Η κολλητή

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 16-07-2020
Η ιστορία έγινε πριν από λίγες εβδομάδες. Έχω μια κολλητή φίλη, την Ρ, με την οποία κάνουμε παρέα σχεδόν ένα χρόνο. Είναι συνομήλική μου, δηλαδή 17 ετών. Ταιριάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες και κάνουμε καλή παρέα. Δεν είναι το κλασικό παράδειγμα καυλιάρας 17χρονης, όμως έχει μια πολύ ιδιαίτερη ομορφιά που σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα που έχει την καθιστά πολύ ιδανική κοπέλα. Είναι μελαχρινή με μπουκλωτά μαλλιά, καστανά μάτια, όμορφο πρόσωπο, απαλές καμπύλες στο σώμα και ονειρεμένα βυζιά και κώλο.

Όλα άρχισαν όταν εκείνη χώρισε με το αγόρι της πριν λίγες εβδομάδες. Ήμασταν σε ένα πάρτι και η Ρ ήταν πολύ στεναχωρημένη. Δε φαινόταν να διασκεδάζει και ήταν εμφανές ότι ήθελε να φύγει. Κάποια στιγμή έφυγε από το σημείο της παραλίας που γινόταν το πάρτι και πήγε λίγο πιο μακριά. Αποφάσισα να την ακολουθήσω σαν φίλος για να της κρατήσω λίγη συντροφιά και να την καθησυχάσω, όσο μπορούσα. Κάθισε σε κάτι βράχια, κοιτούσε το φεγγάρι (είχε πανσέληνο εκείνο τη βράδυ) και σπάραζε. Έτρεξα αμέσως κοντά της και την αγκάλιασα. Σκούπισα τα δάκρυά της και τη φίλησα στο μέτωπο. Δε μιλήσαμε καθόλου. Η Ρ με αγκάλιασε ακόμη πιο σφικτά και τότε ήταν που την άφησα απ' την αγκαλιά μου, την κοίταξα βαθιά μέσα στα μάτια και τη φίλησα με πάθος. Εκείνη ξαφνιάστηκε, όμως δεν έκανε πίσω. Της άρεσε. Της χάιδευα την πλάτη απαλά για να τη χαλαρώσω και να την ερεθίσω ταυτόχρονα και εκείνη ως ανταπόδοση μου χάιδευε τον πούτσο πολύ απαλά. Ένιωθα τόση καύλα εκείνη τη στιγμή, που έβαλα το χέρι μου κάτω από το φόρεμά της και άρχιζα να παίζω το τρυφερό της μουνί. Δεν ήταν παρθένα, σε αντίθεση με εμένα, κάτι που με εξίταρε ακόμη περισσότερο. Συνεχίσαμε να φασωνόμαστε και κάποια στιγμή μου λέει:

- Ξάπλωσε πίσω...

με πολύ αισθησιακή φωνή. Ξαπλώνω βάζοντας το ένα χέρι μου πίσω από το κεφάλι μου και με το άλλο να χαϊδεύω το κεφάλι της και τα μαλλιά της καθώς μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Παίζει με τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου και μου παίρνει γαμάτη πίπα. Μετά από 7 περίπου λεπτά σηκώνομαι και της λέω:

- Σειρά μου, αγάπη μου.

Ξαπλώνει και αυτή πάνω στα βράχια, της κατεβάζω αργά το μαύρο στρινγκάκι που φορούσε και της ανοίγω τα πόδια. Αρχίζω να γλείφω το καυτό της μουνάκι αργά και βασανιστικά για να λιώσει από καύλα. Η Ρ έσπρωχνε το κεφάλι μου με ρυθμό προς το μουνί της ρυθμικά και χάιδευε τα μαλλιά μου. Μου είχε γίνει τόσο σκληρός σαν σιδερόβεργα. Πάνω που το μουνί της ήταν υγρό, έκαιγε και ήταν έτοιμο να χύσει, με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει με ένα μπλαζέ ύφος γεμάτο καύλα:

- Ψάξε μέσα στο σουτιέν μου, μωρό μου...

- Γιατί, ψυχή μου; Τι μου κρύβεις;… της απάντησα.

Ψάχνω μέσα στο σουτιέν, και πέρα από τις βυζάρες της αντικρίζω και ένα προφυλακτικό. Ένιωσα τόση ανακούφιση και χαρά. Η Ρ σηκώνεται πάνω, το ανοίγει και ως έμπειρη 17χρονη στο σεξ, μου το φοράει κοιτώντας με κατάματα. Ξαπλώνει ξανά και αρχίζω να μπαίνω μέσα. Κάνουμε παθιασμένο έρωτα για πάνω από μισή ώρα, αν και ήταν λίγο δύσκολο στα βράχια. Για καλή μας τύχη, όσην ώρα κάναμε έρωτα δε μας έψαξε κανείς, έτσι είχε την ευκαιρία να μου τον παίξει και να χύσει πάνω στα βυζάκια της. Φασωθήκαμε ξανά, πάλι παθιασμένα και ντυθήκαμε γρήγορα, μη μας πάρει είδηση κανένα μάτι και πήραμε το δρόμο για το πάρτι. Στο δρόμο της επιστροφής της λέω:

- Ρ θέλω να είμαστε μαζί. Σ' έχω ερωτευτεί τρελά.

- Κι εγώ το θέλω Α μου. Απλώς, θέλω να περάσει ένα διάστημα πριν επισημοποιήσουμε τίποτα.

- Εντάξει, μωρό μου. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπάω πολύ.

- Εγώ σε αγαπώ περισσότερο...

Φύγαμε από τους βράχους χέρι-χέρι και επιστρέψαμε πίσω στο πάρτι, δίχως να αναφέρουμε τίποτα για προκαταρκτικά και γαμήσια. Απλά όλοι κατάλαβαν πως κάτι τρέχει μεταξύ μας και πως φασωθήκαμε. Άρχισαν να με χτυπούν όλοι στην πλάτη γιατί ήταν η πρώτη μου φορά και με έκαναν να νιώσω κάπως άβολα, όμως κάθε φορά που αντίκριζα τη Ρ ξεχνούσα τα πάντα.

Γράψτε και οι υπόλοιποι συνομήλικοί μου για τις πρώτες εμπειρίες σας στο σεξ ή για παρόμοιες καταστάσεις που έχετε ζήσει.
Copyright protected OW ref: 177580