Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Προηγούμενο μέρος: Πονηρές Περιπέτειες (9ο μέρος): Τα Γενέθλια μου

Μπήκαμε στο αμάξι μπροστά ο δικός μου και ο Άγγελος και έβαλαν εμένα πίσω να κάτσω ανάμεσα στο Μιχάλη και τον Γιάννη. Με το ζόρι καθόμουν στο κάθισμα. Πρόσεξα στα βλέμματα όλων μια έκφραση λιγούρας. Ο Γιάννης κατευθείαν τράβηξε το φόρεμα να ξεκουμπωθεί πάνω και άρχισαν να χαϊδεύουν τις μπουτάρες μου. Ο Μιχάλης έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου και άρχισε να το τρίβει αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα. Έκλεισα τα μάτια μου και αναστέναζα. Ο κερατάς ο δικός μου ήταν στον κόσμο του. Σημασία δεν έδινε.

- Μ… έτσι Χριστίνα, άσε μας να θαυμάσουμε τα υπέροχα πόδια σου κούκλα μου.

Ο Γιάννης δίπλα έλεγε προστυχιές. Τράβηξα το χέρι του Μιχάλη όταν άρχισα πραγματικά να καυλώνω, εκνευρίστηκε, με χαστούκισε και μου είπε να κάτσω καλά.

- Είσαι πολύ μουνάρα ρε Χριστινάκι…

είπε ο Γιάννης, μου κατέβασε λίγο προσεκτικά το μπλουζάκι και άρχισε να πιπιλάει και να δαγκώνει μια ρώγα μου ενώ έσφιξε την άλλη. Είχα καυλώσει τέρμα πλέον. Άρχισα να χύνω στα δάχτυλα του Μιχάλη ενώ ο Άγγελος οδηγούσε και πότε έβλεπε τον δρόμο πότε κοιτούσε πίσω.

- Μιχάλη, δεν τη γυρνάμε στο πλάι με τον κώλο της προς εμένα;

Με γύρισαν να ξαπλώσω έτσι πλάγια και ο Μιχάλης άρχισε τα πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπο και στο στοματάκι μου μέχρι που το άνοιξα για να μπει μέσα. Ο Γιάννης άπλωσε το χέρι και τσίμπαγε τις βυζάρες μου ενώ με την μια έχωσε τον πούτσο του στο μουνάκι μου κάνοντας με να βογκήξω από τον πόνο. Σφιγγόμουν μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι. Φτάνοντας βγήκαν και οι δύο από τις τρύπες μου. Ο Άγγελος πήρε τον Δικό μου από την μασχάλη και τον σήκωσε να τον βοηθήσει να πάνε πάνω. Μπαίνοντας στην οικοδομή ο Γιάννης μου σήκωσε τη φούστα μου έριξε ένα χαστούκι που έτσουζε και με γονάτισε με το ζόρι.

- Κράτα το στόμα σου ανοιχτό καριόλα να πιεις το γαλατάκι μας να μας πεις τι γεύση έχει…

λένε και αρχίσουν να χύνουν πάλι πίδακες από σπέρμα στο πρόσωπο μου. Ανεβαίνουμε μέσα και πάω στο μπάνιο να πλυθώ. Βγαίνοντας βλέπω το δικό μου στο κρεβάτι μας να κοιμάται. Γυρνάω να πάω στο σαλόνι και βλέπω τους τρεις τους ολόγυμνους να αράζουν και να τις παίζουν στο χέρι.

- Κοιτάξτε, ξέρω ότι με θέλετε και δεν έχετε κανέναν ενδοιασμό να με βιάσετε όπως κάνατε και άλλες φορές.
- Δε σε βιάσαμε… στην πραγματικότητα το θες ξεκωλιάρα…

λέει ο Μιχάλης, ενώ απλώνει το χέρι του και τραβά το κωλομέρι μου να ανοίξει για να δει τη σούφρα μου, ενώ με το άλλο χέρι τον παίζει.

- Κοιτάξτε επειδή καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το γλιτώσω. Αν είμαι πρόθυμη να με γαμήσετε θα είστε ήρεμοι;

Τρεις άντρες κάθονταν στον καναπέ και με κοιτούσαν ξελιγωμένοι, τη μοναδική γυναίκα μπροστά τους. Σηκώθηκαν και οι τρεις και με πλησίασαν παίζοντας τις πουτσάρες τους.

