Μικρός ο κόσμος (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 10-08-2019

Προηγούμενο μέρος: Μικρός ο κόσμος (2ο μέρος)

Ο καιρός περνάει και οι σεξουαλικές συνευρέσεις με το αγόρι της αδερφής μου καλά κρατούν. Πλέον πηδιόμαστε τακτικά ευτυχώς (3-4 φορές την εβδομάδα) με κρυφά ραντεβουδάκια σπίτι μου η σπίτι του όταν λείπουν όλοι, η ακόμα και σε γνωστές γαμιστρώνες της περιοχής. Έχει εξελιχθεί έτσι η ιστορία που είναι σαν να τα έχουμε. Συνέχεια μηνύματα, τηλέφωνα, μου λείπεις και όλα τα σχετικά. Μέσα σε όλο αυτό όμως υπάρχουν 2 μεγάλα προβλήματα.

Το πρώτο πρόβλημα είναι πως επειδή δένομαι μαζί του όλο και περισσότερο δε μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι είναι με την αδερφή μου και έτσι γίνονται καυγάδες από το πουθενά, λέγοντας του "μια χαρά περνάς εσύ, το έχεις κάνει 2πορτο, γαμάς την αδερφή μου και στο καπάκι έρχεσαι και γαμιέσαι και μαζί μου, στο τέλος θα μας γαμάς και μαζί" και άλλα τέτοια. Εκείνος δυσανασχετεί και μου λέει πως με θέλει πολύ αλλά δε μπορεί να έχει κανονική σχέση μαζί μου λόγο του ότι είμαι αγοράκι. Γι' αυτό και δε χωρίζει την αδερφή μου. Παρ' όλα αυτά δε νομίζω πως είναι μόνο αυτό καθότι άπειρες φορές τον έχω πάρει μάτι από την κλειδαρότρυπα να πηδάει την αδερφή μου και να ακούγονται και οι δυο δείχνοντάς πως γουστάρει να την πηδάει.

Και τώρα έρχεται το δεύτερο και μεγαλύτερο πρόβλημα.

Όταν τα πρώτο μπλέξαμε αυτός με πηδούσε και γούσταρα πολύ και το γαμήσι που μου έκανε, όπως και τη μεγάλη πούτσα του. Από κάποια στιγμή και μετά όμως, μετά από το γαμήσι που σας είχα πει πως του έριξα, άρχισε όλο και πιο συχνά να μου το ζητάει, φτάνοντας σήμερα 4 στις 5 φορές να τον γαμάω εγώ. Πράγμα που μου αρέσει μεν και το γουστάρω καθότι είναι νέος, σφιχτός, γυμνασμένος με ωραίο κώλο, αλλά και ο δικός μου κώλος ζητάει να περάσει καλά. Συνέχεια το γυρνάει στο να τον γαμήσω την επίμαχη ώρα. Έχει τύχει να με περιμένει σπίτι του και μπαίνοντας σπίτι να τον αντικρίζω στα 4 έχοντας τυλίξει μια κορδέλα στην μέση του με ένα φιόγκο πάνω από τον κώλο του. Φυσικά και δεν κρατήθηκα και τον ξεκώλιασα στραγγίζοντας τον πούτσο μου μέσα του 2 και 3 φορές, αλλά κάτι έπρεπε να γίνει για να αλλάξει όλο αυτό.

Ένα βράδυ έχουμε κανονίσει να βρεθούμε πολύ αργά στη γνωστή γαμιστρώνα όπου πηδιόμασταν τακτικά. Η ώρα 3:30 τα χαράματα και φτάνω πρώτη, ντυμένη σέξι, ενώ έξω δεν υπάρχει ψυχή. Ενώ τον περίμενα καπνίζοντας, ένας νεαρός γύρω στα 30 άραξε παραδίπλα και μου ζήτησε φωτιά πιάνοντας μου την κουβέντα και καταλαβαίνοντας πως είμαι αγόρι ντυμένο κορίτσι. Μιλήσαμε 2-3 λεπτά μέχρι που εμφανίστηκε ο δικός μου ο οποίος δεν έκανε καμία κίνηση ούτε να με φιλήσει λόγο του ότι λίγο μετά διπλά μας καθόταν άλλος. Δεν έχασα ευκαιρία και έχωσα την γλώσσα στο στόμα του, ενώ ήρθα από πάνω του και τριβόμουν.

