Απρόσμενο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 27-05-2020
Ήμουν τότε κοντά στα 30, ψηλός, μελαχρινός, με λίγα κιλά, υπέροχο κώλο και λίγο στήθος. Από καιρό ήθελα να γαμηθώ, αλλά οι φόβοι μου δε με άφηναν να προχωρήσω πέραν από πίπες, περιστασιακές κυρίως, σε γνωστό κινηματογράφο που σήμερα δεν υπάρχει.

Αργά το απόγευμα μιας ημέρας που η καύλα είχε κτυπήσει κόκκινο, πήγαινα στο γνωστό σινέ στέκι μου και βλέπω ένα υπόγειο που δεν είχα προσέξει με ταμπέλες νέον να διαφημίζει καμπίνες σεξ. Μου άρεσε, πήγα, πλήρωσα και κατέβηκα τα σκαλοπάτια. Γύρω μου ημίφως ροζ πορτοκαλί και διάφορα κουπέ με μόνιτορ. Μπαίνω σε ένα ανοικτό που έβλεπα 2 τύπους να παίρνουν κώλο πίπα ένα πιτσιρικά γύρω στα 20. Αρχίζω και χαϊδεύω το μικρό μου καυλάκι και ανεβάζω το χέρι μου μέσα από την μπλούζα και πειράζω τις ρώγες μου που είναι και το ευαίσθητο σημείο μου.

Ακούω ένα θόρυβο στη διπλανή, αλλά δε σταματάω και δεν ανησυχώ. Έχω καυλώσει πολύ, κατεβάζω το παντελόνι μου και μένω μόνο με ένα χαμηλοκαβάλο στρινγκάκι που φοράω όταν είμαι σε τέτοια έξοδο. Αρχίζω και πιέζω και τρίβω γύρω-γύρω την κωλοτρυπίδα μου που έχει αρχίσει και υγραίνεται και να ανοίγει. Βγάζω και το μπλουζάκι και χαϊδεύω τις ρώγες μου που έχουν καυλώσει και πονάνε. Από τη διπλανή καμπίνα ακούω θόρυβο όταν ανοίγει ένα μεγάλο παράθυρο στο ύψος του καθίσματος και εμφανίζεται ένας πολύ όμορφος πούτσος με πετσάκι, γύρω στα 18 cm, αλλά πολύ χονδρός, σαν αντρικό χέρι. Ένα χέρι το παίζει αργά και νωχελικά κάνοντας τον να σπαρταράει και να γυαλίζει από τα υγρά του. Τον πιάνω, γονατίζω στα τέσσερα, λίγο οριακά για το πλάτος της καμπίνας αλλά καταφέρνω και τον παίρνω σχεδόν όλο μέσα στο στόμα μου. Άλλες φορές παίζοντας με το ένα χέρι και μερικές χωρίς χέρια και τότε πνιγόμουν γιατί έμπαινε όλος μέσα.

Ο διπλανός μου μετά από τα αρχικά βυθίσματα μου κρατάει το κεφάλι δυνατά χωρίς να μπορώ να κουνηθώ και μου γαμάει το στόμα αργά και βαθιά. Ξαφνικά ακούω θόρυβο και ανοίγει και πίσω μου το αντίστοιχο πορτάκι και 2 χέρια μου χαϊδεύουν τον κώλο με τέχνη. Παραμερίζουν το στρινγκάκι και αρχίζει ένας αντίχειρας να μου μαλάσει την τρύπα μου και να την πιέζει. Η καύλα μου έχει βαρέσει κόκκινο και αρχίζω να κουνιέμαι στον ρυθμό του για να σπρώξω το δάκτυλο του μέσα μου. Όταν μπαίνει, αναπηδώ και το βάζει όλο πια μέσα και αρχίζει να με γαμάει έτσι. Νοιώθω κάτι κρύο στην τρύπα μου και ξαφνικά χαλαρώνω όταν καταλαβαίνω ότι είναι κρέμα και ταυτόχρονα ένας ακόμα αντίχειρας μπαίνει με βία μέσα μου αλλά η κρέμα έχει κάνει την δουλειά της.