- Γονάτισε πόρνη.

Δεν είχα και πολλές επιλογές, σιγά-σιγά γονάτισα, πήρα τον τεράστιο πούτσο του Άγγελου μισοκαυλωμένο στο χέρι μου και άρχισα να τον γλείφω. Τον πούτσο του Μιχάλη τον ένιωθα στο χέρι μου να μεγαλώνει και να σκληραίνει. Τον έπιασα και τον πιπίλιζα, προσπαθούσα να τον πάρω όσο γίνεται πιο μέσα. Εκείνοι περίμεναν πότε θα πάω από τη μια πούτσα στην άλλη με ανοιχτό το στόμα για να με φτύνουν.

- Είσαι μια πουτάνα που ζει μόνο για να ικανοποιεί τις πούτσες των γαμιάδων της.
- Γλείφε παλιοπούτανο! Θα σου κάνω το στόμα μουνί, ξεφτιλισμένη πόρνη Χριστίνα!

Με άρπαξε ο Γιάννης από τη μύτη, μου έκλεισε τα ρουθούνια και μου τον κάρφωσε με δύναμη. Μου έκοψε την ανάσα. Με τα δάχτυλα μου τέντωνα το πετσάκι και με τη γλώσσα έγλειφα κυκλικά τον πούτσο του. Τρελάθηκε. Με έπιασε ξανά και κάρφωσε τον πούτσο στο λαρύγγι μου. Άρχισε να μου πηδά το στόμα ενώ ο Άγγελος μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα. Μου τράβηξε ο Άγγελος τα μαλλιά και με έφερε στην πούτσα του. Τράβηξα το πετσάκι μπροστά και άρχισα να το πιπιλάω. Πήγαινα αργά. Εκείνος μου έπιασε με τα χέρια του το κεφάλι και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει μέχρι τα βάθη του λαρυγγιού μου, βρίζοντας με:

- Παρ' τον Χριστίνα! Έτσι πουτανάκι μου, έτσι… παρ' τον όλο μέσα…

Δε μπορούσα να πω τίποτα… και να ήθελα δηλαδή, ήμουν μόνιμα μπουκωμένη με ένα καυλί. Μου ερχόταν εμετός, με κρατούσε μέχρι να ζαλιστώ και μετά με ελευθέρωνε να πάρω ανάσα.

- Θα τον πάρεις όλο μέσα και θέλω η γλώσσα σου να φτάνει τα αρχίδια μου αλλιώς θα σε σπάσω στο ξύλο Χριστινάκι.

Τον κοίταξα όλο νάζι και στεναχώρια, σκούπισα τα δάκρυα απ’ τα μάτια μου και με έπιασε απ' τα μαλλιά. Πήρα μια βαθιά ανάσα και ετοιμάστηκα. Αυτή την φορά μπήκε αργά βάζοντας το όλο μέχρι που η γλώσσα μου άγγιζε τα αρχίδια του. Πονούσα και σφιγγόμουν αλλά προσπαθούσα να τον ικανοποιήσω.

- Θα την πνίξεις ρε Άγγελε είπαμε να γαμήσουμε αλλά όχι και έτσι.
- Σκάσε ρε Μιχάλη, ξέρω τι κάνω. Πρέπει να μάθει, να συνηθίσει το λαιμουδάκι της.

Άφησε για λίγο χαλαρό το κεφάλι μου και μετά με έπιασε. Αυτή την φορά καρφώθηκε με δύναμη, με έπιασε απ' τα μαλλιά και τον κοπανούσε στο λαρύγγι μου εκεί… στα τελευταία 5 εκατοστά μέσα έξω μέχρι να οργώσει τον λαιμό μου. Μετά τον έβγαλε απότομα και άρχισε να τον μαλάζει με το χέρι του. Έχυσε σχεδόν αμέσως, άλλα στο στόμα και άλλα στο πρόσωπο μου. Σειρά είχε ο Μιχάλης. Πήρα τον πούτσο του στο στόμα, έσφιξα τα χείλη μου γύρω από το πουτσοκέφαλο του όσο πιο σφιχτά μπορούσα και άρχισα να του τον παίζω γρήγορα. Το σπέρμα του παχύρρευστο άρχισε να τρέχει στο στόμα μου και να το καταπίνω. Το ήπια όλο και μετά του καθάρισα τον πούτσο. Τρίτος έμεινε ο Γιάννης με έπιασε και με έσυρε στην γωνία του δωματίου. Με κόλλησε εκεί και μου έβαλε την ψωλή του βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου. Χρησιμοποιώντας τον τοίχο για αντίσταση άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Μου κόπηκε η ανάσα και δάκρυσα. Με τα χέρια μου τον απωθούσα αλλά δεν κουνιόταν.

