Το πρώτο μου τσιμπούκι

Δημοσιεύθηκε από bigamer
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 02-12-2019
Όπως έχω πει και σε άλλες ιστορίες. Είμαι bi ενεργητικός, αλλά ποτέ δεν έκανα τσιμπούκι σε άλλον. Δε μου έβγαινε. Μέχρι πριν λίγες μέρες.

Τέλος εργασίας στο νησί και πήγα σε μια παραλία να αράξω. Γνώριμη παραλία γυμνιστών και Cruising area αλλά αυτή τη περίοδο νέκρα. Εκεί που αράζω με καφεδάκι και τσιγάρο. Βλέπω κάποιον από μακριά να έρχεται. Δε δίνω σημασία, αλλά σκέφτομαι πως είναι κάποιος σχετικός. Πλησιάζει. Διακρίνω ένα νεαρό 20-24 χρ. Με ωραίο κορμί. Φόρμα. Και ένα φούσκωμα που όσο πλησίαζε το έτριβε.

Άρχισα να καυλώνω κι εγώ αλλά το έπαιζα άνετος και χαλαρός. Έρχεται μπροστά μου, με χαιρετάει και μου ζητάει τσιγάρο. Του δίνω. Κάθεται όρθιος μπροστά μου με καυλωμένη πούτσα κάτω από τη φόρμα. Κοιτάει γύρω-γύρω. Τρίβει τη ψωλή του πάνω από τη φόρμα και με ρωτάει αν πήγα για να δώσω καμία πίπα σε κανένα πούστη.

- Μπα… να αράξω ήρθα.

- Να αράξω δίπλα;

- Και δεν αράζεις ρε φίλε;

Κάθεται και βολεύει την ψωλή του. Φαίνεται μεγάλη. Με βλέπει που κοιτάω τη ψωλή του. Χαμογελάει καυλιάρικα.

- Κανείς καλό τσιμπούκι;

- Τι να σου πω. Δεν έχω κάνει ποτέ… του λέω.

- Έλα ρε… και δεν έχει κανέναν εδώ και έχω καύλες.

- Το βλέπω αλλά για να σου κάνω… δεν κάνω!

Αράζει πίσω. Το φούσκωμα πιο έντονο. Άρχισα να καυλώνω πιο πολύ μιας και μ' αρέσει η φάση αλληλομαλακία και χυσίδια. Μου λέει

- σε πειράζει να τον βγάλω; Δεν αντέχω άλλο, πρέπει να τον παίξω. Καυλώνω με τις χειλάρες σου...

και τον πετάει πριν απαντήσω. Εγώ μένω μαλάκας. Ένα τεράστιο παλούκι, ίσιο, με έντονες φλέβες.

- Άραξε κι εσύ να παίξουμε τουλάχιστον.

Αράζω και αρχίζει το παιχνίδι. Φιλιά, χάδια, τριψίματα και αλληλομαλακία. Εκεί που τον φιλαω, σκύβω και τον βάζω στο στόμα μου. Άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Δεν ήξερα αν το έκανα σωστά. Αυτός τρελάθηκε.

- Έτσι άντρα μου, θα σου ξεπαρθενιάσω το στόμα καύλα μου... τί χειλάρες! Πιπίλησε μου το κεφαλάκι, τρίψε μου τα αρχίδια.

Έκανα ότι ζητούσε και κάμποσα δικά μου που όταν μου τα κάνουν τρελαίνομαι. Ξαφνικά αρχίσει να βαριαναστενάζει.

- Καύλα μου θα χύσω για σένα. Με έχεις τρελάνει!

Σηκώνεται όρθιος, μου καρφώνει την ψωλή στο στόμα και μου το γαμάει. Πριν προλάβω να τραβηχτώ, άρχισε να βογκάει δυνατά και η πούτσα του να πετάει χύσια στο στόμα μου. Άρχισα να χύνω κι εγώ. Βογκούσαμε και οι δύο. Ξαπλώνουμε με μια ζάλη από τη καύλα, εγώ με χύσια από πάνω μέχρι κάτω.

- Αν αυτή ήταν η πρώτη σου πίπα χαραμίζεσαι.

Γέλασα. Σκουπιστήκαμε και ετοιμάστηκε να φύγει αφού ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο και χτες ενώ πήγα στο βενζινάδικο ήταν εκεί. Υπάλληλος.

Η συνέχεια σε άλλη ιστορία.
Copyright protected OW ref: 173014