Ο απόλυτος (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Btmguy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 17-07-2019
Καλησπέρα σας, μετά από καιρό που έτρεχα με διάφορες δουλειές βρήκα χρόνο και είπα να σας γράψω τη συνέχεια αυτής της φανταστικής βραδιάς.

Καθόμασταν με το Χρήστο χαλαρά στον καναπέ και κάναμε το τσιγάρο μας. Δεν είχαμε μιλήσει με το που έκανε την κλήση στο φίλο του. Σε κάποια φάση τον ρωτάω:

"Χρήστο, δεν έχω ξανακάνει τρίο, είναι οκ ο φίλος σου";

Η απάντησή του ήταν:

"Μην αγχώνεσαι δε θα γίνει τίποτα που θα σε ξενερώσει, απλά ο Μιχάλης είναι λίγο ιδιότροπος".

Μετά από μισή ώρα χτυπάει το κουδούνι, σηκώνομαι να ανοίξω και ο Χρήστος μου λέει να κάτσω και να ξαπλώσω ανάσκελα στον καναπέ όπως ήμουν γυμνός. Έβαλε το σλιπάκι του και πήγε να ανοίξει.

Το σαλόνι βλέπει στην είσοδο ανοίγει η πόρτα και βλέπω έναν τύπο 45άρη, μαυρομάλλη, με αρκετό μούσι, κανονικό ύψος, αλλά ογκώδη με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά πολύ γοητευτικό. Αυτό που μου έκανε την τρελή εντύπωση είναι πως έτσι και τον έβλεπες έξω δε θα πήγαινε για κανένα λόγο το μυαλό σου πως γουστάρει να γαμάει άντρες. Χαιρετιούνται με φράσεις του στυλ "έλα ρε πού είσαι".

Κλείνει την πόρτα και μπαίνει αυτός σοβαρός στο σαλόνι, με χαζεύει και τον χαιρετάω. Εγώ φουλ αμήχανος.

Μετά από κάνα λεπτό μου λέει "Εσύ είσαι ο Ακούλης";… με μια βαριά φωνή.

"Ναι" λέω χαμογελώντας αμήχανα.

Έρχεται προς το μέρος μου σκύβει λίγο και αρχίζει να με χαϊδεύει (ο Χρήστος απλά κοίταζε). Με χάιδεψε στο λαιμό, στο στήθος, την κοιλιά, τα μπούτια. Σκύβει λίγο παραπάνω και παίρνει τη μια ρώγα στο στόμα για πολύ λίγο. Σε αυτό το διάστημα τη δάγκωσε την έγλειψε τρελά και τη ρούφηξε. Εγώ τρελάθηκα και βόγκηξα. Σταμάτησε και είπε:

"Τέλεια. Άκουσα αυτό που ήθελα, το πώς βογκάς".

Μου είπε να σηκωθώ όρθιος, με έβαλε μπροστά του και με κόλλησε πάνω του (εγώ γυμνός, εκείνος ντυμένος ακόμη). Ξεκίνησε να με χαϊδεύει και να μου φιλάει το λαιμό, έντονα όμως, αυτό το σκηνικό διήρκησε μερικά λεπτά. Όλα αυτά υπό το βλέμμα του Χρήστου. Σε κάποια φάση μου λέει να πάω μέσα και ο Χρήστος πετάγεται και μου λέει να ανάψω απλά το πορτατίφ. Πάω ξαπλώνω και περιμένω. Μετά από λίγο τους βλέπω και τους 2 γυμνούς μέσα στο δωμάτιο, όρθιοι τριχωτοί ο Μιχάλης πιο τριχωτός πιο κοντός από το Χρήστο αλλά πιο ογκώδης. Καύλωνα μόνο και μόνο στη θέα. Οι ψωλές του ήταν μαλακές ακόμη αλλά όχι για πολύ.

