Ο Αφέντης μου (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 10-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Ο Αφέντης μου (2ο μέρος)

Δεν έχω προλάβει να συνέλθω και πλυθώ από το άγριο ξεπάτωμα του Πέτρου και ανοίγει την πόρτα του μπάνιου ο Αφέντης μου Νίκος. Με βλέπει με χύσια και κόκκινες δαχτυλιές στον κώλο, ιδρωμένο μούσκεμα, με κάτουρα και χύσια στο πάτωμα, αναμαλλιασμένο με κόκκινες δαχτυλιές στα μάγουλα, φτισίδια στα μούτρα και το μπάνιο βρωμάει ιδρωτίλα, κάτουρο, ποδαρίλα και τα μάτια του κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Σχηματίζει στα χείλη του ένα μικρό στραβό χαμόγελο και κατευθείαν αγριεύει πολύ, με αρπάζει από το λαιμό και μου φωνάζει:

- Καλά μωρή πούστρα, γαμήθηκες με τον Αλβανό τεχνίτη;

Με το άλλο του χέρι μου αστράφτει ένα πολύ δυνατό χαστούκι και μετά ακόμα μία ανάποδη. Με το 1.90 που είναι ο Νίκος και με τα τεράστια χέρια που έχει μπορεί να πιάσει όλο μου το κεφάλι με την μία του παλάμη. Τα μπράτσα του είναι τόσο χοντρά όσο τα μπούτια ενός άνδρα. Με έχει μαγκώσει και δε μπορώ να κουνηθώ. Χώνει το δάχτυλό του στον κώλο μου και πιάνει τα ζεστά ακόμα χύσια του Αλβανού. Γίνεται στην φάτσα του θηρίο, νομίζω ότι θα με σκοτώσει στο ξύλο. Μου φωνάζει:

- Ρε πουτάνα, εγώ μιλάω για δουλειά και εσύ αφήνεις να γαμήσει ο κάθε Αλβανός και να σε χύσει ακάποτα στον κώλο, όταν αυτό το κάνω μόνο εγώ που είμαι ο Αφέντης σου; Ε; Ε; Λέγε ρε μουνί!

Όσο μπορώ συγκρατώ τη δύναμη μου και του λέω:

- Μα Αφέντη μου, είπε ότι έτσι το έχετε συμφωνήσει και ότι πρέπει να το κάνω, γιατί έτσι θα πληρώνεται πλέον... και ότι πρέπει να τον ευχαριστήσω σε ότι θέλει αυτόν και τους φίλους του. Τον πίστεψα, δεν ήξερα τι να κάνω. Σε παρακαλώ Αφέντη συγχώρεσε με... σε ικετεύω… δεν ήξερα!

Με το πρόσωπο του ακόμα άγριο θηρίο και έχοντας με μόνιμα με την χερούκλα του ακινητοποιημένο, ξεστομίζει ''και πολύ καλά σου είπε''. Αρχίζει να χαλαρώνει τη χερούκλα του και να χαμογελάει στραβά η φάτσα του γορίλα μου με πονηρό ύφος.

- Έτσι θα κάνεις πλέον… θα ευχαριστείς αυτόν και όποιον άλλο φέρει από το συνεργείο τους. Γιατί έχω συμφωνήσει με τον αδερφό του το Μάρκο ότι θα μου κάνουν πολύ χαμηλή τιμή και την διαφορά θα την πάρουν σε είδος από όλες σου τις τρύπες σε ότι υπηρεσία τους καυλώσει. Τους έχω βάλει και έχουν κάνει εξετάσεις για όλα γιατί δεν ρισκάρω να μου πάθεις τίποτα και κολλήσω κι εγώ καμία μαλακία. Θα σε γλεντάω και εγώ μαζί τους όποτε τύχει. Γενικά θα είσαι το πουτανάκι στις ορέξεις μας που είναι πολλές. Τους καυλώνει και αυτούς όσο κι εμένα που εμφανισιακά και σε συμπεριφορά είσαι αρρενωπός και μυώδης άνδρας, με γαμάτο σώμα, τουρλωτό κωλαράκι και μεγάλο πούτσο. Αλλά εγώ σαν κυρίαρχο αρσενικό μπορώ να σε νικήσω να σε υποτάξω και να σε χρησιμοποιήσω όπως θέλω! Έτσι καργιολάκο;…

κι εγώ του απαντάω όπως με έχει εκπαιδεύσει:

- Ναι Αφέντη!

