Η γυναίκα μου δοκιμάζει

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 18-11-2020
Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πολλά χρόνια, από μικροί. Εκτός από εμένα, άλλοι 2 είναι όλη της η εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανοίξει το μυαλό μας, αγοράζοντας διάφορα παιχνίδια και βοηθήματα. Γενικά έχουμε μια καλή σεξουαλική ζωή. Το επόμενο παιχνίδι που ήθελα να παίξουμε είναι να γνωρίσουμε κι άλλα ζευγάρια και να πηδιόμαστε. Γενικά δεν της άρεσε η ιδέα αυτή και όσες φορές το ανέφερα, αρνιόταν.

Σε μια από τις συζητήσεις που πίεζα για να αρχίσουμε μια τέτοια γνωριμία, μου είχε αναφέρει ότι το μόνο κίνητρο που θα ήθελε να το κάνει είναι ότι δεν έχει πάει με κάποιον που να έχει πολύ μεγάλη πούτσα. Εγώ είμαι στα 13εκ και το μεγαλύτερο που είχε πάει ήταν το πολύ 15εκ. Το κράτησα λοιπόν κι εγώ και το γύριζα συνεχώς στο μυαλό μου. Δε με χάλαγε καθόλου η ιδέα να παρτουζώσω τη γυναίκα μου. Σε επόμενη συζήτηση μας την πίεσα και της είπα την ιδέα για τρίγωνο με έναν ακόμη αλλά πάλι κόλλαγε. Όταν της ανέφερα να πάει με έναν άντρα με μεγάλη πούτσα της άρεσε η ιδέα, με όρο να είμαι κι εγώ στο δωμάτιο. Το συζητήσαμε αρκετά και για εγγυημένα αποτελέσματα είπαμε να το εφαρμόσουμε με ένα μαύρο. Μου το έπαιξε λίγο δύσκολη αλλά έβλεπα στα μάτια της την ίδια ακριβώς καύλα.

Πήγα λοιπόν στο κέντρο και την άραξα στο μοναστηράκι. Εκεί βρήκα ένα μαύρο να πουλάει τσάντες. Ο τύπος ήταν σαν μπασκετμπολίστας. Ήταν 2 μέτρα, αδύνατος αλλά δεμένος και μίλαγε σχετικά καλά Ελληνικά. Του είπα ότι είμαστε ένα ζευγάρι και θέλουμε να δοκιμάσουμε στο κρεβάτι πράγματα. Στην αρχή νόμιζε ότι τον δούλευα αλλά του έδωσα χρήματα χωρίς να αγοράσω τίποτα και του είπα ότι θα πληρωθεί για 2 ώρες τα διπλά. Μου έδωσε το τηλέφωνο του και του είπα ότι θα τον ειδοποιήσω. Η γυναίκα μου είναι στα 55 κιλά, με ελάχιστη περιφέρεια και μεγάλα βυζιά. Την προετοίμασα για το επόμενο βράδυ ότι θα έρθει ένας τύπος όπως είχαμε πει.

Χτυπάει το κουδούνι και ανοίγει εκείνη. Εγώ καθόμουν σε μια άκρη όσο πιο διακριτικά γινόταν για τη φάση. Μόλις βλέπει τον τύπο γυρνάει και με κοιτάει. Ο τύπος καλοντυμένος και καθαρός. Βάζουμε ποτά για όλους και έρχεται και μου λέει:

- Θα με διαλύσει!

