Nassim και Νικόλας (Η ένωση)

Δημοσιεύθηκε από Nikolas25y
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 05-12-2019

Προηγούμενο μέρος: Nassim και Νικόλας (Η αρχή)

Το πρωί ξύπνησα μόνος μου σε ένα δωμάτιο που δεν αναγνώριζα και θυμόμουν λίγα πράγματα από τη χθεσινή βραδιά. Υπέθεσα πως ο Nassim μετά το έντονο σεξ στον καναπέ, με μετέφερε ζαλισμένο στο κρεβάτι του όπου και αποκοιμήθηκα.

Σηκώθηκα άρον-άρον μη γνωρίζοντας ούτε τι ώρα και αν θα έπρεπε να είμαι αυτήν την ώρα στην δουλειά μου στο café. Με το που τέντωσα το κορμί μου, ένιωσα ένα δυνατό τσούξιμο στην κωλοτρυπίδα, γεγονός που μου θύμισε την άγρια εισβολή του Λιβανέζου μέσα μου. Το μάτι μου έπιασε την αντανάκλαση του κορμιού μου σε έναν ολόσωμο καθρέφτη που βρισκόταν στην άκρη του υπνοδωματίου, όπου διαπίστωσα ότι το κωλαράκι μου ήταν κόκκινο από τα απανωτά χαστούκια που μου έδινε ο γαμιάς μου.

Ταράχτηκα και τρόμαξα γιατί ποτέ δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Κοίταξα το ρολόι μου και είδα ότι η ώρα ήταν 9 το πρωί και θυμήθηκα ότι σήμερα δούλευα απόγευμα. Ευτυχώς, σκέφτηκα, δε θα άντεχα να πρέπει μέσα σε όλα να σκαρφιστώ δικαιολογίες και ψέματα για την αργοπορία μου. Έκανα απόλυτη ησυχία προκειμένου να καταλάβω αν ο Nassim βρισκόταν στο σπίτι ή είχε φύγει για την δουλειά του. Ούτε θυμόμουν αν και που μου είχε πει ότι δούλευε. Μύριζα τον ιδρώτα του κορμιού μου, αλλά το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να φύγω το συντομότερο, να πάω στο σπίτι μου και να ηρεμήσω.

Βγαίνοντας από το υπνοδωμάτιο βρήκα τα ρούχα μου πεταμένα στο πάτωμα δίπλα στον καναπέ που τα είχα βγάλει χτες βραδύ, αλλά πριν μπορέσω να πάω να τα πάρω άκουσα τον ήχο του κλειδιού στην εξώπορτα. Ο Nassim μπήκε και με το που με είδε όρθιο χαμογέλασε πλατιά και ήρθε να με αγκαλιάσει.

- Μωρό μου Νικολάκη καλημέρα! Ξύπνησες μωράκι μου;

Πριν προλάβω να πω κάτι ο Nassim με άρπαξε στα δυνατά του χέρια και μου σφράγισε το στόμα με ένα βαθύ φιλί, γδέρνοντάς με, με το αξύριστό του πρόσωπο. Με φίλαγε αρκετή ώρα με τη γλώσσα του να χώνεται και να εξερευνά το στόμα μου ενώ τα χέρια του είχαν γραπώσει τα κοκκινισμένα μου κωλομέρια. Όταν τελικά διέκοψε το φιλί μας μου είπε με γλυκιά αλλά πονηρή φωνή:

- Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα μπανάκι και να σε ξαναγαμήσω. Μην αργήσεις όμως για να πάρουμε και πρωινό, έτσι;

Εγώ υπάκουσα σαν υπνωτισμένος… δεν ξέρω γιατί, ίσως η ηλικία του, η αρρενωπή σωματική του διάπλαση, η σιγουριά του ή όλα αυτά μαζί, μου ασκούσαν μια έλξη που δεν είχα ξανανιώσει άλλοτε. Μπορεί η λογική να μου υπαγόρευε ότι εγώ ένα παιδί της επαρχίας που ψάχνει τον εαυτό του στην Αθήνα δεν ταιριάζω με αυτό το αρσενικό που προφανώς έχει εντελώς ανατολίτικες ιδέες και συνήθειες, αλλά ταυτόχρονα οι ενέργειές μου έδειχναν ότι θέλω, χρειάζομαι έναν τέτοιο άντρα να με καθοδηγήσει και ίσως και να μου επιβληθεί.