Αρπάζει την κωλάρα μου και αρχίζει να με ζουλάει με τις τανάλιες που έχει για χέρια. Με φτύνει στο ανοιχτό μου στόμα, είμαι καυλωμένος από την εξέλιξη και γιατί δεν έχω χύσει από τον προηγούμενο βιασμό του Αλβανού. Με φιλάει βαθιά στο στόμα και βάζει τη μακριά γλώσσα του μέχρι το λάρυγγά μου σαν να τον γαμάει με την γλώσσα του. Όπως έκανε την πρώτη φορά που με έριξε και με έπεισε να με πηδήξει και ξέρει ότι με λιώνει με αυτό. Ο πούτσος μου ξανασηκώνεται με τη μία που είχε πέσει από την τρομάρα μου πριν λίγο που με ανακάλυψε.

Γεύομαι τα σάλια του και την γλώσσα του και θυμάμαι την πρώτη φορά που με έστησε στα τέσσερα, άρχισε να μου κάνει γλειφοκώλι και ανατρίχιασα ολόκληρος. Πήρε πρώτα την παρθενιά της σούφρας μου με τη γλώσσα του όταν άρχισε να τη βάζει και να την βγάζει και έτρεμα από καύλα. Μετά με περίμενε το μπουκάλι της CocaCola που έχει για πούτσο και ένιωσα τους 24 πόντους σκληρό κρέας να με γαμάνε για πρώτη φορά λιποθυμώντας στα τριχωτά μπράτσα του Γορίλα μου. Άρχισα με ταχύτητα να του βγάζω τα ρούχα του και άρπαξα τη φαρδιά του μεγάλη σκούρα ρώγα που δεν τη βρίσκεις από τις μαύρες τρίχες που είναι γεμάτος σε όλο του το τεράστιο σώμα και βυζαίνω με βουλιμία σαν πεινασμένος.

Βγάζει ένα βογκητό ανακούφισης. Ξέρω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Αρπάζω και την άλλη ρώγα... θα μπορούσα να τις βυζαίνω όλη μέρα! Είναι όλα πάνω του τόσο μεγάλα και άγρια, γεμάτα μύες, τρίχες και κρέας. Μπορώ να ζω μόνο τρώγοντας τα χύσια του, να πίνω το κάτουρο του και τα σάλια του. Κατεβάζω το παντελόνι του και πετιέται και με χτυπάει βαριά στη φάτσα η ψωλάρα του. Την αρπάζω και τη ρουφάω με μανία. Ήδη γεύομαι τα προχύσια του που τρέχουν πάντα πολλά σα βρύση. Τι ηδονή θεέ μου! Μου γαμάει το στόμα κρατώντας με από τα αυτιά για να μου δίνει ρυθμό. Βαράει το λάρυγγά μου συνεχώς, τη βγάζει, με φτύνει και την ξαναβάζει. Μου φωνάζει:

- Έτσι πουτανάκι. Θα σε βγάλω να μου κάνεις τα θελήματα καργιολάκο.

Μουγκρίζω μπουκωμένος και κουνάω το κεφάλι μου καταφατικά. Τη βγάζει και μου ρίχνει απανωτά χαστούκια και φτισίδια.

- Σκύλα… χρειάζεσαι πολύ κρέας. Θα σε ταΐσω να χορτάσεις. Θα γεμίσει το κωλόμουνο σου αντρίλα και ο Αφέντης σου λεφτά.

- Ότι διατάξεις Αφέντη θα το κάνω…

του απαντάω. Τον βλέπω από πάνω μου τεράστιο και επιβλητικό και καυλώνω πιο πολύ. Νιώθω τυχερός που ένα τέτοιο αρσενικό με σκίζει και με ποτίζει με τα υγρά του για να μεγαλώσω σαν και αυτόν και να του μοιάσω. Σκύβω και του φιλάω τις τριχωτές του ποδάρες και του λέω ''σε Ευχαριστώ Αφέντη''. Μου βάζει την πατούσα του στη μούρη και βυζαίνω τα δάχτυλα. Μου χώνει όλη την πατούσα του στο στόμα μου που κοντεύει να σκιστεί από το 50 νούμερο πόδι. Με φτύνει συνεχώς και εγώ βογκάω σαν κουτάβι.

