Delivery γεμάτο πάθος

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 12-06-2020
Ήταν Σάββατο βράδυ και είχαμε κανονίσει να περάσουμε μία βραδιά στο σπίτι μου βλέποντας μία από τις ταινίες που έπαιζαν τα συνδρομητικά κανάλια. Οι μπύρες είχαν αρχίσει από νωρίς καθώς η ζέστη ήταν κάτι περισσότερο από αισθητή παρά το γεγονός ότι ήταν περασμένες 21:00. Ναι, το συνηθίζαμε να μένουμε μόνες μακριά από τη φασαρία των πολυσύχναστων μπαρ και τους ενοχλητικούς τύπους που την έπεφταν σε όποια είχε την ατυχία να κάθεται δίπλα τους.

Η Νίκη είχε την ιδέα να παραγγείλουμε πίτσα γνωρίζοντας καλά πως δε θα μπορούσα να αρνηθώ μία τέτοια πρόκληση. Πίτσα, παγωμένη μπύρα και παρέα την κολλητή μου. Δεν θα μπορούσα να ζητάω κάτι περισσότερο το συγκεκριμένο βράδυ. Τα διαφημιστικά φυλλάδια είχαν γεμίσει το μαύρο καναπέ του σαλονιού μου και μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε ήδη αποφασίσει τι θα φάμε. Αυτό που δεν είχαμε ποτέ σκεφτεί όμως είναι όλα όσα θα ακολουθούσαν τα επόμενα λεπτά.

Το κουδούνι δεν άργησε να χτυπήσει. Δεν είναι πολλοί αυτοί που αποφασίζουν να μείνουν μέσα τέτοιες καλοκαιρινές βραδιές και οι παραγγελίες φτάνουν στο λεπτό. Άνοιξα την πόρτα και πρέπει να παραδεχτώ πως το αγόρι που αντίκρισα απέναντι με έκανε να μπερδέψω για λίγα δευτερόλεπτα τα λόγια μου. Ένα ψιλό, καλογυμνασμένο αγόρι, όχι πάνω από τα 25 μου άπλωσε ένα φαρδύ χαμόγελο και χωρίς πολλά-πολλά μου ζήτησε το λογαριασμό. Μισό λεπτό να φέρω τα χρήματα είπα γεμάτη δικαιολογίες προσπαθώντας να κερδίσω χρόνο. Φώναξα τη Νίκη να έρθει για να τσεκάρει τον παίδαρο που στεκόταν ευγενικά στην πόρτα και που φυσικά δεν περίμενε τις σκέψεις δύο κοριτσιών αποφασισμένων για όλα.

Η Νίκη πάντα πιο αυθόρμητη από εμένα μου έκανε νεύμα να φέρουμε μέσα στο σπίτι το ξανθό αγόρι. Ο Αποστόλης, όπως μάθαμε το όνομά του λίγο αργότερα, ήταν φοιτητής και δούλευε τα καλοκαίρια για να βγάλει τα καθημερινά έξοδα όσο δεν είχε μαθήματα. Για εμάς δεν είχε καμία απολύτως σημασία. Ήμασταν μάλιστα διατεθειμένες να δώσουμε ένα γερό φιλοδώρημα στον Αποστόλη αν ικανοποιούσε τις λυσσασμένες εκείνη τη στιγμή επιθυμίας μας για σεξ. Η Νίκη πέρασε στην επίθεση. Προσκάλεσε τον Αποστόλη στο σαλόνι και πέταξε τα υπονοούμενά της για το γυμνασμένο κορμί του και τα όμορφα χαρακτηριστικά του. Φυσικά πέταξε από πάνω της και εκείνο το μικροσκοπικό μπλουζάκι που φορούσε, αφήνοντάς τον να χαζεύει τις καυλωμένες ρώγες της που ξεχώριζαν πλέον στο μισοσκόταδο του σαλονιού.

Στο πρόσωπο του Αποστόλη σχηματίστηκε ένα χαμόγελο που έδειχνε την πρόθεση να παίξει μαζί μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπήκα και εγώ στο παιχνίδι βγάζοντας τα λιγοστά ρούχα που φορούσα. Βρισκόμασταν πλέον και οι τρεις καθισμένοι στον καναπέ, αποφασισμένοι για μία παρτούζα γεμάτη φαντασία. Τα πρώτα φιλιά ήταν αναγνωριστικά με τον Αποστόλη να μην ξαφνιάζεται στο γεγονός ότι έπρεπε να τα βάλει με δύο πολύ καυλωμένα κορίτσια. Έβαλα το χέρι μου μέσα από το σλιπάκι του Αποστόλη και άρχισα να παίζω με τον σκληρό πλέον πούτσο του. Η αίσθηση που είχα εκείνη τη στιγμή ήταν πως το ξανθό αγόρι είχε ένα ιδιαίτερα προικισμένο πέος που θα μας χάριζε μοναδικές στιγμές.

Πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, η Νίκη άρχιζε να κατηφορίζει ανάμεσα στα δύο καλογραμμωμένα πόδια του Αποστόλη. Της έβαλα το καυλί του στο στόμα και αυτή άρχιζε να τον σαλιώνει από τη βάση μέχρι επάνω. Ρουφούσε μα μανία δείχνοντας πως το απολάμβανε βγάζοντας μικρές κραυγές ικανοποίησης. Ο Αποστόλης έδειχνε να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τη συντροφιά μας. Έβαλε το χέρι του στο υγρό μου μουνάκι και άρχισε με τα δάκτυλά του να εξερευνεί κάθε σπιθαμή ανάμεσα στα πόδια μου. Τα δάχτυλά του είχαν μπει ήδη μέσα μου προκαλώντας μικρές συσπάσεις στο κορμί μου. Ήταν φανερό πως ήξερε τι έκανε. Έσκυψε και με τη γλώσσα του ήθελε να ρουφήξει όλα τα υγρά που έτρεχαν από το ξυρισμένο μουνάκι μου. Την ίδια ώρα η Νίκη έπεσε στα τέσσερα περιμένοντας τον Αποστόλη να έρθει από πίσω της. Αυτός ανταποκρίθηκε άμεσα. Γύρισε, έπιασε τον σκληρό του πούτσο και μπήκε με δύναμη στη Νίκη. Έδειξε να δυσκολεύεται στην αρχή να μπει στο στενό μουνάκι της φίλης μου όμως με τη δική μου βοήθεια όλα πήραν τον δρόμο τους. Με τη γλώσσα μου περιποιήθηκα το επίμαχο σημείο και ο Αποστόλης γλίστρησε απαλά όσο πιο βαθιά μπορούσε. Ένα βογκητό πόνου ξέφυγε από τη Νίκη όμως πολύ γρήγορα έδωσε τη θέση του σε έναν αναστεναγμό ικανοποίησης. Δεν πήρε πάνω από μερικά λεπτά να χύσει η Νίκη. Γέμισε τον πούτσο του με τα υγρά της και αυτός έδειχνε να το ευχαριστιέται.

Ήταν η σειρά μου να καθίσω πάνω σε αυτό το υπέροχο καυλί. Έσπρωξα τον Αποστόλη στην πολυθρόνα και κάθισα ανάποδα πάνω στον πούτσο του. Ήμουν τόσο καυλωμένη που δεν κατάλαβα πως βρέθηκα να τον γαμάω τόσο παθιασμένα. Βρισκόταν πίσω μου και με κρατούσε από το στήθος. Με ανασήκωνε σαν φτερό με τα δυνατά του μπράτσα ενώ την ίδια ώρα τραβούσε τις ρώγες μου με δύναμη. Σε κάθε του κίνηση ένιωθα να με σκίζει στα δύο. Έβγαλα μία δυνατή κραυγή χύνοντας πάνω στα παπάρια του Αποστόλη που είχαν σφίξει υπερβολικά. Θέλοντας να τον ευχαριστήσουμε για την καύλα που μας πρόσφερε πέσαμε και οι δύο να ρουφήξουμε τον ταλαιπωρημένο του πούτσο. Δεν μπόρεσε να μας αντισταθεί και γέμισε με χύσια το στόμα μας. Η απόλυτη καύλα για εμάς αλλά και τον Αποστόλη που έδειχνε να μην πιστεύει όλα όσα είχαν συμβεί εκείνο το ζεστό βράδυ στο σπίτι μας.

Κάτσαμε για λίγα λεπτά γυμνοί στον καναπέ του σαλονιού όμως είχε έρθει η ώρα να φύγει ο Αποστόλης. Άλλωστε έλλειπε αρκετή ώρα από το πόστο του κάτι που θα προκαλούσε την απορία των συναδέλφων του. Είχαμε πάρει μία μεγάλη δόση ικανοποίησης που σίγουρα θα ήταν θέμα συζήτησης για πολλές μέρες ανάμεσα σε εμένα και τη Νίκη.
Copyright protected OW ref: 176814