Ο Αφέντης μου (5ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 13-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Ο Αφέντης μου (4ο μέρος)

Η επόμενη μέρα με βρήκε με το κωλαράκι μου στον αέρα γιατί δε μπορούσα να κάτσω ή να ξαπλώσω από το χθεσινό ξεπάτωμα από τις διπλές ψωλάρες. Ο Αφέντης μου ευτυχώς μου έβαζε στην τρύπα αλοιφές καταπραϋντικές για ταχεία αποκατάσταση και με πότισε παυσίπονα για να χαλαρώσω. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι σήμερα ήταν απαγορευμένη ζώνη ο κώλος μου για να γίνει καλά. Ευτυχώς έχουμε το στόμα σου για να συνεχίσουμε τη δουλειά με πληροφόρησε κυνικά Ο Αφέντης μου.

Μετά από κάποια ώρα, ακόμα νωρίς το πρωί, χτύπησε το κουδούνι και πήγε ο Νίκος να ανοίξει. Τον ακούω με την βαριά του φωνή να λέει ''Ναι… ναι… ελάτε ρε μαλάκες , μπέστε μέσα''. Μου φωνάζει… ''καυλάκο ήρθαν τα παιδιά, έλα όπως είσαι''. Πηγαίνω μέσα γυμνός όπως ήμουν λόγω καλοκαιρινή ζέστης και γιατί κάτω δεν ανεχόμουν ούτε εσώρουχο μετά τα χθεσινά και βλέπω όλους τους εργάτες από το συνεργείο του Πέτρου και του Μάρκου μέσα στο σαλόνι. Σύνολο 8 άντρες με τους αρχηγούς τεχνίτες Πέτρο και Μάρκο και 9 με το Νίκο μου. ''Έλατε να σας γνωρίσω με τον πουστράκο που θα εξυπηρετεί τα γούστα σας όσο δουλεύετε. Εγώ πάγωσα και κόλλησα... το κατάλαβε ο Αφέντης και μου δίνει ένα μπατσάκι λέγοντας:

- Έλα ρε καργιολάκο, μην κολλάς, τα παλικάρια είναι εντάξει, πρέπει να τους φροντίσεις. Ξέρεις εσύ πως… ξεκούνα, πάρε μπρός.

Με αρπάζει από το λαιμό πίσω και πάει πρώτα μπροστά στους δυο τεχνίτες που γνώριζα ήδη.

- Αυτούς τους ξέρεις πολύ καλά, σε ξέσκισαν αρκετά μέχρι τώρα, ε πουτανάκι;

Διπλά, μου δείχνει ένα ξανθό παλικαράκι, ψηλό, κοντά στα 19-20 όμορφο και γυμνασμένο.

- Αυτός είναι ο ανιψιός του Πέτρου και του Μάρκου ο Αργύρης.

Απλώνω το χέρι να του συστηθώ και μου βάζει το χέρι ο Αφέντης μου να γραπώσω το φούσκωμα του νεαρού στο παντελόνι του.

- Έτσι θα τους χαιρετάς πλέον τους άντρες, να τους φτιάχνεις για να σε γαμάνε!

Αρπάζω ενα χοντρό φούσκωμα που είχε και μικρός κοκκινίζει. Σκέφτομαι ότι πήρε από το dna της οικογένειας που πήρε και ο Πέτρος και είναι προικισμένος σε μέγεθος. Δίπλα μου δείχνει ένα ψηλό μελαχρινό νεαρό, κοντά 1.88 με ξυρισμένο κεφάλι και μαύρο μακρύ μούσι γύρω στα 27, φουσκωτό και μεγαλόσωμο.

- Ο Δημήτρης από εδώ, μισός τούρκος μισός έλληνας από Γερμανία.

