Η Νίκη από το φαρμακείο

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 11-07-2020
Τη Νίκη τη γνωρίζω εδώ και μια δεκαετία, είναι φαρμακοποιός στην περιοχή που μένω. Πάω συχνά κοντά της, έχει ύψος περίπου 1.60, κοντά στα 80 κιλά, γεματούλα, μελαχρινή, μέτριας ομορφιάς, μεγάλα στρογγυλά βυζιά, είναι από τις γυναίκες που γουστάρω. Πάντα χαμογελαστή, τα καλοκαίρια φοράει κοντά παντελόνια και βλέπω τα υπέροχα πόδια της. Παρ' όλο που έχω επιτυχία στις γυναίκες όπως θα δείτε και σε άλλες ιστορίε, για τη Νίκη έχω χύσει αρκετές φορές είτε γιατί μαλακίστηκα για χάρη της, είτε γιατί ενώ γαμούσα άλλη έφερνα στην φαντασία μου τη Νίκη.

Ποτέ δε μου έδωσε το δικαίωμα εκτός του πελάτη να γίνει κάτι μεταξύ μας, παρ' όλο που αρκετές φορές, αφού έγινα συχνός πελάτης της, άρχισε να ανοίγεται κάπως, να κάνουμε χοντρά αστεία και να αρχίσω να της λέω σχεδόν πάντα πόσο όμορφη είναι πόσο σέξι είναι και πόσο τυχερός αυτός που την έχει, αλλά μέχρι εκεί. Η ίδια μόνο ευχαριστώ έλεγε. Όλα αυτά μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Πήγα λοιπόν να πάρω φάρμακα, άρχισα τα γνωστά, τι κάνεις πως είσαι κλπ. Την είδα κάπως πεσμένη ψυχολογικά αλλά όταν της είπα ζηλεύω αυτόν που σε έχει μου λέει:

- Δε χρειάζεται, δεν υπάρχει κανείς!

- Τι εννοείς;

- Χωρίσαμε εδώ και ένα μήνα, τον έπιασα με άλλη, 30 χρόνια γάμου τα πέταξε στα σκουπίδια (ξέχασα να αναφέρω ότι η νίκη είναι 55 ετών αλλά δείχνει 40).

Δεν ήξερα τι να πω, τα έχασα και είπα:

- Είχε τέτοια γκομενάρα δίπλα του και ήθελε άλλη; Είναι τρελός, (τον άνδρα της νίκης και γενικά το οικογενειακό της περιβάλλον δεν τους ήξερα).

Άρχισε να κλαίει και μου λέει:

- Κλείσε σε παρακαλώ την πόρτα του φαρμακείου, κατέβασε και τα ρολά και φύγε κι εσύ. Δεν έχω όρεξη να δω κανένα.

Υπάκουσα αλλά σκέφτηκα… αν κλείσω και την πόρτα πως θα φύγω; Άρα κάτι άλλο θα γίνει και το θέλω πολύ. Έκλεισα την πόρτα, πήγα κοντά της όπως καθόταν και έκλαιγε καύλωσα (δε φοράω εσώρουχα και μου αρέσουν τα παντελόνια φόρμες όπου άμα καυλώσω φαίνεται). Την έπιασα αγκαλιά. Δεν έκανε καμία κίνηση να φύγει. Άρχισα να της χαϊδεύω τα μαλλιά, να της λέω πόσο όμορφη είναι και αν την είχα εγώ δε θα την άφηνα για κανένα λόγο. Όμως της ξεκαθάρισα μιλώντας της ότι δε μένω πιστός σε μια γυναίκα, όμως την ίδια την γουστάρω παρά πολύ. Μετά της γύρισα το κεφάλι προς εμένα και άρχισα να της λέω πόσο σέξι είναι.

Πριν προλάβω να πω κάτι άλλο μου όρμησε. Αρχίσαμε ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος. Φιλούσε λες και δε φίλησε ποτέ στη ζωή της. Τη σήκωσα όρθια και άρχισα να τη χουφτώνω. Ξαφνικά μου τράβηξε τη φόρμα κάτω, γονάτισε και άρχισε πίπα. Ρουφούσε υπέροχα. Τον αφήνει για λίγο μου λέει:

- Δεν του άρεσε του μαλάκα η πίπα μου!

- Ρούφα μου αρέσει!

Συνέχισε, ήταν υπέροχο αλλά ήθελα να γαμήσω! Σκέφτηκα μήπως το κάνει γιατί είναι πληγωμένη και μετά το μετανιώσει. Ας γαμήσω τώρα που μπορώ. Τη σήκωσα πάνω και έψαχνα χώρο να την γαμήσω. Βρήκα ένα τραπέζι στην αποθήκη του φαρμακείου. Την έβαλα να κάτσει εκεί αφού πρώτα της έβγαλα όλα τα ρούχα, την έγειρα λίγο πίσω και άρχισα γλείψιμο. Έγλειφα και τις δύο τρύπες. Μύριζε λίγο το μουνί της αλλά δε με ένοιαζε. Ήταν και στενή, 2 δάχτυλα ίσα που έμπαιναν. Αφού έγλειφα κανένα τέταρτο μου είπε να πάρω προφυλακτικά και να τη γαμήσω. Εγώ όμως είχα άλλα στο μυαλό μου.

Τελικά μπήκα μέσα της και ήταν όλα υπέροχα. Δε μιλούσαμε, το απολαμβάναμε. Πήγα να την πάρω από πίσω και μου είπε όχι. Το σεβάστηκα, τόσο πολύ την ήθελα, τη γούσταρα. Τελικά τελείωσα μέσα της με πολύ πάθος. Μείναμε λίγο χωρίς να κουνιόμαστε. Ήμουν μέσα της ακόμη, ξανά σηκώθηκε και την ξαναπήρα. Τέλεια!

Αφού τελείωσα ξανά, ντυθήκαμε, φιληθήκαμε, έφυγα. Μου έστειλε μήνυμα μετά από ώρα, μου είπε ευχαριστώ, αλλά δε θα έχει συνέχεια. Δεν έκανα καμία κίνηση να την ενοχλήσω ξανά. Όλα αυτά μέχρι χθες όπου πήρα ένα βίντεο αυτά που κάναμε. Τα κατέγραψε από τις κάμερες με ένα μήνυμα: "έλα σπίτι μου είμαι μόνη".

Το τι έγινε, στην επόμενη ιστορία…
Copyright protected OW ref: 177515