Πρώτη φορά με κάλο γαμιά

Δημοσιεύθηκε από Biromeo
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 30-09-2019
Γεια σας παιδιά, μπήκα και εγώ εδώ να πω καμία ιστορία γιατί βαρέθηκα να διαβάζω και μην έχει κάτι πιο ενδιαφέρον (φυσικά κάνω πλακά αλλά η καύλα είναι καύλα όταν λες και τα δικά σου τα καμώματα)

Είμαι ο Άρης, γεννήθηκα και μένω στη Θεσσαλονίκη και τώρα είμαι 25 χρονών. Είμαι ένα παιδί μέτριου αναστήματος και κάπως πιο ογκώδες, αλλά με αρκετά καλλίγραμμο σώμα και μεγάλες πλάτες που βοηθούσαν πολύ. Από μικρός μου άρεσαν τα κορίτσια αλλά και τα αγόρια, αρά αρκετά νωρίς αποφάσισα ότι ας το διάολο είμαι bi και σε οποίον αρέσει.

Όταν ήμουν στην ηλικία των 15, είχα ήδη μια κοπέλα εδώ και ένα χρόνο από το γυμνάσιο που συνέχισε μέχρι τη δευτέρα γυμνάσιου μέχρι που χωρίσαμε τότε. Εκείνο το διάστημα στις διακοπές του Πάσχα είχα βρει ένα site, οπού είχε γυναίκες άντρες και ζευγάρια να κάνουν broadcasting σεξ κτλ.

Μου ήρθε η ιδέα να κάνω κι εγώ γιατί ήθελα να δω πως θα είναι να μιλάς με άτομα ενώ σε βλέπουν μόνο αυτοί. Έτσι έκανα ένα λογαριασμό (με μεγαλύτερη ηλικία φυσικά για να με δεχτούν) και άρχισα να βγαίνω εκεί. Στην αρχή με τα ρούχα αλλά σιγά-σιγά είχα φτάσει να είμαι γυμνός και να την παίζω εκεί μιλώντας σε άτομα.

Έγραφα ότι ήθελα να μιλήσω με γυναίκες και ζευγάρια, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι μόνο άντρες έχει εκεί και ήταν πρόθυμοι να μου μιλήσουν. Έτσι άρχισα να μιλάω με άντρες ενώ τραβούσα μαλακιά στην κάμερα (φυσικά το πρόσωπο μου το είχα καλυμμένο). Εκεί γνώρισα ένα άντρα στα 35-40 που μιλούσαμε κάθε φορά που ήμουν εκεί. Έμενε στην ίδια πόλη με εμένα και εκτός από σεξουαλικά μιλούσαμε και για αλλά. Μέχρι που μια μέρα επειδή εγώ έλεγα ψέματα για την ηλικία μου και για τις εμπειρίες μου με άντρες με είπε άν ήθελα να περάσω από το σπίτι του για "παιχνίδι".

Εγώ εκείνη την στιγμή δεν ήξερα τι να απαντήσω γιατί δεν είχα καθόλου εμπειρίες με άντρες, αλλά ήθελα να αποκτήσω κιόλας. Ετσι άρχισα να λέω δικαιολογίες τις οποίες όμως κατευθείαν αυτός απαντούσα. Μέχρι που όταν είπα ότι μένω μακριά και δεν έχω μέσον να έρθω μου λέει θα σε πληρώσω εγώ ταξί. Ε… είπα, άμα θέλει τόσο πολύ δε θα είναι κακό να πάω να δω μόνο πως είναι.

