Από εκεί που δεν το περιμένεις (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 25-05-2020

Προηγούμενο μέρος: Από εκεί που δεν το περιμένεις (1ο μέρος)


Μετά από ένα γλυκό ύπνο ξύπνησα αγκαλιά με τον Τάσο. Είχε ξυπνήσει πριν από εμένα και μου είπε ότι με χάζευε όσο κοιμόμουν, με φίλησε απαλά στο στόμα και με χάιδεψε στο πρόσωπο.

- Θέλεις να πάμε μια βόλτα με το αμάξι; με ρώτησε.

- Δεν ξέρω, δεν είναι κάπως αργά;

- Ε καλύτερα θα έχει ηρεμία και θα χαλαρώσουμε.

- Μέσα, του κάνω και σηκώνομαι.

- Περίμενε, μου λέει, και έρχεται και κολλάει επάνω μου και ξεκινάμε ένα πάρα πολύ έντονο χαμούρεμα. Καύλωσα σε δευτερόλεπτα και του λέω ότι θέλω να τον πάρω στα όρθια.

- Ότι θες μανάρι μου, μου απαντάει μέσα σε βογκητά.

Βάζω ένα προφυλακτικό και μπαίνω μέσα του κατευθείαν, γλίστρησε πανεύκολα και ξεκίνησα να τον πηδάω όλο και πιο γρήγορα. Μέσα σε 10 λεπτά έχυσα μέσα του.

- Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχω πάθει μαζί σου, του λέω…

και του σκάω ένα γλωσσόφιλο.

Αφού ντυθήκαμε μπήκαμε στο αμάξι του και πήγαμε μια μεγάλη βόλτα στην πόλη. Είπαμε διαφορά και σε κάποιο σημείο αναφερόμενοι στις σχολές μας μου λέει την ηλικία του που συνειδητοποίησα ότι δεν την ήξερα, μου είπε ότι είναι 40 χρονών. Έμεινα, δεν το πίστευα, έμοιαζε τουλάχιστον για 28 με 30 δεν το πίστευα, γέλασε και με φίλησε. Μετά από λίγο φτάσαμε σε ένα λόφο που είχε θέα όλη την πόλη. Βγήκαμε και βλέπαμε τη θέα τον κοίταξα και εκείνος με κοίταξε μέσα στα μάτια.

- Θέλω να σου πω τόσα πολλά, μου λέει, μου αρέσεις τόσο πολύ.

- Με τρελαίνεις, του απαντάω.

Με πιάνει και με φιλάει. Αρχίζουμε και φασωνόμαστε, τρελαθήκαμε στην καύλα και πάλι. Τον πήρα αγκαλιά, τον σήκωσα και τον ξάπλωσα στο καπό του αυτοκινήτου του. Του κατέβασα το παντελόνι κι εγώ το δικό μου. Ο κώλος του ήταν τέρμα ανοιχτός και από τα προηγούμενα γαμήσια μας και από την καύλα του. Ξαναμπήκα μέσα του με την ίδια ευκολία και τον γαμούσα για αρκετή ώρα. Δε θυμάμαι πόση ώρα φιλιόμασταν συνέχεια και με πολύ πάθος. Βγάλαμε και τις μπλούζες μας γιατί είχαμε σκάσει και από τη ζέστη και από το πάθος. Έχυσε χωρίς να τον ακουμπήσει και μετά από λίγο έχυσα και εγώ επάνω του.

Σκουπιστήκαμε ντυθήκαμε και φύγαμε. Του είπα να με γυρίσει στο ξενοδοχείο μιας και ήταν αργά. Εκείνος μου είπε ότι ήθελε να περάσουμε όλο το βράδυ μαζί και να φύγω το πρωί. Δέχτηκα και γύρισα σπίτι του μαζί του. Ζούσα έναν τρελό παραλογισμό τον οποίο ήθελα όμως να τον ζήσω και το πανέμορφο πρόσωπο του με το πλατύ του χαμόγελο με έκανε να θέλω να τον ζήσω.

Γυρίσαμε σπίτι του μετά από τη βόλτα μας και το έντονο πήδημα που ρίξαμε. Με ρώτησε αν ήθελα να πιω κάτι και καθίσαμε χαλαρά στον καναπέ όπου πιο πριν τον είχα πηδήξει και ξεκινήσαμε την κουβέντα. Μιλάγαμε και πίναμε για αρκετή ώρα. Συνέχεια μου χάιδευε το χέρι και με κοίταγε με τα πανέμορφα του μάτια. Μετά από λίγο με φίλησε και μου είπε:

- Πάμε μέσα στην κρεβατοκάμαρα;

- Τι έχεις στο μυαλό σου πάλι;... του είπα χαμογελώντας του πονηρά.

- Ξέρεις εσύ, μου είπε κλείνοντας μου το μάτι.

Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα του και γδυθήκαμε, ξαπλώσαμε και ξεκινήσαμε το φάσωμα. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που με έπιανε μαζί του, έχανα τα λογικά μου. Φιλιόμασταν με τρελό πάθος και βογκάγαμε από την καύλα. Γλείφαμε ο ένας τον άλλον στο κορμί και τρελαινόμασταν. Μετά κατέβηκε στην πούτσα μου και άρχισε να με πιπώνει. Από τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν κάνει. Έγινα τούρμπο, το κατάλαβε, μου έβαλε προφυλακτικό και ανέβηκε επάνω μου. Πηδιόμασταν για κάνα μισάωρο αλλάζοντας πολλές στάσεις. Χύσαμε και οι δύο ταυτόχρονα.

Εξουθενωμένοι και οι δύο είπαμε να κάνουμε ένα ντουζάκι παρέα για να χαλαρώσουμε. Εκεί εννοείται πως ξεκινήσαμε πάλι το χαμούρεμα και δεν άργησα να ξανακαυλώσω. Πηδηχτήκαμε μέσα στο ντους με το νερό να τρέχει επάνω μας. Λίγο πριν χύσω γονάτισε και πήρε τα χύσια μου στο στόμα του. Πήγαμε και ξαναξαπλώσαμε. Πηδιόμασταν όλο το βράδυ. Λίγο πριν τις 6 μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά. Ξυπνώντας θα όμως θα μπερδευόμουν ακόμα πιο πολύ!Copyright protected OW ref: 176473