Η γνωριμία με την Ειρήνη

Δημοσιεύθηκε από kalapas
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 22-05-2020
Μετά τα γενέθλια της αδερφής μου που ήταν η πρώτη μου ιστορία, εκτός από απίστευτες καύλες, είχα και πολλές ντροπές. Η Νικόλ προσπαθούσε να με πειράξει διαρκώς και να το προχωρήσουμε αλλά εγώ άλλαζα πάντα κουβέντα από ντροπή. Ήμουν πολύ άμαθος και ντροπαλός. Αλλά θα το έπαιρνα το δωράκι μου κι εγώ όταν μετά από χρόνια ένοιωθα πιο σίγουρος.

Σε αυτό βοήθησαν τα φοιτητικά μου χρόνια. Πέρασα στην Αθήνα. Άμεσα έκανα μια κλειστή παρέα. Ήμασταν 4αδα. Από την αρχή κολλήσαμε. Ο Γιάννης ήταν ο πεφτουλας της παρέας. Εγώ, ο Ηλίας και ο Φώτης πιο ντροπαλοί αλλά σιγοντάραμε. Από τον πρώτο καιρό ο Γιάννης είχε βρει δυο τρεις κοπέλες με τις οποίες είχε ελεύθερη σχέση και απλά εξασκούνταν σε σεξ. Χώρια τα εφήμερα one night stands που έβρισκε αρκετά συχνά. Η μία από τις καβάντζες του λοιπόν ήταν η Ειρήνη. Μόνο από φωτογραφίες την είχαμε δει και ήταν όντως κουκλάρα. Ύψος γύρω στο 1.65, με στητό μεγάλο βυζί για το μπόϊ της και πολύ όμορφο τουρλωτό κώλο. Πολύ γυμνασμένη κυρίως από το σεξ όπως έλεγε.

Ένα βράδυ χωρίς να το έχουμε κανονίσει είχαμε βγει στου ψειρή για τσίπουρα. Εκεί κατά λάθος βρήκε ο Γιάννης την Ειρήνη με 2 φίλες της. Όταν την είδα ενθουσιάστηκα. Ήταν πανέμορφη. Η μία φίλη της είχε κάποια κιλάκια αλλά ήταν όμορφη και είχε όλο το βυζί έξω καθώς ξεχείλιζε και η άλλη δεν ήταν του γούστου μου.

Μας κάλεσαν στο τραπέζι δίπλα τους και δε χάσαμε ευκαιρία. Ο Γιάννης από την αρχή μυρίστηκε φρέσκο κρέας και έπιασε κουβέντα με τη Δημητρούλα. Την παχουλούλα με τις βυζάρες. Μετά από πολλά τσίπουρα και πολλές αλλαγές θέσεων λόγω της τουαλέτας ο Γιάννης έρχεται και μου λέει ότι η Ειρήνη τον ρώτησε αν ξέρω για αυτούς και αυτός της απάντησε ότι δεν μας είπε τίποτα. Ότι νομίζω είναι μια απλή γνωστή χωρίς να έχουν προχωρήσει σε κάτι. Μου λέει ότι είναι μεγάλο πουτανάκι να ορμήσω.

Όταν ήταν να αποχωρήσουμε μπήκαμε στο αμάξι του Φώτη. Και πήραμε μαζί μας και την Ειρήνη με την Δημητρούλα. Η Ειρήνη έκατσε στα πόδια μου λόγω χώρου και η Δήμητρα στον Γιάννη. Φτάσαμε στο σπίτι της Ειρήνης και μας είπε ότι θα κοιμηθούν μαζί με τη Δήμητρα και αν θέλουμε να ανέβουμε.

Ανέβηκα μόνο εγώ με τον Γιάννη. Πριν τελειώσουμε την πρώτη μπύρα στο σαλόνι της Ειρήνης ο Γιάννης είχε ήδη βγάλει τα βυζιά της Δήμητρας και τα πιπιλούσε. Είχα καυλώσει με το θέαμα. Ήταν μεγάλα και η ρώγα έβγαζε μάτι. Η Ειρήνη είχε πάει στην ταράτσα να φέρει μπύρες που έβαζε στον καταψύκτη της κι εγώ βλέποντας τη Δημητρούλα να λιώνει στα χάδια του Γιάννη όρμισα και άρχισα να γλείφω το άλλο βυζί. Η Δήμητρα έβγαζε μικρές κραυγές και άρχισε να παίζει με τις πούτσες μας. Τότε μπήκε η Ειρήνη.