Έτσι ντύνομαι μόνο με μια φόρμα και μια ζακέτα και μου είχε καλεί ταξί για να πάω. Μόλις έφτασα εκεί ήταν ήδη στην πόρτα. Ήταν ένα κανονικός άντρας, με λίγη κοιλίτσα και φορούσε επίσης μόνο μια φόρμα και μια μπλούζα. Μπήκα μέσα στο σπίτι και μου είπε άμα είναι να πάω να καθίσω στον κάνετε. Είχε ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ με μια μεγάλη τηλεόραση που έπαιζε εκεί. Πήγα, κάθισα και κάθισε διπλά μου. Με ρώτησε:

- Εσύ τώρα είσαι 18;

- Ε… κάπου εκεί κοντά είμαι, λέω εγώ.

- Και τι ήρθες εδώ να κανείς;

- Εσύ με προσκάλεσες για… όπως είπες "παιχνίδι".

Εκείνη τη στιγμή ήρθε δίπλα, μού και έβαλε το χέρι του πίσω από το λαιμό και μου φίλησέ τον λαιμό απαλά. Δε μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε και λόγω ηλικίας η πούτσα μου έγινε κατευθείαν πετρά. Το πρόσεξε αυτό και γέλασε λιγάκι κοιτώντας την πούτσα μου μέσα από τη φόρμα. Με σήκωσε και με τράβηξε από το χέρι αργά και με πήγε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, κρεβατοκάμαρα, όπου με έβαλε να κάτσω. Εκεί μου πηρέ το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω στο καβάλο του που τότε πρόσεξα ότι ήταν φουσκωμένος. Έπιασα την πούτσα του πάνω από τη φόρμα και προσπαθούσα να την ανεβοκατεβάσω λες και τραβούσα μαλακιά.

Μου ψιθυρίζει στο αυτί να τραβήξω την φόρμα κάτω όπως και έκανα. Φορούσε ένα κόκκινο σλιπάκι που είχε ένα λεκέ από τα υγρά του. Μου είπε "μύρισε…" καθώς πίεζε το κεφάλι μου στον καβάλο μου. Η μύτη μου έπεσε κατευθείαν πάνω στην πούτσα του οπού εκτός από σαπούνι μπορούσα να μυρίσω χύσια και λίγο κατούρα πράγμα που μπορώ να πω ότι με καύλωσε. Μετά μου λέει να κατεβάσω το σλιπάκι πράγμα που έκανα αργά γιατί πρόσεχα πως η πούτσα του εμπόδιζε το κατέβασμα και καταλάβαινα ποσό πετρά ήταν.

Θα ήταν η πρώτη φορά που θα έβλεπα μια άλλη πούτσα εκτός από τη δικιά μου και του κολλητού μου. Ήταν κανονική, στα 15-16 εκατοστά αλλά λεπτή. Και εμένα η πούτσα μου είναι έτσι αλλά αρκετά, μέχρι και πολύ χοντρή… θα έλεγα.

Η πούτσα του χτύπησε στο πρόσωπο μου και εκείνη τη στιγμή μου έπιασε το στόμα ανοίγοντας το και βάζοντας τη μέσα. Το πουτσοκέφαλο ήταν ήδη υγρό από τα χύσια του και έτσι γεύτηκα την πικρή τους γεύση. Έπιασε το κεφάλι μου και μου έδινε ρυθμό καθώς μπαινόβγαινε μέσα στο στόμα μου. Μπορούσα να καταλάβω ότι κάτι γινόταν σωστά από τα βογκητά που έβγαζε.

Μετά από κανένα 5λεπτο πίπας με σήκωσε και μου έβγαλε τα ρούχα περνώντας τα χεριά του πάνω από όλο μου το σώμα. Έπιασε τα τους μηρούς μου και έλεγε ποσό του αρέσουν τα γυμνασμένα μου ποδιά καθώς τα χεριά του πήγαιναν προς στον κώλο μου που χάιδευε και άνοιγε με τα χεριά του μέχρι να εμφανιστεί η τρυπά μου. Έπειτα έφερνε τα χεριά του μπροστά χωρίς να ακουμπήσει την πούτσα μου που ήταν κάγκελο, αλλά απαλά την κοιλιά μου και το στερνό μου μέχρι που έφτασε στο λαιμό μου. Εκεί μου ψιθύρισε στο αυτί… "απόλαυσε το".

