Το πρώτο μου τρίο

Δημοσιεύθηκε από Biromeo
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 14-12-2019
Ήμουν στη δουλειά με καύλες τρέλες και είμαι μέσα στις εφαρμογές ψάχνοντας για κανένα εύκολο σεξ για εκείνη την ημέρα μιας και ήταν καλοκαίρι και θα τέλειωνα νωρίς. Τότε ήμουν 21 ετών και πια με μεγαλύτερη εμπειρία στους άντρες μιας και είχα περάσει μια περίοδο που γαμούσα ότι έβρισκα, από άντρες… μιας και δεν ήταν τόσο εύκολο να γαμήσεις και οι γυναίκες ήθελαν τόσο δουλειά για να τις ρίξεις.

Ήμουν κυρίως ενεργητικός εκείνη την περίοδο λόγω πολύ κακών εμπειριών με προσπάθειες να κάνω παθητικό.

Κάποια στιγμή το μεσημεράκι, μου στέλνει μήνυμα ένα προφίλ από ένα ζευγάρι από τη σλοβακικά και λέω τι είναι τούτο. Ήταν δυο μεγάλοι άντρες, 40-45 ετών και οι δυο, τριχωτοί, ο ένας λεπτός σχετικά και ο άλλος χοντρουλής σαν εμένα και μου έλεγαν άμα ήθελα τρίο μαζί τους στο δωμάτιο τους. Εγώ τότε τρίο είχα κάνει στις σάουνες που πήγαινα, που απλώς ο τύπος που γαμούσα έπαιρνε και πίπα σε κάποιον ή το αντίθετο.

Μετά πρόσεξα ότι ο ένας ήταν μόνο τοπ και ο άλλος ενεργοπαθητικός προς το ενεργητικός. "Ε…" είπα "θα γαμήσουμε μαζί και άμα είναι θα πάρω κι εγώ καμία πίπα παραπάνω" μιας και μου αρέσει να παίρνω πίπες αρκετά. Είχα στείλει πολλές φωτογραφίες μου από το σώμα μου τις μεγάλες μου πλάτες την πούτσα μου και τον κώλο μου μιας και πάντα έστελνα ολοκληρωμένο σετ. Αυτοί μου έστειλαν μόνο προσώπου και με εσώρουχα.

Με ρωτάνε τι ώρα σχολάω και τους είπα 2. Μου είπαν να πάω στο ξενοδοχείο τους κατευθείαν μετά τη δουλειά και άμα είναι να κάνω μπάνιο σε αυτούς. Πάει τελικά 2 και ξεκινάω για το ξενοδοχείο τους, είχα αρκετό άγχος μιας και πρώτη φορά θα πήγαινα εγώ μόνος σε ξενοδοχείο. Ανεβαίνω πάνω στο δωμάτιο τους χτυπάω και μπαίνω μέσα. Ήταν ήδη γυμνοί και οι δυο και καυλωμένοι. Δυο πολύ ωραίοι κύριοι, με άκρος ωραίες πούτσες. Μια 17-18 εκατοστά κανονική προς χοντρή, πολύ καλή… και μια 14-15 πάρα πολύ χοντρή. Δεν είχα δει πιο χοντρή πούτσα από το κεφάλι μέχρι τη βάση.

Αφού μιλήσαμε λίγο και ο λεπτός με ξέντυνε σιγά-σιγά, μου πρότειναν να πάω να κάνω ένα μπανάκι που δέχτηκα ευχαρίστως, ενώ ο χοντρός εκείνη τη στιγμή έβγαλε ένα μικρό μπουκαλάκι και ρούφηξε. Πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο μπουκαλάκι. Πήγα στο μπάνιο και καθώς καθάριζα το σώμα και την πούτσα μου, ο λεπτός με έβλεπε απ' έξω, την έπαιζε και μιλούσαμε έτσι ανοιχτά. Φυσικά κι εγώ ήμουν κάγκελο μιας και είχα να κάνω σεξ πάνω από 5 μέρες και να χύσω 2.

