Η πρώτη μου εξομολόγηση

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 15-06-2020
Αν και είμαι "πατημένος" 40άρης και παντρεμένος, η αρέσκειά μου για το πέος άρχισε σε μικρή ηλικία και από τότε, αν και σπάνια συνέβαινε, όταν τύχαινε να ξαναέρθω σε επαφή, του φερόμουν με απίστευτη αγάπη, σεβασμό και πόθο. Πριν αρχίσω όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Εκείνη την εποχή εκδιδόταν ένα εβδομαδιαίο περιοδικό, το οποίο είχε σκοπό να διδάξει στους γονείς μας μυστικά του σεξ. Κάποιο Σάββατο πρωί δούλευαν και οι δύο γονείς μου. Ένας φίλος και γείτονας, μεγαλύτερος από εμένα, αλλά σκέτο "ζιζάνιο", μου χτύπησε ξαφνικά την πόρτα. Όταν του άνοιξα και μπήκε μέσα φουριόζος και σοβαρός, μου είπε πως είχε βρει ένα τεύχος στα συρτάρια των δικών του. Καθίσαμε βιαστικά να το ξεφυλλίσουμε, και κοιτώντας τα εικονογραφημένα φύλλα του, φτάσαμε σε σελίδα που ανέφερε οδηγίες για το στοματικό έρωτα. Μου πρότεινε να το δοκιμάσουμε. Να δούμε πως είναι. Στο πρώτο άκουσμα, το πήρα στην πλάκα, αλλά σχεδόν αμέσως κατάλαβα ότι το εννοούσε. Δειλά και αθώα, δέχτηκα. Βγάλαμε τα παντελόνια μας, εκείνος δοκίμαζε για λίγο το δικό μου, εγώ δοκίμαζα για λίγο το δικό του. Περίεργη αίσθηση, μυρωδιά και γεύση, που όμως χαράχτηκαν στη μνήμη μου. Κάπως έτσι, ήταν η πρώτη μου φορά.

Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και οι επαφές μου ήταν πάρα πολύ σπάνιες. Ακόμη και όταν πλέον αρραβωνιάστηκα, μερικές φορές φτιαχνόμουν μόνο με τη σκέψη και τη φαντασίωση. Ώσπου, μόλις λίγο καιρό πριν φύγω οριστικά από το τότε πατρικό μου, για να συζήσω με την "τυχερή" μέλλουσα γυναίκα μου, είχα μία σημαδιακή εμπειρία.

Στην ίδια γειτονιά, ένας παπάς και ένας διάκονος νοίκιαζαν για κάμποσο καιρό ένα διαμέρισμα, στο οποίο δεν έρχονταν τακτικά. Όμως, είχαμε ήδη προλάβει να γνωριστεί και έστω και αν δεν είχαμε πολλές κουβέντες μεταξύ μας λόγω περιορισμένου χρόνου τους, είχαμε πολύ καλές σχέσεις, έστω και σε αυτές τις λίγες ημέρες που έρχονταν. Μία από τις τελευταίες φορές που είχαν έρθει, ήταν μέσα Ιουνίου. Μία λεπτομέρεια, αλλά σημαντική ήταν, ότι εκείνον τον καιρό πήγαινα κολυμβητήριο και το γενικό ξύρισμα του σώματος ήταν απαράβατος κανόνας για την καθαριότητα του νερού.

Εκείνο το Σάββατο, βγαίνοντας για το τοπικό περίπτερο λίγο πριν το μεσημέρι, τους πέτυχα την ώρα που παρκάριζαν. Χαρήκαμε αμφότεροι που ξαναειδωθήκαμε, και τότε πάνω στην πολύ σύντομη συζήτηση, ο διάκονος μου πρότεινε να περάσω το πρωί της Κυριακής για να τα πούμε, και να κάνω μία εξομολόγηση. Εκείνος θα παρέμενε μόνος στο σπίτι, όσο ο παπάς είχε υποχρεώσεις. Δέχτηκα με χαρά.

Το επόμενο πρωί, εκεί γύρω στις 10, ενημέρωσα ότι θα πήγαινα για εξομολόγηση και φορώντας ένα σορτσάκι και μία κοντομάνικη μπλούζα, χτύπησα το κουδούνι τους. Ο διάκονος άνοιξε σχετικά γρήγορα, και με καλωσόρισε. Αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε στοργικά σαν "αδελφοί". Ήταν ντυμένος με ένα απλά παπαδίστικα ρούχα. Ένας άνδρας γύρω στα 40, κανονικός σε βάρος και ύψος και όπως μου είχε αποκαλύψει λίγο αργότερα, ανύπαντρος. Με προσκάλεσε να περάσω και να καθίσω στο σαλονάκι, με το χέρι του να με χαϊδεύει απαλά στην πλάτη και προσφέροντάς μου ένα ποτήρι χυμό, με 1-2 χειροποίητα κουλουράκια, κάθισε δίπλα μου. Παρατήρησε τα ξυρισμένα μου πόδια, και όταν τα άγγιξε του εξήγησα για το κολυμβητήριο. Σε αυτό το σημείο, δε μπορούσα ούτε στον εαυτό μου να κρύψω ότι μου άρεσε το άγγιγμά του.

