Η φοιτήτρια και ο 50άρης ιδιοκτήτης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 21 ετών και σπουδάζω σε μια μεγάλη πόλη είμαι από επαρχία και μένω μόνη σε ένα δυάρι κοντά σε κεντρικό σημείο τις πόλης, είμαι 1.65 περίπου, ξανθιά, με μεγαλούτσικο στήθος και πολύ καλό κορμάκι.

Επειδή τα πράγματα στο χωριό ήταν πιεστικά από θέμα ζωής στην πόλη από τότε που ήρθα είπα στον εαυτό μου να γλεντήσω λίγο την ζωή μου και να ντυθώ όπως ήθελα. Έτσι και έκανα.

Δεν άφησα να πάει χαμένη καμία ευκαιρία που μου δινόταν. Το μουνάκι μου τον πρώτο καιρό είχε πάρει φωτιά. Ντυνόμουν πολύ προκλητικά. Μου άρεσε να προκαλώ τους άντρες και είχα φτάσει στο σημείο που τους πηδούσα εγώ και όχι αυτοί εμένα. Είχα πάει και με τρεις διαφορετικούς την ημέρα.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν αποφάσισα να πιάσω δουλειά σε μια καφετέρια και να μην πάω στο χωριό, μπας και έβγαζα και κανένα φράγκο να πάω διακοπές τον Αύγουστο.

Ένα βράδυ λοιπόν έφυγα αργά από την δουλειά και γύριζα στο σπίτι. Όταν ανέβηκα πάνω και άνοιξα την πόρτα, βρήκα ένα χαρτί που ήταν από τον ιδιοκτήτη και μου έγραφε όταν έρθω να του χτυπήσω το κουδούνι ότι ώρα και να είναι.

Έτσι λοιπόν του χτύπησα και βγήκε η γυναίκα του και με παρακάλεσε επειδή την άλλη ημέρα θα πήγαιναν διακοπές, θα ερχόταν ο αδερφός της κυρίας από το εξωτερικό να κρατούσα τα κλειδιά και να του τα δώσω. Δέχτηκα. Τους ρώτησα τι ώρα περίπου θα ερχόταν και μου είπε περίπου το βράδυ. Έτσι κι αλλιώς είχα ρεπό την άλλη μέρα. Πήρα τα κλειδιά και πήγα για ύπνο.

Την άλλη ημέρα λοιπόν κατά τις οκτώ το βράδυ, μου χτύπησε το κουδούνι. Του άνοιξα. Ήταν ένας κύριος γύρω στα 55, γκριζομάλλης. Του έδωσα τα κλειδιά, με ευχαρίστησε και έφυγε. Μπήκα και έκανα μπάνιο, φόρεσα ένα στρινγκάκι τιγρέ χωρίς σουτιέν και ένα ροζ νυχτικό κοντό και τιραντέ, έκανα έναν καφέ και βγήκα στο μπαλκόνι.

Όπως ήμουν στο μπαλκόνι, άνοιξε η δίπλα μπαλκονόπορτα. Ήταν αυτός. Είχε βγει να καθίσει. Φορούσε ένα μποξεράκι μόνο άσπρο και με ρώτησε:

-    «Πώς και δεν πας διακοπές;»

Του εξήγησα ότι δουλεύω. Είπαμε διάφορα και ότι ήταν χήρος χωρίς παιδιά και έμενε μόνιμα στο εξωτερικό. Όση ώρα μιλούσαμε τα μάτια του κοίταγαν τα μπούτια μου και ολόκληρο το κορμί μου. Εγώ μιας και είχα αδυναμία στο να παίζω με τους άντρες, τον άφηνα να κοιτάει τα κάλλη μου και πολλές φορές με διάφορες κινήσεις του έδειχνα όλο και πιο πολλά… Τότε μου λέει:

-    «Έλα από εδώ να κάτσουμε μαζί. Έχω φέρει ένα καλό ουίσκι από έξω. Έλα να κεράσω ένα ποτό…»

Χωρίς πολλά - πολλά όπως ήμουν ντυμένη, πήρα τα τσιγάρα μου και πήγα δίπλα. Δεν ντράπηκα καθόλου με το νυχτικό και έκατσα στον καναπέ. Έβαλε ποτά και μου έφερε και μια κούτα τσιγάρα από έξω και μου είπε:

-    «Ένα δώρο από μένα…»

Έκατσε απέναντι μου και λέγαμε διάφορα. Τα μάτια του εκείνη την στιγμή με πηδούσαν, το ένιωθα. Ξαφνικά μέσα μου σκέφτηκα δεν έχω πάει με τόσο μεγάλο άντρα και πέρασαν σκέψεις πονηρές από το μυαλό μου… το πως θα είναι. Τότε έβαλα το πουτανίστικο στιλάκι μου να οργιάσει. Σηκώνομαι και πάω στο μπάνιο, τρίβω τις ρώγες μου να φουσκώσουν και βγαίνω.

