Ο θείος, ο φίλος του κι εγώ

Δημοσιεύθηκε από Gas
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 22-10-2019
Σε προηγούμενη ιστορία «Η μύηση από το θείο» σας διηγήθηκα την πρώτη μου ερωτική εμπειρία με το θείο μου στο σπίτι της «δασκάλας». Από τότε βρισκόμασταν όσο πιο συχνά μας το επέτρεπαν οι συνθήκες και απολαμβάναμε ο ένας τον άλλον χωρίς τρίτους, μέχρι που μας μπήκε η ιδέα για λίγη ποικιλία. Ο μπάρμπας μου ήταν πολύ διαχυτικός στο σεξ και του άρεσε να με ερεθίζει και λεκτικά, οπότε μια φορά, ενώ με είχε ρίξει πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και με πηδούσε σαν ταύρος, μου το πέταξε:

- Αχ, τι κωλάρα είναι αυτή αγόρι μου; Αχόρταγη για πούτσα! Να την έβλεπε ο Νώντας, φινιστρίνι θα σ’ την έκανε!

Ο Νώντας ήταν ο συνέταιρός του στο μπαρ που είχαν. Λίγο μεγαλύτερος από το θείο μου, γύρω στα εξήντα πέντε, φαλακρός ασπρομάλλης, πιο ψηλός και πραγματικά ογκώδης τύπος, με μια καυλόφατσα που σου έβγαζε την επιθυμία για εντελώς ζωώδες σεξ. Είχε τύχει να τον δω μια φορά μόνο και το μυαλό μου άρχισε αυθόρμητα να πλάθει σκηνές, τις οποίες δεν τόλμησα να μοιραστώ με τον θείο μου για ευνόητους λόγους. Όμως, τώρα, ήταν εκείνος που έθεσε το θέμα και μου ήταν αδύνατο να προσποιηθώ ότι δεν ενδιαφέρομαι.

- Έτσι, θειούλη μου, χωσ’ τον μου κι άλλο, εσύ κι ο φίλος σου μαζί!

Αυτός ο συνδυασμός φαντασίωσης και πραγματικότητας μας έκανε και τους δύο να εκραγούμε από καύλα. Όταν συνήλθαμε, καθίσαμε στον καναπέ αγκαλιασμένοι και αρχίσαμε την κουβεντούλα:

- Σου άρεσε η ιδέα να σε πηδάει ο Νώντας, ε καυλιάρικο; Δε σου φτάνω εγώ;

- Εσένα δε σε αλλάζω με κανέναν, αλλά, ναι, μου άρεσε.

- Αν μου υποσχεθείς ότι δεν θα κολλήσεις μαζί του, θα δω τι μπορεί να γίνει.

- Γιατί να κολλήσω μαζί του;

- Γιατί έχει μια πούτσα που θα σε ξετρελάνει. Μόνο που χάνει τον έλεγχο όταν γαμάει – είναι και μπουλντόζας.

- Για να τα ξέρεις αυτά θα έχετε γαμήσει παρέα.

- Ου, μια και δυο; Όλες οι τσουλίτσες στο μαγαζί περνάνε από οντισιόν πρώτα.

- Και πάει και με άντρες;

- Απ’ ό,τι μου έχει πει, μια φορά μόνο έγινε φάση με έναν πελάτη. Ήταν ένας σαραντάρης που τον γλυκοκοίταζε όλο το βράδυ μέχρι που βρέθηκαν μαζί στην τουαλέτα.

- Και;…

- Ε, είχε πιει ο δικός μου, έπεσε κι ο άλλος στα γόνατα με το που τον είδε να τινάζει το στειλιάρι, του το έδωσε στο στόμα μέχρι που τον μπούκωσε στο σπέρμα.

- Για σένα ξέρει;

- Του ’χω πει ότι τον έχω δώσει και εγώ δυο-τρεις φορές, τίποτα παραπάνω.

- Και πώς θα γίνει να τον καταφέρουμε;

- Κάτι θα σκεφτώ.

- Ναι, όπως με την «δασκάλα», ξέρεις εσύ από αυτά θειούλη…

Τελικά, η ιδέα ήταν πολύ απλή. Θα τον καλούσε ένα απόγευμα στο σπίτι, θα πήγαινε την κουβέντα στο σεξ και ό,τι ήθελε προκύψει. Εγώ θα ήμουν με ένα καυτό στενό σορτσάκι -κατακαλόκαιρο άλλωστε- και έτοιμος για δράση. Έτσι και έγινε. Κατά τις 7:00 το απόγευμα, ο κ. Νώντας χτύπησε το κουδούνι.

