Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αποφάσισα να σας πω μια πρόσφατη ιστορία μου. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές μέρες.

Αποφάσισα να σας πω μια πρόσφατη ιστορία μου. Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές μέρες. Τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια τα πέρασα στη φυλακή. Δεν είμαι κανένας τρελός, απλά βρέθηκα εκεί για κάτι οικονομικές ατασθαλίες. Την προ τελευταία μέρα μου λοιπόν εκεί και ενώ ετοίμαζα να βγω και πάλι έξω, μου φώναξε ο Πέτρος. Ο Πέτρος ήταν στο ίδιο κελί με εμένα τον τελευταίο μήνα. Μου λέει μέρες ήθελα να σου πω κάτι αλλά φοβόμουν και το άφησα για σήμερα που έτσι κι αλλιώς αύριο θα φύγεις είτε θυμώσεις είτε όχι. Λέω πες μου και λέει:

- Είμαι κωλομπαράς. Μου αρέσει να χαζεύω κώλους αντρών και να πηγαίνω με αυτούς ερωτικά. Ο κώλος σου είναι σφιχτός και με τρελαίνει.

Εγώ δεν είχα πάει ποτέ με άνδρα.

- Τι λες; Σε παρακαλώ πολύ ξέχασε το.

Λίγες ώρες μετά και ενώ συνειδητοποιώ το τι μου είπε άρχισα λίγο να νιώθω περίεργα. Σκέφτηκα ότι είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Παρόλα αυτά δεν ήμουν σίγουρος. Φοβόμουν ότι θα πονέσω. Έπειτα από λίγη συζήτηση, με έπεισε εν τέλει. Δίνω τη συγκατάθεση μου και ξεκινάμε.

Άρχισε να μου χουφτώνει και να μου βαράει χαστούκια στον κώλο. Έπειτα άρχισε να μου γλείφει τα πόδια και ανέβαινε. Κατέβασε το μποξεράκι του και πέταξε τον καυλωμένο πούτσο του έξω. Πετάγονταν οι φλέβες του, ήταν μακρύ και χοντρό, γύρω στα 21 εκατοστά. Φοβήθηκα είναι η αλήθεια αλλά καύλωσα. Μου κάρφωσε τον πούτσο στο στόμα μου και με μανία με διέταξε να τον ρουφήξω.

Άρχισε τα μέσα έξω. Mε γύρισε και άρχισε να επεξεργάζεται την τρύπα μου με τη γλώσσα του και σιγά σιγά έβαζε δάχτυλο. Εγώ τραβιόμουν αλλά μ' άρεσε κιόλας. Άρχισε να σπρώχνει το κεφαλάκι αλλά ήταν πολύ δύσκολο εκεί που ήμασταν χωρίς προφυλακτικό και λάδι. Μετά από αρκετές προσπάθειες και κάνα 20 λεπτό κατάφερε με μια καρφωτή κόφτη κίνηση να μπει. Τρελάθηκα στον πόνο, μέχρι που δάκρυσα. Ένα "ωχ..." κάλυψε τα πάντα και το κορμί έτρεμε.

Άρχισε να με βρίζει και να με γαμαει ασύστολα και πολύ δυνατά μέσα έξω για 35 με 40 λεπτά. Ο πόνος; Αφόρητος αλλά και η καύλα μεγάλη! Λίγο πριν χύσει βγήκε και τον πήρα στο στόμα. Του καθάρισα με το στόμα από τα σπέρματα και με άφησε ξαπλωμένο. Λίγες μέρες μετά, σήμερα, το θυμάμαι και καυλώνω. Μάλλον θα ήθελα να το καθιερώσω.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.