Η γειτόνισσα

Δημοσιεύθηκε από rotax72
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 03-01-2020
Με τη γειτόνισσα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Μένουμε στην ίδια γειτονιά σ’ ένα χωριό της Κρήτης. Είναι 55 χρονών και είμαι 47. Είναι μια πληθωρική γυναίκα με βυζάρες, κωλάρα και γενικά είναι μια χαρά για τα χρόνια της. Δεν είχε γίνει το παραμικρό όμως, εκτός από κάποιες φορές που με είχε πιάσει να τη χαζεύω σε διάφορες φάσεις.

Πριν λίγες μέρες, ο άνδρας της (65 χρονών) μου ζήτησε να φτιάξω μια μικρή διαρροή σε ένα εξοχικό σπίτι που έχουν, σε ένα παραλιακό οικισμό νότια της Κρήτης. Αυτή την εποχή οι οικισμοί αυτοί είναι οικισμοί φαντάσματα. Είχαμε κανονίσει να πάμε μια πέμπτη πρωί, αλλά την προηγούμενη με ενημέρωσε ότι δε θα μπορεί να είναι αυτός εκεί και να πήγαινα με τη γυναίκα του, τη γειτόνισσα. Φύγαμε πρωί με το αυτοκίνητό μου και σε όλο τον δρόμο συζητούσαμε περί ανέμων. Φτάσαμε και άρχισα να δουλεύω για την επισκευή της διαρροής. Αυτή έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι και με κάθε ευκαιρία μου επιδείκνυέ με κάθε κίνηση τα μεγάλα βυζιά της αφού φορούσε ένα τιραντάκι . Καύλωσα η αλήθεια, αλλά δεν έκανα κάτι. Αυτό κράτησε περίπου 2 ώρες.

Την ώρα που μάζευα τα εργαλεία, της ζήτησα να μου κάνει ένα καφέ πριν φύγουμε. Μπήκα μέσα μετά από λίγο και με σέρβιρε τον καφέ. Εκεί διαπίστωσα ότι πλέον είχε απαλλαχθεί από το σουτιέν γιατί και οι ρώγες της φαινόταν καθαρά, αλλά και όταν έσκυψε να αφήσει τον καφέ, φάνηκαν όλα. Αμέσως άναψα, καύλωσα και ένιωσα το καυλί μου να μπλέκεται με της τρίχες μου. Ασυναίσθητα έκανα την κίνηση να τον φτιάξω πάνω από το τζιν.

Έφυγε και πήγε στον νεροχύτη, γυρίζοντάς μου την πλάτη. Σηκώθηκα θολωμένος , πήγα και ακούμπησα τον πρησμένο πούτσο μου στην κωλάρα της και ταυτόχρονα σκύβω στο αυτί της και της λέω:

- Δεν φεύγουμε από εδώ, αν δε σε γαμήσω.

Περίμενα να γυρίσει και να μου κάνει σκηνικό, αλλά γυρνάει, με σπρώχνει ελαφρά και μου λέει:

- Τι κάνεις;… θα μας δουν, είναι ανοιχτή η πόρτα.

Πάω κλείνω την πόρτα και επιστρέφω.

- Θα σε ξεσκίσω σήμερα… της λέω

Και αμέσως έχω κατεβάσει το τιραντάκι και έχουν αποκαλυφθεί τα βυζόμπαλα της. Αρχίζω να πιπιλάω τη ρώγα της και να της τρίβω το μουνί πάνω από το κολάν. Ήδη μικροί αναστεναγμοί έχουν αρχίσει να βγαίνουν από το στόμα της και σιγά-σιγά να παραδίνεται. Πιάνει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι, και με τον τρίβει δυνατά. Τη γυρνάω ξανά πλάτη, της κατεβάζω το κολάν με το κιλοτάκι και βάζω την ψωλή μου ανάμεσα στα σκέλια της. Ήταν έτοιμη, δεν τον έσπρωξα, τον ρούφηξε απλά. Έτρεχε το μουνί της και έκαιγε. Τον πήρε μέσα της και άρχισε να φωνάζει:

- Επιτέλους… σκληρή ψωλή.

Άρχισα να τη γαμάω με δύναμη και ένιωθα ότι το μουνί της ήταν στενό από την απραξία.