Αρπάζω το φούσκωμα στην φόρμα που φορούσε, με φτύνει και μου λέει θα σε σκίσω κι εγώ καργιόλη. Δίπλα ένας κοντύτερος, κοντά 1.75, μελαχρινός, φαλακρός, με μούσι και αυτός κάπως γκρίζο. Πολύ τριχωτός παντού… ώμους, πλάτη και έβγαιναν πολλές άσπρες τρίχες από το στήθος του.

- Σύριος ο Nihab, 10 χρόνια στην Ελλάδα, 47 χρονών…

μου λέει ο Νίκος. Πάω να πιάσω τον καβάλο του, με αρπάζει ο Σύριος και με φιλά βαθιά στο στόμα. Δίπλα ένα βουνό άντρας (ο Νικός σε πιο ξανθό). 1.92, τριχωτός παντού, αλλά ξανθές τρίχες, τεράστιος, μεγαλόσωμος, μπράτσα, πόδια, μπούτια, 42 χρονών, με βλέπει με ένα στραβό χαμόγελο.

- Παντελής εδώ…

μου λέει, με αρπάζει από το κεφάλι, με φτύνει και με φιλάει δαγκώνοντας τα χείλη μου και ρίχνοντας ένα μπατσάκι…

- Θα σε λιώσω στον πούτσο να ξέρεις…

μου λέει με το πρόσωπο του κολλημένο στο δικό μου. Εγώ με αυτόν μούσκεψα και σκέφτηκα τον αφέντη μου και αυτόν να τους έχω μόνιμα μαζί στο κρεβάτι να κοιμάμαι ανάμεσα τους και η πούτσα μου πήρε να σηκώνεται. Το κατάλαβε αμέσως ο Αφέντης μου και ο Παντελής και κοιταχτήκανε ευθεία. Σαν δυο κυρίαρχα αρσενικά αντιμέτωπα. Δίπλα ένας κοντός νεαρός, 1.72 περίπου, μικρός 22χρονών ανοιχτόχρωμος ο Christo, μισός Βούλγαρος μισός Έλληνας, τουμπανάκος με φουσκωτό κωλαράκι και αρρενωπή φάτσα. Πιάνω τον καβάλο του και κατευθείαν αρπάζω το φουσκωτό του κωλαράκι και το ζουλάω και αυτός γυρνάει και με φιλάει.

Τελευταίος δίπλα ένας μελαχρινός, αρρενωπός, κανονικά τριχωτός, με σγουρή τρίχα άντρας, με καυλόφατσα Άραβα, ο Μεφσούτ.

- Γδυθείτε ρε μαλάκες να γουστάρουμε…

δίνει τη διαταγή ο Αφέντης μου και όλοι αρχίζουν να πετάνε τα ρούχα τους. Η πολυεθνική συνάντηση της πούτσας είχε ξεκινήσει. Όλοι γυμνοί και αραχτοί γύρω στους καναπέδες μετά την εντολή του Αφέντη μου να γδυθούν, με τις ποδάρες τους ανοιχτές και τις ψωλές τους χαλαρές, διαφόρων μεγεθών και χαρακτηριστικών να με περιτριγυρίζουν.

- Μάγκες ο καργιολάκος μου είναι στη διάθεση σας για να σας αρμέξει τα πρωινά πηχτά σας χύσια. Το στόμα του και η γλώσσα του είναι να ικανοποιήσει ότι γουστάρετε. Αλλά επειδή οι γαμιάδες τα αφεντικά σας εχθές του διαλύσανε τη σούφρα αν θέλετε να μαστορέψετε και το κωλόμουνο του… από αύριο. Το κωλαράκι του για σήμερα απαγορευμένο. Τσιμπουκώστε, ξεφτιλίστε κάντε ότι θέλετε με τις υπόλοιπες τρύπες του, χύστε τον όπου σας καυλώνει, άμα γουστάρετε χύστε τα πρωινά σας πηχτά χύσια, πάνω στο διαλυμένο του σουφράκι. Θα βοηθήσει να γιατρευτεί γρηγορότερα και να τον γαμήσετε. Εμπρός ξεκίνα από τους εργάτες…

δίνει ο Αφέντης μου εντολή. Ο Παντελής κατευθείαν μου κάνει νόημα με το χέρι του να πάω στα πόδια του και ορμάω προς αυτόν γιατί τόση ώρα τον έβλεπα και λόγω της έντονης ομοιότητας με τον Αφέντη μου ήθελα να τον γευτώ. Αρπάζω τις ποδάρες του και αρχίζω να γλείφω.

