Η χωριάτα ήταν φωτιά

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 27-07-2020
Πριν λίγες ημέρες ήμουν σε ένα site γνωριμιών και χάζευα διάφορες αγγελίες. Ξαφνικά βλέπω: "κοπέλα 40 ετών που μονίμως προσέχει άτομο με ειδικές ανάγκες, ψάχνει άνδρα για να παντρευτεί. Άσχετοι μην ενοχλούν".

Είχε βάλει και κάποιες φώτο, καλούτσικη ήταν, παχουλή αλλά εμφανίσιμη. Μου μπήκαν κάποιες ιδέες όπως… πως γίνεται να υπάρχει τέτοια αγγελία σε site γνωριμιών; Ίσως είναι άβγαλτη αλλά από την άλλη... Τελικά απάντησα, στην αρχή ως πλάκα. Στην κουβέντα μας μετά τα τυπικά μου είπε ότι φρόντιζε τη θεία της χρόνια τώρα που ήταν τετραπληγική και θέλει κάποιον άνδρα να τη σέβεται.

Εντάξει… καλή ήταν η κουβέντα, ευχάριστη, αλλά δε θα εκμεταλλευόμουν τέτοιο άτομο λέγοντας ψέματα για ένα γαμήσι. Της είπα να ήμαστε φίλοι και ότι δεν ψάχνω για γάμο. Μιλούσαμε αρκετό καιρό, λέγαμε για το ότι ο κόσμος είναι ψεύτικος κλπ και πάντα την έκανα να γελάει. Αρχίσαμε να μιλάμε και στο τηλέφωνο και κάποια στιγμή μου λέει:

- Έχω τεράστια ανάγκη για κάποιον άνδρα, θες να βρεθούμε;

- Εγώ ούτε γάμο θέλω ούτε σχέση (ήξερε ότι έχω σχέση με κάποια θεία και ότι συχνά ξενογαμάω).

- Έχω τεράστια ανάγκη!

- Πες μου που και πότε.

- Τώρα στο σπίτι μου.

- Η θεία;

- Θα κοιμηθεί σε λίγο, το κανονίζω θα πω ότι είσαι ένας φίλος.

Δεν ήθελα και πολλά, ξεκίνησα, ήθελα καμία ώρα να φτάσω, δεν ήξερα και τι θα βρω μπροστά μου, μόνο φώτο προσώπου είχα δει. Ήταν αλήθεια ή θα εμφανιζόταν κανένα φρικιό; Έφτασα, μου άνοιξε, ήταν μια κοπέλα παχουλή, μεγάλα βυζιά, μελαχρινή, όμορφο πρόσωπο αλλά από τα προβλήματα έδειχνε αγριεμένη. Έμενε σε ένα μικρό χωριό, από ντύσιμο δεν... ήθελα τα βυζιά της αλλά από κώλο δεν έλεγε και πολλά. Μπήκα μέσα, μου σύστησε τη θεία, μιλήσαμε λίγο, η θεία κοιμήθηκε και τότε μου είπε να πάμε στο δωμάτιο της και ότι έχουμε μπροστά μας κανένα 2ωρο.

Μπήκαμε και αμέσως με αιφνιδίασε, δεν το περίμενα. Όρμησε πάνω μου, με έριξε στο κρεβάτι σαν πεινασμένη, σα ζόμπι που θέλει να ρουφήξει αίμα, άρχισε να με φιλάει και να δαγκώνει λυσσασμένα. Σε καμία δεν το είδα αυτό. Την άφησα να κάνει παιχνίδι, μου κατέβασε κάπως άτσαλα το παντελόνι και άρχισε πίπα με δαγκώματα. Μου άρεσε, ρούφηξε τα αρχίδια, ήταν τέλεια. μετά όμως πήρα τα ινία γιατί ήταν ατσαλη, της σήκωσα το κεφάλι και της λέω:

- Πίπα και γαμήσι θα κάνουμε όπως γουστάρω, είσαι άτσαλη αλλά θα σε μάθω εγώ.

Την έβαλα να κάνει πίπα χωρίς να δαγκώνει, της ανέβαζα πάνω κάτω το κεφάλι, την έβαζα να κάνει deepthroat και το έκανε παρά πολύ καλά. Σε κάποια φάση τη σήκωσα, της έβγαλα τα ρούχα, το μουνί της μύριζε κάπως. Την πήγα στο μπάνιο, κάναμε μπάνιο, της ξύρισα το μουνί, την καθάρισα καλά και άρχισα γλείψιμο. Μου φώναξε "θα κατουρήσω…" τελικά ήταν χύσιμο και δεν το ήξερε. Ρούφηξα όλα της τα υγρά και ήρθε η μεγάλη στιγμή να την πάρω. Ένα μουνί στενό, αγάμητο. Μπήκα μέσα της, τέτοια στενή τρύπα είχα χρόνια να γαμήσω. Φώναζε, χτυπιόταν, έχυνε χωρίς σταματημό. Σε κάποια φάση χωρίς να πω κάτι άδειασα μέσα της. Αυτή φοβήθηκε, όμως την κράτησα. Τη γάμησα άλλη μια φορά, ήθελα να την πάρω από πίσω αλλά δε δέχθηκε.

Ξύπνησε και η θεία, έμεινα λίγο μαζί τους και είπαμε σύντομα θα ξανά γίνει φάση. Μετά μου εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή ευθυνόταν που η θεία είναι έτσι, για αυτό την προσέχει αυτή και ότι μια ζωή έτσι θα είναι. Μου ζήτησε μέχρι να κάνει κάποια σχέση να τη γαμάω εγώ και μου είπε θα μου δώσει και το κωλαράκι της θέλει να το κάνει από πίσω. Μου είπε ότι ήμουν ο δεύτερος που την πήρα, όσο για πίπα είναι από τις πολλές τσόντες που είδε και εκπαιδεύτηκε στα αγγούρια.

Περιμένω πως και πως το πότε θα την πάρω από πίσω.
Copyright protected OW ref: 177786