- Σκίσ' το ρε καργιόλη άντρα, γάμησε την πουτάνα τη γειτόνισσά σου, κάνε με πάλι γυναίκα…

και έχυνε συνέχεια. Κάποια στιγμή που ήμουν έτοιμος να χύσω, πήγα να βγω, το κατάλαβε και μου λέει:

- Μέσα ρε μαλάκα, μέσα άδειασε, δεν έχω περίοδο πια, κάψε μου τη μήτρα.

Της τα έχυσα όλα μέσα στο μουνί της και όταν βγήκα τον πήρε στο στόμα της και τον καθάρισε. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην προλάβει να μου πέσει και να αρχίσει ο δεύτερος γύρος.

Πήγαμε στον καναπέ που είχε στο καθιστικό, με ξάπλωσε και ήρθε από πάνω μου. Άρχισε ένα πινέλο στο μουνί της και έτριβε το ψωλοκέφαλο μου στην κλειτορίδα της. Έτρεμε και έλεγε και πράγματα που κάποιες φορές δεν καταλάβαινα. Το μουνί της έτρεχε στην κυριολεξία, κάτι σα να με κατουρούσε η καργιόλα. Τον πήρε μέσα της, και άρχισε να με γαμάει. Σε ένα καθρέπτη που υπήρχε, έβλεπε να γαμιέται και έλεγε:

- Κοιτά πως γαμιέμαι η πουτανάρα, πηδιέμαι με το γείτονά μου και ξεχείλωσα επιτέλους.

Έχασα το λογαριασμό πόσες φορές έχυσε. Αφού ξεσκιστήκαμε, καθίσαμε για λίγο στον καναπέ να πάρουμε της ανάσες μας. Μου ήρθε η επιθυμία να κατουρήσω και της ζήτησα να πάμε στο μπάνιο. Μπήκαμε στην ντουζιέρα και όπως είμαστε πισωκολλητά άρχισα να της κατουράω το μουνί. Αντέδρασε αρνητικά στην αρχή, αλλά μόλις το κατάλαβα την έβαλα στην θέση της λέγοντάς της:

- Στο γαμιά σου θα υπακούς και θα κάνεις ότι σου λέει.

- Ότι θέλει ο γαμιάς μου.

Καύλωσα αμέσως μόλις μου τον έπιασε για να τον τρίψει ξανά στο μουνί της. Έτσι όπως ήμαστε με τις σαπουνάδες, άρχισα να τρίβω την κωλάρα της. Κατάλαβε και μου ζήτησε να προσέχω γιατί είχε να γαμηθεί καιρό έτσι κι αλλιώς και από τον κώλο πολύ περισσότερο καιρό. Έτριβα και έσπρωχνα ταυτόχρονα. Πονούσε αλλά ήθελε κιόλας, γιατί δεν έκανε κίνηση να φύγει. Μπήκε στην αρχή το κεφάλι και μόλις ένιωσα να ανοίγει η κωλοτρυπίδα της, σταμάτησα να τον συνηθίσει. Της έπινα τα βυζιά και της τσιμπούσα της ρώγες που είχαν γίνει πέτρα. Άρχισε να συνηθίζει και άρχισε να τρίβει το μουνί της. Σε κάποια στιγμή μου λέει:

- Τώρα…

και μπαίνω όλος μέσα της. Αρχίσαμε να αποκτάμε ρυθμό, τη γαμούσα από τον κώλο που είχε να γαμηθεί 10 χρόνια όπως μου είπε αργότερα. Γυρνάει, με κοιτά στα μάτια και μου λέει:

- Ξεκώλιασε με το βρωμοπούτανο, άνοιξέ με ρε μαλάκα άντρα, μ’ έκανες πουτάνα του δρόμου.

Την πήδαγα και έχυνε από το μουνί. Είχαμε ξεφύγει, είχε ξεφύγει γιατί είχε να γαμηθεί 2 χρόνια επειδή ο άντρας της είναι μεγάλος πλέον. Αφού έχυσα κι εγώ μέσα της μου πήρε μια πίπα για επιδόρπιο και φύγαμε. Στο δρόμο και στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε σπίτια μας της έτριβα το μουνί πάνω από το κολάν και έχυσε για μια φορά ακόμα.