- Έτσι σκυλάκο… ρούφα…

φωνάζει. Βγάζει την πατούσα του και βάζει το κεφάλι μου κάτω στο κατουρημένο και χυμένο πάτωμα και με πατάει. Τον παρακαλάω να με ξεφτιλίσει και να με γαμήσει. Με το κεφάλι μου πατημένο στο πάτωμα και τον κωλαράκο μου στον αέρα τουρλωμένο προς τα πάνω τον αισθάνομαι που βάζει το κεφάλι από τον πύραυλο του στη μουσκεμένη από χύσια και καύλα τρύπα μου. Η ηδονή μου χτυπάει κόκκινο και τα μάτια μου γυρίζουν.

- Μούσκεμα είναι το μουνί σου καργιόλα και μπαίνει πιο εύκολα το παλούκι μου. Πλέον έτσι θα το κάνουμε… θα σε γεμίζουν οι εργάτες χύσια και θα σε ξεμουνιάζω εγώ μετά πιο εύκολα.

- Ναι Αφέντη μου ότι σε ευχαριστεί περισσότερο…

του απαντάω τέρμα καυλωμένος. Το χώνει όλο μέχρι τέρμα και νιώθω το κωλί μου ανοιχτό σαν πηγάδι. Αρχίζει και με γαμάει με δύναμη, βγαίνει τέρμα μέχρι το κεφάλι της πούτσας του και ξαναμπαίνει χτυπώντας πάτο με όλη του τη δύναμη και το τεράστιο βάρος της κορμάρας του. Νιώθω ότι με χτυπάει τανκ. Με γαμάει σα μανιασμένος πρώτη φορά. Βγάζει τελείως όλο τον πούτσο του και τον ξαναβάζει χωρίς να τον πιάσει και η τρύπα μου χάσκει ανοιχτή τελείως. Πιστεύω πλέον πως πολύ δύσκολα θα ξανασφίξει μετά από αυτό το πήδημα. Με γαμάει πολύ ώρα έτσι και έχω παραλύσει. Αισθάνομαι τα χύσια να φεύγουν στο πάτωμα από τον καυλωμένο πούτσο χωρίς να τον πιάσω καν. Το καταλαβαίνει από τους σπασμούς στο σώμα μου και μου φωνάζει:

- Χύνεις σκύλα;… πουτάνα…

με καρφώνει στον πάτο και νιώθω πίδακες από το καυτό του σπέρμα να με γεμίζουν. Χύνει με μουγκρητά ζώου και συνεχίζει να χύνει. Ο κώλος μου γεμίζει τελείως και τρέχουν έξω κάτω στο πάτωμα. Πέφτω αποκαμωμένος και φουλ ικανοποιημένος κι εγώ στο γεμάτο χύσια πάτωμα. Ο Αφέντης μου βγάζει την ψωλάρα του που ακόμα στάζει χύσια και με σηκώνει στα γόνατα μπροστά του. Το σώμα στάζει από παντού ιδρώτα, είναι μούσκεμα τελείως, μου βάζει την ακόμα σηκωμένη πουτσάρα στην μάπα και από την τρυπά της ουρήθρας του πετάγεται σαν πίδακας κίτρινο κάτουρο με δύναμη.

- Πιες πούστρα να ξεδιψάσεις τη δίψα σου για πούτσες.

Ανοίγω και κλαγκανίζω όσο περισσότερη ποσότητα μπορώ. Είναι τόσο πολύ που τρέχει παντού στο σώμα μου και κάτω.

- Καργιόλη πιες... αυτό θες…

- Ναι Αφέντη, σε ευχαριστώ Αφέντη…

και συνεχίζει για πόσα λεπτά να με κατουράει παντού σαν κάνουλα.

- Σκυλάκο μου έχω να σου μάθω ακόμα πολλά!

Χαίρομαι και κουνώ το κεφάλι και τον κώλο σαν σκυλάκος καταφατικά.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 171012