Η τελευταία φορά

Δημοσιεύθηκε από giopapa21
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 24-09-2019
Γεια σε όλους. Μπαίνω καιρό στο site διαβάζοντας ιστορίες και αποφάσισα να γράψω και εγώ με τη σειρά μου μία. Η ιστορία είναι αληθινή, συνέβη πριν 6 περίπου χρόνια ωστόσο τη σκέφτομαι συχνά. Αρχικά να πω ότι είμαι 28 χρονών περίπου 1.75, 75 κιλά, αρκετά γυμνασμένος.

Η ιστορία αφορά τη τελευταία φορά με την πρώην μου, την οποία θα πούμε Ελένη. Η Ελένη ήταν δύο χρόνια μικρότερη από εμένα, γύρω στο 1.70, καστανόξανθη με ένα υπέροχο γυμνασμένο σώμα. Βυζιά στητά ολοστρόγγυλα και ένας κώλος ο οποίος ήταν το δυνατό της σημείο καθώς ήταν στητός και ολοστρόγγυλος λόγω του μπαλέτου και του βόλεϊ που έκανε για χρόνια. Με την Ελένη ήμασταν στα τελειώματα της σχέσης μας καθώς η ίδια είχε αποφασίσει να βάλει τέλος. Εγώ δεν ήθελα να χωρίσουμε και όλο αυτό με είχε ρίξει, ωστόσο ήξερα πως έπρεπε να σεβαστώ την επιθυμία της.

Τις επόμενες μέρες μετά το χωρισμό μου έστειλε μήνυμα λέγοντας πως θέλει να βρεθούμε για να μου δώσει κάποια δικά μου πράγματα. Της είπα αν θα ήθελε να πάμε και μία τελευταία βόλτα. Η Ελένη δέχτηκε με χαρά και συνεννοηθήκαμε να περάσω να την πάρω το βραδάκι. Εδώ να σας πω ότι όλο αυτό διαδραματιζόταν στο παραλιακό μέρος όπου έχουμε και οι δύο εξοχικά. Ετοιμάστηκα, πήρα το αμάξι και έφτασα στο σημείο συνάντησης. Η Ελένη έφτασε απλά ντυμένη με ένα κοντό σορτσάκι και μια μπλούζα με τιράντες. Μπαίνοντας στο αμάξι μου έδωσε τα πράγματα και τη ρώτησα αν θα ήθελε να πάμε στην παραλία να μιλήσουμε. Αυτή δέχτηκε. Ξέραμε και οι δύο μέσα μας ότι δε θα πάμε να μιλήσουμε και ότι είναι η τελευταία φορά και αυτό έκανε την ατμόσφαιρα όλο και πιο έντονη.

Φτάνοντας στην παραλία κάτσαμε στις ξαπλώστρες ενός beach-bar το οποίο ήταν άδειο εκείνη τη στιγμή από κόσμο. Μιλήσαμε πάλι για το χωρισμό μας, είπαμε ότι είναι τελευταία φορά που βρισκόμαστε και μέσα σε λίγη ώρα βρεθήκαμε να φασωνόμαστε πάνω σε μία ξαπλώστρα. Εκείνη τη στιγμή μας τη χάλασε ο φύλακας από το beach-bar ο οποίος εμφανίστηκε μερικά μέτρα μακριά. Φύγαμε και μπήκαμε στο αμάξι. Οδήγησα περίπου 10 λεπτά και έφτασα σε ένα απομονωμένο μέρος. Στη διαδρομή η Ελένη έπιανε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι που φορούσα και εγώ χάιδευα το μουνί και τις βυζάρες της.