- Έτσι πουστράκο, φάε, φτιάξε με να σε μπουκώσω κρέας!

Η πούτσα του αρχίζει και σηκώνεται και καυλώνω.

- Ρούφα τις αρχιδάρες μου ρε καργιόλη…

μου φωνάζει. Αρπάζω τις μπάλες του μια-μια, τις βάζω στο στόμα και ρουφάω όλο τον σάκο του. Βγάζει μουγκρητά καύλας.

- Άρμεξε πουτανάκι… θα σε λούσω με τα χύσια που γεμίζουν τα αρχίδια μου. Θα με παρακαλάς να λούζω κάθε μέρα μόλις δεις πόσα χύνω.

Αφήνω τα φουσκωμένα του αρχίδια και αρπάζω τον πούτσο του που είναι κάργα σηκωμένος (είναι λίγο πιο μικρός από του Αφέντη μου… πρέπει να είναι κοντά στους 20 πόντους, πιο ίσιος και το ίδιο χοντρός σε όλο το μήκος, σε σύγκριση με του Νίκου που είναι σαν πύραυλος, πιο φαρδύς στην βάση. Τα αρχίδια του είναι μεγάλα πολύ και η αρχιδοσακούλα μακριά και κρέμονται σαν καμπάνες σε σύγκριση με του Νίκου που είναι πολύ κοντά στο σώμα του). Όσο ρουφάω την πούτσα του νιώθω στο σαγόνι μου να με χτυπάνε οι μπάλες του και με καυλώνει πολύ. Ο ψώλος μου είναι τέρμα σηκωμένος και στάζει προχύσια. Ρουφάω με πίεση στο κεφάλι της πούτσας για αρκετά λεπτά, μουγκρίζει και βρίζει…

- πουτάνα θα σε πνίξω στα ζουμιά!

Ρουφάω πιο πολύ και νιώθω να πρήζεται κι άλλο το παλούκι του και να του φεύγουν ζεστά καυτά τελείως πηχτά μέσα στο στόμα που τα κρατάω για να νιώσω τι γεύση έχουν. Την βγάζει και συνεχίζει να χύνει συμπαγή κομμάτια κρέμας πάνω στη φάτσα μου.

- Χύνω μωρή καριόλα! Χύνω! Γύρνα την κωλάρα σου!

Τη γυρίζω γρήγορα, σκύβω στο πάτωμα με το κωλαράκι τουρλωμένο προς την κάνουλα του που βγάζει ακόμα ποσότητα και νιώθω χοντρά κομμάτια χύσια να προσγειώνονται στη φλεγόμενη σούφρα. Ακούω διάφορες επευφημίες για τον Παντελή από τους άλλους. Μένω έτσι, βγάζω από το στόμα μου στο χέρι μου τα χύσια του που έχουν ξινή γεύση και τα απλώνω σαν ιατρική κρέμα στο διαλυμένο μου σουφράκι. Μου ρίχνει μια χοντρή ροχάλα στο πρόσωπο και εγώ βγάζω τη γλώσσα μου για να τη γλείψω. Δίπλα του κάθονται ο Δημήτρης και ο Αργυράκος που είναι οι ψωλές του κατάρτια από το θέαμα που έβλεπαν.