- Σιγά ρε μαλάκα θα την Πνίξεις. Τι μανία είναι αυτή;
- Δεν έχει ανάγκη το ξεκωλάκι. Είναι μεγάλη ψώλα αυτή. Έλα θα πάρεις και τα αρχίδια μέσα.

Τον έβγαλε από το στόμα μου για να πάρω μια αναπνοή και άρχισε να μου αστράφτει την μια μετά την άλλη σφαλιάρα στο πρόσωπο. Από το ζόρι και από τα χαστούκια είχα ζαλιστεί και είχα κοκκινίσει ολόκληρη.

- Δε θα βάζεις χέρια πουτάνα, δε θα βάζεις χέρια καργιόλα γιατί θα στα κόψω και μετά πως θα βαράς μαλακία καργιόλα;

Τον πήρε άλλη μια φορά και τον έχωσε στο λαρύγγι μου. Τον κράτησε εκεί και όταν είδε ότι πνιγόμουν, τότε άρχισε να χύνει με δύναμη. Με άφησε και ιδρωμένος πήγε και έκατσε με τους άλλους. Προσπαθούσα να βρω την αναπνοή μου. Πονούσε το στήθος μου, δε μπορούσα να αναπνεύσω. Άνοιξε η εξώπορτα. Δεν είχα καταλάβει τον Κώστα που έλειπε. Μπήκε μέσα και αφήνοντας ανοιχτή την εξώπορτα ήρθε, με έπιασε απ’ τα μαλλιά και με έσυρε στο κέντρο του δωματίου.

- Καλοπερνάτε ήδη μαλάκες και εγώ έτρεχα να τα ετοιμάσω όλα. Γδύσου τώρα τσούλα Χριστίνα.

Σηκώθηκα και έβγαλα με δάκρυα στα μάτια κοιτώντας το πάτωμα τη μπλούζα μου και τη φούστα. Μια δυνατή αντίστροφη μπάτσα με βρήκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου από τον Κώστα. Με γονατίζει μπροστά του, έβγαλε τη ζώνη του, μου την τύλιξε σαν κολάρο στον λαιμό και την έσφιξε. Έβγαλε τη μισοσηκωμένη πούτσα του και άρχισα να την παίζω γλείφοντας την από την βάση μέχρι το κεφάλι. Το έγλειφα με τη γλώσσα, το φιλούσα και το ρουφούσα. Εκείνος μου άρπαξε το κεφάλι και άρχισε να μου καρφώνει τον πούτσο του με το ζόρι στο λαρύγγι. Μετά από λίγο έχυσε. Πήγε και έκατσε στον καναπέ με τους άλλους.

- Πήγαινε τώρα να πλυθείς, να κάνεις μπάνιο, ότι θέλεις τσουλάκι.
- Μάλιστα…

είπα με λύπη στην φωνή μου. Σηκώθηκα, μάζεψα τα ρούχα μου και πήγα στο μπάνιο. Έβγαλα τα εσώρουχα και έκανα ένα μπάνιο. Όπως είμαι μούσκεμα από το μπάνιο, βγαίνω και πάω στο δωμάτιο μου να ντυθώ. Ο δικός μου κοιμάται του καλού καιρού. Εκεί σκουπίζω τα κατακόκκινα μάτια μου και σιγά-σιγά το σώμα μου για να ντυθώ. Είμαι ακόμα μούσκεμα όταν την πόρτα ανοίγει ο Κώστας γυμνός τελείως.

- Τι κάνεις; Γιατί σκουπίζεσαι; Δε χρειάζεται, έλα έτσι μούσκεμα, καλύτερα για εσένα.
- Που να 'ρθω, δεν πάω πουθενά. Συμφώνησα με τα παιδιά μια πίπα και είμαστε εντάξει.