- Που είναι το μπάνιο Nassim;… ψέλλισα.

- Εκεί μωρό μου…

είπε δείχνοντάς μου μια μισάνοιχτη πόρτα αριστερά ενός μικρού διαδρόμου.

- Και όταν βγεις φόρεσε αυτό που σου πήρα…

συνέχισε και μου έδωσε ένα κόκκινο στρινγκακι κλείνοντας μου το μάτι. Το πήρα από τα χέρια του, ανταπέδωσα το χαμόγελό του και κινήθηκα για το μπάνιο.

Πλύθηκα καθαρίστηκα πρόχειρα μέσα μου και φόρεσα το στρινγκάκι που μου έδωσε. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα κάτι τέτοιο. Ο πούτσος και τα αρχίδια μου (αν και μικρά σε μέγεθος) ίσα που χώρεσαν μπροστά, ενώ οφείλω να ομολογήσω ότι το μικρό κομμάτι ύφασμα που έμπαινε μέσα στην κωλοχαράδρα μου και τριβόταν πάνω στην πονεμένη και ταλαιπωρημένη μου τρυπούλα, μου γεννούσε μια απίθανη ερωτική αίσθηση. Κοιτάχτηκα στο μικρό καθρέφτη του μπάνιου και διαπίστωσα ότι το άτριχο, μικρό μου κωλαράκι έδειχνε πολύ ωραίο με το στρινγκάκι.

Βγήκα από το μπάνιο και κατευθύνθηκα στο υπνοδωμάτιο. Ο Nassim είχε γδυθεί τελείως και είχε ξαπλώσει με ανοιχτά τα πόδια στο διπλό κρεβάτι. Το μαυριδερό του κορμί ήταν σκεπασμένο παντού με ένα στρώμα από πυκνές μαύρες και γκρίζες τρίχες, ενώ ανάμεσα στις ποδάρες του και μέσα από ένα πυκνό τριχωτό θάμνο ξεπρόβαλε η περιτετμημένη ψωλάρα του.

Μου χαμογέλασε και μου έγνεψε να κάνω μια στροφή γύρω από τον εαυτό μου. Υπάκουσα και αυτός σφύριξε μάγκικα επιδοκιμάζοντας το θέαμα. Προφανώς αυτό που έβλεπε του άρεσε κάνοντάς με να αισθανθώ κι εγώ με τη σειρά μου ωραία. Χωρίς να κουνηθεί και χωρίς να χάσει το χαμόγελο που είχε στα χείλη του μου έδειξε με τον δείκτη του την ψωλή του.

Κατάλαβα τι ήθελε να κάνω και ανέβηκα πρόθυμα στο κρεβάτι. Έκατσα στα τέσσερα ανάμεσα στα πελώρια και σφιχτά του πόδια και με το χέρι μου έπιασα την ήδη μισοσηκωμένη μαυριδερή του πούτσα. Ανέδυε μια μεθυστική μυρωδιά βαρβατίλας (υπέθεσα ότι από χτες δε είχε κάνει μπάνιο), ενώ το κεφάλι της ήταν δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με τον κορμό της. Από κάτω κρέμονταν δύο μεγάλα τριχωτά μαύρα αρχίδια που ήταν γεμάτα σπέρμα παρ' όλο που χτες το βράδυ τα είχε αδειάσει μέσα μου.

Τούρλωσα το κωλαράκι μου στον αέρα και άρχισα να γλείφω την ψωλή του, πρώτα το μεγάλο της κεφάλι προσπαθώντας να χώσω τη γλώσσα μου στην σχισμή της ουρήθρας και μετά την έβαλα όλη στο στόμα και ξεκίνησα να την τρομπάρω. Ο Nassim μου άπραξε το κεφάλι με τα χέρια του και το πίεσε πάνω στην όλο και αυξανόμενη του στύση.