Πάω μέσα, καθαρός πια και ξαπλώνουμε όλοι στο κρεβάτι. Ο λεπτός μου δίνει να πάρω πίπα την πούτσα του που την πήρα με ευχαρίστηση στο στόμα μου και ο χοντρός άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια και την πούτσα. Ενώ τον έγλειφα ο λεπτός ζήτησε κάτι από το χοντρό στα σλοβακικά και ο χοντρός έδωσε το μπουκαλάκι στο λεπτό και μου πρόσφερε κι εμένα. Εγώ χωρίς να ξέρω τι είναι το ρούφηξα. Εκείνη την στιγμή ένιωσα έντονη ενέργεια να περνάει μέσα από το μυαλό μου και το σώμα μου. Μετά έμαθα ότι αυτό ήταν ποππερς ένα διεργητικό της στιγμής.

Καθώς πέρνα την ρουφηξιά ο λεπτός μου λέει να πάρω πολύ βαθιά και έκανε νόημα και στο χοντρό. Ο χοντρός είχε ήδη το δάχτυλο του λιπαντικό γιατί καθώς ρουφούσα την οσμή από το υγρό που είχε μέσα στο μπουκαλάκι, ο χοντρός άρχισε να χώνει το χοντρό δάχτυλο του μέσα στο κώλο μου, που νομίζω λόγω του ποππερς ήταν πολύ χαλαρός. Ένιωσα κατευθείαν το δάχτυλο μέσα μου χωρίς ιδιαίτερο πόνο και ηδονικά. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο χοντρός με γαμούσα με το δάχτυλο του καθώς πέρνα πίπα στο λεπτό.

Καθ' όλη τη διάρκεια μου έδιναν να ρουφήξω κι άλλο. Δεν ένιωθα σαν να χάνω τον έλεγχο όμως, αλλά σα να ήμουν ελαφρώς ζαλισμένος και πιωμένος αλλά με φουλ καύλες. Μετά από αρκετή ώρα ο λεπτός σταμάτησε και ο χοντρός πήρε τη θέση του. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φόρα έβλεπα τόσο μεγάλη πούτσα σε πάχος και δυσκολεύτηκα πολύ να την πάρω στο στόμα μου, πάρα το σχετικό κανονικό μήκος του. Ενώ με μπούκωνε ο χοντρός, ο λεπτός είχε φορέσει προφυλακτικό και είχε βάλει πολύ λιπαντικό πάνω του γιατί ένιωσα το κρύο υγρό στην τρυπά μου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν ήξερα άμα είναι να τον σταματήσω γιατί δε νόμιζα να μπορώ καν να γαμηθώ, ειδικά με κάποιον με τέτοια πούτσα. Ακούμπησε το κεφάλι πάνω στην τρύπα μου και ένιωσα την τρυπά μου να ανοίγει λες και το υποδέχεται. Με έκπληξη ένιωθα την πούτσα του να μπαίνει μέσα μου χωρίς ιδιαίτερο πόνο. Με μια προσπάθεια την πήρα όλη.

Μόλις έπιασε πάτο με φίλησε στο στόμα και ο χοντρός μου έδωσε το μπουκαλάκι να ρουφήξω. Μόλις ρούφηξα, ο λεπτός άρχισε να με γαμάει. Ένιωθα τέλεια. Η πούτσα ήταν μεγάλη και πονούσα λίγο, αλλά ο άτιμος γαμούσε πολύ καλά. Είχε ακόμα πιο πολύ καύλα που ο χοντρός έβαζε ανάμεσα στο στόματα μας την πούτσα του και τη γλείφαμε μαζί με τον λεπτό. Όλοι μουγκρίζαμε από καύλα.

Γαμήθηκα αρκετά έτσι, μέχρι που βγήκε από μέσα μου αργά ο ψηλός και με γύρισε στα 4. Δε μου αρέσει πολύ αυτή η στάση γιατί κάθε φορά πονάω πολύ, αλλά αφού μου έβαλε πολύ λιπαντικό, αργά-αργά μπήκε πάλι χωρίς να πονάω. Εκεί άρχισε πραγματικά να με σκίζει. Ένιωθα την τρυπά μου να ανοίγει όλο και περισσότερο. Χοντρός είχε ξαπλώσει με τα ποδιά ανοιχτά και τον πίπωνα σαν τρελός, ενώ έπαιζα και τη δικιά μου πούτσα. Δεν πίστευα τι πουτάνα είχα καταντήσει, εγώ που συνήθως είχα τον έλεγχο στο σεξ, είχα γίνει υπόδουλος.

