Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γειτόνισσα έσωσε το γάμο μας

Τινάχτηκα πάνω και κόλλησα το μάτι μου στην κλειδαρότρυπα για να σιγουρευτώ. Όντως ήταν η γυναίκα μου που μόλις είχε περάσει το κατώφλι του σπιτιού που ζούσε η γυναίκα που θα έκλεινε μάλλον το δικό μας σπίτι. Πανικοβλήθηκα. Τα έχασα εντελώς και έκανα ένα γύρο στον άξονα μου μπας και μου έρθει καμιά ιδέα. Τίποτα! Ήμουν καταδικασμένος.

- Που είναι μου λες; Είναι καλά; Κι αν έπαθε κάτι;…

άκουσα την Κωνσταντίνα να ρωτάει σε απόγνωση...

- Ηρέμησε μωρό μου... είπε η Έλσα με μια σιγουριά. Όλα θα πάνε καλά, θα δεις! Έλα μην κλαις και με μια κίνηση πήγε να πάρει μια αγκαλιά την Κωνσταντίνα αλλά το σεντόνι έφυγε κάπως από τη θέση του και το πρόσωπο της Κωνσταντίνας ήταν σε απόσταση αναπνοής από τη γυμνή ρώγα της Έλσας. Γέλασαν σχεδόν αμήχανα και οι δύο και η Έλσα είπε.

- Μισό λεπτό να πάω να βάλω κάτι πάνω μου κι έρχομαι...

και όπως πήγε να σηκωθεί φάνηκε πως ήταν εντελώς γυμνή κάτω από το σεντόνι.

- Όχι περίμενε δε θα μείνω για πολύ… είπε η Κωνσταντίνα και την τράβηξε πίσω στον καναπέ. Ούτε ρώτησα αν ενοχλώ, αν διακόπτω κάτι. Συγνώμη! Να σου πω... αλήθεια μήπως όντως διέκοψα;… ρώτησε με ενδιαφέρον.

- Όχι μωρό μου τώρα απλά ξεραινόμασταν στον ύπνο μετά τα χτεσινά όργια!

- Θες να πεις ότι είναι και κάποιος άλλος εδώ; Ρεζίλι έγινα, πάω να φύγω, ντρέπομαι πάρα πολύ τώρα...

- Κάτσε που πας; Σιγά μη σε άκουσε! Θα έχει πέσει σε κώμα τώρα. Τον ξεζούμισα χτες. Δεν παίζει να ξυπνήσει σε καμία περίπτωση. Είχε να πηδήξει και καιρό και όπως ήταν απροπόνητος εγώ τον έβαλα να τρέξει μαραθώνιο.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Κάνοντας ένα συνειρμό κατάλαβα πως η μοναδική φίλη της Έλσας από το κομμωτήριο ήταν η γυναίκα μου. Είπα να στείλω κανένα μήνυμα στο κινητό να την κάνω να φύγει μήπως καταφέρω και αποδράσω κι εγώ αλλά το κινητό μου ήταν στη σίγαση και ήταν στα ρούχα μου στο σαλόνι σε μια καρέκλα που ευτυχώς δεν φαινόταν από εκεί που ήταν η γυναίκα μου...

- Ρε Ελσάκι άσε με να φύγω! Κι αν ξυπνήσει;

- Δεν ξυπνάει σου λέω. Κάτσε να βάλω κανένα καφέ να γίνεται όμως γιατί κι εγώ είμαι τέζα μετά τα χτεσινά!

Πήγε έβαλε στην καφετιέρα νερό και καφέ και γύρισε. Η Κωνσταντίνα είχε αρχίσει να κλαίει και πάλι και μια δεύτερη αγκαλιά της Έλσας έκανε το ξέσπασμα ακόμα μεγαλύτερο.

- Τώρα τι έγινε; Γιατί έτσι; Είπε η Έλσα.

Με αναφιλητά και διακοπές στην ανάσα της η Κωνσταντίνα είπε:

- Έχω την αδιαφορία του μαλάκα, έχω κι εσένα που ενώ δεν έχεις σχέση περνάς τόσο καλά στο κρεβάτι, ενώ εγώ που τον έχω μέσα στο ίδιο σπίτι όλη μέρα έχω να περάσω καλά στο κρεβάτι δεν θυμάμαι κι εγώ από πότε.

