Ο Αφέντης μου (8ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 26-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Ο Αφέντης μου (7ο μέρος)

Η εβδομάδα κύλισε με πολύ πούτσο από παντού. Οι εργάτες περνούσαν καθημερινά κυρίως τα πρωινά για να ξεφορτώσουν τα πρωινά χυσίδια. Ερχόντουσαν παρέες-παρέες. Οι νεαροί Δημήτρης και Αργύρης συνήθως μαζί από της κινήσεις τους τις ανταλλαγές στα φιλιά και τα χαϊδέματα, κατάλαβα ότι ήταν ερωτευμένοι και κάποια στιγμή ο φουσκωτός Δημήτρης θα έσκιζε το κωλαράκι του Αργύρη, το είχε βάλει στόχο και ο μικρός ψηνόταν. Τον Christo πλέον τον γαμούσαν όλοι τακτικά και κυρίως τον ακολουθούσε παντού ο μεσήλικας Nihab για να καρφώνει τον τριχωτό του αραβικό περιτετμημένο τριχωτό πούτσο του, στο τούμπανο κωλαράκι του βουλγαράκου. Ήταν εμφανές ότι ήταν ερωτευμένος με το κωλαράκι του νεαρού. Ο βουλγαράκος όμως ήθελε να γαμιέται συχνά από την μεγάλη μου πούτσα και μου δήλωνε ότι ήθελε να τον γαμάω σταθερά και να γίνω ο ΜuscleDaddy του.

Ο Αφέντης μου απολάμβανε τη συνέχεια της διαβολοβδομάδας σκληρής εκπαίδευσης όπως κάναμε στις καταδρομές. Ήταν χαρούμενος που τα πήγαινα περίφημα και θα κέρδιζε πολλά λεφτά από τις πληρωμές του συνεργείου ανακαίνισης. Ενώ έκαναν πολύ καλή δουλειά οι εργάτες γιατί ήταν πάντα χαρούμενοι που οι πούτσες τους ήταν ικανοποιημένες. Ο Παντελής έμενε μαζί μας και με γαμούσε μαζί με τον Αφέντη μου καθημερινά όταν τελείωνε τη δουλειά τα απογεύματα και τα βράδια συνεχώς, ενώ εγώ τους φρόντιζα και τους καθάριζα και τα βράδια κοιμόμουν πανευτυχής ανάμεσα στα τριχωτά αντρικά βουνά μου! Μάλιστα χθες Ο Αφέντης μου Νίκος μου πρότεινε ότι αφού ο Christo γουστάρει να γαμιέται από τον πούτσο μου και κάνουμε τόση καλή παρτούζα και αφού ο Παντέλος γουστάρει να γαμάει και τα δύο φουσκωτά κωλαράκια, το δικό μου και του Christo. Να πεί στο νεαρό να μείνει και αυτός μαζί μας για κάποιο καιρό και μετά την ανακαίνιση για να μας ξεκωλιάζουν αβέρτα τα κωλόμουνα μας αυτός μαζί με τον Παντελή.

Συμφώνησα αμέσως με την ιδέα και ήμουν πολύ χαρούμενος, που θα συνεχιζόταν να γίνεται της γαμιόλας από τους 4 στο τεράστιο κρεβάτι μας. Ενώ σκεφτόμουν χαλαρός μετά τα πρωινά γαμήσια της τελευταίας μέρας της ανακαίνισης και οι εργάτες έξω μάζευαν τις σκαλωσιές, είναι εδώ και ο Αφέντης μου, ακούω στο μπαλκόνι φωνές και αλβανικά βρισίδια έντονα. Βγαίνει έξω ο Νίκος να δει τι γίνεται και είναι ο Πέτρος με το Μάρκο που έχουν στη μέση τον ανιψιό τους τον Αργυράκο με σκυμμένο το κεφάλι να τον βρίζουν αλβανικά άγρια και να του ρίχνουν σφαλιάρες στο λαιμό και στο σκυμμένο του κεφάλι και πιο πέρα είναι μαζεμένοι οι υπόλοιποι εργάτες και κοιτούν με το Δημήτρη απομονωμένο και σκυμμένο να κάθεται κάτω και να μην κοιτά. Τους φωνάζει ο Νίκος να ηρεμήσουν και τους τραβάει μέσα στο σπίτι.