- Ρούφα καυλιάρικο... έτσι μωρό μου, να γεμίζει το στόμα σου με την πούτσα του άντρα σου, έτσι πουστράκι ξεκωλιάρικο. Τρελαίνεσαι να γλείφεις το Λιβανέζο άντρα σου ε; Θα χορτάσεις ψωλή καυλιάρικο με εμένα… ρούφα ξεκωλιάρα!

Από την πίεση που μου ασκούσαν τα χέρια του που είχαν αρπάξει το πίσω μέρος του κεφαλιού μου, και το έσπρωχναν πάνω στην καυλωμένη του πούτσα, η άκρη της ψωλής του Nassim έμπαινε στον λάρυγγά μου και πνιγόμουνα, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω μην τυχόν και απογοητεύσω τον άντρα μου. Όταν πια μου είχε δείξει με τα χέρια του το ρυθμό που επιθυμούσε να έχει η πίπα, έπλεξε τα δάχτυλα πίσω από το κεφάλι του και απολάμβανε σαν πασάς το τσιμπούκι που του έπαιρνα.

Θα πρέπει να τον ρούφαγα κανένα 10λεπτο περίπου, έχοντας πλημμυρίσει με σάλια τη σκληρή του πούτσα, ενώ ο Nassim εκδήλωνε την ευχαρίστησή μου βογκώντας κατά διαστήματα.

Ξαφνικά σηκώθηκε από το κρεβάτι με μια απότομη κίνηση, με πρόσταξε επιτακτικά να μείνω ακίνητος και στάθηκε όρθιος πίσω μου στην άκρη του κρεβατιού. Μου χούφτωσε τον τουρλωμένο μου κώλο και άρχισε να του χώνει χαστούκια πότε στο ένα κωλομάγουλο πότε στο άλλο. Ο πόνος και το τσούξιμο που ένιωθα ήταν απερίγραπτα. Στον ήδη χτυπημένο από χτες κώλο μου προστίθεντο και νέα δυνατά χαστούκια που έστελναν μαζικά κύματα οδύνης σε όλο μου το κορμί. Κάθε φορά που με χτύπαγε έβγαζα μια πνιχτή κραυγή, αλλά ο Nassim όχι μόνο δεν ενοχλούνταν, αλλά φαινόταν να απολαμβάνει τον πόνο μου

- Έτσι! Σκούξε πουστράκο να σε ακούω. Το ξέρω ότι θέλεις κι άλλο. Πρέπει το κωλαράκι σου να στρώσει πριν γαμηθεί.

Θα πρέπει να μέτρησα τουλάχιστον 20 γρήγορες και δυνατές σφαλιάρες, πριν ο Nassim παραμερίσει το κορδόνι του στρινγκ και ακουμπήσει το σαλιωμένο πουτσοκέφαλό του στην είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Ένιωσα ένα κρύο υγρό να πέφτει στην τρύπα μου και μέσα στην αγωνία και τον πόνο μου ένιωσα ανακουφισμένος που είχε την πρόνοια να βάλει λιπαντικό.

Ο γαμιάς μου άρχισε να σπρώχνει την σκληρή του ψωλή στην είσοδο της τρύπας μου. Η αντίσταση που συναντούσε τον έκανε να ρίξει μια δυνατή σπρωξιά και να βάλει και τα 17 εκατοστά της καυλωμένης του κρεατόβεργας μέσα μου. Φώναξα από τον πόνο γιατί δεν περίμενα την τόσο απότομη διείσδυση. Ο Nassim δεν έχασε καθόλου χρόνο και άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα μέσα μου με σταθερό ρυθμό. Οι αρχιδάρες του κοπανιόντουσαν στην είσοδο της ξεσκισμένης μου τρύπας.

- Έτσι ξεκωλιάρικο. Σκούξε που σε γαμάει ο άντρας σου. Που σου γεμίζω το κωλομουνάκι σου.

