Με τον άγνωστο από το λεωφορείο

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 02-01-2020
Είμαι ο Πάνος 20 ετών και έχω γράψει αρκετές ιστορίες μου στο site. Ήρθε η ώρα να σας διηγηθώ μια ακόμα που μου συνέβη πριν λίγες μέρες.

Ως φοιτητής χρησιμοποιώ συνέχεια αστικό. Στη Θεσσαλονίκη όμως το πρόβλημα με τα αστικά είναι μεγάλο μιας και γεμίζουν υπερβολικά σε σημείο που δε μπορείς ούτε να αναπνεύσεις.

Ένα απόγευμα Πέμπτης γυρνώντας από τη σχολή στο σπίτι μπαίνω σε ένα αρκετά γεμάτο λεωφορείο, το οποίο στάση με τη στάση γέμιζε ακόμα περισσότερο.

Δίπλα μου, από τη δεξιά μεριά ήταν ένα παιδί γύρω στο 1.60, με λίγα κιλά παραπάνω, αλλά με υπέροχα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Με κοιτούσε και τον κοιτούσα χωρίς να υπάρξει κάποια συνομιλία. Κατεβήκαμε και οι δρόμοι μας χώρισαν.

2 εβδομάδες αργότερα από εκείνη την Πέμπτη και συγκεκριμένα Παρασκευή πρωί, τον συναντάω ξανά στο ίδιο και πάλι ασφυκτικά γεμάτο αστικό. Μου χαμογέλασε και με κοιτούσε συνέχεια σα να μην πίστευε ότι ήμουν δίπλα του. Κάποια στιγμή έπρεπε να κατέβω, πατάω του κουμπί της στάσης και του λέω ευγενικά ότι θέλω να περάσω. Όπως πάω να περάσω από μπροστά του αισθάνομαι να με αγγίζει ένα χέρι στον κώλο. Κατεβαίνω απ' τό αστικό και περπατάω κανονικά.

Γυρίζω τυχαία κάποια στιγμή το κεφάλι στα αριστερά μου και τον βλέπω να περπατάει δίπλα μου. Με κοιτάει και μου χαμογελάει ξανά… και μου πιάνει την κουβέντα.

- Κωνσταντίνος: Χαμός στο αστικό Ε;

- Πάνος: Άσε φίλε ναι.

- Κ. Χρησιμοποιείς συχνά το αστικό;

- Π. Σχεδόν κάθε μέρα.

- Κ. Είμαι ο Κωνσταντίνος!

- Π. Χάρηκα Πάνος.

- Κ. Έχεις υπέροχα ματιά.

- Π. Σ' ευχαριστώ πολύ.

- Κ. Μπορώ να σου ζητήσω κάτι;

- Π. Όπως;

- Κ. Θα μου δώσεις το Instagram σου;

- Π. Αν το θες πολύ.

- Κ. Αρκετά…

Δίνω το Instagram και συνεχίζουμε να μιλάμε μέχρι να φτάσω στη σχολή! Δεν του είπα τίποτα για το χούφτωμα. Περίμενα την επόμενη συνάντηση μας γι' αυτό. Και ήμουν σίγουρος ότι το μήνυμα στο Instagram θα έρθει γρήγορα. Όπως και έγινε το βράδυ της ίδιας μέρας μου πιάνει συζήτηση και πάλι η οποία συζήτηση διαρκεί για αρκετές μέρες ώσπου ένα απόγευμα μου λέει ότι του αρέσω και πως θα ήθελε πολύ να βγούμε.

Η ευκαιρία ήταν μπροστά μου και εννοείται δεν έχασα χρόνο. Έκανα ένα μπάνιο, ετοιμάστηκα και ήμουν έτοιμος να περάσω καλά. Δώσαμε ραντεβού σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι του, μιας και έμενε μόνος ως φοιτητής από άλλη πόλη. Ο καφές έγινε κρασί και οδηγηθήκαμε σπίτι του.

Ανοίγει την είσοδο της πολυκατοικίας και μπαίνουμε στο ασανσέρ. Με κολλάει στον τοίχο και με φιλάει. Ανταποδίδω με γλώσσα και τον βλέπω να λιώνει.

Φτάσαμε στον 4ο. Ανοίγει και μπαίνουμε σπίτι του. Πετάει την τσάντα του στην άκρη και με καθίζει στον καναπέ. Ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει. Με χουφτώνει σε όλο το σώμα κάτι που κάνω κι εγώ. Χώνω το χέρι μου μέσα στο παντελόνι του και συνειδητοποιώ ότι φοράει στρινγκ! Με καύλωσε τρελά ήθελα να τον γαμήσω επιτόπου. Του λέω να γδυθεί για να δω το κορμί του. Μου βάζει μουσική και γδύνεται αισθησιακά. Με έχει κάνει τούρμπο, δεν αντέχω και βγάζω τα ρούχα μου κι εγώ. Μόλις με βλέπει γυμνό και καυλωμένο στον καναπέ ορμάει στον πούτσο μου. Τον παίρνει όλο μέσα... 18 εκατοστά όλα μέσα. Μου τον σφίγγει με τα χείλια του και με την γλώσσα κάνει παιχνίδια με την ουρήθρα μου. Νιώθω ότι θα εκραγώ κάτι που γίνεται λίγο αργότερα. Χύνω μέσα στο στόμα του και σαν καλό πουτανάκι τα πίνει όλα! Μου τον καθαρίζει καλά και αρχίζει και πάλι τον αισθησιακό χορό για να με καυλώσει. Μόλις γίνομαι πέτρα φέρνει ένα προφυλακτικό και μου το φοράει. Κάθεται επάνω στον πούτσο μου και μπαίνει με την μια. Αρχίζει να χοροπηδάει σα λυσσασμένος και να αυξομειώνει την ένταση για να μην τελειώσω γρήγορα. Για πάνω από 10 λεπτά τον γαμούσα έτσι. Με έχυσε 2 φορές στο στήθος χωρίς καν να ακουμπήσει τον πούτσο του. Όταν κατάλαβε ότι κοντεύω να χύσω έβγαλε το προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα του. Έχυσα μέσα για 2η φορά. Τον γαμούσα μέχρι το βράδυ.

Αύριο έχουμε ραντεβού για πήδημα.




Copyright protected OW ref: 173484