- Μεγάλη πούτσα ήθελες…

Χαμογέλασε. Μετά από λίγο βγάζει την μπλούζα του ο μαύρος και μένει με ένα καλοκαιρινό φανελάκι. Οκ, τέζα γυμνασμένος, η γυναίκα μου αρχίζει να τον χαϊδεύει στα μπράτσα. Εκείνος της πιάνει τον κώλο με τις τεράστιες παλάμες του. Σηκώνονται όρθιοι και εκείνος της βγάζει τη μπλούζα. Μένει με το σουτιέν κι εκείνος χώνει το κεφάλι του στα βυζιά. Τον άφησε να τη γλείφει στα βυζιά αρκετά και αφού καύλωσε γονατίζει και λύνει το παντελόνι του. Πετάγεται έξω η πούτσα του μεσίστια και τεράστια. Σίγουρα πάνω από 20εκ Αρχίζει ένα τρελό τσιμπούκι σαν από αυτά που βλέπεις στις τσόντες. Δε λέω, κάνει καλή πίπα αλλά τη μισή πούτσα του μαύρου την εξαφάνιζε. Τελικά κάτι πρέπει να τους το βγάλει αυτό το πρόστυχο. Του έπαιρνε ακούραστα πίπα ένα τέταρτο. Αφού κατάφερε να τη σηκώσει περισσότερο, τη βάζει στον καναπέ στα 4 με τη μούρη της απέναντι μου. Δεν έχω ξανακούσει τέτοια βογκητά. Είχε κλείσει τα μάτια και κουνιόταν ολόκληρη στο ρυθμό της πούτσας του μαύρου. Εγώ απλά είχα παγώσει απ την καύλα. Παιδιά δεν ήξερα την ηδονή να σου γαμάνε την γυναίκα και να βλέπεις. Είναι πραγματικά μοναδικό.

Στη συνέχεια τη γυρνάει, κάθεται στον καναπέ ο τύπος και την καθίζει πάνω στο καυλί του. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα. Το ρυθμό πλέον τον έδινε εκείνη και χοροπήδαγε στο καυλί του σαν τρελή. Δεν άφησε εκατοστό έξω, αν μπορούσε θα έβαζε και τα αρχίδια του στο μουνί της. Ο τύπος σηκώνεται και της τον δίνει στο στόμα. Αύτη τον καθίζει στον καναπέ, ξαπλώνει πάνω του και τον παίρνει στο στόμα της κοιτάζοντας στα μάτια μια εκείνον και μια εμένα. Μετά από λίγο τη σηκώνει και την ξαπλώνει στο τραπέζι. Τη γαμούσε και έβλεπα την πούτσα του να μπαινοβγαίνει με τρελό ρυθμό. Ο τύπος ήταν έτοιμος να τελειώσει και εκείνη τραβήχτηκε, και του λέει "Οχι ακόμη πουτσαρά μου".

Τον ξαπλώνει στο πάτωμα και ανεβαίνει πάνω του. Τον γαμούσε εκείνη όπως ήθελε. Γυρίζει με τον κώλο της στη μούρη του και βάζει τη γλώσσα στο μουνί της. Σκύβει και του παίρνει την πούτσα σε ένα ξέφρενο τσιμπούκι. Ήθελα σαν τρελός να τη γαμήσω αλλά ήθελα η πρώτη της φορά με άσχετο να είναι μόνη της. Ανεβαίνει πάνω του ξανά με την πλάτη πλέον και αρχίζει ένα γαμήσι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Αφού τελείωσε ξανά και ξανά, σηκώθηκε και πήρε τον πούτσο του στο στόμα της. Έπαιζε μόνο με τη γλώσσα κάτω από το κεφάλι του και του χάιδευε τα τεράστια αρχίδια του. "Χύσε με στη μάπα…" έλεγε. Κάποια στιγμή ο τύπος τινάζεται και αρχίζει και αδειάζει πάνω στη μάπα της όλο το ψωλόχυμα του. Έβγαλε χύσια για σχεδόν 3 άντρες. Αφού η γυναίκα μου γέλασε μετά από λίγο αφού συνέχιζε και έβγαζε. "Τι τρως πουτσαρά μου κάθε μέρα;".

Η γυναίκα μου είπε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να πάει στη ζωή της με ένα μαύρο τουλάχιστον. Είναι μοναδική εμπειρία. Φυσικά μετά από αυτό δεν μείναμε ποτέ, αλλά συνεχίσαμε στην κατηγορία έγχρωμων. Αυτή ήταν όμως η πρώτη της φορά. Για την ιστορία ο τύπος είχε 23 εκατοστά πούτσο.
Copyright protected OW ref: 179895