Ο Πανούλης μου

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 26-03-2020
Είχα καταφέρει τελικά να φέρω στο κρεβάτι μου τον Νίκο, ένα δεκαοκτάχρονο αγόρι με ωραίο και πεταχτό κωλαράκι. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα ήθελα να τον γαμήσω, να του πάρω την παρθενιά και να τον πουστέψω. Τον έμαθα να μου παίρνει πίπα, του έγλειφα το κωλαράκι και του έχωνα δύο δάχτυλα. Έβλεπα ότι του άρεσε, έτσι άρχισα να τον προετοιμάζω για το ξεπαρθένιασμα της κωλοτρυπίδας του. Έβαζα και έτριβα τον πούτσο μου ανάμεσα στα σκέλια του και στα κωλομάγουλα του. Μόλις του έχωνα δάχτυλο και του έγλειφα το πούτσο αμέσως καύλωνε και έχυνε στο στόμα μου.

Σήμερα ήταν η μέρα που θα προσπαθούσα να τον γαμήσω. Τον έπεισα να πάμε σε ένα γκέι μπαράκι. Εκεί ανάμεσα στα άλλα ζευγάρια τον χάιδευα και τον φιλούσα στο στόμα ενώ του γέμιζα συνεχώς το ποτήρι του με ουίσκι. Όταν είδα ότι άρχισε να μεθάει του πρότεινα να συνεχίσουμε στο σπίτι μου.

Η συνέχεια δόθηκε στο κρεβάτι μου. Αφού τον έφτιαξα για τα καλά του ρίχτηκα. Σε λίγο τον έστησα στα τέσσερα, του έβαλα αρκετό λιπαντικό και άρχισα να του χώνω τον πούτσο μου στη τρυπούλα του.

– Έλα μωρό μου, άνοιξε τα κωλομάγουλα σου για να σου χώσω τον πούτσο μου στο κωλαράκι σου. Μη σφίγγεσαι για να μπει πιο εύκολα.

– Πονάω πολύ, βγάλε τον έξω!

– Χαλάρωσε, μην πιέζεις την τρυπούλα σου, όσο σφίγγεσαι θα σε πονάει περισσότερο. Άσε με να σε γαμήσω, θα δεις ότι θα σου αρέσει πολύ. Θα στον χώνω σιγά-σιγά μέχρι που να το συνηθίσεις και να ανοίξει το κωλαράκι σου.

– Σε παρακαλώ Βασίλη, σταμάτα, πονάω πολύ, δε μου αρέσει, δε θέλω να γαμηθώ. Θα σου πάρω μια πίπα και να χύσεις στο στόμα μου.

– Άσε με μωρό μου να προσπαθήσω ξανά, θα σου βάλω και άλλο λιπαντικό για να γλιστρήσει ό πούτσος μου πιο εύκολα μέσα στο κωλαράκι σου.

Έβαλα μπόλικο λιπαντικό στο πούτσο μου και στη τρυπούλα του και άρχισα να του τον χώνω με αργές κινήσεις. Κατάφερα να του βάλω το κεφαλάκι του πούτσου μου και ευτυχώς για μένα άρχισε να γλιστράει σιγά-σιγά στη παρθένα κωλοτρυπίδα του. Τον άφησα να το συνηθίσει και μετά με αργές κινήσεις άρχισα να τον γαμάω. Ο μικρός πόναγε πολύ, προσπάθησε να μου ξεφύγει, χτυπιόταν για να βγάλει τον πούτσο μου από τον κώλο του. Ξαφνικά με μια απότομη κίνηση του τον έχωσα όλο μέσα στο κωλάντερο του. Έβγαλε μια κραυγή πόνου και παραλίγο να λιποθυμήσει. Προς στιγμή τον λυπήθηκα, αλλά είχα λυσσάξει από την καύλα και συνέχισα να τον γαμάω και να σκίζω το παρθένο κωλαράκι του.

– Παρ' τον μωρό μου στον κώλο σου, πάει η παρθενιά σου. Σε γαμάω, σε σκίζω. Σου ανοίγω τη κωλάρα.

– Σε παρακαλώ Βασίλη, σταμάτα, πονάω, βγάλε τον έξω. Δεν θέλω άλλο.

