…

μου είπε και πριν αντιδράσω, έφτυσε και ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να με τεντώνει. Πόνεσα, αλλά πριν το καταλάβω είχε καρφωθεί ολόκληρος μέσα μου. Έμεινε εκεί. Ανάσαινα βαριά. Δεν κουνιόταν. Μετά από λίγο άρχισε ένα ελαφρύ λίκνισμα, να βγαίνει μερικούς πόντους και μετά ξανά ολόκληρος μέσα.

- Τον νιώθεις να σε γεμίζει; Έτσι θα σε χω από δω και πέρα, θα έρχεσαι και θα με παρακαλάς να σε γαμήσω, πες το μου να το ακούσω!

Δε μίλησα, σταμάτησε.

- Αν δεν το πεις, θα σταματήσω και θα φύγω!

Δεν ήθελα να φύγει. Άρχισα να του λέω και όσο του έλεγα τόσο ανέβαζε ρυθμό.

- Ναι, έτσι θέλω, να με γαμάς, να με βάζεις κάτω και να με σκίζεις, μόνο εσύ, μη σταματάς, σε παρακαλώ!

Δε μου είχε μείνει κανένας εγωισμός, αλλά δε με ένοιαζε καθόλου. Με ξεκώλιαζε έτσι στα 4 σε όλους τους ρυθμούς, δε με άφηνε να αγγίξω τον πούτσο μου στιγμή, ένιωθα ότι θα χύσω χωρίς να τον παίξω. Σταμάτησε, σκέφτηκα ότι κάτι εκανα και τον απογοήτευσα

- Μη φοβάσαι καργιολίτσα μου, έχεις πολύ δυνατή τρυπούλα για να σε αφήσω έτσι.

Ξάπλωσε και μου ζήτησε να τον καβαλήσω. Είχα μουδιάσει, ο πούτσος του ήταν πρησμένος και τεράστιος, απόρησα πως τον παίρνω μέσα μου! Τον καβάλησα όπως μου είπε και καρφώθηκε ολόκληρος, σαν η σωστή του θέση να ήταν αυτή… καρφωμένος μέσα μου. Άρχισε πάλι να με γαμαει. Χτυπούσε τον προστάτη μου, δεν άντεχα την καύλα, ζαλιζόμουν

- Θα σε χύσω, θα σε γκαστρώσω πιαστράκι…

μου φώναξε και ξεκίνησε να με καρφώνει σκληρά και γρήγορα, τα τελευταία δευτερόλεπτα έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει στο ρυθμό που με ξεκώλιαζε. Ένιωσα τα χύσια του καυτά μέσα μου, τη στιγμή που άρχισα να χύνω όσο δεν είχα χύσει ποτέ και όσο με κάρφωνε, τόσο έχυνα κι άλλο.

Έμεινα ξέπνοος, βγήκε από μέσα μου, ένιωσα ένα τεράστιο κενό και σπέρμα να τρέχει από την ορθάνοιχτη τρυπούλα μου.

- Όταν θα θες να το ξανά ζήσεις, ξέρεις που θα με βρεις…

μου είπε καθώς ντυνόταν. Με παράτησε έτσι γυμνό και ξεσκισμένο στο πάτωμα. Μετά από αυτή την εμπειρία ήξερα τι ήθελα από έναν άντρα. Φυσικά πήγα και τον βρήκα πολύ σύντομα.

Ακολούθησαν αρκετές ιστορίες μαζί του, αν θέλετε θα τις πούμε κι αυτές...
Copyright protected OW ref: 177527