- Μη ζηλεύεις... είπε η Έλσα. Δηλαδή δεν κάνετε σεξ; Ρώτησε;

- Όταν κάνουμε που είναι πολύ αραιά είναι πολύ βαρετά. Σαν αγγαρεία! Είπε η Κωνσταντίνα και συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή πως και οι δύο νιώθαμε το ίδιο.

- Ρε μωρό μου μήπως κάνεις κι εσύ τίποτα λάθος; Δε μπορεί τέτοια κορμάρα να μην κάνει τον άντρα σου να σε κυνηγάει με την πούτσα έξω να σε σκίσει μέσα στο σπίτι. Κάτι κάνεις λάθος.

Η Κωνσταντίνα κατέβασε το βλέμμα της και τα μάγουλα της κοκκίνισαν.

- Τι; Ντρέπεσαι;

- Ναι... είπε η Κωνσταντίνα με δισταγμό.

- Για πες τι κάνετε δηλαδή; Ρώτησε η Έλσα με απορία.

- Ε, να λίγο φιλιόμαστε, να κανένα χάδι και μετά μου τον βάζει... και αυτό.

- Ε, πως να μη βαρεθείτε κούκλα μου; Εδώ εγώ βαρέθηκα που το άκουγα. Το μουνί μου είναι στεγνό να δες! Και ανοίγει το σεντόνι. Αν σου πω εγώ τι έκανα με τον άλλο χτες θα κοντέψεις να χύσεις;

- Νομίζω πως υπερβάλεις… είπε η Κωνσταντίνα.

Η Έλσα ξεκίνησε να διηγείται με βαριά αισθησιακή φωνή τα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ μας χτες. Ο τρόπος της έκανε την Κωνσταντίνα να κοιτάει με ενθουσιασμό λες και ήταν μικρό παιδί που έβλεπε παιδικά. Εγώ χάζευα από την κλειδαρότρυπα με το χέρι μου να έχει πιάσει ήδη τον πούτσο μου που είχε πάρει να ανεβαίνει και η Έλσα ψιλοχαιδευόταν όποτε χρειαζόταν για τους σκοπούς της εξιστόρησης έχοντας παραμερίσει το σεντόνι που την ενοχλούσε.

- Σταμάτα σε παρακαλώ! Είπε η Κωνσταντίνα σε κάποια φάση. Γίνεσαι πολύ πρόστυχη και δεν το αντέχω.

- Γιατί δεν το αντέχεις; Τι παθαίνεις; Ρώτησε η Έλσα;

- Δεν ξέρω; Ερεθίστηκα πολύ και το κάνεις για να μου αποδείξεις αυτό που έλεγες πριν. Λες ψέματα! Είμαι σίγουρη... γι' αυτό σταμάτα!

- Ότι έχω πει μέχρι στιγμής δεν είναι ούτε τα μισά από όσα γίνανε χτες. Και αν είναι κάποιος εδώ που λέει ψέματα δεν είμαι εγώ. Εσύ είσαι που άλλο θέλεις και άλλο λες;

- Όχι, Θέλω να σταματήσεις.

- Μωρό μου είσαι κακή ψεύτρα! Θέλεις να σηκώσεις τη φουστίτσα σου και να κατεβάσεις το βρακάκι σου στα μπούτια σου. Θέλεις να ανοίξεις το φερμουάρ της ζακέτας σου και να απελευθερώσεις τα βαριά βυζάκια σου. Θέλεις να ακουμπήσεις το μουνάκι σου και να μπήξεις βαθιά τα δάχτυλα σου μέσα του. Θέλεις να παίξεις με την κλειτορίδα σου. Να σφίξεις τα βυζάκια σου και να σαλιώσεις τις ρωγίτσες σου...

