Nassim και Νικόλας (Η αρχή)

Δημοσιεύθηκε από Nikolas25y
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 02-11-2019
Είμαι ο Νικόλας 25 χρονών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καρδίτσα και από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου πάντοτε με γοήτευαν οι μεγαλύτεροι αρρενωποί άντρες. Δυστυχώς λόγω της «κλειστής» κοινωνικής ζωής της επαρχίας, οι επαφές μου μαζί τους ήταν περιορισμένες και οι εμπειρίες σαν σύνολο όχι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.

Πριν από 3 μήνες περίπου μου παρουσιάστηκε μια επαγγελματική ευκαιρία στην Αθήνα, όχι κάτι το ιδιαίτερο να πω την αλήθεια, (service σε ένα συνοικιακό all day café) , αλλά για εμένα αυτό αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία να απομακρυνθώ από τη ζωή της μικρής επαρχιακής πόλης.

Έτσι νοίκιασα ένα μικρό διαμέρισμα στα Άνω Πατήσια, ξεκίνησα τη δουλειά μου και προσπάθησα να εγκλιματιστώ σιγά-σιγά στην τόσο διαφορετική ζωή μου στην πρωτεύουσα. Όταν πια εγκαταστάθηκα πλήρως και άρχισα να αισθάνομαι πιο άνετα με τη νέα πραγματικότητα, αποφάσισα να ξεκινήσω να αναζητώ κάποια γνωριμία.

Μπορεί η Αθήνα να προσέφερε μια πρωτόγνωρη για εμένα ανωνυμία, μπορεί να έβλεπα στο δρόμο, αλλά και στο χώρο της δουλειάς μου πολλούς άντρες που μου άρεσαν, αλλά η αλήθεια είναι πως ένιωθα αρκετά φοβισμένος και επιφυλακτικός στο να κάνω κάτι με δική μου πρωτοβουλία. Αν συνυπολογίσει κανείς πως είμαι από τη φύση μου κάπως ντροπαλός, δικαίως θα καταλάβει ότι στράφηκα στη λύση του διαδικτύου που θεωρούσα πιο ασφαλή τρόπο να προσεγγίσω κάποιον άνδρα. Ξεκίνησα φτιάχνοντας ένα προφίλ σε ένα site γνωριμιών όπου περιέγραψα όσο μπορούσα καλύτερα τον εαυτό μου (με λένε Νικόλα, μένω στην Αθήνα, είμαι 25 χρονών, ύψος 180, βάρος 70 κιλά, καστανός με άτριχο σώμα) και το τι ψάχνω (έναν αρρενωπό άντρα ηλικίας 35-55 ο οποίος δεν ψάχνει απλώς για μια ξεπέτα, αλλά τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και γιατί όχι μια σταθερή σχέση με ένα νεότερο αγόρι). Απέφυγα να αναρτήσω κάποια φωτογραφία μου και εννοείται ότι απέκλεια σε κάθε περίπτωση τους παντρεμένους που με είχαν ταλαιπωρήσει τόσο πολύ στην Καρδίτσα.

Από τα μηνύματα που έλαβα το πρώτο διάστημα, αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το μήνυμα κάποιου με το nickname Christos… που μου εξηγούσε ότι ήταν ένας άντρας 43 χρονών, χωρισμένος, εμφανίσιμος και έψαχνε ένα αγόρι σαν κι εμένα για σταθερή επαφή. Δεν είχε κάποια φωτώ ούτε μου περιέγραφε περισσότερο τον εαυτό του, αλλά επειδή ήταν ο μόνος που δε μου ζητούσε ξεπέτα, του έστειλα τον αριθμό του κινητού μου προκειμένου να κανονίσουμε κάποια έξοδο. Εκείνος με πήρε τηλέφωνο ένα απόγευμα που ήμουν στη δουλειά και άκουσα μια υπέροχη μπάσα ανδρική φωνή που μου έκοψε τα πόδια. Μου συστήθηκε ως Χρήστος, δε μιλήσαμε πολύ γιατί ήμουν στη δουλειά και υπήρχε πολύ πήξιμο, αλλά κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη ημέρα που είχα ρεπό στο Θησείο προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα.

Η επόμενη ημέρα με βρήκε αρκετά αναστατωμένο στην προσμονή του πρώτου μου ραντεβού στην Αθήνα. Σε αυτό είχε βέβαια συμβάλει και το άκουσμα της φωνής του Χρήστου που μου άρεσε τόσο πολύ και μου έβγαζε πολλά θετικά πράγματα! Πήγα λοιπόν και κουρεύτηκα στη γειτονιά μου, και περιποιήθηκα τα ελάχιστα σημεία του σώματος μου που είχαν τρίχες.

