Το ξέσκισμα της εύσωμης

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 21-11-2019
Ονομάζομαι Τέοντορ και η ιστορία αφορά το πως γάμησα μια υπέρβαρη κοπέλα, την Άννα. Έχω ακούσει κατά το παρελθόν ότι οι υπέρβαρες κοπέλες κάνουν δυνατά γαμήσια, τελικά έχουν δίκιο. Η δική μου ιστορία έλαβε χώρα πριν περίπου 10 χρόνια. Η Άννα τότε ήταν παντρεμένη με κάποιο, όχι φίλο αλλά γνωστό μου. Εγώ τότε στα 30, αυτή στα 40. Ο γάμος τους ήταν σύντομος και ήταν προς το τέλος του.

Την Άννα από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα τη γούσταρα και μου είχε πει ο άνδρας της ότι του ρουφά τα χύσια και τα καταπίνει. Αυτό είναι ένα αγαπημένο μου σημείο. Ο άνδρας της ξεκίνησε να ξενοπηδάει ενώ η Άννα εργαζόταν σε περίπτερο, βραδινό ωράριο, οπόταν αυτός είχε ελεύθερο το πεδίο. Η Άννα εδώ να πω ήταν ύψος κάπου στο 1.80 και βάρος κοντά στα 160 κιλά, τεράστια βυζιά, μεγάλο κώλο, σαρκώδη χείλη. Ένα βράδυ λοιπόν, καθημερινή που δεν έχει πολύ κίνηση στους δρόμους, αποφάσισα να πάω στο περίπτερο όπου εργαζόταν η Άννα να δω τι κάνει και να κόψουμε καμία κουβέντα.

Πήγα λοιπόν με πρόφαση να πάρω τσιγάρα. Με το που με είδε έσκασε ένα υπέροχο χαμόγελο, την καλησπέρισα και πιάσαμε κουβέντα για διάφορα άσχετα θέματα. Όσο μιλούσαμε η σκέψη μου ήταν στο στόμα της, άραγε τι γεύση θα είχε αν της έδινα γλωσσόφιλο; Άραγε όντως ρουφά χύσια; Θα ήθελα πολύ να με ρουφήξει κάποια στιγμή. Αφού έμπαιναν πελάτες και μας έκοβαν, μου ζήτησε το κινητό μου λέγοντας μου να φύγω αλλά να μην κοιμηθώ. Ρώτησα γιατί και μου έκλεισε το μάτι.

Έφυγα από εκεί και πήγα σπίτι, κανένα τέταρτο δρόμο από εκεί. Ήταν γύρω στις 4 το πρωί, δεν κοιμόμουν, είχα πολλές καύλες αλλά περίμενα να δω τι εννοούσε με αυτά που μου είχε πει. Ήξερα ότι σχολούσε από το περίπτερο στις 7 το πρωί. Κατά της 4:30 λαμβάνω το εξής μήνυμα:

"Έρχομαι σπίτι σου, μην πεις τίποτα σε κανένα, έβαλα μια άλλη συνάδελφό να με αντικαταστήσει, είπα ότι είμαι άρρωστη".

Κατά τις 5 εμφανίστηκε η Άννα, την έβαλα σπίτι και τη ρώτησα τι έγινε. Μου λέει "κοιτά αυτό". Της είχε στείλει μήνυμα ο δικός της ότι τελείωσαν και ότι είναι με άλλη. Δεν ήξερα τι να πω, αλλά αυτή με έβγαλε από τη δύσκολη θέση λέγοντας μου κοφτά:

- Θέλω να με γαμήσεις, να με κάνεις ότι θέλεις, θέλω να γίνω η πουτάνα σου. Έχει καιρό που θέλω να γαμηθώ με κάποιο φίλο του άνδρα μου και έλαχε να είσαι εσύ. Έχεις κάτι να πεις;

Αυτό ήταν… έβγαλα έξω την πούτσα μου αλλά της είπα "θα κάνουμε τι θα κάνουμε υπό κάποιους όρους. Πρώτον θα σε γαμάω ακάποτα, δεύτερον θα γαμήσω κώλο"…

Με έκοψε με ένα γλωσσόφιλο. Ήταν υπέροχο το στόμα της, υπεροχή αίσθηση και μυρωδιά. γλειφόμασταν αρκετή ώρα. Μετά πήρε την πούτσα μου στο στόμα της. Τέτοια πίπα καμιά δε μου έχει κάνει μέχρι σήμερα. Σάλιωνε, τον έβαζε τέρμα, ρούφαγε αρχίδια, έπαιζε με την ουρήθρα, τι να πω; Έχυσα, δεν άφησε σταγόνα. Τα κατάπιε όλα. Συνέχισε να ρουφά, ξανά καύλωσα. Την άρπαξα από τα μαλλιά και της είπα "από τώρα και στο εξής θα είσαι πουτάνα, θα βγάζω πάνω σου ότι ανωμαλία έχω, είμαι πολύ διεστραμμένο άτομο εγώ, αλλά έξω από το σπίτι, δε σε ξέρω δε με ξέρεις". Τότε μου λέει "είμαι δική σου". Την έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι και άρχισα γλείψιμο. Ένα μουνί στενό, 2 δάχτυλα με το ζόρι. Έχυνε συνέχεια.

Άρχισα να της λέω ποσό μαλάκας είναι ο άνδρας της που έχει τέτοια πουτάνα διεστραμμένη και ψάχνει άλλου. Αφού τη ρούφηξα καλά, την κάρφωσα. Της φώναζα ότι είναι πουτάνα, την έφτυνα στα μούτραν την ξεφτίλιζα. Αυτή ούρλιαζε από καύλα. Κάποια στιγμή την έβαλα στα 4 και την πήρα από πίσω. Παρθένα δεν ήταν, τη γαμούσα, την έβριζα της έδινα χαστούκια στα κωλομέρια και της άρεσε. Τότε τον έβγαλα από πίσω, τον έβαλα στο μουνί και τελείωσα μέσα της. καύλα!

Εκείνο το πρωινό γαμιόμασταν συνέχεια. Μαζί κάναμε πολλά παιχνίδια και σχήματα. Ήταν η απόλυτη πουτάνα. Θα σας πω κι άλλες ιστορίες. Δε μου έλεγε ποτέ όχι, όσο διεστραμμένο και να ήταν αυτό που της ζητούσα. Αχ Άννα… ήσουν ότι καλύτερο!
Copyright protected OW ref: 172811