Με γαμούσε ώρα έτσι, μέχρι που κάλεσε το χοντρό να έρθει από πίσω μου. Έβαλε κι αυτός μια καπότα που έκανε τον πούτσο του πραγματικά να ασφυκτιά. Βγήκε ο λεπτός και ο χοντρός προσπάθησε να μου τον βάλει. Όσο να προσπαθούσε, μπορούσα να πάρω μέχρι το κεφαλάκι από το πάχος και πονούσα πολύ. Διαμαρτυρήθηκα και κατευθείαν βγήκε. Λέει ο λεπτός "ώρα να χύσουμε".

Με γυρνάει πάλι ιεραποστολικά, με τα ποδιά μου ψηλά και με γαμάει. Εγώ την παίζω σαν τρελός με την πούτσα του χοντρού στο στόμα μου. Η τρυπά μου να καίει και η πούτσα μου πετρά, έτοιμη να χύσει ποταμιά. Με μια κραυγή χύνω πάρα πολύ ενώ ο λεπτός νιώθω να χύνει μέσα μου. Ο χοντρός κατευθείαν παίρνει τα χύσια μου στα χεριά του και τα δίνει στο λεπτό να τα πιει. Και μετά πάει και τον φιλάει. Κατεβαίνει ο λεπτός κάτω και τον πιπώνει. Ο χοντρός τον χύνει και πάλι τα ανταλλάζουν με φιλιά.

Ξαπλώνω εξουθενωμένος κλείνοντας λίγο τα ματιά μου. Μετά από κανένα δεκάλεπτο σηκώνομαι και βλέπω το χοντρό να σκίζει το λεπτό στα τέσσερα. Πάω και φιλάω το χοντρό στο στόμα ενώ η πούτσα μου πάλι καυλώνει. Ο λεπτός αγκομαχάει από την πούτσα του χοντρού αλλά του αρέσει. Τους βλέπω και βάζω κι εγώ τον πούτσο μου στο στόμα του λεπτού. Ο λεπτός, γλείφοντας με, μου βάζει 3 δάχτυλα στον κώλο. Μπορούσα να τα πάρω με ευκολία. Ο χοντρός έριχνε σφαλιάρες στον κώλο του λεπτού ξανά και ξανά μέχρι που κοκκίνισε τελείως.

Ο λεπτός παίρνει όλη την πούτσα μου στο στόμα του και μου κάνει μια πολύ καλή πίπα καθώς με δαχτυλώνει. Έχω ναυλώσει πλήρως και νιώθω ξανά ότι θέλω να χύσω μετά από μόλις 10 λεπτά με την πίπα του. Λέω ότι είμαι έτοιμος να χύσω και ο χοντρός λέει τέλεια, ώρα να τον χύσουμε. Ο χοντρός άρχισε να τον γαμάει πάρα πολύ γρήγορα και αντίστοιχα ο λεπτός άρχισα να μου παίρνει πίπα επίσης γρήγορα. Δεν άντεξα για πολύ και χύνω πάλι μέσα στο στόμα του μια μεγάλη ποσότητα. Την ίδια στιγμή, ο χοντρός χύνει μέσα στον κώλο του φωνάζοντας.

Μετά από τόσο χύσιμο, ένας-ένας πάει στο μπάνιο και κάνει ντους. Αφού βγήκαμε όλοι, ντυθήκαμε και τους πήγα για τσίπουρα. Περάσαμε πολύ καλά και μιλήσαμε αρκετά. Δυστυχώς το επόμενο πρωί έπρεπε να φύγουν για Αθήνα και δεν κατάφερα να τους ξαναδώ. Αλλά ακόμα και αυτή η μια φορά μου έμεινε αξέχαστη.