Μετά από δυο μέρες ήρθε στην αποθήκη, εκεί που έφτιαχνα κάποια πράγματα επειδή ο καιρός ήταν βροχερός. Κατάλαβα ότι ήθελε γαμήσι και της λέω:

- Πήγαινε σπίτι, βγάλε τα εσώρουχά σου και έλα ξανά.

Έφυγε και μετά από λίγο γύρισε. Πήγα στην πόρτα να δω αν έρχεται κανένας, αφού η αποθήκη βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, αλλά λόγω του καιρού δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Της έκανα νόημα να έρθει προς εμένα και ακούμπησε με πλάτη στην πόρτα. Έβαλα το χέρι μου κάτω από την μπλούζα και άρχισα να της μαλάζω τα βυζιά και να της τσιμπάω της ρώγες. Της έδινα το δάχτυλο και το έγλειφε. Έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα της και ένιωσα να μουνόνερα της να τρέχουν στα μπούτια της. Προχώρησα στο μουνί της, της χώνω αμέσως δυο δάχτυλα και άρχισα την μαλακίζω. Αναστέναζε βαριά, δεν ήθελε να χύσει, μου βγάζει το χέρι από το μουνί της και μου λέει:

- Τι νομίζεις, ότι δε θα με γαμήσεις σήμερα;

- Ναι, αλλά όταν θέλω εγώ. Πρώτα θα με πιπώσεις, θα τραβάς μαλακία στο μουνί σου να χύσεις και βλέπουμε, της λέω.

Κλείνω την πόρτα της αποθήκης, μου τα κατεβάζει και τον πετάει έξω. Τον παίρνει στο στόμα της και αρχίζει να μαλακίζει το μουνί της. Έχυσε, έχυσα στα μούτρα της και της τα πασάλειψα με το χέρι μου. Τη βάζω να κάτσει πάνω στον πάγκο, της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να της γλείφω το μουνί, να τη γαμάω με την γλώσσα και να της δαγκώνω την κλειτορίδα. Της άνοιγα τα μουνόχειλα, της έβαζα δάχτυλο και της πιπίλιζα την κλειτορίδα. Τυχαία είχα αγοράσει μπανάνες και την στιγμή που τη γλειφομούνιαζα το σκέφτηκα. Την κατεβάζω από τον πάγκο και τη στήνω για πισωκολλητό. Φέρνω μια μπανάνα, της τη δίνω και της λέω:

- Η μπανάνα στο μουνί κι εγώ από πίσω

- Δεν το 'χω ξανά κάνει έτσι με δυο και θα πονέσω… μου λέει.

- Θα βάλεις όσο μπορείς και αντέχεις της λέω.

Συμφώνησε και άρχισα να παίρνω μουνόζουμα με το καυλί μου αφού δεν είχα λιπαντικό και να τα πηγαίνω στην κωλοτρυπίδα της. Έβαζα και σάλιο και της ετοίμαζα τον κώλο με το δάχτυλο. Όταν κατάλαβα ότι είναι έτοιμος άρχισα να σπρώχνω. Μπήκε πιο άνετα σήμερα και όταν τον συνήθισε της είπα να αρχίσει να βάζει και τη μπανάνα. Στην αρχή την έτριβε και σιγά-σιγά την έσπρωξε λίγο μέσα. Άρχισε να συνηθίζει στην ιδέα ότι θα φάει δυο καυλιά σήμερα και μετά από λίγο είχε βάλει και την μισή μπανάνα μέσα της. Είχε πλέον δυο καυλιά και είχε τρελαθεί από την καύλα. Αν περνούσε κάποιος απ’ έξω, θα μας άκουγε σίγουρα. Την έβγαζε από το μουνί της, την έπαιρνε πίπα και πάλι μέσα στο μουνί. Μέσα στην καύλα, της λέω:

- Πόσες πούτσες θες μωρή βρώμα;

- Παντού, σε όλες μου της τρύπες θέλω. Μου 'χει λείψει το γαμήσι, δεν το καταλαβαίνεις;.

Μετά από κάμποση ώρα την έχυσα μέσα στον κώλο της και αυτή έχυσε τη μπανάνα. Τα πήρε και τα δυο εναλλάξ στο στόμα της και τα καθάρισε.

Με την γειτόνισσα συνεχίζουμε να γαμιόμαστε ακόμα και ελπίζω να μη μας πάρουν χαμπάρι.
Copyright protected OW ref: 173494