Παρτούζα έκπληξη

Δημοσιεύθηκε από Nik_71
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 21-10-2019
Με τον Πάνο και τον Βασίλη, ήμασταν μια τριάδα κολλητών από τα 7 μέχρι τα 21 μας. Μεγαλώσαμε μαζί, πήγαμε σχολείο μαζί, κάναμε κάθε λογής μαλακία μαζί. Με τον Πάνο συνεχίζουμε, αλλά με το Βασίλη είχαμε χαθεί καθώς είχε φύγει στο εξωτερικό για να μην κάνει το στρατιωτικό του και πέρα από τα πρώτα δυο χρόνια, δεν κρατήσαμε άλλη επαφή.

Ο Πάνος είναι παντρεμένος πλέον, αλλά βρισκόμαστε συχνά είτε για να πάμε κάνα γήπεδο, είτε για κάνα χαλαρό ποτό.

Ένα τέτοιο ήταν και εκείνο, μιας Τετάρτης πριν 8 μήνες. Πέρασα και τον πήρα από τη δουλειά του και πήγαμε για ένα ποτό στο κέντρο. Τον έβλεπα, είχε τη φάτσα του "θέλω να καυλαντίσω", την ήξερα καλά. Η γυναίκα του, η Φαίη, ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και τον έβλεπα έτοιμο να εκραγεί.

- Μαλάκα, θέλω να είσαι κύριος… του είπα και αμέσως κατάλαβε τι εννοούσα.

- Λίγο παιχνίδι, ρε. Όπως παλιά… μου απάντησε.

Προσπάθησα με διάφορες συζητήσεις να τον απομακρύνω από τέτοιες σκέψεις, μέχρι που στο διπλανό πασάκι ήρθαν 3 κοπέλες.

- 100 ευρώ ότι είναι κοντά στα 27 και ασκούμενες δικηγορίες ή ασφαλίστριες… μου λέει ο Πάνος.

- Μην ποντάρεις… του λέει μια από αυτές και μου κλείνει το μάτι. Είμαι η Ιωάννα, είμαι 33ων και διδάσκω φωνητική.

Ξανθιά, εντυπωσιακή και με πολύ ωραίο, γυμνασμένο κορμί. Στη συνέχεια ήρθαν και οι άλλες δυο κοπέλες στην παρέα μας, οι οποίες μετά από κάνα μισάωρο έφυγαν.

- Δεν πάμε για άλλο ένα στο σπίτι του Νίκου;…

είπε ο Πάνος στην Ιωάννα, η οποία γύρισε, με κοίταξε και χαμογελώντας απάντησε θετικά. Από το ασανσέρ κιόλας, τους έβλεπα να έχουν αρχίσει τα φιλιά και τα χαϊδέματα. Μπήκαμε σπίτι και πήγαμε προς το σαλόνι. Αρχίσαμε να φιλάμε την Ιωάννα, που με τη σειρά της έβαλε αμέσως χέρι μέσα από τα παντελόνια μας. Γονάτισε, μας ξεκούμπωσε τα παντελόνια, βγάζοντας έξω και γλείφοντας τα καυλιά μας, εναλλάξ.

Ο Πάνος την τράβηξε πάνω και τη φιλούσε, ενώ εγώ την έγδυσα και κατέβηκα πίσω της γλείφοντας την. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Η Ιωάννα ήρθε και ξεκίνησε την πίπα, ενώ ο Πάνος είχε πάρει θέση και της έκανε γλειφομούνι, το οποίο δε διήρκεσε πολύ αφού δεν κρατιόταν και καρφώθηκε αμέσως μέσα της. Αφού έβγαλε μια πνιχτή κραυγή η Ιωάννα, συνέχισε να με γλείφει και να φωνάζει στον Πάνο να την πηδήξει πιο δυνατά.

Στη συνέχεια η Ιωάννα με καβάλησε και ο Πάνος ήρθε δίπλα μας, όρθιος και της τον έδινε στο στόμα.

- Σας θέλω και τους δυο μέσα μου, καυλιάρηδες μου… είπε η Ιωάννα. Με έχετε σκίσει, αλλά μη σταματάτε…

φώναζε έχοντας πλέον δυο πούτσες στο μουνάκι της. Το παιχνίδι συνεχίστηκε για καμιά ώρα ακόμα, περνώντας από διάφορα δωμάτια του σπιτιού και πολλές στάσεις, μέχρι που τελειώσαμε στο στήθος και το στόμα της.

Ο Πάνος έφυγε βιαστικά, γιατί είχε αργήσει. Ρώτησα την Ιωάννα αν θέλει να κάνει ένα ντουζάκι, βάλαμε ένα ποτό και κάτσαμε στον καναπέ. Τσουγκρίσαμε, ήπιαμε την πρώτη γουλιά και μου είπε:

- Ήταν η καλύτερη παρτούζα που έχουμε κάνει ποτέ μας…

και πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου και να απαντήσω οτιδήποτε, συνέχισε…

- Πάντα σκεφτόμουν πόσο τυχερά ήταν τα μουνάκια, τότε, Νίκο…

βάζοντας το χέρι της στον πούτσο μου.
Copyright protected OW ref: 171653