Η Νίκη από το φαρμακείο (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 03-08-2020

Προηγούμενο μέρος: Η Νίκη από το φαρμακείο

Πήγα λοιπόν στο σπίτι της Νίκης. Μου είχε πει ότι θα είναι ανοικτή η πόρτα να μπω μέσα και να την κλείσω εγώ. Μπήκα λοιπόν, έκλεισα και άρχισα να τη αναζητώ. Αυτή δε μίλαγε, τη βρήκα στο κρεβάτι στα 4 γυμνή, να περιμένει. Μου λέει χωρίς να γυρίσει πίσω να με δει:

- Σε αυτή τη στάση βρήκα το μαλάκα, χώσε μου τον.

Τον έβγαλα έξω και μπήκα μέσα της. Ήταν πάρα πολύ υγρή. Τη γάμησα πολύ δυνατά και τελείωσα μέσα της. Αφού τη γύρισα και την έβαλα να μου καθαρίσει την πούτσα, ξάπλωσα δίπλα της, την πήρα αγκαλιά, ανάψαμε τσιγάρο και μιλήσαμε. Μου είπε ότι θέλει να κάνει πολλά μαζί μου και θέλει να μου δοθεί ολοκληρωτικά, εννοώντας βέβαια το κωλαράκι της.

Αφού δώσαμε ένα βαθύ γλωσσόφιλο, αρχίσαμε να γλείφουμε ο ένας τον άλλο, φάτσα, σώμα, βυζιά, χέρια, πόδια. Όταν έφτασε στην πούτσα μου ρουφούσε τέλεια. Ρουφούσε τέρμα, έξω και πάλι τέρμα. Σε κάποια φάση ρούφηξε πολύ τα αρχίδια μου. Τα πιπιλούσε υπέροχα. Την έβαλα σε στάση 69. Πολύ γλείψιμο αλλά πιο πολύ έπαιζα με την κωλότρυπα της. Την ετοίμαζα, την ήθελα τρελά. Την έβαλα στα 4, μπήκα λίγο στο μουνί της και μετά πήγα από πίσω. Ξεκίνησα σιγά-σιγά να τον βάζω και τη ρωτούσα:

- Σου αρέσει πουτάνα;

- Πονάω αλλά μου αρέσει.

Σιγά-σιγά μπήκα όλος μέσα και ξεκίνησα ένα άγριο σφυροκόπημα. Αυτή τσίριζε, μου έλεγε να σταματήσω, εγώ τίποτα, συνέχιζα μέχρι που άρχισε να το απολαμβάνει. Ήταν υπέροχο, γαμούσα μια γυναίκα που γούσταρα τρελά. Όταν ερχόταν η ώρα να τελειώσω, σταματούσα για λίγο και άρχιζα πάλι. Ήταν υπέροχο, μέχρι που άδειασα όλο το ψωλόχυμα μου μέσα στον κώλο της. Φωνάζαμε και ουρλιάζαμε τόσο πολύ από το πάθος που δεν είχαμε ακούσει ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι. Όπως τελείωσα αυτή μου ζήτησε να μείνω μέσα της και να συνεχίσω να τη ξανά πάρω και μου λέει:

- Θέλω ο κώλος μου να ανοίξει καλά.

Τότε ακούμε μια φωνή:

- Δε ντρέπεσαι μωρή πουτάνα;

Ήταν η κόρη της, μας έπιασε στα πράσα. Σηκώθηκε η Νίκη και της λέει:

- Είμαι ελεύθερη γυναίκα και έχω δικαίωμα να πάω με το γκόμενο μου. Εσένα τι σε νοιάζει; και που βρήκες κλειδιά και μπήκες σπίτι μου;

Αυτή έφυγε. Τότε έκατσε στα 4 η Νίκη και μου λέει:

- Πάρε με τώρα και αν έρθει γάμα κι αυτή, γάμα μου όλο το σόι.

- Ότι θέλει η πουτάνα μου!

Τέτοιο ξέσκισμα δεν έχω ξανακάνει. Τελείωσα μέσα της. Όλη μέρα ήμασταν μαζί, της είχα ανοίξει καλά το κωλαράκι. Μου έχει ζητήσει να τις ανοίξω τον κώλο για να χωράει χέρι μέσα. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Όσο για την κόρη, την πέτυχα όταν έφευγα και μου είπε πως θέλει να μιλήσουμε. Της έδωσα το κινητό μου και της είπα όταν τα πούμε, το πιο λίγο που θα γίνει είναι να μου πάρει πίπα. Με είπε ψυχοπαθή. Μέχρι το βράδυ μου είχε στείλει μήνυμα ότι θέλει να τα πούμε οι 3 μας. Της απάντησα "τουλάχιστον πίπα". Μου είπε "θα δούμε".

Τα υπόλοιπα στην επόμενη ιστορία.
Copyright protected OW ref: 177927