λαι όση ώρα ξεστόμιζε όλα αυτά η Έλσα, τα έκανε στην Κωνσταντίνα κι εκείνη δεν αντιδρούσε. Ήταν σα μαριονέτα. Η Κωνσταντίνα κοιτούσε πλέον την Έλσα έχοντας σηκωμένη την φούστα της στη μέση σαν ζώνη. Το βρακάκι της είχε φτάσει στους αστραγάλους, η ζακέτα της ήταν ορθάνοιχτη και το φανελάκι της μαζί με το σουτιέν σηκωμένα σχεδόν στο λαιμό της.

- Συνέχισε, ψέλλισε η Κωνσταντίνα.

Ένα σαρδόνιο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στα χείλη της Έλσας. Συνέχισε το ίδιο καυλωτικά να λέει την ιστορία μας. Κι εκεί που περιέγραφε τη σκηνή που χαϊδευόταν στο μπάνιο, η Κωνσταντίνα προς έκπληξη όλων μας αντέγραφε την περιγραφή της Έλσας. Ένιωθα σα να είχα μπει στη ζώνη του λυκόφωτος. Μια ολόγυμνη μουνάρα που ξεσκιζόμασταν χτες βράδυ, αφηγούταν τα κατορθώματα μας στην κατά τα άλλα ντροπαλή σύζυγό μου και εκείνη ημίγυμνη έπαιζε το μουνάκι της καυλωμένη και τρελαμένη, χύνοντας σε ένα παραλήρημα ηδονής. Εγώ κοιτούσα από την κλειδαρότρυπα μαλακίζοντας τον πούτσο μου. Η χαρά της Έλσας ήταν τεράστια και ανεξήγητη. Μόλις η, μέσα στην ντροπή, Κωνσταντίνα τέλειωσε, η Έλσα πετάχτηκε πάνω και είπε.

- Μισό λεπτό! Έχω ότι χρειάζεσαι... και έτρεξε προς το δωμάτιο.

Εγώ μην προλαβαίνοντας να αντιδράσω και να κάνω ότι κοιμάμαι το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να κάνω πίσω για να κρυφτώ και να βάλω το δάχτυλο μου στα χείλη υποδεικνύοντας να κάνει ησυχία. Μπαίνοντας και αντικρίζοντας με, με την πούτσα κάγκελο και το δάχτυλο στα χείλη το χαμόγελο της έγινε απορία και μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω της με ρώτησε τι έγινε; Της είπα ότι αυτή έξω είναι η γυναίκα μου και κοιτώντας μια εμένα μια την πόρτα έκανε μια κίνηση δαγκώνοντας το δάχτυλο της σαν να μου λέει τι μου κάνεις ρε πούστη τώρα; Έσκυψε δίπλα από το κρεβάτι και τράβηξε έξω τη βαλίτσα με τα παιχνίδια. Μου έριξε ένα βλέμμα θανάτου και γύρισε στο σαλόνι μαζί με τη βαλίτσα. Την άφησε στην πολυθρόνα και πήγε κοντά της. Είδες που σου έλεγα; Είπε η Έλσα!

- Θέλω και τη συνέχεια είπε λαχανιασμένα η Κωνσταντίνα.

Έτσι η Έλσα συνέχισε να διηγείται την ιστορία και να μας καυλώνει τρελά όλους. Στο σημείο που είχε πρωταγωνιστή εμένα να γλείφω το μουνάκι της σηκώθηκε και τράβηξε την Κωνσταντίνα στο χείλος του καναπέ βγάζοντας της εντελώς τα ρούχα και της είπε.

- Αυτό πρέπει να το ζήσεις. Όσο και να σου το περιγράφω δεν θα νιώσεις το ίδιο.

Η Κωνσταντίνα δεν είχε πλέον αντιστάσεις και άνοιξε τα πόδια της, με την παρακίνηση της Έλσας που έριξε και ένα μαξιλάρι στο πάτωμα, μην έχοντας καταλάβει ακριβώς τι εννοεί η φίλη της. Η Έλσα γονάτισε και έσκυψε με σιγουριά προς το υγρό μουνάκι της Κωνσταντίνας. Εκείνη τότε κατάλαβε τι πάει να γίνει και πήγε να αντιδράσει λέγοντας.

