Μικρός ο κόσμος

Δημοσιεύθηκε από Anna29trs
στις 24-05-2019
Απόκριες στο χωριό και οι καλύτερες μέρες για να εκφράσω ότι νιώθω έφτασαν.

Από μικρός με φαντάζομαι να είμαι γυναίκα, γι' αυτό και αμέτρητες φορές έχω κλέψει sexy εσώρουχα και γόβες της μικρής μου αδερφής μόλις εμένα μόνος στο σπίτι. Είμαι 29 ετών και όλες μου οι έμπειρες έως τώρα είναι με γυναίκες. Όσο περνάνε τα χρόνια όμως, νιώθω όλο και περισσότερο την ανάγκη να εκφράσω ότι θέλω.

Το βράδυ έφτασε και φυσικά ντύθηκα γυναίκα. Κολάν τσίτα επάνω μου, στρινγκάκι, γόβα ψιλή της αδερφής μου, μαύρα μαλλιά μακριά περούκα, ένα μπουφανάκι της αδερφής μου, ένα γενικό ξύρισμα παντού και στο τέλος βάψιμο. Μόλις τελείωσα και με κοίταξα συνολικά δε με αναγνώρισα, έπαθα πλάκα που δε μπορούσα ούτε εγώ ο ίδιος να καταλάβω πως είμαι άντρας. Ένιωθα μουνάκι ωραίο και επιτέλους μπορώ να βγω έξω από το σπίτι μου έτσι.

Η ώρα πέρασε πολύ μέχρι να ετοιμαστώ και για να φτάσεις στο μαγαζί ο δρόμος που ανεβαίνεις δεν είναι πολύς αλλά είναι σκοτεινός καθότι δεν υπάρχουν φώτα. Επιτέλους ξεκίνησα και νιώθω μαγικά. Οι γόβες μετά από λίγο όμως με κούρασαν στο περπάτημα γι' αυτό και σταμάτησα λίγο να ξεκουραστώ σε ένα παγκάκι. Δεν πέρασε ένα λεπτό και από τα σκοτάδια εμφανίστηκε κάποιος με στολή ντυμένος, ήταν ευγενικός και με ρώτησε αν μπορεί να κάτσει δίπλα μου. Δεν ξέρω αν έφταιγε το λίγο φώς που υπήρχε ή το ότι ήμουν πολύ πειστικός για γυναίκα, μα δεν κατάλαβε πως είμαι άντρας γι' αυτό και αποφάσισα να αλλάξω τη φωνή μου και αυτό έκανα.

Έβγαλε τη μάσκα για να μου συστηθεί και ήταν ένας πολύ ωραίος νεαρός περίπου 22 ετών. Το ένα αστείο έφερε το άλλο μέχρι που γύρισε ξαφνικά και με φίλησε. Έμεινα αλλά τον φίλησα σαν τρελή κι εγώ. Από την καύλα μου έχωσα για τα καλά την γλώσσα μου στο στόμα του πράγμα που έκανε και ο ίδιος. Ενώ φιλιόμασταν πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο καυλί του επάνω από το τζιν που φορούσε. Ήταν πέτρα και ακόμα δεν το είχε βγάλει. Τον χάιδεψα λίγο μέχρι που το κατέβασε.

Δε σκέφτηκα τίποτα και αμέσως γονάτισα μπροστά του και το έβαλα στο στόμα μου. Τον ρούφαγα σαν να μην υπάρχει αύριο, τον έβγαζα και τον χτυπούσα στη γλώσσα μου και τον έφτυνα. Ένιωθα η μεγαλύτερη μεγαλύτερη τσουλάρα του χωριού και αυτό με έφτιαχνε. Και μόνο στη σκέψη πως σε ένα παγκάκι του χωριού τσιμπούκωνα έναν άγνωστο είχα τρελαθεί από καύλα. Ήταν πρώτη μου φορά σε Κάτι τέτοιο και παρ' όλο που ήθελα κάτι παραπάνω με τρόμαζε η πρώτη φορά.

Παρόλα αυτά κέρδισε η καύλα. Δε μπορούσα να κρατήσω την καύλα που έκρυβα 29 χρόνια μέσα μου. Τον τράβηξα πίσω από ένα εγκαταλειμμένο σπίτι μη μας δει κανείς και του ψιθύρισα γλύφοντας τον στο αφτί "άστα όλα επάνω μου, εσύ απλά κάτσε και απόλαυσε το κωλαράκι μου". Τον έβαλα να ξαπλώσει κάτω και έβγαλα ένα ψηλό σαν κασκόλ που φορούσα στο λαιμό και του έδεσα τα μάτια. Έβγαλα το κολάν και έμεινα με το στρινγκάκι και τις γόβες. Τον καβάλησα και με πολύ σάλιο προσπάθησα να το βάλω πίσω μου, αργά-αργά. Ο πούτσος του ήταν πέτρα από καύλα. Μπαίνοντας μέσα μου, ένιωσα το κωλαράκι μου να ανοίγει σιγά-σιγα και να πονάω.

Τη θέση του πόνου λίγο αργότερα όμως πήρε η καύλα. Άρχισα να χοροπηδάω επάνω του δυνατά και τα βογκητά ακούγονταν όλο και πιο δυνατά. Δεν έπαψα στιγμή να του λέω "σκίσε μου την κολάρα", "είμαι ένα βρωμοπούτανο", "με σκίζεις μαλάκα" και αλλά τέτοια. Όλο αυτό κράτησε 10 λεπτά περίπου και ήταν τέλειο μέχρι που έχυσε βαθιά μέσα στο κωλαράκι μου κάνοντας το να στάζει από χύσια και καύλα.

Αυτός έφυγε μα εγώ δεν πήγα στο πάρτυ, γύρισα σπίτι χαρούμενος έχοντας πάρει αυτό που ήθελα τόσο πολύ. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι που βρεθήκαμε όλοι για καφέ, έσκασε μύτη ο νεαρός που πηδηχτήκαμε χεράκι-χεράκι με τη μικρή μου αδερφή. Τα έφτιαξαν το βράδυ μετά το γαμήσι που μου έριξε.

Φυσικά δεν είπα ποτέ τίποτα μια που δεν κατάλαβε τίποτα ο μικρός. Αλλά από τώρα άρχισα να σκέφτομαι πως θα βρω τρόπο να πηδήξω πλέον το αγόρι της μικρής μου αδερφής.
Copyright protected OW ref: 169085