Εγώ δε μπορούσα να μιλήσω από τον πόνο που είχε αρχίσει να αναμιγνύεται με την ηδονή που ένιωθα. Ένιωθα η κωλότρυπα μου να έχει πάρει φωτιά από την τριβή της ψωλής που την ταλαιπωρούσε. Ξαφνικά καθώς με γαμούσε, ένιωσα την πατούσα του Nassim να μου πατάει το κεφάλι. Αυτή η στάση της υποταγής, ο τριχωτός μεσήλικας άραβας γαμιάς μου να μου γεμίζει την τρύπα και να μου πατάει το κεφάλι με καύλωνε απίστευτα.

Με το που συνήθισα το μέγεθος του μέσα μου, ο Nassim βγήκε τελείως και με γύρισε ανάσκελα. Μου σήκωσε τα πόδια τα ακούμπησε πάνω στους ώμους του και κόλλησε το πουτσοκέφαλό του στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα μου.

- Τι θέλει ο Νικολάκης; Τι θέλει ο πουστράκος μου;… με ρώτησε λαχανιασμένα.

- Σε παρακαλώ Nassim… βάλε στην πούτσα σου μέσα μου. Σε παρακαλώ!

- Την θέλεις πολύ ξεκωλιάρικο; Πες μου!

- Την θέλω πολύ άντρα μου… θέλω να μου σκίσει τα σωθικά, χωρίς αυτή νιώθω άδειος, σε παρακαλώ βαλ' τη μου και γάμησε με… σε παρακαλώ!

Ικανοποιημένος από τα παρακάλια μου, χαμογέλασε, μου έριξε μια ελαφριά σφαλιάρα στο πρόσωπο και έχωσε μεμιάς ολόκληρη των ψωλή του μέσα μου. Η ηδονή που ένιωθα έχοντας πλέον ανοίξει τελείως ήταν απίθανη. Χωρίς να αγγίξω καθόλου το πουλί μου αυτό είχε γίνει κάγκελο, ξεμυτώντας έξω από το μικρό στρινγκάκι που εξακολουθούσα να φοράω. Ένιωθα τη λιβανέζικη ψωλή του γαμιά μου να με σκίζει, να με οργώνει, να ξύνει τα σωθικά μου και ταυτόχρονα αισθανόμουν πλήρης, ότι είχα βρει την ευχαρίστηση που έψαχνα, το ρόλο μου στη ζωή.

Το γαμήσι που μου έκανε θα πρέπει να κράτησε τουλάχιστον ένα τέταρτο όταν ένιωσα τον πούτσο του να συσπάται μέσα μου και να αδειάζει το πολύτιμο φορτίο των αρχιδιών του. Ένιωσα τα ζεστά του χύσια να εκτοξεύονται σε δόσεις μέσα μου, να με πλημμυρίζουν και τελικά να στάζουν έξω από την τρύπα μου που δεν είχε άλλο χώρο για να τα φιλοξενήσει.

Ο Nassim βογκώντας έπεσε με όλο το βάρος του απάνω μου φιλώντας με στο πρόσωπο και στο λαιμό. Δεν βγήκε από μέσα μου αλλά έμεινε καρφωμένος μέχρι να ξεκαυλώσει η ψωλή του και να βγει μόνη της από το ζεστό και υγρό μου κωλομουνάκι. Όταν βγήκε, ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε ξέπνοα:

- Νικολάκη, μωρό μου μετά το γαμήσι πρέπει πάντα να καθαρίζουμε την ψωλή του άντρα.

Ζαλισμένος ακόμα από το ξέφρενο γαμήσι, υπάκουσα σκύβοντας για άλλη μια φορά ανάμεσα στα πόδια του Nassim και πήρα στο στόμα μου την ψωλή πλένοντάς τη με τη γλώσσα μου.

Δε με ένοιαζε η γεύση ή η μυρωδιά, παρά μόνο η ανάγκη να δοθώ ολοκληρωτικά σε αυτό το αρσενικό που με ένα συνδυασμό επιβολής και ευγένειας με είχε κερδίσει.

Όταν έπλυνα καλά την πούτσα του Nassim και την καθάρισα εντελώς από τα απομεινάρια του γαμησιού, τότε με πήρε στην αγκαλιά του, με φίλησε απαλά στο στόμα και μου είπε:

- Νικολάκη, πήγαινε στην κουζίνα να μας φτιάξεις καφέ και έρχομαι κι εγώ.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 173137