Το τέλειο πήδημα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 04-09-2019
Όλα ξεκίνησαν από τις διακοπές μας στο νησί. Ο σύντροφος μου ήθελε να με δει να πηδιέμαι με κάποιον άλλο για να καυλώσει, ήταν όνειρο ζωής λέει και εγώ έπρεπε να το κάνω αν και μου ήταν αδύνατο. Δε μπορούσα να το φανταστό. Ώσπου τελικά το έκανα. Είχα γνωρίσει ένα παλικάρι γύρω στα 20, βγήκαμε για ποτό και μετά του ζήτησα να με πάει στο δωμάτιο. Ο σύντροφος μου ήταν ειδή εκεί στο δωμάτιο και περίμενε κρυμμένος.

Στο δρόμο του είπα να μου κάνει παρέα μέχρι να γυρίσει ο σύντροφος μου να μην είμαι μονή μου και δέχτηκε όπως επίσης και ότι τον γούσταρα, χωρίς όμως εκείνος να ξέρει τι ακριβώς γινόταν και πως ο άλλος ήταν κρυμμένος και περίμενε την απόλυτη καύλα. Ήμουν στα χαμένα, δεν το ήθελα αλλά θα το έκανα με το ζόρι. Όλα άλλαξαν όμως στο δρόμο και άρχισα να καυλώνω και να υγραίνομαι. Περίμενα τη στιγμή που θα φτάσουμε.

Όταν λοιπόν φτάσαμε, μπήκαμε στο δωμάτιο και άρχισε να με αγκαλιάζει και να με φιλάει στο λαιμό. Εγώ του έπιασα τον πούτσο και ήταν κάγκελο, χοντρός και μεγάλος, κάτι που ήταν ασυνήθιστο για μένα. Ένιωθα καυλωμένη… να στάζω. Αμέσως έσκυψα στα τέσσερα και του είπα να τον βάλει γιατί δεν έχουμε χρόνο. Ντρεπόμουν στην ιδέα ότι ο άλλος βλέπει αλλά δεν ήθελα να τελειώσει. Ένιωθα τόση ηδονή και καύλα που δε με ενοχλούσε όποιος και να έβλεπε. Έξαλλου το έκανα για να καυλώσει ο σύντροφος μου αλλά τελικά εγώ απόλαυσα το τέλειο πήδημα.

Όπως είχε πει, μονό μια φορά θα γίνει και τέλος. Δεν έμεινε όμως εκεί μετά από 2 μέρες το ξαναζήτησε και αυτή τη φορά το ήθελα εγώ περισσότερο να με ξεσκίσει ένας μικρότερος μου. Πάλι δεν είχα πρόφαση για να έρθει, έπρεπε να του πω στα ίσια ότι θέλω να με πηδήξει. Δεν ήταν εύκολο και όχι σίγουρο ότι θα έρθει. Τελικά ήρθε, ο άλλος κρυμμένος αλλά αυτή τη φορά δεν έβλεπε μόνο… τραβούσε και βίντεο. Όμως αυτή τη φορά μπορεί να ήξερα τι θα γινόταν αλλά δεν ήταν σαν την πρώτη φορά, ήταν πιο βίαιο, ήρθε πιο αποφασισμένος να πηδήξει. Στην ιδέα και μόνο ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά, όπως μου είχε ορκιστεί, έπρεπε να απολαύσω κάθε στιγμή.

Όταν ήρθε δεν έχασα χρόνο, έσκυψα και αυτή τη φορά τον πήρα στο στόμα. Τον έγλειφα μέχρι να μη μπορεί άλλο. Φώναζε από καύλα να μη σταματήσω, ήθελε να χύσει στο στόμα και εγώ να τα πιώ. "Χύνω, χύνω…" φώναξε και τα ένιωσα στο στόμα. Αμέσως τον έπιασα και τον έβαλα στο μουνί όπως ακόμα ήταν σκληρός. Ήθελα να με ξεσκίσει, να μου μιλάει βρώμικα και να με χτυπάει. Ο άλλος κρυμμένος έπαιζε τον πούτσο του για μένα γεμάτος καύλα και τρέλα. Έβγαινε κρυφά έβλεπε και ξαναέμπαινε. Εγώ βογκούσα από καύλα, αυτός όλο έσπρωχνε και περισσότερο και χτυπούσε ασταμάτητα τον κώλο. Έχυνα και ξαναέχυνα ασταμάτητα ώσπου τελικά μάτωσα, η καύλα είχε φτάσει στα κόκκινα. Του ζήτησα να μου πάρει και λίγο κωλαράκι και να τελειώσει μέσα. Το έκανε ευχαρίστα και εγώ είχα ζήσει το απόλυτο πήδημα από παντού. Τελικά αυτές οι διακοπές έμειναν αξέχαστες γιατί και οι δυο μας πήραμε αυτό που θέλαμε… τον απόλυτο οργασμό καύλα χύσιμο και όνειρο ζωής.
Copyright protected OW ref: 170913