Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ιστορίες από το χωριό (3ο μέρος)

Προσπάθησα να είμαι όσο πιο σχολαστικός γίνεται στο καθάρισμα και να συμμαζέψω το σπίτι όσο καλύτερα γινόταν, για να μην πάρει κανένας χαμπάρι τι είχε γίνει εκεί. Το μυαλό μου, παρόλο που δεν είχαν δει τίποτα τα μάτια μου είχε πλάσει άπειρες εικόνες και ο πούτσος μου δεν έλεγε να ξεκαυλώσει για κανένα λόγο. Μόλις τελείωσα τα πάντα πήγα, έκανα ένα μπανάκι και έπαιξα με το νερό και τον πούτσο μου προσπαθώντας να ανακουφίσω την καύλα μου. Οι εικόνες του απίστευτου σεξ που έκανα με το Κατερινάκι καρφωμένες ανεξίτηλα στο κεφάλι μου. Εν τέλει μετά από δυο μαλακίες και ισάριθμες φορές που έχυσα, καθαρίστηκα καλά και αποφάσισα να βγω από το μπάνιο. Ήμουν σε έκσταση. Μέσα στην τρελή χαρά. Όταν βγήκα είχε περάσει η ώρα και δεν υπήρχε χρόνος πια να δω τι είχε καταγράψει η κάμερα. Πήγα στο σαλόνι που η γιαγιά μου είχε κλειδωμένο για τις γιορτές, σύνδεσα την κάμερα στην τηλεόραση κι έβαλα το βίντεο να γράφει, ώστε να αδειάσει η κασέτα που είχε η κάμερα και να είναι έτοιμη για το βράδυ. Τα άφησα έτσι και πήγα να κάνω κάποια ψώνια που ήθελε η γιαγιά μου.

Σε όλη τη διαδρομή σκεφτόμουν το Κατερινάκι. Δεν έβλεπα την ώρα να ενώσουμε ξανά τα κορμιά μας. Ήθελα να τη βάλω κάτω και να της αλλάξω τα φώτα. Η καύλα μου πλέον ήταν μόνιμη. Όταν τέλειωσα με τα ψώνια και έφτασα σπίτι είχε αρχίσει να σουρουπώνει. Βοήθησα τη γιαγιά μου να τα τακτοποιήσει και μόλις εκείνη βγήκε για να συναντήσει στη βεράντα τις γειτόνισσες που μόλις είχαν καταφτάσει, εγώ πήγα στο σαλόνι πήρα την κασέτα που είχε καταγραφεί η σκηνή του τρελού σεξ με το Κατερινάκι, πήρα και την κάμερα που πλέον ήταν πάλι ετοιμοπόλεμη, έκλεισα τα πάντα και πήγα στο σπίτι του προπάππου μου. Έκρυψα τη βιντεοκασέτα που έτσι κι αλλιώς ήταν καμουφλαρισμένη, αφού η ετικέτα ήταν από μια παιδική ταινία της ξαδέρφης μου της Αλεξίας, και πήγα προς το σημείο συνάντησης με το Κατερινάκι με την κάμερα στο χέρι. Έφτασα κοντά και δεν έβλεπα την ώρα τη σφίξω στην αγκαλιά μου, αλλά όταν πλησίασα κι άλλο μου ψιθύρισε.

- Τρέχα, αργήσαμε! Θα χάσουμε το θέαμα...

και βιαστικά κινήθηκε προς την ιτιά. Την άφησα να πάει μπροστά και να ανέβει πρώτη για να δω τα πατήματα στο δέντρο. Ήμουν από κάτω της και χάζευα αυτό το υπέροχο κωλαράκι σαν υπνωτισμένος. Μόλις πήρε θέση ξεκίνησα να ανεβαίνω κι εγώ και κάθισα παραδίπλα σε ένα άλλο κλαδί.

- Ξεκίνα! Αυτοί έχουν αρχίσει…

μου είπε ψιθυριστά. Άνοιξα την κάμερα και πάτησα την έναρξη της εγγραφής. Έβλεπα από το ματάκι και εστίασα καλύτερα, ζουμάροντας όσο περισσότερο μπορούσα αλλά έτρεμε τόσο το χέρι μου που αποφάσισα να τη στερεώσω σε κάτι κλαδιά γιατί δε θα φαινόταν τίποτα μετά.

