Ο άνδρας της ζωής μου

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 28-03-2020
Είμαι ο Νίκος, 24 χρόνων, εμφανίσιμος, λεπτός, με αδύνατο κορμί. Αποφάσισα να ξεκινήσω να κάνω γυμναστική. Στο γυμναστήριο γνώρισα το Στάθη, ένα 30άρη ιδιαίτερα γυμνασμένο.

Πρόσεξα από την αρχή ότι με κοίταζε επίμονα και μου έδινε την εντύπωση ότι με έγδυνε με τα μάτια. Με προσέγγισε γρήγορα και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Ένιωθα κάπως περίεργα μαζί του και ή συμπεριφορά του ήταν κάπως.

Ένα βράδυ όταν τελείωσα τις ασκήσεις και πήγα στα αποδυτήρια. Με ακολούθησε και μέχρι να το συνειδητοποιήσω μπήκε μαζί μου στη ντουζιέρα. Έδειχνε τεράστιος και μυώδης αλλά αυτό που με σόκαρε ήταν όταν με πλησίασε, με αγκάλιασε και με φίλησε στα χείλη. Πήγα να τραβηχτώ αλλά με κράτησε σφιχτά και μου χάιδεψε το κωλαράκι. Είχα μουδιάσει, ήμουν στην αγκαλιά ενός άντρα που με χάιδευε και με φιλούσε. Εκεί όμως που τρελάθηκα όταν ένιωσα τη πούτσα να ακουμπά στη κοιλιά μου. Πρέπει να ήταν τουλάχιστον 20 πόντους και πολύ χοντρή. Μου είπε να την πιάσω και να την χαϊδέψω. Σαν υπνωτισμένος την ακούμπησα και του την έπαιξα λίγο. Μετά με έσπρωξε να γονατίσω μπροστά του να την βάλω στο στόμα μου και να τη γλείψω. Φοβήθηκα… δεν ήξερα τι να κάνω. Κάτι όμως με έκανε να ανοίξω το στόμα μου για να μου βάλει τη τεράστια πούτσα του. Άρχισα να το γλείφω αδέξια, προσπαθώντας να μιμηθώ τις γκόμενες όταν με έγλειφαν. Σιγά-σιγά άρχισα να το συνηθίζω παρ' όλο που ήταν η πρώτη μου φορά. Ο Στάθης μου κρατούσε σφιχτά το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει το στόμα με δύναμη ενώ σε λίγο άρχισε να χύνει στο στόμα μου και με υποχρέωσε να τα καταπιώ όλα. Παραλίγο να πνιγώ και άρχισα να τα φτύνω. Μετά ο άντρακλας αυτός μου έκανε ένα φοβερό τσιμπούκι και ρούφηξε όλα μου τα χύσια.

Λίγες μέρες αργότερα βρεθήκαμε στο σπίτι του. Τσιμπήσαμε κάτι πρόχειρο και αρχίσαμε να πίνουμε, να χαϊδευόμαστε και να φιλιόμαστε. Μου έκανε πίπα και μετά κάναμε 69. Μετά μου έγλειψε το κωλαράκι και προσπάθησε να χώσει τη γλώσσα του στη τρυπούλα μου. Μου ζήτησε να χαλαρώσω και να του προσφέρω τη παρθενιά του κώλου μου. Πριν προλάβω να απαντήσω άρχισε να αλείφει τη τρύπα μου με μπόλικο λιπαντικό υγρό. Πρώτα μου έβαλε ένα δάχτυλο, μόλις το συνήθισα μου έβαλε και δεύτερο και άρχισε να με γαμάει. Πονούσα αλλά άρχισε να μου αρέσει και τότε μου έβαλε και τρίτο. Τώρα πονούσα πολύ, σταμάτησε να με γαμάει αφήνοντας με να το συνηθίσω.

– Νίκο μη σφίγγεσαι, χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο για να απολαύσεις το πρώτο σου γαμήσι. Θα πονέσεις στην αρχή αλλά μόλις το συνηθίσεις θα το ευχαριστηθείς.

Δεν του απάντησα, μέσα μου γινόταν μεγάλη μάχη που θα γαμιόμουν και φοβόμουν ότι δε θα ήμουν πια πραγματικός άνδρας. Ξαφνικά ένιωσα να βγάζει τα δάχτυλα του από το κώλο μου και να μου χώνει το πούτσο του. Πονούσα πολύ, είχα παραλύσει ενώ ή πούτσα του χωνόταν όλο και πιο βαθιά μέσα περνώντας το σφιγκτήρα μου μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπήσουν τα κωλομάγουλα μου. Η πούτσα του Στάθη είχε χωθεί πλέον ολόκληρη μέσα στην κωλότρυπα μου παίρνοντας τη παρθενιά μου.

