Ένα υπέροχο μασάζ

στις 30-04-2019
Είμαι ο Γιώργος και είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία πολλά χρόνια. Εγώ 45 και εκείνη 39 ετών, πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ ωραίο σώμα. Πολλές φορές της έκανα δώρο μασάζ στο οποίο πήγαινε μόνη της. Μια φορά αποφάσισα να πάω μαζί της. Έτσι λοιπόν ξεκινάμε να πάμε για το μασάζ που τις είχα κανονίσει.

Φτάσαμε και περιμέναμε να έρθει η σειρά της. Ηρθε μια κοπέλα και της είπε να περάσει μέσα να βγάλει τα ρούχα της και να μείνει μόνο με το κιλοτάκι της. Το δωμάτιο δεν είχε πόρτα αλλά μια κουρτίνα που ήταν διάφανη και από εκεί που καθόμουν έβλεπα τα πάντα. Ξεκίνησε να βγάζει πρώτα τη μπλούζα και μετά το παντελόνι της. Φορούσε ένα μαύρο κιλοτάκι και το κωλαράκι της φαινόταν υπέροχο. Βγάζει και το σουτιέν, ξαπλώνει μπρούμυτα και σκεπάζει το κωλαράκι της με μια πετσέτα. Τις προηγούμενες φορές της έκανε μασάζ η κοπέλα αυτή την φορά όμως μπήκε στο δωμάτιο ένας άντρας. Μόλις τον είδα σκέφτηκα ότι ένας άλλος άντρας θα αγγίξει και θα δει το σώμα της γυναίκας μου και καύλωσα. Ευτυχώς που τα έβλεπα όλα.

Άρχισε να της κάνει μασάζ στην πλάτη χαλαρωτικό και σιγά-σιγά κατέβηκε και έκανε μασάζ στη μέση της. Βλέπω να πιάνει την πετσέτα και να την κατεβάζει μαζί με το κιλοτάκι της μέχρι τη μέση του κώλου της που πλέον είχε φανερωθεί. Έβαλε λάδι στα χέρια του και άρχισε να της κάνει μασάζ στον κώλο. Με περίτεχνες κινήσεις έβγαλε όλο το κιλοτάκι της και όλα πια ήταν σε κοινή θέα. Το μουνάκι της πάντα ξυρισμένο. Για αρκετή ώρα συνεχιζόταν το μασάζ στα πόδια και στον κώλο της Βαγγελιώς. Κάποια στιγμή τη γυρίζει ανάσκελα και τα υπέροχα βυζάκια της έκαναν και αυτά την εμφάνιση τους. Της άνοιξε λίγο τα πόδια και άρχισε να κάνει μασάζ στο εσωτερικό τους και τα χέρια του ακουμπούσαν το ξυρισμένο μουνάκι της. Συνέχισε πιο πάνω μέχρι που τα χέρια του έπιασαν τα βυζάκια με τις ρώγες της να έχουν σκληρύνει αφάνταστα.

Αυτό συνεχίστηκε για μία ώρα περίπου. Κάποια στιγμή τελείωσε το μασάζ και της είπε να μη σηκωθεί αμέσως και αυτός βγήκε από το δωμάτιο. Βρήκα την ευκαιρία και μπήκα μέσα στο δωμάτιο. Η Βαγγελιώ είχε γυρίσει μπρούμυτα και βλέπω το κωλαράκι της γεμάτο λάδι. Έβαλα το χέρι μου και κατάλαβα ότι η τρύπα του κώλου της ήταν γεμάτη λάδι όπως και το μουνάκι της. Τη ρώτησα αμέσως αν της έβαλε τα δάχτυλα του μέσα στο μουνί της και στον κώλο της αλλά το αρνήθηκε. Δεν την πίστεψα γιατί το μουνάκι της ήταν τόσο υγρό που είχε χύσει σίγουρα. Άνοιξα το φερμουάρ από το παντελόνι μου, έβγαλα έξω το καυλί μου που είχε γίνει σκληρό και της το έβαλα στο στόμα.

Άρχισε να το γλείφει με μανία μέχρι που κάποια στιγμή άρχισα και εγώ να χύνω μέσα στο στόμα της. Όταν τελείωσα σηκώθηκε και αυτή, ντύθηκε και φύγαμε και οι δύο ευχαριστημένοι. Στο αυτοκίνητο μου είπε ότι ο μασέρ έβαζε συνέχεια τα δάχτυλα του στο μουνί και τον κώλο της και την έκανε να χύσει δυο φορές.

Copyright protected OW ref: 168522