– Σου αρέσει η ψωλάρα μου στο κωλαράκι σου; Σε γαμάω ωραία; Σε λίγο που θα περάσει ο πόνος και θα το συνηθίσει η τρύπα σου θα απολαμβάνεις το ξεκώλιασμα που σου κάνω.

– Μην μου μιλάς έτσι, ντρέπομαι, δε μου αρέσει να γαμιέμαι. Είμαι άντρας και θέλω να γαμάω κορίτσια. Άσε με να φύγω δε θέλω να σε ξαναδώ.

– Πανούλη μου πονάς ακόμα; Νομίζω ότι το κωλαράκι σου άρχισε να ανοίγει και να ρουφάει το πούτσο μου.

– Δεν πονάω πολύ αλλά δε μου αρέσει που με γαμάς. Σταμάτα και βγάλε τον πούτσο σου από τον κώλο μου. Θέλω να φύγω, να πάω σπίτι μου.

– Γιατί λες ψέματα, εγώ βλέπω ότι σου αρέσει που σε γαμάω. Γαμιέσαι και σου αρέσει. Πάρε τον πούτσο μου στο κωλαράκι σου.

Ο Πάνος δεν απάντησε, παρά μόνο άρχισε να αγκομαχάει, φαινόταν ότι άρχισε να του αρέσει και να απολαμβάνει το ξεπαρθένιασμα τού κώλου του.

– Βασίλη πονάω αλλά μου αρέσει, γάμα με, μη σταματάς.

– Ναι πούστη μου, γαμιέσαι, σου πήρα τη παρθενιά, σου σκίζω τη κωλοτρυπίδα. Γαμήσου πούστρα, πάρε τα χύσια μου στη κωλάρα σου.

Ξαφνικά άρχισε να χύνει. Τον κράτησα δυνατά και έχυσα και εγώ στο καυτό και ξεσκισμένο του κωλαράκι. Τον αγκάλιασα και το φίλησα με πάθος στο στόμα. Δεν αντέδρασε και μου το ανταπόδωσε. Τα χύσια μου έτρεχαν από την τρυπούλα του που έχασκε ανοιχτή, έτοιμη για γαμήσια. Μείναμε ξαπλωμένοι αγκαλιά.

– Βασίλη με πόνεσες πολύ, αλλά μου άρεσε το γαμήσι που μου έκανες. Τελικά είχες δίκιο. Είναι ωραίο να γαμιέσαι. Θέλω να το ξανακάνουμε.

– Βεβαίως μωρό μου, θα σε γαμάω συνέχεια. Θέλεις να γίνεις η γκόμενα μου; Να γίνουμε ζευγάρι και να χαρούμε τον έρωτα μας;

– Ναι… θέλω γαμιά μου να γίνω η γκόμενα σου, να γαμιόμαστε συνέχεια. Θέλω να με πουστέψεις, να με κάνεις το πουτανάκι σου. Σε θέλω άντρα μου γαμιά μου.

– Κι εγώ σε θέλω μωρό μου.

Με τον Πάνο γαμιόμαστε συνέχεια. Σε λιγότερο από μήνα τον είχα πουστέψει, τον έκανα μεγάλη καργιόλα. Με τρέλαινε το σφικτό του κωλαράκι. Τότε μου μπήκε η ιδέα να τον θηλυκοποιήσω και να τον μετατρέψω σε γκόμενα. Για αρχή τον έπεισα να κάνει αποτρίχωση σε όλο του το σώμα. Τον μύησα στο γυναικείο ντύσιμο αρχίζοντας πρώτα από τα εσώρουχα. Έμαθε να βάφεται, να περπατάει και να κουνιέται σα γκόμενα. Σε λίγο καιρό τίποτα πάνω του δε θύμιζε τον παλιό Πάνο. Ήταν πλέον η Πάνυ, ένα ξέκωλο γκομενάκι έτοιμο για όλα.

– Σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου που με γάμησες, που με έκανες πούστη. Τελικά κατάλαβα ότι μέσα μου βαθιά έκρυβα ένα θηλυκό. Μου έβγαλες το πραγματικό μου εαυτό. Είμαι μια γαμιόλα που ψοφάει για πούτσα. Έγινα η γκόμενα σου.

– Είδες που είχα τελικά δίκιο, που επέμενα να σε γαμήσω;