Άρχισε να με γαμάει κανονικά, δεν πονούσα πια πολύ και μια πρωτόγνωρη γλύκα απλώθηκε σε όλο μου το κορμί. Φοβόμουν να το παραδεχτώ αλλά τελικά μου άρεσε που ή πούτσα του Στάθη όργωνε την κωλοτρυπίδα μου.

– Νίκο μου σου αρέσει που σε γαμάω; Έχεις πολύ ωραίο κώλο και σφιχτή κωλοτρυπίδα. Θέλω να σε γαμάω συνέχεια.

– Πονάω αλλά μου αρέσει, συνέχισε να με γαμάς.

Σε λίγο αύξησε το ρυθμό που με γαμούσε, ένιωθα να με σκίζει στα δύο. Ο πούτσος μου είχε καυλώσει πολύ και άρχισα να χύνω, ενώ ό Στάθης έχυνε κι αυτός στη κωλότρυπα μου. Στη συνέχεια της βραδιάς παρ' όλο που με πονούσε ή κωλοτρυπίδα μου αφέθηκα να με γαμήσει άλλες δύο φορές.

Το πρωί του έγλειψα το πούτσο και με γάμησε ξανά. Όταν έφυγα από το σπίτι του για να πάω στη δουλειά μου ήμουν πολύ μπερδεμένος. Σκεφτόμουν το γεγονός ότι γαμήθηκα με άνδρα και μου πήρε τη παρθενιά. Ανησυχούσα πολύ για τη συνέχεια. Η κωλοτρυπίδα μου με πονούσε και πήγα μερικές φορές στη τουαλέτα για να αδειάσω τα χύσια του γαμιά μου.

Ο Στάθης μου τηλεφώνησε να με ρωτήσει πως είμαι, αν μου άρεσε, αν πονάω και αν θέλω να βρεθούμε το βράδυ. Μου είπε ότι του άρεσα πολύ, με σκέφτεται και ευχαριστήθηκε που του πρόσφερα τη παρθενιά του κώλου μου. Του απάντησα ότι μου άρεσε και εμένα αλλά φοβάμαι ότι θα χάσω τον ανδρισμό μου, ότι πονάω και ότι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι γαμήθηκα με άντρα.

– Μην ανησυχείς Νίκο μου ό πόνος θα περάσει γρήγορα, δεν πρόκειται να χάσεις τον ανδρισμό σου, αντίθετα θα μπορείς να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις τον έρωτα με άνδρες και γυναίκες.

Τα λόγια του με καθησύχασαν κάπως. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τη μεθεπόμενη μέρα. Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στο σπίτι μου. Ανυπομονούσα να τον ξαναδώ και να του δοθώ. Ευτυχώς ή κωλοτρυπίδα μου δε με πονούσε πια.

Μόλις ήλθε, με αγκάλιασε και με φίλησε στα χείλη, χαϊδεύοντας το κωλαράκι μου. Συνέχισε να με έχει αγκαλιά την ώρα που του έφτιαχνα ποτό. Καθίσαμε δίπλα-δίπλα στον καναπέ του σαλονιού. Φιλιόμαστε και χαϊδευόμαστε μέχρι που μου ζήτησε να του πάρω πίπα. Άρχισα να του γλείφω τον πούτσο, ενώ αυτός μου κατέβασε το παντελόνι και μου χάιδεψε την τρυπούλα μου και μου έβαλε κωλοδάχτυλο. Με έβαλε να γονατίσω στον καναπέ και άρχισε να μου γλείφει την κωλότρυπα. Μετά μου έβαλε λιπαντικό, μου έχωσε δύο δάχτυλα για να με προετοιμάσει και ύστερα μου κάρφωσε τη πούτσα του. Πόνεσα αλλά ή καύλα μου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα ή ψωλάρα του να μπει σχετικά εύκολα στη κωλάρα μου. Με γαμούσε δυνατά, με σφυροκοπούσε με μανία χαρίζοντας μου τέλειες στιγμές. Πάνω που πήγαν να με πιάσουν οι ενοχές και οι ντροπές που γαμιόμουν ό πούτσος του Στάθη με επανέφερε στη πραγματικότητα ξεσκίζοντας τη κωλοτρυπίδα μου.

– Γάμα με, πονάω αλλά μου αρέσει, με τρελαίνει ή ψωλάρα σου στην κωλάρα μου.