Ο Κώστας μου ρίχνει μια μπουνιά στο στομάχι η οποία με ρίχνει στο πάτωμα, παίρνει ένα κομμάτι πανί που κρατούσε από πριν και μου δένει τα μάτια.

- Τι κάνεις;…

και αντί απάντησης με πιάνει από τα μαλλιά και με σέρνει από το δωμάτιο μου μέχρι το σαλόνι. Έχω αποπροσανατολιστεί.

- Τι γίνεται;…

λέω και πάω να βγάλω το πανί από τα μάτια. Δυο χέρια μου κατεβάζουν τα χέρια και μου τα κρατάνε στην πλάτη. Αντί για απάντηση νιώθω ένα καυλί να πιέζει τα χείλη μου να ανοίξουν. Μόλις τα ξεσφίγγω λίγο το στόμα μου γεμίζει από μια μεγάλη ψωλή. Ένα άλλο χέρι γαμάει το μουνάκι μου με δύο δάχτυλα και εγώ ακολουθώ τον ίδιο ρυθμό με το κεφάλι μου. Τότε σταματά, η ψωλή απομακρύνεται από το στόμα μου και περιφέρω το κεφάλι μου σαστισμένη, προσπαθώντας να αφουγκραστώ τι γίνεται. Αφήνουν ελεύθερα τα χέρια μου και πάω να ξανακοιτάξω. Τα χέρια μου τα πιάνουν και τα βάζουν σε δύο ψωλές. Ένας τρίτος μου βάζει την πούτσα του στο μουνάκι μου έτσι όπως είμαι στα γόνατα στο πάτωμα.

- Ποιος σε γαμάει μωρή;… χα, χα πες μας, ποιος σε γαμάει;
- Δεν ξέρεις ποιος σε γαμάει μωρή; Τέτοια πουτάνα είσαι…

ακούω μια φωνή και γέλια ταυτόχρονα. Επειδή δε μιλάω μου σκάνε μια σφαλιάρα στο πρόσωπο. Αμέσως μετά νιώθω μια πούτσα να με χτυπά στα μάγουλα, στη μύτη, στα μάτια, στα χείλη και στο κούτελο, συνέχεια και γρήγορα. Σφίγγω τα μάτια μέσα από το μαντήλι. Προσπαθώ να αποφύγω τα χτυπήματα αλλά τότε έρχεται και μια δεύτερη πούτσα.

- Σ’ αρέσουν καυλάκι μου μικρό τα πουτσοσκάμπιλα;

Η φωνή ακούγεται από πίσω μου. Αυτός που μου σκίζει το μουνί τώρα με ρωτάει:

- Σ’ αρέσει μικρό πορνίδιο; Πες μας μωρέ ποιος σε γαμάει;
- Ποιος είναι; Ποιος είσαι δεν την ξέρω αυτήν την φωνή!
- Ξεράδια, μια πουτάνα είσαι, το ήξερες ότι θα φας πολύ πούτσο απόψε, γι’ αυτό είπες στα παιδιά βρωμοπορνίδιο.

Πριν προλάβω να απαντήσω μια πούτσα βρίσκει ευκαιρία από το στόμα μου που άνοιξε και αρχίζει να μου γαμάει το στόμα πιο δυνατά απ’ ότι μου γαμάνε το μουνί. Μετράω τις πούτσες μια στο μουνί μου, μια στο στόμα, μια που ρίχνει πουτσοσκάμπιλα και άλλες δύο σε κάθε χέρι. Μα είναι τέσσερις πως μετράω πέντε; Δυο χέρια με πιάνουν με τραβάνε από τα μαλλιά και με πετάνε κάτω. Ένας με τραβά πάνω του και χώνεται στο μουνάκι μου που έχει ερεθιστεί ενώ ένας άλλος έρχεται και διεισδύει άγαρμπα στο κωλαράκι μου. Δύο τύποι γαμάνε από μια μασχάλη, δυο πούτσες μια σε κάθε χέρι και δυο τύποι προσπαθούν να βάλουν τις ψωλές τους ταυτόχρονα στο στόμα μου. Το οποίο έχει μετατραπεί σε μια απλή τρύπα που την γαμάνε δύο χοντρές πούτσες. Πνίγομαι, στάζω σάλια και μουγκρίζω, αλλά έχω τρελαθεί από καύλα και πόνο. Μετρώντας τις ψωλές βγαίνουν πολύ παραπάνω… έχω ζαλιστεί και καυλώσει τόσο πολύ που χύνω με σπασμούς.