Με πετάει στο κρεβάτι και άρχισε να φιλάει από τα ποδιά μου μέχρι πάνω. Έφτασε στον κώλο μου οπού φιλούσε την τρυπά μου. Άρχισε να τη γλείφει και να προσπαθεί να την ανοίξει για να βάλει τη γλώσσα του μέσα μου. Ένιωθα πολύ ωραία με μια δροσερή γλώσσα στην ζεστή μου τρυπά που και καύλωνα πολύ. Ένιωθα την τρυπά μου σιγά-σιγά να ανοίγει και να δέχεται τη γλώσσα του μέσα. Μετά από πέντε λεπτά που με έγλειφε, σηκώθηκε και πήγε σε ένα συρτάρι από το οποίο έβγαλε προφυλακτικά και λιπαντικό.

Εκείνη την στιγμή δεν ήξερα άμα ήθελα να συνεχίσω ή όχι, αλλά είπα ή τώρα ή ποτέ. Έτσι όπως ερχόταν κατά πάνω μου, νόμιζα θα μου την βάλει κατευθείαν αλλά απλώς κάθισε και έβαλε μια γενναία ποσότητα λιπαντικού στην τρυπά μου και στα δάχτυλα του. Ένιωσα το πρώτο του δάχτυλο στην τρυπά μου προσπαθώντας να πιέσει προς τα μέσα. Ένιωθα ένα τσούξιμο αλλά νομίζω το γλείψιμο του χαλάρωσε την τρυπά μου, έτσι το πήρα μέσα όλο με την πρώτη. Με ρώτησα άμα όλα είναι οκ και του είπα ναι. Έτσι έβγαλε έξω το δάχτυλο και προσπάθησε πάλι με τον αντίχειρα του που και αυτός μπήκε άνετα. Έπειτα πήγε να βάλει δυο δάχτυλα και ένιωθα αρκετή πίεση. παρ' όλα αυτά τα πήρα μέσα μου με ένα αναστεναγμό να βγαίνει από το στόμα μου. Ανεβαίνει πάνω και φτάνει στο αυτΊ μου ρωτώντας με:

- Να σε γαμήσω;

- Ναι…

- Σίγουρα;

- Ναι…

Βάζει το προφυλακτικό στην πούτσα του με μεγάλη ποσότητα λιπαντικού και μου λέει:

- Σήκω και κάτσε στα 4 στο κρεβάτι.

Σηκώνομαι και βλέπω έναν μεγάλο λεκέ από τα χύσια που έβγαιναν από τον πούτσο μου όσο έπαιζε με την τρυπά μου. Κάθομαι στα 4 και έρχεται από πίσω μου. Βάζει επιτέλους την πούτσα του πάνω την τρυπά μου και πιέζει σταθερά. Αρχίζει να μπαίνει και το νιώθω, αλλά δε νιώθω πόνο. Μπαίνει αργά-αργά ρωτώντας με άμα πονάω, μέχρι που μπήκε ολόκληρος. Δεν πόνεσε καθόλου μέχρι να μπει και καθόταν εκεί μέσα μου λέγοντάς ποσό στενή και ζεστή είναι τρυπούλα μου.

Έπιασα την πούτσα μου να άρχιζα να παίζω σιγά-σιγά ενώ ένιωθα να αρχίζει να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Πραγματικά ένιωθα την πούτσα του πέτρα μέσα μου και τη δικιά μου να πάλλεται χωρίς καν να την παίζω. Ήξερε να γαμάει και φαινόταν πολύ με τον τρόπο που με έκανε να νιώθω και τη χαλαρότητα του γαμησιού του.

- Νιώθεις καλά;

- Ναι μια χαρά.