- Μη. Τι πας να κάνεις;…

και έκανε μια κίνηση να προσπαθήσει να κλείσει τα πόδια της και να ανασηκωθεί αλλά μάταια μιας και μόλις η γλώσσα της Έλσας γλίστρησε πάνω στην κλειτορίδα της, ξαναβυθίστηκε στον καναπέ, τα πόδια της άνοιξαν διάπλατα και ένα βογκητό ηδονής απλώθηκε στο δωμάτιο. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Είχα καυλώσει πολύ άσχημα και έπαιζα με τον πούτσο μου μπρος στην υπέροχη αυτή θέα. Η Έλσα είχε βαλθεί να κάνει ακριβώς ότι της έκανα εγώ χτες και το περιέγραφε ταυτόχρονα. Η Κωνσταντίνα είχε απογειωθεί με αυτό που πάθαινε και η Έλσα μαλάκιζε ταυτόχρονα το δικό της μουνάκι. Δεν άργησε να έρθει ο οργασμός για την Κωνσταντίνα. Ένας οργασμός που τόσο καιρό που ήμασταν μαζί ποτέ δεν είχε. Δεν ήταν ποτέ τόσο δυνατός. Μόλις βρήκε την ανάσα της η Κωνσταντίνα με το μάτι ακόμα θολωμένο έπιασε την Έλσα, την έσπρωξε στην πολυθρόνα και πέταξε το μαξιλάρι στο πάτωμα μπροστά, αλλάζοντας στην ουσία θέση με την Έλσα. Γονάτισε με σιγουριά και εκείνη, ενώ εγώ και η Έλσα κοιτούσαμε με έκπληξη το θέαμα.

Προς στιγμήν φάνηκε να σαστίζει μπρος στη θέα του ξένου μουνιού και κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα και το τατουάζ, αλλά έριξε ένα πονηρό βλέμμα στην Έλσα και βούτηξε τη γλώσσα της σε πρωτόγνωρες γεύσεις για εκείνη. Ήταν τόσο καυλωμένη που δε δίστασε να κάνει τα ίδια που της έκανε πριν λίγο η Έλσα. Που να ήξερε η γλυκιά μου ότι πριν λίγες ώρες είχα γευτεί εγώ πρώτος τα υπέροχα υγρά της Έλσας. Αφού κατάφερε με την καθοδήγηση της Έλσας να τη φέρει σε ακόμα έναν τρελό οργασμό, η Έλσα σηκώθηκε, άνοιξε τη βαλίτσα και πήρε ένα μαντήλι με το οποίο έδεσε τα μάτια της Κωνσταντίνας.

- Και τώρα αυτό που σου υποσχέθηκα.

- Τι πας να κάνεις;… είπε με τρόμο η Κωνσταντίνα.

- Σου είπα έχω ότι χρειάζεσαι.

- Δεν είναι αρκετό όλο αυτό;

- Θα σου πω εγώ πότε θα είναι αρκετό Έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Έστησε την Κωνσταντίνα στα τέσσερα και πήρε από τη βαλίτσα ένα strapon το οποίο και φόρεσε γρήγορα. Πήρε και ένα μικρό δονητή στο χέρι και τον έβαλε στο στόμα της σαλιώνοντας το. Άρχισε να μπήγει το μαύρο πλαστικό πούτσο του strapon στο μουνάκι της Κωνσταντίνας και αφού πήρε το βάθος του άρχισε να πηγαίνει πίσω μπρος με αυξανόμενο ρυθμό. Η Κωνσταντίνα βογκούσε και καύλωνε σφίγγοντας τα βυζάκια της και μουγκρίζοντας από ηδονή. Κάπου εκεί, η Έλσα άρχισε να μπήγει και τον υγρό, μικρό δονητή στην τρυπούλα του κώλου της Κωνσταντίνας. Η Κωνσταντίνα ψιλοπονούσε μιας και ήταν απαραβίαστη η τρυπούλα της, αλλά μετά από δυο τρεις κινήσεις του δονητή μέσα έξω από την Έλσα, συνέχισε τα βογγητά της ηδονής.

- Γουστάρεις πούτσα μωρό μου;

- Ναι…

αποκρίθηκε μουγκρίζοντας η Κωνσταντίνα.