Ο Αλμπέρτος είχε ξεγυμνωθεί και ένα χοντρό αλλά όχι τόσο μεγάλο καυλί στεκόταν περήφανο και κοιτούσε την κυρία Τζένη. Εκείνη ντυμένη με ένα μαύρο σατέν νυχτικάκι και μαύρες κάλτσες που καταλήγανε σε ζαρτιέρες ήταν μια οπτασία. Ήταν αναψοκοκκινισμένη και φαινόταν να κοιτάει λιγωμένη τον πούτσο του Αλμπέρτου καθώς τον προσκαλούσε να έρθει στο κρεβάτι κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλό της. Είχε καθίσει και είχε ανοίξει τα πόδια της επιδεικνύοντας του ότι δεν φοράει εσώρουχο. Η μια τιράντα της είχε πέσει στο πλάι και αποκάλυπτε το μισό βυζί της και το δάχτυλο που πριν λίγο κουνούσε, τώρα ήταν στο στόμα της και το έγλειφε προκλητικά. Το βλέμμα της ήταν σκέτη καύλα και απορούσα πως δεν της ορμούσε. Εγώ αυτό θα έκανα.

Ξεκίνησε να κάνει αργά μικρά βήματα προς το μέρος της και εκείνη χαμογέλασε πρόστυχα. Έφτασε μπροστά της και εκείνη ανασηκώθηκε από τους αγκώνες της που είχε ξαπλώσει, κάθισε στο χείλος του κρεβατιού και άρπαξε τον πούτσο του. Τον τράβηξε από τον πούτσο προς το μέρος της και με μια κίνηση τον έβαλε στο στόμα της. Έκανε απότομες βουτιές με το κεφάλι της μπροστά και τον έπαιρνε όλο μέσα και τον έβγαζε αργά και βασανιστικά. Του είχε χουφτώσει τα κωλομάγουλα και έκανε με μαεστρία ένα απίστευτο τσιμπούκι που όμοιο του δεν είχα δει. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα το Κατερινάκι να κοιτάει με υγρά ορθάνοιχτα μάτια και το στόμα επίσης υγρό και μισάνοιχτο, ενώ το χέρι της χάιδευε το μουνάκι της πάνω από το μαύρο κολάν που φορούσε. Χάζεψα. Με τα χέρια μου ελεύθερα, την κάμερα στερεωμένη να γράφει και το Κατερινάκι δίπλα μου να έχει καυλώσει, πέταξα έξω από το σορτσάκι μου τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω κι εγώ. Μια φωνή διατάραξε την ήσυχη βραδιά.

"Κατερίνα… Κατερίνα…"

Ήταν η μάνα της η κυρία Μαρία που τη φώναζε.

- Συνέχισε εσύ. Θα τα πούμε αύριο. Πρέπει να φύγω. Θα δούμε αύριο μαζί το βίντεο.
- Μα...
- Συνέχισε είπα...

ου είπε ταραγμένη, ψιθυριστά, ενώ η φωνή της μάνας της αντηχούσε στην νύχτα. Κρεμάστηκε από το κλαδί που καθόταν και με ένα σάλτο βρέθηκε κάτω και άρχισε να τρέχει.

- Έρχομαι...

φώναξε όταν είχε απομακρυνθεί αρκετά. Γύρισα και πάλι το βλέμμα μου στο παράθυρο και πλέον ο Αλμπέρτος πατούσε με τα πόδια στο κρεβάτι και είχε πιάσει από τα μαλλιά την κυρία Τζένη που βρισκόταν ανάμεσα στα πόδια του και του έγλειφε τα αρχίδια. Της τον έβαλε στο στόμα και κουνιόταν μπρος πίσω ενώ με τα χέρια του έσπρωχνε μπρος πίσω το κεφάλι της με αντίθετη φορά γαμώντας το δυνατά, κάνοντας την να πνίγεται και να έχει δακρύσει. Σε λίγο άρχισε να τη χαστουκίζει και να βρίζει στα Αλβανικά, ενώ συνέχιζε να της γαμάει το στόμα. Κάπου εκεί άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα της και με δυο χαστούκια το σπέρμα του πετάχτηκε δεξιά κι αριστερά, ενώ έπιασε τον πούτσο του με το ένα χέρι και το κεφάλι της κυρίας Τζένης από τα μαλλιά και μαλακίζοντας τον, άδειασε το σπέρμα του στα μούτρα της καθώς εκείνη είχε στηθεί περιμένοντας το φορτίο του με ορθάνοιχτο στόμα και τη γλώσσα της τελείως βγαλμένη έξω.