Πήγα στον προκαθορισμένο τόπο του ραντεβού στο Θησείο 20 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που είχαμε συνεννοηθεί γεμάτος αγωνία και προσμονή. Κάθε άνδρας που περνούσε από κοντά μου υπέθετα ότι μπορεί να είναι ο Χρήστος και η καρδιά μου αναπηδούσε.

Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό μου τηλέφωνο, είδα στην οθόνη το νούμερο του Χρήστου που με αυτόν τον τρόπο με εντόπισε και τον είδα να με πλησιάζει από το απέναντι πεζοδρόμιο. Εμφανισιακά ήταν ένας τρομερά αρρενωπός bear τύπος, αρκετά μελαμψός με ξυρισμένο κεφάλι και γκρίζα γένια, ψηλότερός μου γύρω στο 1.90 αρκετά γεμάτος, αλλά με σφιχτό σώμα. Φορούσε ένα μονόχρωμο πουκάμισο, τα ξεκούμπωτα κουμπιά του οποίου φανέρωναν ένα πολύ τριχωτό στήθος. Μου χαμογέλασε, συστηθήκαμε και μου έκανε μια πολύ σφιχτή χειραψία. Κάτσαμε σε ένα από τα πολλά καφέ της περιοχής όπου συζητήσαμε τα πάντα για εμάς.

Ο Χρήστος όπως μου εξομολογήθηκε δεν λεγόταν Χρήστος στην πραγματικότητα, αλλά Nassim. Ήταν λιβανέζικης καταγωγής που από τα 20 του χρόνια ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Όπως μου δήλωσε προτιμούσε να χρησιμοποιεί στις διαδικτυακές γνωριμίες ένα ελληνικό όνομα και όχι το πραγματικό του για να μην τον απορρίπτουν εκ των προτέρων λόγω φόβου ή άγνοιας. Είχε παντρευτεί ελληνίδα στα 32 του, είχε αποκτήσει δύο παιδιά και εδώ και ένα χρόνο περίπου ζούσε μόνος του μετά το διαζύγιο. Μου είπε ότι πάντα του άρεσαν τα αγόρια, αλλά η επιθυμία του καταπιεζόταν μέσα στο γάμο του και στις παραδοσιακές αξίες της λιβανέζικης κοινότητας. Ζώντας τόσα χρόνια στην Ελλάδα μιλούσε πολύ καλά τα ελληνικά, με μια ελάχιστη προφορά, ήταν πολύ ευγενικός, φιλικός και χαμογελαστός, έδειχνε να ενδιαφέρεται για εμένα και τη ζωή μου και γενικά αισθανόμουν άνετα μαζί του σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας. Σαν άντρας σίγουρα τον έβρισκα σέξι και πολύ ελκυστικό, αλλά δεν ήξερα αν είναι ο τύπος μου. Με ξένιζε λίγο η καταγωγή του, η πολύ σκούρα επιδερμίδα του, ο όγκος του… ένιωθα κάπως μπερδεμένος.

Αφού κάτσαμε στο καφέ κάνα δίωρο (που ομολογουμένως πέρασε πολύ γρήγορα), ο Nassim μου πρότεινε αν ήθελα να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σπίτι του. Εγώ αν και προς στιγμήν δίστασα, τελικά δέχτηκα γιατί ένιωθα μεγάλη ανάγκη να βρεθώ με έναν άντρα μετά από τόσο καιρό που δεν είχα κάνει τίποτα.

Ο Nassim έμενε σε ένα μικρό ισόγειο διαμέρισμα στο Μεταξουργείο που όμως ήταν πολύ περιποιημένο και καθαρό. Έκατσα στο μικρό διθέσιο καναπέ στο σαλόνι του και ο Nassim άναψε 2-3 κεριά πάνω στο τραπέζι και έσβησε τα φώτα για να δημιουργήσει μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια ήρθε και έκατσε δίπλα, και με κοίταξε έντονα με τα μαύρα του εκφραστικά μάτια.

- Νικόλα… μου αρέσεις πολύ. Θα ήθελα να γίνεις το αγόρι μου…

Με εξέπληξε το πόσο ευθύς ήταν, χωρίς να λογαριάζει πως μπορεί να ακουγόταν αυτό στον άλλο. Χωρίς να περιμένει την απάντηση η την αντίδρασή μου άρπαξε το κεφάλι με τις χερούκλες του και μου έδωσε ένα βαθύ υγρό φιλί, δαγκώνοντας ελαφρά τα χείλη μου. Είχα παραλύσει καθώς ξύπναγε μέσα μου η ερωτική επιθυμία για επαφή με άντρα.