- Να σε γαμήσω τώρα;

- Τι εννοείς;

- Θα δεις…

Βγαίνει από μέσα μου αργά, με πιάνει από τον κώλο και με γυρνάει βάζοντας τα ποδιά του στους ώμους του, την αγαπημένη μου στάση. Παίρνει θέση και αρχίζει να βάζει την πούτσα του μέσα. Αυτή τη φορά ένιωσα να μπαίνει ακόμα πιο μέσα λόγω της στάσης και πια άρχισε να με γαμάει κανονικά, με ρυθμό, καθώς εγώ έπαιζα την πούτσα μου. Ένιωθα μια ελαφριά κάψα μέσα μου αλλά μου άρεσε καθώς με γαμούσε. Δε με γαμούσε πολύ γρήγορα αλλά έβγαινε σχεδόν όλος από μέσα μου και ξαναέμπαινε και ένιωθα πολύ ωραία και έντονα.

Σιγά-σιγά ένιωθα την πούτσα μου έτοιμη να χύσει και του το λέω. Λέει κατευθείαν "ναι χύσε…" και τότε καθώς άρχισα να παίζω πιο γρήγορα την πούτσα μου άρχισε και αυτός να με γαμάει κανονικά και πιο γρήγορα. Ένιωθα την πούτσα μου να πάει να εκραγεί και την τρυπά μου πιο καυτή από ποτέ. Μέχρι που ένας πίδακας από χύσια βγήκε από την πούτσα μου και έφτασε μέχρι το πρόσωπο μου. Κατευθείαν αυτός εντυπωσιάστηκε από τα ποσά χύσια έβγαλε και έλεγε ποσό καύλα είναι.

Με μια απότομη κίνηση, βγαίνει από μέσα μου, βγάζει το προφυλακτικό και την παίζει χύνοντας πάνω στη δικιά μου. Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει "μπράβο".

Σηκώνεται, πάει πλένεται και εγώ μένω ξαπλωμένος. Έρχεται, μου πετάει μια πετσέτα και μου λέει "πάνε για μπανάκι". Πάω και βγαίνοντας με ρωτάει:

- Σου άρεσε τουλάχιστον;

- Ναι πολύ!

- Πάλι καλά, όμως τώρα καλυτέρα να φύγεις.

- Ναι… καλυτέρα ναι!

- Κάτσε να πάρω ταξί.

Δεν είπαμε πολλά μέχρι να έρθει το ταξί. Ήρθε και στην πόρτα αφού χαιρετηθήκαμε μου λέει "καλή συνέχεια". Δε μιλήσαμε πάλι από τότε και δεν με ξαναείδε στο site. Κατάλαβα όμως ποσό κάλος γαμιάς ήταν όταν προσπάθησα να κάνω σεξ με άλλους με παθητικό ρολό και ποσό δεν μου άρεσε μέχρι που σταμάτησα να κάνω και να κάνω μόνο ενεργητικό από την απογοήτευση. Μέχρι που κάποια στιγμή μετά από χρονιά με βρήκε σε μια εφαρμογή και μιλήσαμε. Πήγα πάλι από το σπίτι του (μονός μου πια) και αφού κάναμε σεξ (εγώ παθητικό) μετά από πολύ καιρό που είχα να κάνω, με ρωτάει:

- Έχουμε ξαναβρεθεί;

- Ναι.

- Ποτέ;

- Έχει κάνα 5χρονο, λέω.

- Α… ναι σωστά, το άταχτο αγόρι!

Πάλι χαθήκαμε, αλλά δεν πειράζει. Τότε και εγώ είχα αρχίσει αλλά παιχνίδια και πολύ πιο συχνά και δε με πολυενδιέφερε. Έτσι έχασα τη δεύτερη παρθενιά μου και ήταν πολύ καλή εμπειρία. Μάλλον περίεργο γιατί συνήθως όλων είναι κάπως κακή.
Copyright protected OW ref: 171350