Ξάπλωσαν. Από τη μια πλευρά ήρθε ο Μιχάλης και από την άλλη ο Χρήστος και ξεκίνησαν να με φιλάνε μία ο ένας και μία ο άλλος. Κατέβηκαν κάτω και μου έγλειφε τη μια ρώγα ο ένας και τη μία ο άλλος, ενώ ο Μιχάλης είχε γλιστρήσει το δάχτυλό του στην τρύπα μου. Βρισκόμουν σε έκσταση. Ήμουν ανάμεσα σε 2 τριχωτούς 40αρησες καυλιάρηδες που με περιποιούνταν. Σε κάποια φάση ο Μιχάλης κατέβηκε προς τα κάτω σήκωσε τα πόδια μου και άρχισε να μου κάνει γλειφοκώλι ενώ ο Χρήστος πιπιλούσε το λαιμό μου. Η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη και βογκούσα σαν τρελός. Σε σημείο που είχα μικρούς σπασμούς χωρίς αυτό όμως να τους αποσυντονίζει. Συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που σταμάτησαν, σηκώθηκαν όρθιοι και μου είπαν επιτακτικά να πάω εκεί. Άρχισα να γλείφω τις πούτσες τους. Εκεί είδα και την καυλωμένη ψωλή του Μιχάλη. Φουλ αξύριστη αλλά και τρομακτικά χοντρή. Δεν ήταν πολύ μεγάλη σε μήκος αλλά πραγματικά τρομακτικά χοντρή σε σημείο που είπα πως δεν υπάρχει αυτό. Ξεκίνησα να τη γλείφω με μανία. Ρούφαγα τις πούτσες τους λυσσασμένα. Ο Μιχάλης σε κάποια φάση είπε:

"Μαλάκα, τι πουτανάκι είναι αυτό; Τι τσιμπούκι κάνει";

Γέλασαν και οι δύο. Οι δυο ψωλαράδες μου που ήταν τρυφεροί λίγο πριν άρχισαν να γίνονται πιο επιθετικοί. Άρχισαν να μου γαμάνε το στόμα, να φτύνουν τις πούτσες τους και να τις βάζουν στο στόμα μου, μου έχωναν και τις 2 πούτσες και μου έδιναν πουτσοσκάμπιλα. Εγώ έβαζα όλη μου την τέχνη για να τους ικανοποιήσω.

Σε κάποια φάση μου λένε να στηθώ στα 4 στο κρεβάτι. Στήνομαι και ο Μιχάλης έβγαλε επιφωνήματα καύλας. Έριξαν μερικές σφαλιάρες στα κωλομέρια μου και μετά τη βάραγαν με τις πούτσες τους.

"Ώρα να ανοίξω το κωλαράκι σου…"

είπε ο Μιχάλης. Εγώ σηκώθηκα λίγο και τους είπα μήπως να μπει πρώτα ο Χρήστος (φοβήθηκα για το πάχος της ψωλής του Μιχάλη). Ήρθε ο Μιχάλης, μου μπούκωσε το στόμα με την ψωλάρα του και μου είπε:

"Καργιολάκι θα φας τη δική μου πούτσα πρώτα και θα γουστάρεις, που έχεις τις καπότες;"

Του έδειξα το κομοδίνο, πήρε μια και πήγε πίσω μου. Ο Χρήστος ξάπλωσε μπροστά μου σε καθιστή περίπου στάση αναπαυτικά, ο Μιχάλης ήρθε πίσω μου, έσκυψε ρούφηξε λίγο την τρύπα μου την έφτυσε αρκετά και ακούμπησε πάνω. Ξεκίνησε να μπαίνει, αργά αλλά σταθερά, δεν έμπαινε απότομα, αλλά σταθερά. Η τρύπα μου είχε χαλαρώσει από το προηγούμενο γαμήσι αλλά δεν ήταν έτοιμη για αυτό το πάχος. Ένιωθα να τσιτώνω, να σκίζομαι. Έμπαινε σταθερά λέγοντας συνεχώς πως θέλω ακόμα πολύ άνοιγμα. Μπήκε όλος μέσα κι έμεινε εκεί, πραγματικά ένιωθα την τρύπα μου να συσπάται και να ζορίζεται όπως αγκαλιάζει την ψωλή του.