Τότε ακούω κάτι άλλες φωνές και μου φαίνεται ότι αυτοί που είναι γύρω μου δεν είναι μόνο τέσσερις ή πέντε έξι. Η πούτσα που μου γαμούσε το στόμα φεύγει και τη θέση της παίρνει μια άλλη λιγότερο χοντρή. Απ’ την κωλάρα μου βγαίνει κάτι και μπαίνει κάτι πολύ χοντρότερο. Προσπαθώ να καταλάβω, αλλά τη στιγμή που ήδη ρουφάω μια ψωλή, έρχεται μια άλλη και μου χτυπά το μάγουλο. Ένα στόμα αφήνει πιπιλιές στο λαιμό και άλλο γλείφει τα βυζάκια μου.

- Παίξ' τη κι αυτήν μωρή βρωμιάρα.
- Ρούφα τα ξεφτιλισμένη...

ακούγεται μια φωνή ενώ σπέρμα πηχτό εκτοξεύεται προς τον ουρανίσκο και τον λάρυγγα μου. Βογκάω, καταπίνω και τον παίρνω από κάθε τρύπα. Πλέον δεν κρατιέμαι από πουθενά. Ισορροπία έχω από τους ψωλαράδες που με σκίζουν. Αρχίζω να φωνάζω από καύλα και ηδονή, αφήνομαι για πρώτη φορά. Η μια πούτσα χύνει πάνω στο χέρι μου καθώς την κρατάω και τότε ένας άλλος πιάνει το χέρι μου και την πούτσα του και ένας άλλος τον τρίβει στο μάγουλο μου.

- Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ όχι άλλο. Αφήστε με.
- Όχι τσουλάρα… μέχρι να παραδεχθείς ότι σ’ αρέσει όλο αυτό.

Ζεστά χύσια τινάζονται πάνω στον ώμο και την πλάτη μου. Απ' την άλλη άλλος χύνει μέσα μου στο μουνάκι και άλλος στον κώλο. Φεύγουν αλλάζουν στάση με παίρνουν αλλιώς. Σηκώνονται και με κρατάνε όρθια. Δύο ψωλές στα χέρια μου. Μια σε κάθε τρύπα και άλλοι δυο κρατάνε τα πόδια μου και τα τρίβουν στα αρχίδια τους και στις πούτσες τους. Με χύνουν ξανά και ξανά. Έπειτα με σέρνουν κάπου. Πρέπει να ήταν το μπάνιο. Με κατουράνε, με λούζουν, άλλοι τον χώνουν στο στόμα και με αναγκάζουν να τα καταπιώ, άλλοι απλά με περιλούζουν με αυτά. Γύρω μου ακούω γέλια και φωνές, ποτήρια να τσουγκράνε και βήματα. Ένα χέρι μου έβγαλε το μαντήλι. Ήμουν μόνη στο μπάνιο σε μια λίμνη από κάτουρα και από πάνω μου ήταν ο Άγγελος. Έσκυψε, με έφτυσε στο πρόσωπο και μου είπε:

- Τι βλέμμα είναι αυτό καργιολάκι; Με κοιτάς σαν να περιμένεις να τον βγάλω έξω και να στον τρίψω στην μάπα. Θα περιμένουμε έξω για τον τρίτο γύρο.

Πλύθηκα και τύλιξα μια μπλε μεγάλη πετσέτα γύρω μου. Βγήκα έξω και είδα κάποιους άντρες να φεύγουν. Τελευταίος πίσω έμεινε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού από πριν. Τους έδινε ένα μάτσο λεφτά. Με πλησίασε ο Μιχάλης και μου σήκωσε το χέρι. Μου έβαλε τα λεφτά στο χέρι.

- Αυτά είναι τα λεφτά σου. Αυτοί που σε γάμησαν ήταν όλο το προσωπικό του μαγαζιού από πριν, για να μάθεις άλλη φορά να καυλώνεις τους άλλους με το χορό σου. Αλλά βλέπεις ήταν κύριοι, πλήρωσαν.

Παίρνω τα λεφτά και ο Μιχάλης με πιάνει απ’ την μέση με τραβάει στον καναπέ, κάθομαι σταυροπόδι και αφήνω το κομπόδεμα δίπλα.