Όταν τελείωσα το κέρασμα και ενώ είχαμε αρχίσει να συζητάμε, ήδη ένιωθα πολύ πιο άνετα με τον τόνο και το ύφος της κουβέντας μας. Η πραγματικά "ζεστή" κουβέντα, άρχισε να με καθησυχάζει στη σκέψη και να μου εμπνέει την εμπιστοσύνη πως θα μπορούσα άνετα να μοιραστώ τα πάντα μαζί του, όταν θα ξεκινούσε την εξομολόγηση. Την οποία άρχισε πολύ σύντομα, κρατώντας μου το χέρι με το δικό του, πάνω στο πόδι του. Αν και μου έκανε μία μικρή εντύπωση η κίνηση, αλλά ένιωθα τόσο γαλήνια που δεν είπα λέξη.

Άρχισα να του εκμυστηρεύομαι τα πάντα. Αλλά όταν φτάσαμε να ανοίξουμε πολύ προσωπικά μου θέματα, όπως τις ως τότε σεξουαλικές μου πράξεις, φαντασιώσεις, επιθυμίες, άρχισε να με ρωτάει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, με την πρώτη του ερώτηση σχετικά με την σεξουαλικότητά μου, μου ξαναχάιδεψε απαλά την πλάτη, λέγοντάς μου ότι μπορούσα να του μιλήσω για όλα, χωρίς καμία ντροπή.

Αφού του ανέλυσα τα πάντα γύρω από τη σεξουαλική μου ζωή με την αρραβωνιαστικιά μου και είχα αρχίσει να "μαλακώνω" αρκετά, με ρώτησε αν είχα εμπειρίες ή φαντασιώσεις και με άνδρες. Του απάντησα, λοιπόν, ότι εμπειρίες είχα ελάχιστες και πριν από πολύ καιρό. Τον περισσότερο καιρό είχα φαντασιώσεις, και μάλιστα πολύ έντονες. Όταν άρχισα να του περιγράφω τις φαντασιώσεις μου, με ρώτησε αν μπορούσα να του δείχνω με πράξεις όσα σκεφτόμουν.

Χωρίς ντροπή, πέρασα απαλά το χέρι μου πάνω στον καβάλο του. Ήταν ήδη φτιαγμένος, ενώ μάλιστα, κατάλαβα αμέσως πως δεν πρέπει να φορούσε εσώρουχο, ή φορούσε και είχε ελευθερώσει το πέος του από το πλάι. "Πάτερ μου, είσαι ήδη φτιαγμένος", του ψιθύρισα. Μου απάντησε με ένα απλό καταφατικό κούνημα του κεφαλιού του και με ένα πολύ μικρό χαμόγελο. Την ίδια στιγμή, πέρασε το δικό του χέρι πάνω στο μπούτι μου και παραμερίζοντας το σορτσάκι μου πιο ψηλά, άρχισε να με χαϊδεύει μέχρι να φτάσει και στο δικό μου καβάλο. Είχα επίσης αρχίσει να φτιάχνομαι.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ξεκούμπωσα αργά το φερμουάρ του και απελευθέρωσα το δικό του πέος, αρχίζοντας να το μαλάζω απαλά. Είχε πολύ καλή στύση. Ήταν πιο φουσκωμένο από το δικό μου και με λίγο μεγάλη βάλανο. Ένα υπέροχο εργαλείο, το οποίο ήθελα να γευτώ και να νιώσω.

Μόλις έκανα την κίνηση να σκύψω για να το πάρω στο στόμα μου, αμέσως απάντησε "α, όχι, όχι… πρώτα θα ξεκινήσω εγώ". Χωρίς να καταλάβω τι εννοούσε εκείνη τη στιγμή, μου ζήτησε να γδυθώ εντελώς, όπως θα έκανε κι εκείνος. Όταν ήμασταν γυμνοί, ξανακάθισε στον καναπέ και με προσκάλεσε ανάμεσα στα πόδια του. Πήρε το πέος μου στο στόμα του, ζητώντας μου να κουνιέμαι μέσα του. Μπορεί τα γένια του να ακουμπούσαν πάνω στο ξυρισμένο μου δέρμα, αλλά η αίσθηση των χαδιών της γλώσσας του ήταν κάτι αναπάντεχο. Σε δευτερόλεπτα, είχα αποκτήσει και εγώ τέλεια στύση.