- Έλα ρε γαμημένε να ρουφήξεις και τα δύο μαζί…

μου λέει ο Δημήτρης. Σηκώνονται και οι δύο όρθιοι μπροστά μου και ενώνουν τα παλούκια τους. Βάζω τα κεφάλια από τις πούτσες τους μαζί στο στόμα μου και γλείφω. Ακούω αναστεναγμούς. Σηκώνω το βλέμμα μου να τους βλέπω. Βλέπω το Δημήτρη να τραβάει τις ρώγες του Αργύρη και ο μικρός να λιγώνει, να τον κοιτάει ευθεία στα μάτια και να γλείφει τα χείλη του. Καταλαβαίνω ότι ο Δημήτρης θέλει να γαμήσει το μικρό γιατί κατεβάζει τα χέρια και πιάνει τον τουρλωτό του κωλαράκο. Ο μικρός του σπρώχνει το χέρι γιατί προφανώς δε θέλει να τους δουν οι θείοι του. Αλλά κοιτάει στα μάτια το Δημήτρη και γλείφεται. Πιάνει τον πούτσο του Δημήτρη και τον σπρώχνει έντονα στον στόμα μου. Τους βυζαίνω με μανία και τους τραβάω με τα δυο χέρια τις αρχιδοσακούλες τους. Αρχίζουν να φωνάζουν ότι θα χύσουν, βγάζω τις πούτσες τους από το στόμα και γυρνάω τον κώλο μου κάτω από τις ψωλές τους. Θέλω οπωσδήποτε το νεανικό τους σπέρμα πάνω στην πληγωμένη μου σούφρα. Χύνουν βρίζοντας και οι δυο μαζί και προσγειώνονται με κρότο στον καναπέ μπροστά τους και χτυπάνε χέρια μεταξύ τους αυτάρεσκα.

Έχουν σηκωθεί μπροστά μου o Nihab, o Christo και ο Μεφσούτ... κάργα καυλωμένοι με το να παίζουν τις ψωλές τους τόση ώρα με το θέαμα. Ο Μεφσούτ μου βάζει την πούτσα του στο αυτί και σπρώχνει και γελάει. Ο Nihab χώνει με τη μία τον πολύ τριχωτό του πούτσο στο στόμα μου. Η πούτσα του 18 πόντους και τα αρχίδια του σχεδόν δε φαίνονται από τις τρίχες. Πιάνει τον φουσκωτό κωλαράκο από το νεαρό Βουλγαράκο και προσπαθεί να του τρίψει με το δάκτυλο την κωλότρυπα. Ο βουλγαράκος τινάζεται αλλά λιγώνει. Ο Μεφσούτ τρίβει τις ρώγες του βουλαράκου και σκύβει και τον φιλάει με βαθύ γλωσσόφιλο… σχεδόν του ρουφάει το στόμα. Τον αγκαλιάζει και του ανοίγει τα κωλομάγουλα με τα χέρια του.

Βρίσκω ευκαιρία, χώνω το πρόσωπο μου στο τουρλωτό του κωλαράκι και γλείφω τη σφιχτή του σούφρα με μανία. Ακούω να βγάζει στεναγμούς καύλας. Ο Nihab γονατίζει πίσω από τον Μεφσούτ και αρχίζει να γλείφει τη σκουρόχρωμη κωλάρα του. Εγώ αφήνω το κωλαράκι του Βουλγαράκου και αρπάζω τη μαυριδερή ψωλή του Μεφσούτ. Του τρώμε πούτσο και κώλο και παραμιλάει στα Αιγυπτιακά. Ο βουλγαράκος έχει πέσει στα τέσσερα και ρουφάει την ψωλάρα μου που έχει καργάρει από καύλα στους 20 πόντους. Έτσι όπως έχει τουρλωμένο το κωλαράκι του φτύνει ο Nihab τα δάκτυλα του και του βάζει κωλοδάχτυλο. Αρχίζει να κουνάει το κωλί του από την καύλα.