- Έλα μωράκι σου αφήσαμε το τελευταίο δώρο για το τέλος. Αυτοί είναι οι τύποι που ήταν στο μπάνιο όταν άλλαζες.

Ανοίγει την πόρτα και μπαίνουν 3 νέοι και 5 μεσήλικες προς γέροι. Ξεντύνονται και παίζουν τις ψωλές τους. Ο Κώστας παίρνει το κομπόδεμα από τον καναπέ και τους δίνει λίγα λεφτά στον καθένα.

- Κι αυτούς τους πληρώνεις εσύ πορνίδιο για να ασχοληθούν με τις τρύπες σου. Αφού αυτό θέλεις.

Με πλησίασε ένας με έπιασε από το χέρι και με γύρισε στον καναπέ ξαπλωμένη μπρούμυτα με τον κώλο μου σε πρώτο πλάνο. Μάζεψε τα πόδια μου από κάτω και τα λύγισε έτσι ώστε ο κώλος μου να σηκωθεί πιο ψηλά. Ξεροκατάπια όταν άρχισε να χαϊδεύει τα κωλομέρια, να τα ζουλά και να τα ανοίγει, βλέποντας τα υγρά που έτρεχαν από το μουνί μου. Άκουσα το φερμουάρ του παντελονιού του να κατεβαίνει και καύλωσα. Δεν ξέρω γιατί καύλωσα όσο τίποτε άλλο. Ένα χοντρό πουτσοκέφαλο άγγιξε τα ερεθισμένα μουνόχειλα μου, ευθυγράμμισε και χάθηκε ολόκληρο στα βάθη του μουνιού μου. Όργωνε τα τοιχώματα μου, ενώ ένα άφηνα ένα παρατεταμένο βογκητό.

- Έλα βρωμιάρα…

είπε ένας άλλος και έφερε την ψωλή του στα χείλη μου η οποία έσταζε προσπερματικά υγρά ήδη. Άνοιξα πρόθυμα το στόμα μου και άρχισα να τον γλείφω. Ήξερα ότι δε θα το γλιτώσω… ας το απολαύσω.

- Θα τη γαμήσω την Χριστίνα την πουτανιάρα φίλη σας όπως γαμιούνται τα κριάρια.

Οι υπόλοιποι γνωστοί, Άγγελος, Μιχάλης, Γιάννης και Κώστας είχαν σηκωθεί και τις έπαιζαν μαζί με τους άλλους. Ο τύπος που ήταν πίσω μου τελείωσε μέσα μου με ένα βογκητό. Αυτός που ανυπομονούσε να γαμήσει και την έπαιζε, ο γέρος, πήρε αμέσως θέση πίσω μου και τον έχωσε με μιας στο υγρό και ανοιχτό μουνάκι μου. Με γαμούσε με δύναμη και τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στην κλειτορίδα μου.

- Πονάω!

Δεν είπαν τίποτα και ένας άλλος τον έχωσε στο στόμα μου φτύνοντας στο στόμα μου πρώτα. Ο γέρος έχυσε γρήγορα μέσα μου παράλληλα με τον άλλο στο στόμα μου. Ο επόμενος ξάπλωσε στον καναπέ και με έβαλε να κάτσω πάνω στην όρθια πούτσα του. Άρχισε να με κουνά πάνω κάτω κρατώντας με από τα κωλομέρια. Ο Μιχάλης πλησίασε και έχωσε το πουτσοκέφαλο στο κωλαράκι μου. Έσπρωχνε αργά και σταθερά. Το κεφαλάκι έμπαινε και έβγαινε σιγά-σιγά. Με μια κίνηση απότομη έσπρωξα την λεκάνη μου πάνω του και καρφώθηκε όλη η πούτσα του μέσα μου.

- Αχ την καριόλα! Χριστίνα τώρα πονάς;
- Πονάω πολύ!