– Ναι μωρό μου, σε γαμάω, σου σκίζω το κωλαράκι.

– Συνέχισε, μη σταματάς, χύσε στην κωλοτρυπίδα μου.

– Σε χύνω καυλιάρη, πάρε τα χύσια μου στη κωλάρα σου.

Μόλις έχυσε μέσα μου με ρώτησε αν μου άρεσε και αν πόνεσα. Του απάντησα με ένα φιλί και του είπα ότι με γάμησε τέλεια.

Φυσικά με γάμησε ξανά και ξανά το βράδυ και την επόμενη μέρα συνέχισε να με γαμάει. Σκεφτόμουν ότι μου άρεσε πολύ που γαμιόμουν και ότι αν συνέχιζα έτσι για λίγο καιρό ακόμα θα γινόμουν πούστης. Η συμπεριφορά του Στάθη απέναντι μου ήταν πολύ τρυφερή, μου φερόταν σα να ήμουν ή κοπέλα του.

Ο Στάθης μου ζήτησε να τα φτιάξουμε. Δέχτηκα αμέσως. Ήθελα και ποθούσα πολύ αυτόν τον άντρα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου και με γάμησε γνωρίζοντας μου τον αντρικό έρωτα. Χαιρόμουν που ήμουν μαζί του. Αποδέχτηκα το ρόλο του παθητικού στη σχέση μας. Είχα εθιστεί στη γλύκα του πούτσου και δε χόρταινα να γαμιέμαι με το σύντροφο μου. Μου γνώρισε τη παρέα του που ήταν όλοι γκέι. Τα δύο ζευγάρια ήταν άντρες, τα δύο άλλα ζευγάρια ήταν τραβεστί και το ένα ζευγάρι ήταν λεσβίες. Βρισκόμαστε συχνά μαζί τους είτε σε σπίτια είτε σε γκέι στέκια.

Η σχέση μας πήρε καινούργια τροπή όταν κατά τη διάρκεια των καρναβαλιών μου πρότεινε να πάμε σε πάρτι μασκέ και μου ζήτησε να τον συνοδεύσω ντυμένος γυναίκα. Μια φίλη του ή Ρούλα με βοήθησε να αγοράσω ρούχα και παπούτσια, με έβαψε και με μια περούκα συμπλήρωσε τη γυναικεία μεταμφίεση μου. Έπαθα πλάκα όταν είδα στο καθρέφτη πόσο όμορφη κοπέλα είχα γίνει. Ο Στάθης μόλις με είδε τρελάθηκε, ήθελε να με γαμήσει επιτόπου. Όλοι στην παρέα συμφώνησαν ότι ήμουν πολύ όμορφη και ότι μου πάει το γυναικείο ντύσιμο. Εκείνο το βράδυ ό Στάθης δεν ξεκόλλαγε τα μάτια του από πάνω μου. Μόλις πήγαμε σπίτι με γάμησε ντυμένο στα όρθια. Μου είπε ότι είμαι μια κούκλα και αν δε με ενοχλεί θα ήθελε να με βλέπει συχνότερα ντυμένο με γυναικεία ρούχα. Μου ζήτησε να μη βγάλω τα γυναικεία εσώρουχα και τις ζαρτιέρες. Παρ' όλη την αμηχανία μου δέχτηκα. Εκείνο το βράδυ μου έκανε το καλύτερο γαμήσι.

Την επόμενη μέρα πάλι με τη βοήθεια της Ρούλας αγόρασα μερικά γυναικεία εσώρουχα, βρακιά και ειδικά σουτιέν με ενίσχυση, κάλτσες ψηλές με σιλικόνη, ζαρτιέρες, φορέματα, φούστες, μπλούζες και παπούτσια. Έμαθα να βάφομαι μόνος μου και να χρησιμοποιώ γυναικεία αρώματα, αφρόλουτρα και κρέμες σώματος. Ο Στάθης είχε ξετρελαθεί μαζί μου, δε χόρταινε να με γαμάει ντυμένο με γυναικεία ρούχα. Στο σπίτι κυκλοφορούσα πλέον με γυναικεία ρούχα και το ίδιο όταν επισκεπτόμασταν τους φίλους μας στα σπίτια τους. Σιγά-σιγά αποδεχόμουν το γυναικείο μου ρόλο. Η επόμενη μου κίνηση ήταν να κάνω ολική αποτρίχωση και να μεταμορφωθώ σε θηλυκό.

Τώρα δύο χρόνια μετά τη γνωριμία μας με το Στάθη συζούμε και χαιρόμαστε την αγάπη και τον έρωτα μας.
Copyright protected OW ref: 175311