Μόλις φτάσαμε η Ελένη έβγαλε τα παπούτσια της και πήγε κατευθείαν στο πίσω κάθισμα. Έκανα και εγώ το ίδιο και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Της έγλειφα το λαιμό και ήδη βογκούσε πιάνοντας μου τον πούτσο που ήδη είχε γίνει πέτρα πάνω από το παντελόνι. Πήγαινα με αργά βήματα καθώς ήθελα να απολαύσω την κάθε στιγμή μαζί της. Της έβγαλα τη μπλούζα και το σουτιέν. Άρχισα να πιπιλάω και να δαγκώνω τις μικρές της ρώγες που είχαν σκληρύνει. Κατέβηκα πιο κάτω, της έβγαλα το σορτσάκι μαζί με το μαύρο στρινγκάκι που φορούσε και ξεκίνησα ένα ατελείωτο γλειφομούνι. Της ρουφούσα και της δάγκωνα απαλά τη κλειτορίδα βάζοντας τη δάχτυλο και αμέσως μετά της γαμούσα τη τρύπα της με τη γλώσσα μου. Περιττό να πω πως το μουνί της έσταζε ποτάμια και το κάθισμα του αυτοκινήτου είχε γίνει μούσκεμα από τους απανωτούς οργασμούς που είχε.

Τότε σηκώνομαι και βγάζω τα ρούχα μου. Έτσι καθιστός στο πίσω κάθισμα, έρχεται και αρχίζει να μου παίρνει την καλύτερη πίπα που μου πήρε ποτέ. Με ρουφούσε δυνατά και μου έσφιγγε τα αρχίδια. Τότε την έπιασα και την έφερα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου. Κάθισε αργά και μπήκα όλος μέσα της σιγά-σιγά. Αυξάναμε την ένταση όλο και πιο πολύ και οι δύο, η Ελένη χοροπηδούσε δυνατά και εγώ της είχα βάλει ένα δάχτυλο στον κώλο που ήξερα ότι της άρεσε πολύ. Αμέσως μετά την ξάπλωσα και ήρθα από πάνω της. Τη σφυροκοπούσα δυνατά χουφτώνοντας τα βυζιά της και δεν άργησα να θέλω να χύσω.

Βγήκα αμέσως και τη γέμισα χύσια στην κοιλιά και τα βυζιά της. Αμέσως φιληθήκαμε και σκουπιστήκαμε. Κάτσαμε αγκαλιασμένοι και μιλούσαμε γυμνοί για διάφορα θέματα. Σε ένα εικοσάλεπτο περίπου αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να καυλώνουμε ξανά. Άρχισα να της γλείφω ξανά το μουνί το οποίο έσταζε ήδη από καύλα. Αυτή τη φορά σήκωνα τη λεκάνη της και της έγλειφα και τον κώλο της. Εναλλάξ και τις δύο τρύπες της. Η ίδια το απολάμβανε απίστευτα και εγώ είχα καυλώσει για τα καλά πάλι. Τη σήκωσα και την έστησα στα 4. Άρχισα να τη γαμάω έχοντας βάλει δύο δάχτυλα στον κώλο της. Αμέσως έφερα το καυλί μου στην πίσω της τρύπα και το έτριψα εκεί. Μπήκα σιγά-σιγά όπως κάναμε και άλλες φορές και ξεκίνησα να τη γαμάω αργά και δυνατά.

Το απολαμβάναμε και οι δύο πάρα πολύ και το μουνί της δε σταματούσε να στάζει. Μέσα σε όλη αυτή την καύλα δεν άργησα να χύσω αυτή τη φορά μέσα στον κώλο της αφού μου το ζητούσε και η ίδια επίμονα. Σηκωθήκαμε εξαντλημένοι και αγκαλιαστήκαμε. Το πάθος της στιγμής ήταν αρκετά έντονο. Μετά απ' αυτό ντυθήκαμε και την πήγα σπίτι της. Φιληθήκαμε από κάτω μέσα στο αμάξι για τελευταία φορά και την αποχαιρέτησα. Έκτοτε δεν την είδα παρά ελάχιστες φορές τυχαία. Έμαθα ότι τα είχε με έναν και μετά ότι χώρισε. Πλέον σπάνια μαθαίνω νέα της. Σε ευχαριστώ για όλα Ελένη και ελπίζω να είσαι καλά.
Copyright protected OW ref: 171295