Ο Nassim μου έβγαλε με γρήγορες κινήσεις το μπλουζάκι και μόλις είδε το άτριχο στέρνο μου έπεσε απάνω στις ρώγες μου και άρχισε να τις φιλά και να τις δαγκώνει με δύναμη. Παράλληλα εγώ προσπαθούσα να βγάλω το παντελόνι μου, κάτι που κατάφερα με κόπο μένοντας εντελώς γυμνός.

Ο Nassim, χωρίς να γδυθεί, με έστησε στα 4 πάνω στον καναπέ, γονάτισε από πίσω μου και με τις τριχωτές χερούκλες του έπιασε τα κωλομάγουλα μου, ανοίγοντάς τα και αποκαλύπτοντας τη ροζ στενή μου τρυπούλα.

- Τι ωραίο μουνάκι έχεις εδώ Νικολάκη μου;

- Nassim μου, είμαι στενός έχω καιρό να κάνω κάτι.

- Μη στενοχωριέσαι μικρούλη μου. Θα το φτιάξουμε όμορφα το κωλομουνάκι σου. Το θέλεις να το φτιάξουμε;

- Ναι Nassim μου… απάντησα λιγωμένα.

- Δε σε άκουσα Νικολάκη μου. Τι θέλει το μωρό μου;

Με ρώτησε πονηρά και παιχνιδιάρικα για να με βασανίσει

- Να μου ανοίξεις το μουνάκι μου άντρα μου…

του απάντησα μην αντέχοντας την αναμονή. Μου έδωσε μια γερή σφαλιάρα στον κώλο και έχωσε τα μούτρα του μέσα στη κωλοχαράδρα μου γλείφοντας και ρουφώντας μανιασμένα την τρυπούλα μου. Η καύλα ήταν απίστευτη, καθώς ένιωθα τα γένια του να γρατζουνίζουν τα τοιχώματα του κώλου μου και την τρυπούλα μου να ανοιγοκλείνει ερεθισμένη από την εισβολή της υγρής ζεστής γλώσσας του Nassim. Κάθε λίγο και λιγάκι διέκοπτε το ρούφηγμα της τρυπούλας μου δίνοντας μου δύο γερά χαστούκια στα κωλομάγουλα τα οποία μετά από λίγο τα ένιωθα ότι είχαν ανάψει από τα χτυπήματα. Είχα παραδοθεί στο γλειφοκώλι που μου έκανε, όταν ένιωσα το δάχτυλό του να προσπαθεί να παραβιάσει την στενή μου τρυπούλα. Άρχισα να ζορίζομαι, αλλά ο Nassim με επανέφερε στην τάξη δίνοντας μου άλλη μια γερή σφαλιάρα στο κωλαράκι μου που πια θα πρέπει να είχε γίνει κατακόκκινο. Χαλάρωσα λοιπόν και άφησα το δάχτυλο του αρσενικού μου να μπει όλο μέσα στην διψασμένη μου τρύπα.

Άρχισε τότε να το κουνάει πέρα δώθε μέσα μου εξερευνώντας τα εσωτερικά μου σπλάχνα, το λύγιζε, το τέντωνε και στη συνέχεια άρχισε να το βγάζει τελείως και να το ξαναβάζει με τη μια. Εγώ έβγαζα πνιχτά βογκητά, ήμουν τρομερά ερεθισμένος από το ερωτικό παιχνίδι του Nassim… να είμαι στα 4 να μην τον βλέπω καν και αυτός πίσω μου να δουλεύει την τρύπα μου. Το ένα δάχτυλο έγινε δύο, τεντώνοντας την τρύπα μου και κάνοντας με να βογκάω πιο δυνατά. Το πουλάκι μου πια είχε αρχίσει να ξεροχύνει και να στάζει μια λεπτή γραμμή σπέρμα στον καναπέ.

Πραγματικά ένιωθα η τρύπα μου να ανοίγει, να τεντώνονται τα χείλη της και να προσπαθεί να συνηθίσει αυτό το ξένο σώμα που με τόση επιμονή μπαινόβγαινε και την ταλαιπωρούσε.

Όταν πια ένιωσα ότι η κωλοτρυπίδα μου μουδιάζει από την συνεχή εισβολή ο Nassim σταμάτησε και τον άκουσα να κατεβάζει βιαστικά το παντελόνι του. Πήγα να σηκωθώ από τα 4 που ήμουν στημένος, εξάλλου δεν είχα δει καν τον πούτσο του, αλλά έπεσε επάνω μου και με ακινητοποίησε με τα δυνατά του χέρια.