Βγήκε όλος έξω και ξαναμπήκε. Με έσκισε αυτό, άρχισε να με γαμάει πιο ρυθμικά και ο Χρήστος μου έδωσε τον πούτσο στο στόμα. Με έπαιρναν πρώτη φορά πίπα κώλο και είχα πεθάνει από την καύλα. Μούγκριζα με την ψωλή του Χρήστου στο στόμα μου καθώς δε μπορούσα να βογκήξω.

Ο Μιχάλης είπε: "Βογκάς πουτανάκι από τώρα; Σε λίγο τι θα κάνεις";

H τρύπα μου δεν τον είχε συνηθίσει ακόμα. Μετά από λίγη ώρα όσο με γαμούσε άρχισα να κουνιέμαι κι εγώ έχοντας συνηθίσει.

"Ωπ, τι έχουμε εδώ; Γουστάρεις τώρα;…"

με πιάνει πολύ σφιχτά από τη μέση και αρχίζει να με ξεσκίζει. Με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. "Πάρ' τα καργιολίτσα" μου έλεγε "Νόμιζες πως αυτό ήταν;!" Μου έδινε φάπες στα κωλομέρια, τα ζούλαγε και με γαμούσε άγρια. Ο Χρήστος μου έσκασε ενα γλωσσόφιλο και με ξαναμπούκωσ, ενώ ο Μιχάλης με καβάλησε κυριολεκτικά και με ξέσκιζε. Σε κάποια φάση αφού διήρκησε αρκετή ώρα αυτό, βγήκε και μου είπε:

"Μωρό μου σε άνοιξα για τα καλά".

Αισθανόμουν ένα κενό. Μου το ξανάχωσε 5-6 φορές δυνατά όλο μέσα έξω και βγήκε, ήρθε πίσω ο Χρήστος. Μισοξάπλωσε ο Μιχάλης και ο Χρήστος μπήκε απότομα μέσα μου. Τον ένιωσα, άρχισε ένα ανελέητο ξεκώλιασμα με το Μιχάλη να προτρέπει το Χρήστο να με γαμήσει και το Χρήστο να μου λέει πόσο πουτανάκι είμαι.

Πήρα την πούτσα του Μιχάλη στο στόμα και από το κοπάνημα κοιτούσα κάτω. Μου 'πιασε το κεφάλι και μου είπε:

"Στα μάτια θα με κοιτάς μαλακισμένο"

Ήταν αδύνατο με τόσο κοπάνημα. Πήρα την ψωλή του στο στόμα μου και προσπαθούσα να τον κοιτάζω και εκεί έγινε το κορυφαίο. Μου σήκωσε λίγο το κεφάλι το έφερε στο μήκος του δικού του, ήρθε πολύ κοντά (εγώ παρατήρησα το υπέροχο τριχωτό αντρικό σώμα του) και άρχισε να μου μιλάει με ένα ειρωνικό-καυλιάρικο τόνο ακολούθησε ένας απίστευτα καυλωτικός διάλογος:

- Γουστάρεις πουτανάκι; Πες μου!

- Πάρα πολύ!

- Τι γουστάρεις;

- Την πούτσα του Χρήστου μέσα μου.

- Εμένα δε με γουστάρεις;

- Σε γουστάρω πάρα πολύ γαμιά μου!

- Είσαι καργιολίτσα που σου αρέσουν οι πούτσες;

- Ναι!

- Σου αρέσει που ο Χρήστος, σκίζει το κωλαράκι σου, στο κάνει κωλομουνάκι;

- Πάρα πολύ!

- Μπράβο αγόρι μου τώρα ξάπλωσε στο στήθος μου.