Έχω μέσα στο στόμα μου χωμένη βαθιά τη χοντρή ψωλάρα και δεν κουνιέμαι πάρα μόνο με τη γλώσσα μου απολαμβάνοντας την πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία και για πρώτη μου φορά αισθάνομαι θηλυκό. Αφού ο δεύτερος μου άνοιξε την τρύπα για τα καλά τραβώντας τη με τους αντίχειρες, μου κατεβάζει το βρακάκι και εκεί το μυαλό μου αρχίζει να μου παίζει παιχνίδια και με φαντάζομαι με δεμένα ματιά να με γαμούν και να με σκίζουν 2 άγνωστοι. Ξαφνικά αισθάνομαι μια καυτή πούτσα να σπρώχνει την κωλοτρυπίδα μου και αυτή να υποχωρεί σιγά, με αρκετό πόνο αλλά όχι τόσο όσο μου έλεγαν και πίστευα. Αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά και αισθάνομαι κάτι να με πιέζει και να φουσκώνω μέσα μου. Ταυτόχρονα μουδιάζει όλο μου το κορμί και σε κάθε βύθισμα ανασαίνω βαριά. Μπαίνει λίγο, περιμένει, επιστρέφει λίγο και πάει πιο βαθιά κάθε φορά που μπαίνει. Νομίζω ότι έχει μπει όλος, αλλά κάθε φορά έχει κι άλλο. Σκύβω μπροστά και τουρλώνω τον κώλο μου ψηλά. Προς στιγμή βγαίνει λίγο και μετά απότομα με σπρώχνει και νοιώθω τα αρχίδια του να χτυπάνε στα δικά μου και καυλώνω κι άλλο. Δεν κρατιέμαι πια από πουθενά και καταπίνω την ψωλή από μπροστά χωρίς κάτι να με φρενάρει και ταυτόχρονα περνώ τα χέρια μου από κάτω και πιάνω 2 τεράστια αρχίδια κρεμαστά που μου μαστιγώνουν τα αρχίδια.

Βάζω πιο ψηλά τα χέρια μου, ανοίγω τα κωλομέρια μου και τον πιάνω ενώ παλινδρομεί αργά και σταθερά και με ανοίγει όπως ποτέ. Αρχίζω να τρέμω και χύνω με εκτοξεύσεις χωρίς να τον ακουμπώ. Πνίγομαι ταυτόχρονα από τα σάλια μου και αισθάνομαι ξαφνικά να ανοίγει τόσο πολύ η σούφρα μου που σχεδόν αισθάνομαι ελάχιστα την παλινδρόμηση και τον κώλο μου να συσπάται και να ανοιγοκλείνει ανεξέλεγκτα. Η πουτσάρα που γλείφω φουσκώνει και αρχίζει να χύνει μέσα μου. Καταπίνω όσα μπορώ. Ο πίσω μου επιταχύνει και μου τον χώνει όλο με βαθιές ψωλιές και βγαίνει χύνοντας με δύναμη στην πλάτη μου και στην χαράδρα μου παχιά και καυτά φλόκια.

Μέχρι να συνέλθω ένα χέρι μου αρπάζει τα μαλλιά και μου βάζει μια μέτρια αλλά χοντρή ψωλή μέσα στο στόμα. Αρχίζω να γλείφω και με χύνει αμέσως στη μούρη. Όση ώρα με έχυνε νοιώθω μια χοντρή ψωλάρα να μπαίνει στον κώλο μου ξαφνικά και μέχρι μέσα όλη. Θυμάμαι άλλους 8 η 10 που με πήραν μετά. Γύρω στις 4 με ξύπνησε κάποιος που ήταν για να καθαρίσει τον χώρο. Ήταν ο πιο μεγάλος σε ηλικία και σε μέγεθος. Ξημερώνει Σάββατο και με το ζόρι έφτασα σπίτι μου.
Copyright protected OW ref: 176396