- Όχι μωρό μου… μη σηκώνεσαι μικρέ μου πουστράκο. Κάτσε εκεί μωρό μου. στα 4… σαν κακή σκυλίτσα…

μου απάντησε με βραχνή γεμάτη καύλα φωνή, που όμως ήταν αρκετά απόλυτη και επιτακτική. Για να βεβαιωθεί ότι έλαβα το μήνυμα του ποιος κάνει κουμάντο μου έχωσε άλλη μια δυνατή σφαλιάρα στα κωλομέρια που με έτσουξε τρομερά και με έπεισε να μην επιχειρήσω να αντιδράσω. Η αυταρχικότητα και η επιβολή του ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα, είχα συνηθίσει σε πιο τρυφερή αντιμετώπιση, αλλά με καύλωναν απίστευτα και περιέργως δεν ένιωθα καθόλου ότι κινδύνευα στα χέρια αυτού του αρσενικού.

Ένιωσα την φουσκωμένη ζεστή του πούτσα να ξαπλώνει αρχοντικά στη σαλιωμένη μου κωλοχαράδρα, την ένιωθα να τρίβεται στη σχισμή μου και το κεφάλι της να πολιορκεί την είσοδο της τρύπας μου. Ο Nassim κουνούσε τη λεκάνη του πέρα δώθε προσπαθώντας να ανοίξει τον δρόμο με το πρησμένο του πουτσοκέφαλο. Δεν κατάλαβα καν αν είχε βάλει προφυλακτικό ή αν την είχε αλείψει με κάποιο λιπαντικό. Είχα χώσει το πρόσωπό μου στο μαξιλάρι του καναπέ περιμένοντας τον άντρα μου να μου δείξει τον δρόμο της ηδονής.

Η τρυπούλα μου άρχισε να ανοίγει και να δέχεται τον πούτσο του άντρα μου που έσπρωχνε μέσα μου το παλούκι του εκατοστό-εκατοστό. Ο πόνος που ένιωθα ήταν απερίγραπτός, τα μάτια μου δάκρυσαν και ασυναίσθητα δάγκωσα την άκρη του μαξιλαριού. Ήξερα ότι σιγά-σιγά θα πέρναγε αυτό το συναίσθημα του αφόρητου πόνου, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά. Το πουλάκι μου μαζεύτηκε φοβισμένο, έβγαλα έναν μακρόσυρτο μίζερο ήχο πόνου, αλλά ο Nassim εξακολούθησε ανενόχλητος να σπρώχνει όλο και περισσότερη πούτσα μέσα μου. Η τρύπα μου γέμισε από το κρέας του και μετά από ένα λεπτό που μου φάνηκε ατέλειωτο, άρχισε να μπαινοβγαίνει οργώνοντας την ταλαιπωρημένη μου τρυπούλα. Με κράταγε σφιχτά από τη λεκάνη δίνοντας ένα γρήγορο και σταθερό ρυθμό στο γαμήσι που μου έκανε.

Πόνος, τσούξιμο και μια απίστευτη κάψα ένιωθα όση ώρα με γάμαγε, ενώ ένιωθα τις βαριές αρχιδάρες του να κοπανιούνται με δύναμη κάτω από την είσοδο της κωλοτρυπίδας μου. Δεν ξέρω πόση ώρα με γάμαγε σαν έμβολο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δε σκεφτόταν να αλλάξει στάση παρά μόνο ήθελε να αδειάσει τις καύλες του μέσα μου. Μετά από κάνα πεντάλεπτο όταν πια και εγώ άρχισα να νιώθω κάποια ψήγματα ηδονής και δειλά δειλά κινήθηκα για να πιάσω και να μαλακίσω το πουλάκι μου, ο Nassim επιτάχυνε ακόμα περισσότερο το ρυθμό του άρχισε να σφαλιαρίζει με απίστευτη δύναμη τα κωλομέρια μου στέλνοντας νέα κύματα πόνου σε όλο μου το κορμί. Μέσα μου ένιωσα τον πούτσο του να συσπάται να γεμίζει το έντερό μου υγρό. Χωρίς να βγει από μέσα μου έπεσε όλος απάνω μου βογκώντας, με πλάκωσε το βαρύ του κορμί και άρχισε να ψιθυρίζει στο αυτί μου:

- Μωρό μου… Νικολάκη μου. Από απόψε είμαι ο άντρας σου…

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 171921