- Μάλακα ο βουλγαράκος θέλει πούτσο…

ακούω να λέει δυνατά ο Πέτρος. Του απαντάει στα αλβανικά ο Μάρκος που έχει σηκωθεί κι έρχεται και στέκεται πάνω από τον τουρλωμένο κωλαράκο του νεαρού Ελληνοβούλγαρου. Λυγίζει τα γόνατα και τον βλέπω να προσπαθεί να βάλει το κεφάλι της στενόμακρης ψωλάρας του στην σφιχτή τρύπα του. Βρίζει και φτύνει την τρύπα του μικρού. Μια έντονη κραυγή βγαίνει από το μικρό και αφήνει την πούτσα μου από τον στόμα του. Τον έχουν γραπώσει οι τανάλιες του Μάρκου και του βάζει σιγά-σιγά την καυλάρα του. Του χώνει στο στόμα ο Νihab τον τριχωτό του πούτσο. Ο μικρός αρχίζει να τρέμει και καταλαβαίνω ότι ο γαμιάς του βρήκε προστάτη και βαράει. Έχω καυλώσει γιατί θυμάμαι το χθεσινό αίσθημα που ένιωσα κι εγώ. Αρπάζω το μαυριδερό καυλί του Μεφσούτ και του χαϊδεύω την σούφρα. Μου γαμάει τον στόμα με μανία.

Ο μικρός κάτω από το παλούκωμα του Μάρκου έχει σπασμούς και του γυρνούν τα μάτια από την καύλα. Ο Μεφσούτ φωνάζει ότι χύνει από το τσιμπούκωμα μου, του αφήνω την πούτσα και γυρίζω το κωλί μου προς τον πούτσο του γιατί θέλω το αραβικό γιατρικό από την πούτσα του στην τρύπα μου. Νιώθω τις καυτές του σταγόνες να πέφτουν στον κοκκινισμένο κωλαράκο μου. Σκυμμένος στο πάτωμα, το κεφάλι μου έχει τη φλεβώδη κανονική πούτσα του νεαρού Christo και την αρπάζω γιατί βλέπω να του φεύγουν τα χύσια από το σκληρό γαμήσι του Μάρκου στον προστάτη του. Τα ρουφάω μέσα στο στόμα μου και έχουν γλυκιά γεύση. Ακούω στα αραβικά να βογκάει ο ΝIhab και να πιέζει και να κρατάει το κεφάλι του Cristo καρφωμένο πάνω στον τριχωτό του πούτσο. Αδειάζει το φορτίο του ο γορίλας, βάζω το κεφάλι μου κάτω από τα τριχωτά του αρχίδια και μόλις βγάζει τον πούτσο από το στόμα του βούλγαρου αρπάζω τις τελευταίες σταγόνες από το γοριλίσιο χύσι.

Φιλάω το Christo και νιώθω ότι έχει το στόμα του με τα χύσια του άραβα και τα ρίχνει στο στόμα μου. Τα παίρνω με ευχαρίστηση τα αδειάζω στη χούφτα μου και τα αλείφω και αυτά στο πληγωμένο μου τρυπάκι. Σπρώχνω σιγά-σιγά με το δάκτυλο ποσότητα μέσα για να γιατρευτούν και τα τοιχώματα. Ο Μάρκος ακόμα γαμάει τον ξέπνοο βουλγαράκο. Σηκώνεται ο Πέτρος και αρχίζει τα πουτσοσκάμπιλα στο Christo για να τον συνεφέρει και του χώσει στο στόμα το κρέας του. Δε μπορεί ο μικρός ούτε το μανιτάρι να ρουφήξει μέσα στο στόμα. Τον σκαμπιλίζουν και τον φτύνουν τα δύο αδέρφια. Γαμάνε σαν άγρια ζώα. Εγώ έχω κουρνιάσει στα πόδια του Αφέντη μου που παρακολουθεί κάργα καυλωμένος τον βιασμό του Christo όπως και οι υπόλοιποι. Θέλουν να τον γκαστρώσουν για να τον μαρκάρουν σα δικό τους κωλόμουνο όπως του λένε.