Ξάπλωσα στο τριχωτό, ιδρωμένο στέρνο του και τον άκουσα να λέει : "Μαλάκα σκισ' τον". Ο Χρήστος σαν να πάτησες κουμπί άρχισε να με σκίζει πιο γρήγορα και δυνατά, βογκούσα δυνατά. ο Μιχάλης με φίλησε παθιασμένα. Όπως ήμασταν βγήκε ο Χρήστος κι εγώ έκατσα πάνω στο Μιχάλη και άρχισα να χοροπηδάω στην ψωλή του ενώ έγλειφα την ψωλή του Χρήστου που είχε κάτσει όρθιος. Συνεχίστηκε για ώρα, ώσπου ένιωσα το Χρήστο να βογκάει και να χύνει ποτάμια στο στόμα μου. Ο Μιχάλης έπιασε το λαιμό μου και μου έλεγε:

"Ρούφα καργιόλα… ρούφα"

Σε κάποια φάση με σηκώνει ο Μιχάλης, έρχεται από πάνω μου και αρχίζει να μου χύνει το πρόσωπο. Πώς βόγκαγε; Τι έβγαλε; Με γέμισε! Ξέπνοος μου τα έφερνε με την πούτσα στο στόμα και τα έπινα και αυτά. Κάτσαμε λίγο ξαπλωμένοι κι εγώ πήγα να κάνω ένα ντους. Όπως έβγαινα από το μπάνιο άκουγα το Μιχάλη να λέει:

"Μαλάκα τι ήταν αυτό; Δε μου έχει πέσει ακόμη. (κάτι δεν άκουσα και μετά) σε πειράζει;"

"Όχι ρε", λέει ο Χρήστος.

Η ώρα ήταν 3. Πάω μέσα και μου λέει ο Χρήστος:

"Εγώ μικρέ πάω μέσα, πήγαινε στο Μιχάλη που σε θέλει".

Ο Μιχάλης ιδρωμένος και φουλ καυλωμένος ακόμα μου λέει:

"Μικρέ θέλω να σε σκίσω αλλά μόνος μου"

Όλο αυτό με καύλωσε (δεν είχα χύσει κιόλας). Με ξάπλωσε και ήρθε πάνω μου τύλιξα τα πόδια μου γύρω του και αρχίσαμε να φιλιόμαστε τρελά. Φιλούσε τέλεια. Ήταν φουλ αρρενωπός και ένιωθα το τριχωτό του σώμα πάνω μου ιδρωμένο (που σε άλλη στιγμή θα με ενοχλούσε) να τρελαίνομαι.

Έβαλε καπότα, με έστησε μπρούμυτα και μπήκε μέσα. Έπεσε όλος πάνω μου, με γαμούσε πότε σιγά και κυκλικά και πότε δυνατά. Εγώ βογκούσα αλλά και αυτός βογκούσε καυλιάρικα στο αυτί μου και με δάγκωνε. Βρισκόμουν σε έκσταση. Μου έφερα τα δάχτυλα στο στόμα και τα πιπιλούσα. Δεν ξέρω πόση ώρα με γαμούσε έτσι.

Ύστερα με σήκωσε μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και μπήκε μέσα. Τα είδα ΟΛΑ! Με γαμούσε δίχως έλεος, έσκυβε με φύλαγε, είχα ξεφύγει του έλεγα να με ξεκωλιάσει και το έκανε. Μου είπε πως έτσι γαμάνε τα πουτανάκια. Στάζαμε και οι δύο, γαμιόμασταν σα ζώα. Μου χάιδευε το πρόσωπο αλλά έσκυβε και με δάγκωνε. Με τρέλαινε η εναλλαγή του άγριου με το χαλαρό.

Σε κάποια φάση των ένιωθα να πρήζεται και να επιταχύνει.

"Μωρό μου θα σε γεμίσω"

(εγώ κρατιόμουν να με χύσω ώρα τώρα). Με δυνατές ψωλιές άρχισε να χύνει μέσα μου (στην καπότα). Άρχισα να χύνω κι εγώ πίδακες από χύσια πάνω μου.

Μείναμε ξέπνοοι. Σηκωθήκαμε και η ώρα είχε πάει 4 και. Ο Χρήστος είχε φύγει και άφησε ένα μήνυμα στο κινητό μου πως έπρεπε να φύγει. Ο Μιχάλης έκατσε λίγο και μετά έφυγε. Κάναμε ένα τσιγάρο και απλά μου έσκασε ένα τρελό γλωσσόφιλο και έφυγε. Η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά.

Έχω και άλλες ιστορίες και με άλλους καυλιάρηδες. Αν σας άρεσε μου το λέτε και συνεχίζω.
Copyright protected OW ref: 170090