- Θέλεις να σου σκίζουν όλες τις τρύπες ταυτόχρονα; Πες μου… τι θέλεις;

- Αυτό θέλω η πουτάνα. Θέλω να μου σκίζουν το μουνί και τον κώλο ταυτόχρονα. Θέλω μια στο στόμα μου να ρουφάω. Θέλω και δυο στα χέρια μου να τις παίζω. Θέλω να τους καυλώνω όλους. Θέλω να με χύσουν όλοι μαζί ταυτόχρονα, να με ξεφτιλίσουν. Θέλω να γαμιέμαι συνέχεια.

Τόση ώρα η Έλσα σφυροκοπούσε το μουνάκι της Κωνσταντίνας με τον πλαστικό πούτσο έχοντας σφηνώσει το μικρό δονητή στην κωλότρυπα της. Αυτό ήταν… η Κωνσταντίνα είχε φτάσει σε επίπεδα καύλας που δεν είχα ξαναζήσει ποτέ. Έχοντας κόψει λίγο το ρυθμό της η Έλσα μου έκανε νόημα να πάω κοντά. Ήξερε πως έβλεπα από την κλειδαρότρυπα. Άνοιξα την πόρτα και της κούνησα το δάχτυλο λέγοντας όχι σηκώνοντας τα φρύδια και κάνοντας της νόημα πως είναι τρελή. Με κοίταξε θυμωμένα και μου έκανε πιο αυστηρά νόημα να πάω κοντά. Ξεκίνησα δειλά-δειλά και μου έκανε νόημα να επιταχύνω. Έφτασα δίπλα τους και μου έκανε νόημα να δώσω τον πούτσο μου στο στόμα της Κωνσταντίνας. Πλησίασα κοντά στο στόμα της και ταυτόχρονα με το ακούμπημα στα χείλη της η Έλσα άρχισε ξανά να επιταχύνει λέγοντας.

- Σου είπα ότι έχω αυτό που χρειάζεσαι. Είπες ότι θέλεις πούτσες, ε; Θα μας βοηθήσει λοιπόν ο Άκης. Έχει μια... και τι μια; Δοκίμασε να δεις...

Εγώ ξετρελάθηκα. Η Κωνσταντίνα άνοιξε δειλά το στόμα της και φυλάκισε τον πούτσο μου μέσα. Δε μου το είχε κάνει ποτέ ξανά. Πίπα για αυτήν ήταν ένα μικρό παιχνίδισμα της γλώσσας πάνω στο κεφαλάκι και ένα γλίστρημα της γλώσσας από την εξωτερική κάτω πλευρά του πούτσου μέχρι πάνω. Για αυτό και εγώ δεν την έγλειφα ποτέ πια. Είχα κάνει πολλές προσπάθειες στο παρελθόν αλλά αποδείχτηκε ανεπίδεκτη. Τώρα όμως ήταν αλλιώς. Το στόμα της είχε κατεβάσει τόσα σάλια που ήταν με διαφορά η πιο υγρή πίπα που μου είχαν κάνει ποτέ. Αυτός ο φόβος για αυτό που έκανε και οι δειλές κινήσεις της που ήταν χαρακτηριστικά αργές, το άγνωστο που την εξίταρε και η υπερπροσπάθεια να το κάνει καλά, έκαναν αυτήν την πίπα την πιο ωραία της ζωής μου. Η στάση στα τέσσερα και το βίαιο σπρώξιμο της Έλσας από πίσω με τον πλαστικό πούτσο έφταναν τον πούτσο μου στα βάθη του λάρυγγα της Κωνσταντίνας και το μουγκρητό της από το γαμήσι προσέφερε δονήσεις στην επιφάνεια του τέρμα καυλωμένου μου πούτσου. Κάπου εκεί η Έλσα αντικατέστησε το μικρό δονητή στον κώλο της Κωνσταντίνας με μια σειρά από μπίλιες. Ο κώλος της κατάπινε μία-μία της μπίλιες αδιαμαρτύρητα και η Κωνσταντίνα φώναζε όλο καύλα μπουκωμένη με τον πούτσο μου. Δεν άντεξε άλλο και έχυσε από το σφυροκόπημα της Έλσας...