- Φιλενάδα μου επιτρέπεις. Αυτόν τον θέλω εγώ σήμερα.

Αρχίζει την καλύτερη πίπα που μου είχαν πάρει. Έπαιζε και με τα αρχίδια. Σάλιωνε τον πούτσο. Τον έβαζε πότε μέχρι μέσα και πότε μόνο το κεφαλάκι. Πότε επιτάχυνε και πότε έκοβε. Δεν ήθελα να χύσω στην πίπα όσο και να μου άρεσε. Τη σηκώνω. Και τη στήνω στα 4. Δίπλα μας ο Γιάννης είχε στα 4 τη Δήμητρα η οποία ξεσήκωνε όλη τη γειτονιά. Της βάλαμε απέναντι τη μια από την άλλη. Γαμούσα ένα τέλειο μωρό και είχα θέα τον υπέροχο κώλο της και τις βυζάρες της Δήμητρας.

Μετά από λίγο ο Γιάννης έχυσε μέσα στη Δήμητρα και άναψε τσιγάρο κοιτάζοντας με να γαμάω την Ειρήνη.

- Μετά αλλάζουμε, μου λέει.

- Ο Πέτρος αν θέλει και η Δήμητρα μπορεί να πηδάει οποία θέλει. Εσύ δε θα με ακουμπήσεις. Αλλά του το είπε ναζιάρικα.

Στη συνέχεια η Ειρήνη με βάζει να κάτσω και κάθεται πάνω στον πούτσο μου. Χοροπηδούσε υπέροχα.

- Έλα Δημητρούλα, φωνάζει η Ειρήνη. Κάτσε κι εσύ να δεις τι καλός που είναι. Κάθεται και η Δημητρούλα πάνω μου. Δεν ήταν τόσο καλή, αλλά έγλειφα τα βυζιά της και μου έφτανε. Έχυσα κι εγώ μέσα της. Ο Γιάννης κυνηγούσε την Ειρήνη, αλλά αυτή δεν ήθελε.

Αφού έχυσα, η Ειρήνη άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια.

- Δε θα σε αφήσω να ηρεμήσεις στιγμή, μου λέει. Θα με πηδάς συνέχεια.

Σε δευτερόλεπτα ξανακαύλωσα. Με καβαλάει πάλι. Ρουφάω τις ρώγες της ενώ αυτή κάνει όλη τη δουλειά χοροπηδώντας πάνω μου. Η Δήμητρα πέφτει για ύπνο και ο Γιάννης λέει ένα καληνύχτα και φεύγει.

- Τώρα οι δύο μας της λέω

Την ξαπλώνω στον καναπέ, φέρνω τα πόδια της στους ώμους μου και μπαινοβγαίνω βίαια. Χύνει ασταμάτητα. Βλέπω τα ζουμιά της να τρέχουν στον πούτσο μου και καυλώνω κι άλλο.

Με βάζει να καθίσω σε μια καρέκλα και κάθεται πάνω μου με πλάτη τώρα σε μένα. Κουνιέται προς όλες τις κατευθύνσεις.

- Χύσε με μέσα κι εμένα. Έχουμε μπόλικα χάπια… μου λέει.

Τα χύνω όλα μέσα της και αυτή συνεχίζει και χοροπηδάει.

- Θέλω να μην πάει σταγόνα χαμένη μου λέει.

Ξαπλώνω κουρασμένος στον καναπέ.

- Με πέθανες, της λέω. Δεν έχω χαρεί άλλο γαμήσι έτσι, της λέω.

- Μου αρέσεις τρομερά. μου λέει.

Πάει να πλυθεί και την ακούω να μιλάει στο τηλέφωνο αλλά δεν καταλαβαίνω τι λέει. Θα κατέβει μου λέει να πάει το Γιάννη στην πιάτσα γιατί δεν ξέρει την περιοχή. Γελάω από μέσα μου.

Από ότι έμαθα του πήρε πίπα στο παρκάκι και του είπε να μη μάθω εγώ για αυτούς τους δύο γιατί της άρεσα πολύ. Η Ειρήνη με έκανε άντρα. Έφυγαν οι ντροπής πλέον.
Copyright protected OW ref: 176382