Μπαίνοντας μέσα ο Μάρκος έξαλλος φωνάζει και το Δημήτρη "Έλα μέσα και εσύ ρουφιάνε Τουρκαλά που θα απλώσεις χέρι και θα μας γαμήσεις κιόλας μαλακισμένο" να έρθει μέσα μαζί με τον Πέτρο και τον Αργυράκο. Ο Νίκος λέει στους άλλους να συνεχίσουν και δίνει εντολή στον Παντελή να τους επιβλέπει και βοηθήσει να τελειώνουν. Από αυτό καταλαβαίνω τι πήγε να γίνει. Ο Πέτρος έχει πιασμένο τον Αργύρη από το λαιμό πίσω και παρά το ύψος του ο Μικρός είναι υποταγμένος και από τη δύναμη του μπρατσαρά θείου του και απο ντροπή.

- Ρε μαλακισμένο, πουστάκος είσαι;… θες να φας την ψώλα του Τουρκαλά; Πας καλά ρε 'συ;… ψωλαράς αλβανός με το παλούκι του παππού Εμίρ που έχεις και έχω κι εγώ, να αφήνεις τον καργιόλη τον τούρκο να σου πιάνει τον κώλο και να σε φιλάει; Είσαι καλά που θα ξεφτιλιστείς και θα ρεζιλέψεις την φυλή μας, και το σοι μας;

Του ρίχνει σφαλιάρα. Ο Μάρκος βρίζει ακόμα άγρια στα αλβανικά. τους πατάει μια φωνή ο Νίκος να σκάσουν και προσπαθήσουν να ηρεμήσουν, μπαίνει ανάμεσα του με τον τεράστιο σωματικό όγκο και αρπάζει κοντά του τον Αργυράκο που ήταν κατακόκκινος και μαζεμένος σαν κουτάβι.

- Μαλάκες… είστε καθόλου καλά που χτυπάτε το παιδί γιατί φίλησε το Δημήτρη ενώ γαμάτε ότι περπατάει; Με ποιο δικαίωμα ενώ τον έχετε μαζί σας και έχετε γαμήσει κωλαράκια μαζί του τον βρίζεται για ντροπή και πούστη;…

τους φωνάζει αγριεμένος ο Αφέντης μου. Πετάγεται ο Μάρκος.

- Εμείς γαμάμε μόνο, δε μας γάμησε κανείς. Οι Αλβανοί γαμιάδες είναι άντρακλες και τον δίνουν παντού τον πούτσο τους και παραμένουν άντρακλες!

- Το λες μωρέ μαλάκα αυτό το παραμύθι γιατί σας συμφέρει.

- Μα γαμάμε συνεχώς γυναίκες που έχουμε, πετάγεται ο Πέτρος.

- Και εμείς όταν επιλέγουμε να έχουμε… του απαντάει ο Νίκος. Τι πούστης και τι άντρας και μαλακίες είναι αυτές;… καύλα είναι και όπως βγαίνει στον καθένα. Άντρας είναι η μπέσα και η συμπεριφορά και όχι που τον χώνει ή αν στον χώνουν. Πολλές φορές χρειάζεται να είσαι διπλά άντρας για να αντέξεις το άγριο πήδημα μεταξύ αντρών και ας σε φωνάζουν πούστη. Μάστορες να ξέρετε. Είτε γαμάτε. είτε γαμιέστε, όταν πρόκειται για το ίδιο φίλο, είναι ομοφυλόφιλος όχι πούστης. Έχω γνωρίσει άντρες που πάντα γαμάνε γυναίκες αλλά στη συμπεριφορά φέρονται πούστικα και πούστηδες που φέρονται καλύτερα από άντρες. Για αυτό κόφτε τις μαλακίες σας στο παλικάρι!

Ο θυμός έχει καταλαγιάσει στα πρόσωπα του Μάρκου και του Πέτρου. Γυρνάει σε μένα ο Νίκος και μου φωνάζει:

- Γιώργαρε αδερφέ, φέρε τη μπουκάλα με τη ρακί να πιούμε μια γουλιά να ηρεμήσουμε εδώ.

Βάζω ρακές και δίνω.

- Άμα έχουν καύλες τα παλικάρια και γουστάρουν μεταξύ τους αφήστε τα, νέα αντράκια είναι οι πούτσες τους κοντάρια 10 φορές την μέρα. Τι να κάνουν. Θα ερωτευθούν και θα θέλουν να γαμήσουν ή να γαμηθούν…

συνεχίζει ο Νίκος και κοιτάει το Αργύρη που πίνει τη ρακί με σκυμμένο το κεφάλι και το Δημήτρη που έχει το βλέμμα του στραμμένο μόνο στον Αργύρη.