Η Έλσα βγήκε από το μουνί της Κωνσταντίνας και έβγαλε το strapon. Πήρε από τη βαλίτσα ένα τεράστιο καυλί από καουτσούκ που είχε βεντούζα στη βάση του και το βεντούζωσε στο πάτωμα σε ένα πλακάκι. Οδήγησε την Κωνσταντίνα να καθίσει πάνω του. Το υγρό μουνί της Κωνσταντίνας τέντωσε και άνοιξε διάπλατα για να υποδεχτεί το τεράστιο παλούκι και οι κινήσεις της Κωνσταντίνας ήταν ελάχιστες μέχρι να το συνηθίσει γιατί βογκούσε από πόνο αυτή τη φορά. Ήταν και οι μπίλιες στο κωλαράκι της που δεν βοηθούσαν. Αφού η Κωνσταντίνα κάθισε και άρχισε να ηρεμεί, η Έλσα με γύρισε και έφερε τον κώλο μου στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας. Με έβαλε να σκύψω και να τουρλώσω τον κώλο μου και έδωσε τον πούτσο μου στα χέρια της Κωνσταντίνας σαν να αρμέγει αγελάδα.

- Έχεις αρμέξει πούτσα ποτέ; Τη ρώτησε.

- Όχι... είπε εκείνη με μια δόση απορίας.

- Τώρα θα αρμέξεις... είπε. Και θα γευτείς και τα αποτελέσματα.

Έσπρωξε το πρόσωπό της στην κωλότρυπα μου ενώ με τα χέρια της, έδειξε την κίνηση που έπρεπε να κάνει με τα δικά της πάνω στον πούτσο και στα αρχίδια μου. Κρατώντας με το ένα χέρι τα αρχίδια μου προς τα πάνω με το άλλο έκανε την κίνηση του αρμέγματος πάνω στον πούτσο μου...

- Βγάλε τη γλώσσα σου να γευτείς το υπέροχο ταμπού του Άκη... είπε η Έλσα.

Η Κωνσταντίνα όντως έβγαλε τη γλώσσα της και την πέρασε από όλο το μήκος της κωλοχαράδρας μου. Άρχισε με μανία να γλείφει την τρύπα μου, ενώ που και που έκανε τη γλώσσα της μυτερή προσπαθώντας να τη χώσει μέσα στην τρύπα μου. Έφερνε τα αρχίδια μου κοντά με τα χέρια της και χωνόταν από κάτω για να τα γλείψει. Η Έλσα είχε πάει από πίσω της και της χάιδευε τα βυζάκια και την κλειτορίδα, ενώ της ψιθύριζε προστυχόλογα στο αυτί, το έγλειφε και της έγλειφε και το λαιμό. Η Κωνσταντίνα λικνιζόταν δειλά πάνω στο τεράστιο πλαστικό καυλί και τρελαινόταν από τα παιχνίδια της Έλσας. Είχε φτάσει όμως και εμένα σε ένα επίπεδο καύλας άνευ προηγουμένου. Ήμουν έτοιμος να χύσω ποτάμια και η Έλσα το κατάλαβε. Πετάχτηκε πάνω σαν ελατήριο ήρθε σε έμενα, με γύρισε, έσπρωξε τον πούτσο μου στο στόμα της Κωνσταντίνας που τον υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Έκανε τα πόδια μου να ανοίξουν ελαφρά και μου έβαλε άνετα δυο δάχτυλα στην κωλότρυπα με τόσο σάλιο που είχε απλώσει η Κωνσταντίνα. Άρχισε ένα μικρό μασάζ στον προστάτη μου και σε λιγότερο από ένα λεπτό, είχα αδειάσει μια τεράστια ποσότητα σπέρματος στο στόμα της Κωνσταντίνας. Τρόμαξα γιατί συνειδητοποιώντας το, θυμήθηκα πως το σιχαίνεται και της έρχεται εμετός αλλά αντιθέτως εκείνη άνοιξε διάπλατα το στόμα της για να δούμε το σπέρμα (ήταν πάρα πολύ, απορώ πως έχυσα τόσο) και με μια κίνηση έκλεισε το στόμα της το κατάπιε και άνοιξε ξανά για να δούμε.