Το άφησε και γύρισε γονατιστός στην πλάτη του καναπέ. "Έλα αδελφέ μου να αμαρτήσουμε και μαζί…" μου ψιθύρισε. Στήθηκε τέλεια. Η λεκάνη του ήταν πεντακάθαρη, και επίσης πολύ καλά ξυρισμένη. Έσπρωξα απαλά τη δική μου βάλανο, και πέρασε σχετικά εύκολα μέσα στην τρυπούλα του. Ένα πολύ απαλό "αχ…" βγήκε από το στόμα του. Σε πολύ λίγο, είχα μπει σχεδόν ολόκληρος, και πλέον, για περίπου 5 λεπτά απολάμβανα τη γλυκιά ζεστασιά του. "Αδελφέ μου, θέλω να μου χαρίσεις το σπέρμα σου…" μου είπε συνεχίζοντας τους αναστεναγμούς.

Εκείνη την ώρα δε φαντασιωνόμουν πια. Είχα την καθαρή σεξουαλική επαφή που επιθυμούσα και μάλιστα με διάκονο που με επιθύμησε και ο ίδιος. Το μόνο που ήθελα, απολαμβάνοντας το σεξ μαζί του, ήταν να τελειώσω μέσα του. Όπως και έγινε, μετά από σχεδόν 5 λεπτά που τον έπαιρνα.

Σηκώθηκε και χωρίς καν να πάει να σκουπιστεί, μου ζήτησε να καθίσω όπως και ο ίδιος πριν. Πήρα στο στόμα μου το δικό του πέος, και προσπάθησα να απολαύσω την υπέροχη γεύση του όσο γινόταν περισσότερο, φροντίζοντας να τον περιποιηθώ όσο καλύτερα μπορούσα με γλώσσα μου. Κατάφερα να το πάρω ως τη μέση. Δε χωρούσε άλλο. Μακάρι να μπορούσα. Με ξετρέλαινε. Το έγλειφα αχόρταγα, μέχρι που με σταμάτησε. Ήταν η δική μου σειρά. Μόνο που του είπα πως εγώ τον ήθελα ανάμεσα στα μπούτια μου.

Με πήρε από το χέρι στο υπνοδωμάτιό του. Δεν ανάψαμε φως. Ερχόταν αρκετό από το χωλ. Ξάπλωσα ανάσκελα, σήκωσα και άνοιξα τα μπούτια μου και ξάπλωσε ανάμεσα. Η βάλανός του ήταν ακόμα υγρή από τα σάλια μου. Κατάφερε να γλιστρήσει μέσα στην τρυπούλα μου, και στηριζόμενος στα χέρια του άρχισε να κουνιέται μέσα μου αργά αλλά σταθερά, μέσα έξω, μέχρι να γλυκαθεί η τρύπα και να ανοίξει κι άλλο. Με λίγη ακόμα προσπάθεια και αφού από την δική μου λαχτάρα για αυτό που ένιωθα, η τρύπα μου άνοιξε κι άλλο, κατάφερε να χωθεί σχεδόν ολόκληρος.

"Πως νιώθεις;…" με ρώτησε με παθιασμένο ύφος στο πρόσωπό του, που σήμαινε πως με ευχαριστιόταν. "Υπέροχα", του απάντησα. "Πρώτη σου φορά;", με ξαναρώτησε. "Ναι. Πρώτη, αλλά μου αρέσει πολύ", του απάντησα ξανά.

Μετά από λίγα λεπτά, και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια, παρατηρούσα στο πρόσωπό του την ηδονή που του πρόσφερα. Του ψιθύρισα "θέλω να χύσεις μέσα μου". "Κι εγώ το θέλω αδελφέ μου. Κι εγώ το θέλω, πολύ".

Σε πολύ λίγο, τον ένιωσα σχεδόν έτοιμο. Το πέος του σκλήρυνε λίγο ακόμα, και άρχισε στιγμιαίες συσπάσεις. Με λίγο πιο δυνατούς αναστεναγμούς, το σώμα του άρχισε να τρέμει. Ξαφνικά κόλλησε ολόκληρος στη λεκάνη μου, κι ένιωσα δυνατά τινάγματα ζεστού υγρού μέσα μου. Με την πρώτη μου φορά, είχα καταφέρει να τον κάνω να φτάσει στο ζενίθ του. Και μου άρεσε.

Τελειώνοντας, και αφού πήραμε μερικές ανάσες, αρχίσαμε να ντυνόμαστε για να ξαναπάμε στο σαλόνι και να μου δώσει ευχές και ευλογία. Μόλις ολοκληρώσαμε, φιληθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε, χωρίς όμως να ξέρει εάν θα ξαναέρχονταν σύντομα για να ειδωθούμε και πάλι. Ας ήταν. Δεν με πείραζε. Αν ήταν να ξαναέρθουν, θα μου έστελνε μήνυμα σε εκείνη την "αρχαία" συσκευή κινητού που είχα. Χαιρετηθήκαμε και έφυγα για το σπίτι.
Copyright protected OW ref: 176838