- Καλώς το Νώντα!

- Γεια σου Πέτρο, πώς πας; Α, βλέπω έχεις και παρέα. Ο ανιψιός σου ο Κωστάκης δεν είναι;

- Ναι, ήρθε να με δει το παιδί.

- Α, μπράβο, είναι καλός ανιψιός.

Μου άπλωσε τη χερούκλα του και σχεδόν πόνεσα από τη θερμή χειραψία. Πολλές φορές είναι οι μικρές λεπτομέρειες που ανάβουν τον πόθο και εγώ εκείνη τη στιγμή άναψα. Παρακάλαγα μέσα μου να τον καταφέρουμε για ένα τρίο. Αφού καθίσαμε, σερβιριστήκαμε και ξεπεράσαμε τα περί ανέμων και υδάτων, ο θείος μου άρχισε να κατευθύνει τη συζήτηση στο επίμαχο θέμα, ενώ η προσοχή μου ήταν επικεντρωμένη στο εντυπωσιακό φούσκωμα του παντελονιού του κ Νώντα.

- Τι κάνουν να πορνίδιά σου Νώντα;

- Εχ… καλά είναι αυτά, με έχουν ξεζουμίσει.

- Δεν έχεις ανάγκη εσύ, αντέχεις, αντέχεις...

- Γιατί, εσύ δεν αντέχεις, πορνόγερε; Μας ακούει και το παιδί…

- Δεν πειράζει, ο Κωστάκης είναι ώριμος πια, μη ντρέπεσαι. Έχεις γαμήσει τη μισή Αθήνα, παραδέξου το!

- Τα παραλές… τι να κάνω όμως, αφού τους αρέσει ο πούτσος μου, τους τον δίνω μέχρι να τον βγάλω στη σύνταξη.

- Εμ… με τέτοιο εργαλείο που έχεις… μέχρι και άντρες σου την πέφτουν. Θυμάσαι εκείνο τον πελάτη που σε τσιμπούκωσε κάποτε;

Ο κ. Νώντας, που μόλις κατέβαζε μια γουλιά από το ουίσκι του, κόντεψε να πνιγεί.

- Που τον θυμήθηκες αυτόν; Θα με περάσει και για πούστη ο ανιψιός σου.

- Δεν πειράζει κύριε Νώντα –πετάχτηκα εγώ – μέσα στη ζωή είναι όλα.

- Ε, εντάξει, άμα είσαι και λίγο μεθυσμένος, μπορεί να συμβεί. Αλλά μη πάει ο νου σου ότι το έχω χούι.

- Δηλαδή ρε Νώντα, άμα σου δινόταν ξανά η ευκαιρία δεν θα το ξανάκανες;

- Ξέρω 'γω ρε Πέτρο, άμα ήταν κανένας καλός και είχα καιρό να ξεφορτώσω. Αλλά αφού με εκθέτεις στο παιδί, θα σε εκθέσω κι εγώ. Πες μας εσύ αν θα το ξανάκανες.

- Α, Νώντα, θες να μάθεις αν θα το ξανάκανα;

Μου έκλεισε το μάτι και άρχισε να κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού του. Έπεσα ανάμεσα στα πόδια του, έβγαλα τον πούτσο του και ξεκίνησα να τον ρουφάω μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κ Νώντα.

- Δες και πες μου, Νώντα, αν θα το ξανάκανα.

Ο κύριος Νώντας είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά τα μάτια του δεν ξεκόλλαγαν από το θέαμα. Έτσι όπως καθόμασταν μπορούσα να τον κοιτάζω παθιάρικα ενώ θήλαζα το καυλί του θείου μου. Με κοίταζε και χούφτωνε τον πούτσο του. Ήμουν σίγουρος για τη συνέχεια. Ο θείος μου είχε σκληρύνει για τα καλά, αλλά ο στόχος ήταν άλλος. Με σήκωσε όρθιο με τη πλάτη στον κύριο Νώντα και μου κατέβασε αργά το σορτσάκι αποκαλύπτοντας λίγο-λίγο τον θελκτικό μου κωλαράκο στο λάγνο βλέμμα του.

- Πες μου τώρα Νώντα ότι δεν σ’ αρέσει αυτό το κωλαράκι.

Ο κύριος Νώντας μουρμούρισε κάτι και πλησίασε περισσότερο. Ο θείος μου μάλαζε και ανοιγόκλεινε τα κωλομάγουλα μου για δει ο φίλος του τι θα απολαύσει αν ξεπεράσει τις αναστολές του, ενώ εγώ έσταζα πάνω στο στήθος του. Με πρόσταξε να σκύψω για να προσφέρω το πλήρες θέαμα στον κύριο Νώντα.

