Ξεπαρθενιασμα στο χωριό

Δημοσιεύθηκε από Boy19boy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 07-04-2020
Η ιστορία που θα σας πω έγινε πέρσι το καλοκαίρι όταν είχα πάει για διακοπές στο χωριό μου. Από μικρός, μόλις ανακάλυψα τις gay τσόντες ξεκίνησα να κολλάω σε αυτές και να σταματάω να βλέπω τις str8. Τότε κατάλαβα ότι είμαι gay. Με τον καιρό και όσο μεγάλωνα, μου άρεσε να φοράω γυναικεία εσώρουχα και να βάζω δάχτυλο, αλλά ήρθε η στιγμή που το δάχτυλο μόνο δεν έφτανε. Παρ' όλα αυτά δεν έκανα ποτέ κάποια κίνηση γιατί φοβόμουν και ήμουν ντροπαλός. Όταν πήγα στο χωριό μου βαριόμουν απίστευτα στο σπίτι και έκοβα βόλτες στην πλατεία και σε διάφορα μέρη του χωριού. Έτσι όπως περπατούσα στα στενά, βλέπω έναν κύριο γύρο στα 60 με λίγες λευκές τρίχες στο κεφάλι και χοντρό να προσπαθεί να βάλει κάτι έπιπλα στο σπίτι του, τον ρωτάω αν θέλει βοήθεια και μου λέει "ναι". Τον έλεγαν Τάσο. Τον βοήθησα να βάλει όλα τα έπιπλα μέσα και ξεκινάει η κουβέντα…

- Έλα μέσα να βάλω κάτι να πιούμε γιατί γίναμε χάλια.

- Ok…

Πάω και κάθομαι στον καναπέ. Αυτός ετοίμαζε κάτι να πιούμε και να φάμε. Ήρθε, έκατσε δίπλα μου, φάγαμε, ήπιαμε, μιλήσαμε και όταν πάω να σηκωθώ να φύγω μου λέει:

- Νίκο να σου πω… ξέρεις από υπολογιστές;

- Ναι.

- Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο δικό μου γιατί κολλάει;

- Ναι αμέ…

Πάω, κάθομαι στον υπολογιστή, τον ανοίγω και βλέπω στο Google να είναι γεμάτο με πορνό site με gay, trans κλπ. Αυτός ήταν από πάνω μου. Μόλις τα είδα αυτά σαν να καύλωσα λίγο.

- Ωχ… ξέχασα να τα σβήσω!

- Δεν πειράζει.

- Ξέρεις τώρα, μόνος είμαι…

- Σας καταλαβαίνω…

και λέω να κάνω επιτέλους την κίνηση και του λέω:

- Κι εγώ τέτοια βλέπω.

Άστραψε το μάτι του.

- Α… κρυφή είσαι κι εσύ! Θες να κάνουμε τίποτα;

- Δεν το έχω ξανά κάνει.

- Ακόμα καλύτερα! Έλα να περάσουμε καλά.

Βγάζει τη μπλούζα, ήταν γεμάτος τρίχες, κατεβάζει και το σορτσάκι του μαζί με το σλιπάκι του και κάθεται στον καναπέ.

- Έλα βγαλ' τα όλα και έλα να μου πάρεις μια πιπούλα.

Τα βγάζω όλα, πάω, γονατίζω μπροστά του και διστακτικά του πιάνω την πούτσα. Ήταν αρκετά μεγάλη και χοντρή.

- Έλα, μη ντρέπεσαι, βάλ' τον στο στόμα.

Μόλις τη βάζω στο στόμα άλλαξα τελείως. Η ντροπή μου εξαφανίστηκε και ήθελα να γίνω το πουτανάκι του. Ξεκίνησα να τον πιπώνω γρήγορα και να του γλείφω τ' αρχίδια. Μετά από λίγο μου λέει:

- Θες να σε γαμήσω;

- Πολύ…

Βάζει προφυλακτικό και πάμε στο κρεβάτι του. Ξαπλώνω, έρχεται μπροστά μου, μου παίρνει τα πόδια, τα σηκώνει και μου βάζει βαζελίνη στον κώλο. Εκείνη τη στιγμή έτρεμαν τα πόδια μου. Βάζει σιγά-σιγά την πούτσα του στον κώλο μου, την τρίβει και ξαφνικά καρφώνεται μέσα μου και πέφτει πάνω μου. Εκεί τα είδα όλα! Μου κόπηκε η ανάσα. Ξεκινάει να με γαμάει γρήγορα. Είχα πεθάνει από τον πόνο αλλά η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο. Του έλεγα "βάρα με" και μου έριχνε σκαμπίλια στον κώλο.

- Είσαι η μεγαλύτερη πουτάνα μωρό μου.

- Γάμα με δυνατά!

- Δε θα μπορείς να περπατήσεις μωρό μου…

και με γάμαγε δυνατά. Μετά από λίγο του λέω:

- Σταμάτα λίγο να πάρω μια ανάσα!

Γυρνάει, ξαπλώνει και μου λέει "έλα πάνω μου". Πάω κάθομαι πάνω του και ξεκινάει να με καρφώνει δυνατά και να με κρατάει από τη λεκάνη. Μετά από λίγο του λέω "θέλω να χύσω". Με το που το ακούει με γαμάει ακόμα πιο δυνατά. Δεν αντέχω άλλο και χύνω ασταμάτητα. Του γέμισα την κοιλιά και τα μούτρα χύσια. Πάω, του γλείφω το πρόσωπο από τα χύσια και παράλληλα του την έπαιζα. Μου λέει "θέλω να χύσω καύλα μου…" και γυρνάω τον κώλο μου στα μούτρα του, του βγάζω το προφυλακτικό και ξεκινάω την πίπα. Αυτός χωρίς να το περιμένω πάει και βάζει το πρόσωπο του στον κώλο μου. Μετά από λίγο χύνει κι αυτός μέσα στο στόμα μου. Πάω τα φτύνω στο μπάνιο και έρχεται και μου λέει:

- Έλα να κάνουμε μαζί μπάνιο.

Κάναμε μπάνιο, ντύθηκα και μόλις πάω να φύγω μου λέει:

- Ποτέ γυρνάς Αθήνα;

- Σε 10 μέρες.

Έχουν γίνει πολλά μετά από την πρώτη μου φορά. Ή ιστορία είναι 100/100 αληθινή.
Copyright protected OW ref: 175439