Στην αρχή μου έλεγε μας βλέπουν τι κάνεις κλπ, αλλά μόλις καύλωσε δεν άργησε να μου ψιθυρίσει στο αυτί "θέλω να με ξεκωλιάσεις..." ξενερώνοντας με γιατί ήθελα να γαμηθώ επιτέλους. Έτσι κι εγώ το συνέχισα λέγοντας του μη δώσεις σημασία σε τίποτα και σε κανέναν και αμέσως γονάτισα, έβγαλα τον πούτσο του και άρχισα να τον γλείφω ενώ ένας ξένος μας κοιτούσε πράγμα που καύλωνε εμένα, σε αντίθεση με τον δικό μου που τον κόμπλαρε. Ενώ τον έγλειφα, παρατήρησα πως ο νεαρός δίπλα είχε βγάλει τον πούτσο του έξω και τον έπαιζε, ενώ δεν άργησε να το παρατηρήσει και ο δικός μου. Σηκώθηκα και στήθηκα στον τοίχο ζητώντας από το δικό μου να με πάρει από πίσω, πράγμα που δεν κατάφερε γιατί του έπεσε λόγο του αγνώστου διπλά μας. Προσπαθούσε να το βάλει αλλά έβγαινε λόγο του ότι ήταν ξεκαύλωτος. Εγώ όμως έπρεπε να γαμηθώ, η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Έτσι λοιπόν φώναξα στον άγνωστο "μπορείς να βάλεις ένα χεράκι";

Ο δικός μου τα έχασε, δεν το περίμενε και μου είπε "τι κάνεις;… είναι άγνωστος", ενώ εγώ του απάντησα "κάποιος επιτέλους πρέπει να γαμήσει τον κώλο μου αφού εσύ πια δεν το κάνεις". Ο άγνωστος πλησίασε παίζοντας την πούτσα του καυλωμένος και τότε του ζήτησα μήπως μπορεί να μας βοηθήσει να γαμηθούμε. Έκπληκτος αυτός είπε τι μπορώ να κάνω μωρό μου, ενώ η απάντηση ήταν κατηγορηματικά "να μου σκίσεις την κωλάρα μου γιατί ο δικός μου δεν μπορεί. Δεν έχασε ευκαιρία και ενώ ήμουν στημένη φόρεσε προφυλακτικό και πήγε να το χώσει στην τρυπούλα μου μα τον πρόλαβα πιάνοντας τον πούτσο του και λέγοντας του "όχι τόσο εύκολα. Θέλω να στον σαλιώσει ο δικός μου".

Σκάλωσε μα δεν είχε κανένα πρόβλημα προκειμένου να με γαμήσει, ειδικά ντυμένη σαν τσουλάκι όπως ήμουν. Το πρόβλημα το είχε ο δικός μου λέγοντας μας πως δεν κάθεται να γλείψει τον πρώτο άγνωστο που θα του γαμούσε και τη φιλενάδα. Του έδωσα λοιπόν να καταλάβει πως αν δεν το κάνει καλά θα κάνει να με ξεχάσει. Έσκυψε και τον έχωσε στο στόμα του δειλά-δειλά ενώ δεν άργησε να το απολαμβάνει και να τον ρουφάει δυνατά γλείφοντας του και τ' αρχίδια. Φυσικά τον επιβραβεύαμε λέγοντάς του συνέχεια πόσο μεγάλη πουστάρα είναι, τι τσιμπούκλο και τι άχρηστος που γλείφει τον πούτσο που θα σκίσει το κοριτσάκι του. "Έφτασε η ώρα, δώσε το στην κωλάρα μου…" του είπα και αυτό έκανε.

Ένα άγνωστο παπάρι είναι μέσα μου από τα χέρια του δικού μου. Έχω καυλώσει απίστευτα ενώ με γαμάει πολύ γρήγορα και φωνάζω από την καύλα χωρίς να με νοιάζει τίποτα με τον άγνωστο να προσπαθεί να μου το βουλώσει μη σηκώσω τη γειτονιά. Τα αρχίδια μου χτυπάνε στα δικά του από το γαμήσι. Δε χάνω ώρα και διατάζω το μαλάκα τον δικό μου να σκύψει να μας γλείφει τα αρχίδια ενώ γαμιόμαστε. Δε χάνει ευκαιρία και το κάνει σαν καλή πουτανίτσα. Μια τα δικά μου μια τα δικά του αρχίδια, ενώ αρκετά συχνά έβγαζε τον πούτσο του τύπου από τον κώλο μου από μόνος του για να τον γλείψει. Επιτέλους ο δικός μου καύλωσε κι εγώ πρέπει να το εκμεταλλευτώ.

Βάζω τον άγνωστο να ξαπλώσει και τον καβαλάω βάζοντας τον πούτσο στο κώλο μου ενώ συγχρόνως τσιμπουκώνω το δικό μου που είναι όρθιος. Σκίστε με την πουτάνα, είμαι πουτανάρα, τις θέλω δυο-δυο τις πούτσες καργιόληδες, ενώ πασάρω το καυλί του δικού μου και στο στόμα του άλλου που δείχνει να το γουστάρει. "Γρήγορα και οι δύο στο κώλο μου" φώναξα, "τα θέλω μέχρι και τα αρχίδια μέσα η πουτάνα". Πράγματι… ήρθε από πίσω και ο δικός μου και σιγά-σιγά αφού έφτυσε και τις δυο πούτσες βρίσκομαι με δυο πούτσες πίσω μου να με ανοίγουν. Ούρλιαζα από καύλα, ενώ μη μπορώντας να κρατηθώ, 5 λεπτά αργότερα σηκώθηκα και χύσαμε και οι δυο το δικό μου στο πρόσωπο.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που πηδηχτήκαμε.
Copyright protected OW ref: 170398