- Μπράβο το κορίτσι! Είπε η Έλσα. Η καλή η πίπα καταλήγει στο στομάχι.

Η Έλσα με πήρε από το χέρι και με έβαλε να καθίσω στη γνωστή και μη εξαιρετέα πολυθρόνα. Πήγε και πήρε και την Κωνσταντίνα από το χέρι και την οδήγησε μπροστά μου.

- Τώρα θα μάθεις να ξανασηκώνεις έναν πούτσο που μόλις έχυσε.

Οι υποδείξεις της Έλσας και η πολύ φιλότιμη προσπάθεια να τις ακολουθήσει πιστά η Κωνσταντίνα έκαναν τον πούτσο μου να σκληραίνει σταδιακά μέσα στο στόμα της, ενώ η διατήρηση της καύλας της Κωνσταντίνας σε υψηλά επίπεδα ήταν αποκλειστικό επίτευγμα της Έλσας που δε σταμάτησε ποτέ να παίζει με το μουνάκι της Κωνσταντίνας. Μόλις το παλούκι μου ήταν ξανά έτοιμο, η Έλσα έβαλε την Κωνσταντίνα στα τέσσερα και μπήκε από κάτω της σε θέση 69. Άρχισε να γλείφει το μουνάκι της Κωνσταντίνας κι η Κωνσταντίνα να γλείφει το μουνάκι της Έλσας ενώ ταυτόχρονα η Έλσα τραβούσε αργά-αργά κι έβγαζε τις μπίλιες μία-μία από το κωλαράκι της Κωνσταντίνας, με εκείνη να τραντάζεται από καύλα κάθε φορά και ένα τρέμουλο να έχει αρχίσει να δονεί το κορμί της από τη μέση και κάτω. Αφού έβγαλε και την τελευταία μπίλια, άπλωσε λίγα από τα υγρά της και μου έκανε νόημα. Πήγα από πίσω και άρχισα να σπρώχνω για να μπω. Δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα με αυτήν την προεργασία. Ξεκίνησε ένα γαμήσι που το θυμάμαι σαν τώρα. Η καλύτερη αίσθηση κατά τη διάρκεια σεξ που είχα ποτέ.

Είχαμε βρει έναν τέλειο συγχρονισμό. Κάθε φορά που έσπρωχνα προς τα μέσα, ο κώλος της χαλάρωνε για να με υποδεχτεί και με ρουφούσε μέσα του. Όταν τραβούσα για να βγω, τα τοιχώματα της σφίγγανε τον πούτσο μου και αγκαλιάζανε κάθε χιλιοστό του. Και αυτός ο χορός συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά. Ήταν απίστευτο. Το πιο τέλειο γαμήσι. Ή μάλλον έρωτας. Ο πούτσος μου κι ο κώλος της έκαναν έρωτα. Όσο κι αν παράλογο ακούγεται αυτό και ίσως μη φυσιολογικό. Είχα τρελαθεί... και στη διάρκεια όλου αυτού του σκηνικού η Έλσα βοηθούσε στη μεγιστοποίηση της καύλας. Πότε έγλειφε το μουνί της Κωνσταντίνας, πότε η γλώσσα της έγλειφε τα αρχίδια μου. Μας έκανε τρελούς. Ήθελα τόσο πολύ να φωνάξω, να βογκήξω, να μουγκρίσω, να βρίσω...Δυστυχώς δεν μπορούσα και κάνοντας τιτάνια υπομονή άδειασα ξανά το καυτό μου σπέρμα μέσα στον κώλο της γυναίκας μου, ενώ εκείνη σχεδόν ταυτόχρονα άρχισε να χτυπιέται καθώς τελείωνε στο στόμα της Έλσας. Σηκώθηκα, έπιασα λίγο την ανάσα μου, ντύθηκα γρήγορα και έφτασα στην πόρτα. Στάθηκα λίγο στην πόρτα, φίλησα την Έλσα που ήρθε να με ξεπροβοδίσει και γύρισα για να αντικρύσω το θέαμα της ξεσκισμένης γυναίκας μου ξαπλωμένης στο πάτωμα με το μαντήλι στα μάτια. Χαμογέλασα και έφυγα.
Copyright protected OW ref: 158101Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).