Γαμήσι από ώριμο γαμιά

Δημοσιεύθηκε από pttype
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 06-07-2020
Μετά από την ιστορία μου "Με γάμησε ακάποτο ο πουτσαράς γέρος", μιλούσα με έναν άλλο ώριμο παντρεμένο γύρω στα 60 σε γνωστή πλατφόρμα.

Με τον Ν. είχαμε μιλήσει κάποιες φορές παλιά αλλά δεν είχαμε καταφέρει να συναντηθούμε.

Στα μηνύματά του και στο προφίλ του έλεγε πως του αρέσουν οι crossdressers και πως θέλει τα αγόρια να μεταμορφώνονται σε γυναίκες. Εγώ από την άλλη καύλωνα πάρα πολύ να είμαι ντυμένη θηλυκό και να με γαμάει ένας ώριμος άντρας.

Το ραντεβού κανονίστηκε και όλη μέρα ασχολήθηκα με την ετοιμασία μου. Πρώτα ξυρίστηκα παντού και μετά ξεκίνησα να βάφω τα νύχια μου. Γνώριζα να το κάνω αυτό αφού μικρή έβλεπα τη μαμά μου και το είχα κάνει ήδη μόνη πολλές φορές. Στη συνέχεια έβαλα eyeliner, ρουζ και κραγιόν και κρέμα σώματος παντού που έκανε το δέρμα μου απαλό. Μετά διάλεξα τα σέξι ρούχα μου σε χρώμα μαύρο ξεκινώντας με τις καλτσοδέτες, στρινγκάκι, σουτιέν, ένα σέξι πολύ μακρύ φόρεμα, ξανθιά περούκα και κόκκινες γόβες. Ήδη είχα καυλώσει με αυτό που έβλεπα στο καθρέπτη.

Η ώρα έφτασε και ο Ν χτύπησε το κουδούνι. Η καρδιά μου από το τρακ κόντευε να σπάσει. Μόλις με είδε μου λέει:

- Πω, πω κοπελάρα μου, τι γυναικάρα είσαι;… σε αδικούν οι φώτο…

και άλλα τέτοια που με κάνανε να κουνιέμαι και να λικνίζομαι όλο και πιο πολύ. Ξεκινάμε το χαμούρεμα και τον καβαλάω. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στα βυζάκια μου, μετά χώνει τη γλώσσα του στο στόμα μου θέλοντας να μπει όσο πιο βαθιά μπορούσε. Είχα ήδη καυλώσει αρκετά και με πάει στο κρεβάτι. Μόλις γδύθηκε ήταν όπως τον ήθελα! Λίγες τρίχες, σωματώδης και ένα καυλί στητό και σκληρό. Πέφτω αμέσως για τσιμπούκι, ενώ τις αρχιδάρες του ξυρισμένες τις έβαλα μία-μία και μετά τις μπούκωσα και τις δύο μαζί στο στόμα μου. Με γυρνάει σε 69 και μου ξεκινάει ένα γλειφομούνι δίχως αύριο. Ένιωθα τέλεια και τόσο ικανοποιημένη που ήθελα οπωσδήποτε να με γαμήσει.

- Έτοιμο είναι το μουνάκι σου… μου λέει, κάτσε πάνω μου…

Μπήκε με δύναμη. Καύλα! Του κουνιόμουν και κάθε φορά άνοιγα τα κωλομάγουλα μου να μπαίνει όλο και πιο βαθιά.

- Χύνω καυλιάρα μου, παρ' τα στο μουνί σου γυναικάρα μου, κοριτσάρα μου…

και νιώθω την τρύπα μου να γεμίζει χύσια. Τον άφησα να ξεκουραστεί λίγο και αμέσως μετά, αφού ξεκινήσαμε πάλι το χαμούρεμα, με στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να μου βάζει δάχτυλα, ένα, δύο, τρία, μετά δεν καταλάβαινα. Τον άκουγα να φτύνει κάθε τόσο στο μουνί μου που όλο άνοιγε, σάλιο και δάχτυλα και μια πίεση έντονη.

- Έτοιμη;…

μου λέει και ξαφνικά σπρώχνει δυνατά. Όλο το χέρι μέσα στη μουνάρα μου. Ένα αχ πρόλαβα να πω και ξεκινάει να στρίβει δεξιά αριστερά ασταμάτητα το χέρι του. Είχα απογειωθεί. Με γυρνάει σε συζυγική στάση, ανοίγω τα πόδια μου διάπλατα, βάζει ΚΥ και μου το χώνει, πιο εύκολα αυτή τη φορά. Σπαρταρούσα και παρακάλαγα να μου το βάλει πιο βαθιά μέχρι που άρχισα να χύνω χωρίς να καταλάβω πως.

Ήταν τέλεια. Ένιωθα ανοιχτή, χυμένη και ολοκληρωμένη. Σίγουρα μια καλή αρχή ως θηλυκό.
Copyright protected OW ref: 177384