Μια παρτούζα έκπληξη (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από littlegirl
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 11-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Μια παρτούζα έκπληξη

Όταν ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι ήμουν στο κρεβάτι μας. Μάλλον με είχαν μεταφέρει εκεί τα αγόρια μου, ήμασταν εξουθενωμένοι από το γαμήσι και κοιμηθήκαμε λίγες ωρίτσες για να πάρουμε δυνάμεις. Εγώ βρισκόμουν ανάμεσα τους και με το που άνοιξα τα μάτια μου αμέσως τους είδα δίπλα μου να μου χαμογελάνε πονηρά. Ο Λ άρχισε να μου φιλάει το λαιμό με πολύ πάθος και ο Α έγλειφε τα πληθωρικά βυζάκια μου. Το κορμάκι μου έτρεμε ήδη και το μουνάκι μου πάλι ξεκίνησε να στάζει από την καύλα.

- Καλά ξυπνητούρια ψυχή μου, δεν τελειώσαμε ακόμα, τώρα αρχίζουμε… είπε ο Α.

- Αχ θα σε ξεσκίσω πάλι πουτανάκι, το μουνάκι σου είναι μαγεία… μου ψιθύρισε στο αυτί ο Λ.

Όντως το μουνάκι μου μετά από αυτά τα λόγια έκαιγε πάρα πολύ και έσταζε σαν ποτάμι, ήθελε επειγόντως να φάει πούτσο.

- Αλλά πριν σε σκίσουμε θα παίξεις για εμάς…

είπε ο Α και σηκώθηκε και μου έδωσε το μωβ rabbit δονητή μου. Ο Α και ο Λ κάθισαν στον καναπέ απέναντι από το κρεβάτι μας και έπαιζαν αργά με τα σκληρά και σηκωμένα καυλιά τους.

- Θέλουμε να σε δούμε να ξεσκίζεις το μουνάκι σου με το δονητή και να χύνεις πάνω του συνέχεια. Δεν θα σταματήσεις αν δεν σου πούμε εμείς… είπε ο Λ.

Ξεκίνησα να παίζω με το δονητή μου, αρχικά έτριβα την κλειτορίδα μου και μετά τον έβαζα και τον έβγαζα από την τρυπούλα μου. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που δεν άργησα να χύσω.

- Αχ χύνω γαμιάδες μου χύνω…

- Έτσι χύσε μας μωρή πουτάνα μην σταματάς είπε ο Λ.

Έπαιζα συνέχεια με το υγρό μου μουνάκι, έχυνα και φώναζα:

- Σας παρακαλώ σκίστε με, θέλω τα καυλιά σας μέσα μου θέλω τις ψωλάρες σας!

- Έτσι πουτανάκι ικέτευε! Δε θα τα πάρεις ακόμα, παίξε κι άλλο. Ξέρεις Λ τώρα που το μουνάκι της είναι ευαίσθητο χύνει μέσα σε δευτερόλεπτα και θέλει κι άλλο θέλει να χύνει συνέχεια… είπε ο Α.

Και ήταν αλήθεια. Το μουνάκι μου έχυνε συνέχεια, φώναζα ότι χύνω, είχα κάνει το δονητή κάτασπρο από τα χύσια μου και ήμουν εξουθενωμένη αλλά δε μπορούσα να σταματήσω, ακόμα με έκαιγε. Τους έβλεπα που έπαιζαν πιο γρήγορα τα καυλιά τους και ήξερα ότι θα χύσουν. Ο Λ μου είπε:

- Έλα εδώ να σε χύσουμε στο στόμα και να τα καταπιείς καργιόλα μου!

Αμέσως σηκώθηκα και πήγα κοντά τούς με τρεμάμενα πόδια. Με διέταξαν να γονατίσω και να ανοίξω καλά το στόμα μου γιατί θα έβαζαν και τις δυο χοντρές ψωλές τους μέσα. Έχυναν, φώναζαν και με έβριζαν

- Σε χύνουμε μωρή πουτάνα, έλα, πιες τα όλα, μην αφήσεις ούτε σταγόνα να πέσει κάτω.

Έβγαιναν χείμαρροι από ζεστό σπέρμα, ήταν δύσκολο να τα καταπιώ όλα αλλά τα κατάφερα. Έπιασα τα καυλιά τους και δεν είχαν μαλακώσει καθόλου.

- Ήρθε η ώρα να σε γαμήσουμε τσουλάκι… είπε ο Λ.

Ξάπλωσε στο κρεβάτι και εγώ ανέβηκα πάνω του και έκατσα στο τεράστιο σκληρό καυλί του. Με άνοιγε τόσο ωραία και έβγαλα μια κραυγή από την καύλα. Το αγόρι μου ήρθε από πίσω μου και όσο εγώ χοροπήδαγα στον πούτσο του Λ. μου έστησε καλύτερα τον κώλο μου και μου είπε:

- Τώρα ήρθε η ώρα να σου σκίσω τον κώλο πουτανάκι! Θα σε σκίσουμε και από τις δυο τρύπες σου… θα σε ξεσκίσουμε καργιόλα μου!

Πήρε λίγο λιπαντικό, μου έβαλε στην πίσω τρυπούλα και κατευθείαν τον έχωσε μέσα. Είχα καυλώσει τόσο πολύ που ούρλιαζα, όχι από πόνο όμως αλλά από απόλαυση.

- Αχ, αχ, με ξεσκίζετε γαμιάδες μου, μη σταματάτε ψωλαράδες μου, σας χύνω συνέχεια! Τόσο που με καυλώνετε δε μπορώ να σταματήσω!

- Έτσι τσουλάρα μου, χοροπήδα στο καυλί μου, θα σε χύσω σε λίγο… είπε ο Λ.

- Κι εγώ το ίδιο πουτάνα μου, θα σου χύσω τον κώλο!

Με χύσανε και οι δύο πολύ βαθιά, ένιωθα το καυτό τους σπέρμα μέσα στις τρυπούλες μου. Εξουθενωμένοι και οι τρείς αποκοιμηθήκαμε αμέσως στο κρεβάτι. Η εμπειρία μας αυτή ήταν τόσο ωραία που μάλλον θα την επαναλάβουμε.

Ελπίζω να σας άρεσε και ανυπομονώ πολύ για τα σχόλια σας.
Copyright protected OW ref: 171033