Βρίζει Ο Μάρκος ότι χύνει στο μουνί του και ο Νίκος με σπρώχνει να πάω να γλείψω ότι θα βγει έξω. Χώνω το κεφάλι στα μπούτια του βουλγαράκου και γλείφω τα χύσια που τρέχουν. Βλέπω το σάρκινο πάσαλο του Πέτρου να προσπαθεί να χώσει το μανιτάρι του στο ανοιγμένο σουφράκι του μικρού με λιπαντικό τα χύσια του αδερφού του. Ο μικρός σκούζει σαν πληγωμένο ζώο. Ο Πέτρος τον αρπάζει κάτω από τις μασχάλες, τον σηκώνει στις μπρατσάρες του στον αέρα και καρφώνει με δύναμη τον μικροκαμωμένο τουμπανάκο πάνω στην πουτσάρα του. Ο μικρός ουρλιάζει από πόνο και όλοι οι υπόλοιποι ζητωκραυγάζουν, βρίζουν και χειροκροτούν το αφεντικό τους. Από την πίεση της σφιχτής τρύπας του Christo, ο Πέτρος δεν κρατιέται άλλο και αδειάζει το φορτίο του. Κάθομαι από κάτω με το στόμα ανοικτό και γλείφω ότι ποσότητα ξεχειλίζει από την τρύπα του μικρού.

Βγάζει πάνω από τον πούτσο του ο Πέτρος το μικρό και ακούγεται ο ήχος σαν να ανοίγεις μπουκάλι σαμπάνιας. Ξανά επευφημίες από τους άλλους. Βάζω το κεφάλι μου βουλιμία στην τρύπα του μικρού να φάω κι άλλο σπέρμα από τον χυμένο του κώλο. Με την ψωλάρα του όρθια ακόμα, ο Αφέντης μου σηκώνεται και λέει:

- Ρε παλίκαροι… πάμε μέσα όλοι για μπάνιο. Προχώρα μέσα στην μεγάλη μπανιέρα καυλάκο να μας περιποιηθείς…

λέει σε μένα. Είμαι στο κέντρο στη μπανιέρα και γύρω είναι οι 9 ψωλές από τη διεθνή συνάντηση της πούτσας. Άλλες ακόμα σηκωμένες και άλλες μισοσηκωμένες από τα πρόσφατα χυσίματα τους και φωνάζει ο Νίκος:

- Αμολάτε ρε τα πρωινά σας κάτουρα να πλύνουμε τον πούστη να γουστάρει…

και νιώθω 9 δυνατούς πίδακες να με χτυπούν στη φάτσα, στο στόμα, στο κεφάλι από πάνω, στο σώμα και εγώ με τον στόμα ανοικτό και την γλώσσα έξω να προσπαθώ να πιω ότι μπορέσω. Μου ρίχνουν από παντού φτισίδια και γελάνε όλοι μαζί και βρισίδια ο καθένας στην γλώσσα του και Ελληνικά.

"Ρούφα, πίνε διψασμένε πούστη", "Καργιόλη πιες τα ζουμιά των αντρών", "Γαμιόλα για τον πούτσο είσαι", "Γουστάρεις ψωλές και χύσια πουτάνα"... και διάφορα άλλα. Όταν στράγγιξαν όλοι τους λέει ο Αφέντης μου:

- Άντε μάγκες τώρα για δουλειά.

Φεύγοντας όλοι πηγαίνει ο Νίκος κοντά στον Παντελή και του λέει:

- Αδερφέ… όταν τελειώσεις σήμερα τη δουλειά, χτύπα εδώ να σου πω…

και του κλείνει το μάτι.
Copyright protected OW ref: 170729