Ψέλλισα μάταια καθώς πάλι μια πούτσα μου έκλεισε το στόμα. Ο ερεθισμός μου ήταν μεγάλος που ούτε κι εγώ έδινα σημασία. Ο τελευταίος που έμεινε από την παρέα των άλλων αφού με γάμησε, έβγαλε την πούτσα του και έχυσε πάνω στην κοιλιά μου. Με ξάπλωσαν και άρχισαν να με γλείφουν όλοι τους, να δαγκώνουν τις ρώγες μου, να γλείφουν το μουνάκι μου και να δαγκώνουν το κωλαράκι μου. Μετά από λίγο έχυσα τόσο δυνατά όσο ποτέ άλλοτε. Το ήθελα, ήθελα να χύσω τόσο πολύ. Δε με ένοιαζε με ποιον. Οι ξένοι έφυγαν και οι άλλοι κάθισαν όπου μπορούσαν. Ο Μιχάλης στον καναπέ, ο Γιάννης στο πάτωμα. Τότε πλησίασαν από την κουζίνα ο Άγγελος και ο Κώστας με μια τούρτα με αναμμένα κεριά. Άρχισαν και οι τέσσερις να μου τραγουδάν γυμνοί μπροστά μου ενώ κρατούσαν την τούρτα.

- Έλα Χριστίνα φύσα τα κεριά και κάνε μια ευχή.

Έσβησα τα κεριά. Ευχές κλπ. Τότε ο Άγγελος βουτά την πούτσα του καυλωμένη μέσα στην τούρτα και τη φέρνει στο στόμα μου.

- Έλα πάρε μια γεύση. Εμείς στην αγοράσαμε Χριστινάκι.

Είπε και δεν περίμενε απάντηση. Μου τον έχωσε μέχρι να φτάσει βαθιά στο λαρύγγι μου. Ο Γιάννης πήρε μέσα την τούρτα, ενώ ο Μιχάλης μπήκε από κάτω μου και τον έχωσε στο μουνάκι μου. Ο Κώστας τον κάρφωσε στο κωλαράκι μου και ο Άγγελος τον είχε στο στόμα μου. Έτσι μπουκωμένη με είχαν από κάθε τρύπα. Δεν το πίστευα, αλλά φώναζα όσο μπορούσα από ευχαρίστηση. Ήρθε ο Γιάννης και άφησε ένα κομμάτι σε πιάτο στο τραπέζι. Προσπάθησε να τον χώσει και αυτός στο στόμα μου. Λίγο αργότερα σηκώθηκαν και μου έδωσαν το πιάτο στο χέρι άρχισαν τότε οι τέσσερις γαμιάδες μου να βαράν μαλακία σαν τρελοί και να με στολίζουν με διάφορα σχόλια καθώς ο Μιχάλης τον κοπανούσε και τον έτριβε στη μάπα μου. Ο Άγγελος από δίπλα:

- Είσαι μεγάλο πορνίδιο, θα γούσταρες όλη μέρα χύσια. Χειρότερη και από κανονική πουτάνα είσαι, εκείνες το κάνουν για τα λεφτά τουλάχιστον. Μουνί θα στο κάνουμε το στοματάκι βρωμιάρα πόρνη.

Και ο Κώστας μπροστά σχολίαζε:

- Έτσι θα στο κάνω το στοματάκι βρωμιάρα, χύνεις μ' αυτά που σου λέμε, χύνεις στην ιδέα να γίνεσαι το πουτανάκι της πούτσας μας; Θα σ' ανοίξω όλες τις τρύπες ξεκωλιάρα… μέχρι και στα ρουθούνια θα στον χώσω.

Μετά από λίγο άρχισαν όλοι να χύνουν πάνω στο κομμάτι της τούρτας. Αφότου έχυσαν όλοι εκεί τις στράγγισαν μου τις έδωσαν να τις γλύψω μερικές φορές ακόμη. Έπειτα πήραν τα ρούχα τους ντύθηκαν και έφυγαν. Αφού φυσικά περίμεναν μέχρι να φάω και την τελευταία μπουκιά της τούρτας με το "ειδικό γλάσσο" που αφήσανε όπως είπαν. Μετά από λίγο σηκώθηκα, τακτοποίησα το σαλόνι, έβαλα ηλεκτρική, έκανα ένα ντουζάκι και καθάρισα το μπάνιο. Πήγα στην κρεβατοκάμαρα, ντύθηκα και ξάπλωσα. Χώθηκα στην αγκαλιά του αγαπημένου μου και κοιμήθηκα με ανάμεικτα συναισθήματα μίσους και απογοήτευσης. Η έκπληξη μου ήταν ότι παρά τα άσχημα πράγματα που μου έκαναν, κάποια με καύλωσαν και για πρώτη φορά έχυσα μ' αυτά που μου έκαναν.
Copyright protected OW ref: 156670Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.