- Αντέστε πιέτε μια γύρα ακόμα μαλάκες…

και ξαναβάζει σε όλους. Το κατεβάζουν όλοι μονορούφι και τους ξαναβάζω.

- Καλά ρε άρχοντα, του λέει ο Πέτρος, αλλά να την παρθενιά του ανιψιού μας Ο τουρκος;

- Κατ' αρχήν είναι δευτερανίψι σας και άμα αυτός είναι ερωτευμένος με τον Δημητρό και θέλει να δώσει το σουφράκι του, δικό του είναι, το δίνει σε όποιον θέλει. Άσε που μπορεί να το κάνει στα κρυφά και να μην πάρετε χαμπάρι μαλάκες και να παινεύεστε στα ψέματα.

Ξαναβάζω μια σειρά ρακές που την κατεβάζουν με τη μία. Πετάγεται ο Μάρκος και λέει κοιτάζοντας τον Δημήτρη.

- Την παρθενιά του στη σούφρα θα την πάρουμε εμείς οι θείοι του να του δείξουμε το δρόμο και αφού σε γουστάρει και καυλώνει με σένα ρε, κάντε ότι θέλετε γαμώ την τρέλα μου.

Ο Δημήτρης που μιλάει για πρώτη φορά του απαντάει:

- Εγώ τον Αργύρη τον κοιτάζω και λιώνω, δε θέλω να του κάνω κακό. Τον θέλω μαζί μου, θα τον προστατεύσω από μαλακίες. Είμαι ερωτευμένος μαζί του…

και για πρώτη φορά του απαντάει ο Αργύρης.

- Και εγώ σε θέλω. Να σε αγκαλιάσω να σε φιλήσω και ας με πούνε ότι είμαι πούστης. Να πάνε να γαμηθούν όλοι, εγώ δε νιώθω πούστης, θέλω να κάνω έρωτα μαζί σου…

και σηκώνεται, πάει, τον αρπάζει και φιλιούνται με πάθος. Γυρνάει στους θείους του, γδύνεται και γονατίζει μπροστά τους.

- Άντε ρε… βγάλτε τις ψωλάρες σας να τελειώνουμε. Πάρτε τη παρθενιά μου…

κατεβάζει τις εργατικές τους φόρμες, αρπάζει τα καυλιά των θείων του και αρχίζει να τα ρουφάει. Έρχεται πίσω του ο Δημήτρης, γδύνεται, πέφτει στο πάτωμα, χώνει το κεφάλι του στο φουσκωτό κωλαράκι του Αργύρη και το γλείφει με μανία.

- Θα σε σαλιώσω φούλ αντράκο μου να μην πονέσεις, του λέει. Φάε τις ψωλάρες των θειων σου και μετά είσαι δικό μου αγόρι μου!

Εγώ με τον Αφέντη μου αράζουμε να απολαύσουμε την οικογενειακή ιεροτελεστία. Ο Πέτρος και ο Μάρκος είναι τελείως διαφορετικοί από όταν γαμούσαν άλλον. Δεν είναι άγριοι ούτε βίαιοι. Έχουν καυλώσει οι ψωλάρες τους τέρμα από το τσιμπούκι που τους κάνει ο Αργύρης και του λένε να σηκωθεί και να καθίσει αυτός πρώτα στη στενόμακρη στραβή πούτσα του Μάρκου για να τον ανοίξουν σιγά-σιγά. Σηκώνεται ο Αφέντης μου και βάζει τεράστια ποσότητα λιπαντικού στΟ ήδη πολύ σαλιωμένο από τον Δημήτρη σουφράκι του Αργύρη. Δίνει το λιπαντικό στο Δημήτρη που αρπάζει το στόμα του Αργύρη και φιλιούνται με πάθος βαθιά.

- Έλα μωράκι να σε στρώσω να πάρεις τα παλούκια τους…

του λέει και χώνει με τα δάκτυλά του κι άλλη ποσότητα λιπαντικού μέσα στην παρθένα σούφρα του νεαρού. Βογκάει από καύλα ο μικρός και τον βοηθάει να κάτσει πάνω στην ψωλάρα του Μάρκου σιγά-σιγά. Τον φιλάει και τον αγκαλιάζει γερά ο Δημήτρης για να νιώθει ασφαλής ο μικρός. Το στενόμακρο καυλί του Μάρκου γλιστράει σιγά-σιγά μέσα στην παρθένα τρύπα του Αργύρη με τη βοήθεια του λιπαντικού. Έχει γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα ο μικρός και βγάζει μικρά βογκητά πόνου. Ο Μάρκος παραμένει ήρεμος και καθιστός προσφέροντας το παλούκι του για το ξεπαρθένεμα του ανιψιού του.