- Πιάσε Νώντα, μη ντρέπεσαι, χάιδεψε τον, σε θέλει.

Ένιωσα τα χοντρά του δάχτυλα να ψηλαφούν τον απόλυτα διαθέσιμο κώλο μου και μετά από λίγο τη γλώσσα του να υγραίνει την τρύπα μου. Είχε πλέον ξεπεράσει το σημείο χωρίς επιστροφή. Δεν άντεχα άλλο σε αυτή τη στάση, έπρεπε να γευτώ τον πούτσο του στα χέρια μου, στο στόμα μου, παντού. Γύρισα και τον φίλησα με πάθος στα χείλη – έμοιαζε να τα ‘χει χαμένα, παντελώς παραδομένος στο πάθος. Η πούτσα του κόντευε να τρυπήσει το παντελόνι του. Έπεσα με τα μούτρα πάνω της, την έβγαλα έξω και, μετά το αρχικό σοκ από το μήκος και το πάχος αυτού του υπέροχου οργάνου, επιδόθηκα στο έργο. Ο κύριος Νώντας βόγκαγε από ευχαρίστηση καθώς η γλώσσα μου και τα χείλη μου ανεβοκατέβαιναν στο απίστευτα καυλωμένο παλούκι του, ενώ ο θείος μου προετοίμαζε την κωλοτρυπίδα μου για την πρώτη πούτσα που θα δεχόταν εκείνο το απόγευμα. Είχα ήδη κατεβάσει το παντελόνι και το σλιπ του κυρίου Νώντα όταν ένιωσα τον θείο μου να μπαίνει με πάθος από πίσω μου. Πήρα τις αρχιδάρες του κυρίου Νώντα στη χούφτα μου, ενώ ο θείος μου μπαινόβγαινε σπρώχνοντας με… με δύναμη πάνω του. Με πήδαγε ενώ πίεζε με το χέρι του το κεφάλι μου πάνω στο καυλί του φίλου του. Ήμουν σε κατάσταση έκστασης!

- Πάρε τις ψωλές μας, έτσι, έτσι!

Μετά από το παρατεταμένο τσιμπούκι στον κύριο Νώντα, το μόνο που ήθελα ήταν να γαμηθώ από αυτόν τον άντρακλα. Ο θείος μου βγήκε από πίσω μου και ξάπλωσα ανάσκελα με τον κώλο μου προς το μέρος του νέου μου εραστή. Εκείνος δεν υπολόγιζε τίποτα πλέον – αδιάφορο αν είχε μπροστά του άνδρα ή γυναίκα, θα γαμούσε όπως ένιωθε. Έπεσε επάνω μου σα βουνό και μου τον έχωσε με δύναμη. Τι γαμήσι ήταν αυτό! Μου κράταγε τα πόδια ψηλά και με σφυροκοπούσε με την μαγευτική του ψωλάρα. Δεν πίστευα ότι μπορούσα να δεχθώ τέτοιο πράγμα, κι όμως. Δε μίλαγε όπως ο θείος μου, ήταν ντροπαλός τελικά. Μόνο που έμπαινε χωρίς να υπολογίζει τίποτα, γαμούσε σαν να είναι η τελευταία του φορά. Κατάλαβα τι εννοούσε ο θείος μου όταν τον χαρακτήρισε «μπουλντόζα». Με γύρισε με το πλάι και συνέχισε την επίθεση, ενώ μου σφαλιάριζε το κωλομάγουλο με το δυνατό του χέρι. Έπεφτε με όλο του το βάρος και με ξέσκιζε! Από την άλλη μεριά είχα τον θείο μου να κοπανάει τη χοντροπούτσα του στα χείλη μου όταν δεν μου την βύθιζε στο στόμα. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν.

Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν και σταμάτησαν. Ήρθαν και οι δύο όρθιοι μπροστά μου και άρχισαν να παίζουν τις ψωλές τους. Δε μπορούσα να αντισταθώ στο θέαμα, τις έπαιζα και τις έγλειφα εναλλάξ ή και τις δύο μαζί όσο χωρούσαν – ελάχιστα – στο στοματάκι μου. Πέταξαν τα καυτά τους χύσια σχεδόν ταυτόχρονα στην τεντωμένη γλώσσα μου, ενώ έχυσα κι εγώ πάνω στα πόδια τους.

Δεν θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα η επιχείρηση αποπλάνησης του κυρίου Νώντα.
Copyright protected OW ref: 171675