Είχα τρομάξει με την όλη φάση αλλά στο τελείωμα της είδα την κυρία Τζένη ευχαριστημένη να σκάει ένα χαμόγελο μόλις η τελευταία στάλα σπέρματος του Αλμπέρτου βγήκε από τον πούτσο του. Υπνωτισμένος συνέχισα τη μαλακία που είχα αρχίσει νωρίτερα, αλλά δεν έλεγα να τελειώσω μιας και τον είχα ξεζουμίσει τον πούτσο μου όλη μέρα. Παρόλα αυτά η καύλα, καύλα. Μόλις στράγγιξε τον πούτσο του ο Αλμπέρτος πέταξε την κυρία Τζένη στο κρεβάτι μπρούμυτα έτσι όπως την είχε πιασμένη από τα μαλλιά και της έβγαλε το νυχτικό τραβώντας το από κάτω. Όρμησε πίσω της και με μανία άρχισε να της γλείφει το μουνί με το κεφάλι του να έχει σχεδόν βουτήξει μέσα στον κώλο της. Εκείνη είχε αρχίσει να βαριανασαίνει από καύλα. Που και που, σήκωνε το κεφάλι του και κρατώντας τα κωλομάγουλα της ανοιχτά έφτυνε το μουνί και τον κώλο της. Με τα χέρια της άρχισε να σφίγγει τα σεντόνια και να βογκάει με τα μάτια της κλειστά. Δεν άργησε να αρχίσει να σπαρταρά και να τελειώσει φωνάζοντας λαχανιασμένη.

Ο Αλμπέρτος της ανασήκωσε τον κώλο τραβώντας τη και πέρασε τον πούτσο του πάνω από την τρύπα της. Στην αίσθηση αυτή, εκείνη τινάχτηκε και εκείνος με μια κίνηση της τον έμπηξε βαθιά. Βόγκηξαν κι οι δυο και ξεκίνησε ένα ξέφρενο γαμήσι στα τέσσερα με τον Αλμπέρτο να την έχει πιάσει πάλι από το μαλλί και πότε να της το τραβάει και άλλοτε να της πιέζει το κεφάλι στο στρώμα ενώ κουνιόντουσαν κι οι δυο μη μπορώντας να ξεχωρίσεις ποιος γαμάει ποιον. Οι ξυλιές στον κώλο της έδιναν κι έπαιρναν. Της τον είχε κάνει κατακόκκινο. Σε λίγο άρχισε πάλι να σπαρταράει εκείνη που μάλλον έχυνε δεύτερη φορά, ενώ τότε μπόρεσα να δω πως της είχε μπήξει τον αντίχειρα βαθιά στην κωλότρυπα της συνεχίζοντας να τη γαμάει ανελέητα. Σε 5 λεπτά περίπου και αφού την είχε ξεσκίσει με την ταχύτητα και τη δύναμη που την τρυπούσε, βγήκε από μέσα της και τίναξε το σπέρμα του στον κώλο και την πλάτη της. Πέσανε κι οι δύο στο πλάι εξουθενωμένοι και ιδρωμένοι με το χαμόγελο της επιτυχίας ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους. Το σπέρμα του ήταν ακόμα σε κάποια σημεία του προσώπου της.

Κάπου εκεί, στο τελείωμα εκείνης, έχυσα κι εγώ, αλλά συνέχισα να τους παρακολουθώ χωρίς να σταματήσω. Σκούπισα τα χέρια μου με ένα χαρτομάντιλο, μάζεψα την κάμερα και κατέβηκα.

Ήμουν ανυπόμονος να ξαναδώ το Κατερινάκι που είχε φύγει άρον-άρον από το δέντρο και δεν πρόλαβα να χαρώ καθόλου. Με παρηγορούσε που θα την έβλεπα το επόμενο πρωί. Ήθελα να της πω και για το βίντεο μας. Γύρισα σπίτι αρκετά κουρασμένος, έβαλα την κάμερα να φορτίζει και κοιμήθηκα.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 147194Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.