- Έτσι θείο, πάρε μου τη παρθενιά…

λέει ο μικρός στο Μάρκο που του απαντάει στα αλβανικά. Το μεγάλο παλαμάρι του Αργύρη που μοιάζει καταπληκτικά με του Πέτρου σε λίγο μικρότερο, είναι σηκωμένο από καύλα και ο Δημήτρης σκύβει, ανοίγει τέρμα το στόμα του και αρχίζει να το ρουφάει λαίμαργα. Σηκώνεται ο Πέτρος με την τεράστια χοντρή ψωλάρα του με το μανιτάρι και το χώνει στο στόμα του Αργύρη. Μπροστά μας είναι 4 παιδαράδες που γαμιούνται και μας έχουν καυλώσει τρελά και πέφτω κι εγώ στα γόνατα και αρχίζω να βυζαίνω τον πύραυλο του Αφέντη μου που τρέχει σαν βρύση προχύσια.

- Φάε ανιψιέ χοντρό σαλάμι να μην πονάς…

φωνάζει ο Πέτρος στον Αργύρη ο οποίος με τα βίας μπορεί να βάλει στο στόμα του μόνο το μανιτάρι κεφάλι του θείου του. Αρχίζει ο Αργύρης να έχει σπασμούς σε όλου το κορμί γιατί η στραβή πούτσα του θείου του έκανε πάλι το θαύμα της και του χτύπησε προστάτη. Του φεύγουν με τη μία τα χύσια του στο στόμα του Δημήτρη που τα καταπίνει λαίμαργα και στραγγίζει την πούτσα του Αργύρη μέχρι τελευταία σταγόνα. Ο Μάρκος αδειάζει τα χυσίδια του στο ξεπαρθενιασμένο κωλόμουνο του ανιψιού του φωνάζοντας

- Τώρα θα σε γαμήσει καλύτερα ανιψιέ!

- Ναι θείε…

απαντάει ο μικρός. Βγάζει τον πούτσο του ο Πέτρος από το στόμα του Αργύρη, τον γυρνάει πάνω στον Μάρκο και προσπαθεί να του χώσει την πουτσάρα του στο χυμένο του σουφράκι. Πιέζει με δύναμη αλλά τίποτα. Ξανασπρώχνει και προσπαθεί ο Αργύρης ανοίγοντας με τα χέρια του το γαμημένο του κωλαράκι να τον χωρέσει. Μπαίνει μόνο το μανιτάρι του Πέτρου και μικρός ουρλιάζει απότομα από το τεράστιο μέγεθος. Δυο τρεις φορές σπρώχνει και βογκώντας φωνάζει "πάρε σπέρμα να χορτάσει το κωλαράκι σου" και αδειάζει μέσα του σαν ζώο. Βγάζοντας το κεφάλι της πούτσας του ο Πέτρος από το σουφράκι, πετάγεται μέσα από την σούφρα του Αργύρη μεγάλη ποσότητα από το σπέρμα των δύο γαμιάδων αδερφών. Σκύβει ο Δημήτρης που περιμένει με το κεφάλι του πάνω από το τουρλωτό κωλαράκι του μικρού και τα γλείφει από τα μπούτια του και την ανοιγμένη του πλέον σουφρίτσα.

Σηκώνονται οι δυο νεαροί εραστές, έρχονται, γονατίζουν και φιλάνε τις γυμνές τριχωτές πατουσάρες του Αφέντη μου και του λένε "Σε ευχαριστούμε. Είσαι πραγματικός Αφέντης". ο Νίκος Σηκώνεται όρθιος σα γίγαντας και όπως φιλιούνται οι δυο ερωτευμένοι νεαροί μπροστά στα πόδια του του αδειάζει πάνω τους τεράστιες ποσότητες σπέρματος που πάντα χύνει.

- Σας λούζω με χύσια και καύλα. Άντε να γαμηθείτε καλά και να το χαρείτε ρε παλίκαροι.

Αυτή η εβδομάδα της καταπληκτικής σεξουαλικής μου εκπαίδευσης είχε τελειώσει. Ποιος ξέρει πότε ο Αφέντης μου θα μου ετοίμαζε μια καινούργια.
Copyright protected OW ref: 171321