Όση ώρα ήμουν όρθια κοιτούσε τον κώλο μου που φαινόταν πολύ καλά από το διαφανές νυχτικό. Τα μάτια του όταν έκατσα πήγαν κατευθείαν πάνω στο στήθος μου. Είχε κοκκινίσει. Άνοιγα με τρόπο τα πόδια μου και έσκυβα μπροστά του, δήθεν να πάρω το ποτήρι μου. Τον έβλεπα του είχε φουσκώσει το μποξεράκι και όλο μου έβαζε ποτό στο ποτήρι. Τότε του λέω ναζιάρικα:

-    «Μην μου βάζεις πολύ. Δεν πίνω συνέχεια. Θα ζαλιστώ στο τέλος!»

-    «Έλα, σιγά… Εδώ δίπλα θα πας, δεν θα οδηγήσεις…», μου απαντάει.

Έχω ανάψει κι εγώ αλλά θέλω να παίξω μαζί του λίγο… Ρίχνω με τρόπο λίγο ποτό στο στήθος μου, σηκώνομαι και πάω στο μπάνιο να το πλύνω, ρίχνω πολύ νερό πάνω στο νυχτικό και κολλάει πάνω μου. Τα βυζιά μου φαίνονται καθαρά και οι ρώγες μου επίσης. Βγαίνω από το μπάνιο και του λέω:

-    «Είδες τι κάνει το ποτό; Άρχισα να ζαλίζομαι…»

Γελάει και μου λέει:

-    «Μήπως πρέπει να φέρω μια πετσέτα να σκουπιστείς; Θα κρυώσεις έτσι…»

-    «Ναι..», του λέω και πάω στο μπάνιο.

Μου φέρνει μια καθαρή πετσέτα και όπως είμαι μπροστά στον καθρέφτη, μου την δίνει και κάθεται όρθιος στην πόρτα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Βάζω την πετσέτα από μέσα από το νυχτικό και σκουπίζω, δήθεν το στήθος μου και με μια κίνηση βγάζω με τρόπο και καλά το ένα έξω. Τότε το βλέπω του έχει φουσκώσει το μποξεράκι για τα καλά. Έρχεται από πίσω μου, κολλάει πάνω μου και με το χέρι του χουφτώνει τον κώλο μου. Αμέσως του λέω ναζιάρικα:

-    «Μα δεν είναι σωστό. Δεν πρέπει…»

Κολλάει πάνω μου και νιώθω το σκληρό καυλί του. Μου πιάνει το χέρι, το κατεβάζει κάτω να φαίνεται το στήθος μου και μου λέει:

-    «Άσε με λίγο να σε αγγίξω… Να νιώσω λίγο το κορμί σου…»

Και με μιας του λέω:

-    «Μα… μήπως δεν πρέπει…;»

Μου κατεβάζει όλο το νυχτικό κάτω και μου χουφτώνει με τα χέρια του τα βυζιά μου. Μου τσιμπάει τις ρώγες, με πιάνει από το χέρι και με πάει στο δωμάτιο. Μου βγάζει το νυχτικό και το στρινγκάκι, με ξαπλώνει ανάσκελα και λέει:

-    Παναγιά μου ένα μουνάκι ξυρισμένο! Θέλω να το γλείψω!»

Ανοίγω τα πόδια και αρχίζει να με γλείφει. Το κάνει υπέροχα και μου βάζει και ένα δαχτυλάκι. Σηκώνεται όρθιος, βγάζει το μποξεράκι και πετιέται ένα τεράστιο καυλί. «Μπράβο!», λέω από μέσα μου, και μου λέει:

-    «Έλα να τον πάρεις λίγο στο στόμα…»

Κάθομαι στα γόνατα και αρχίζω το τσιμπούκι και με το άλλο χέρι του τρίβω τα αρχίδια. Τον κάνω πύραυλο. Κάθεται κάτω και μου λέει:

-    «Έλα πάνω μου και κάτσε πάνω στον πούτσο μου. Θέλω να σε βλέπω…»

Το κάνω αμέσως. Αρχίζω και κουνιέμαι ρυθμικά. Ουρλιάζει:

-    «Έτσι καύλα μου… έτσι! Ναι! Κουνήσου πάνω στο καυλί μου. Έτσι πουτανάκι μου… να μπει όλος μέσα!»

Ξαπλώνω ανάσκελα, έρχεται από πάνω μου, βάζει τα πόδια μου στους ώμους του και με καρφώνει δυνατά. Με τρελαίνει και φωνάζω:

-    «Ναι! Έτσι… πάρε με όλον μέσα στην μουνάρα μου. Ξέσκισε την!»

Κουνιέται με δύναμη. Γυρίζω στα τέσσερα και ανοίγω τα κωλομέρια μου και του λέω:

-    «Έλα… Κάρφωσε με από πίσω. Τρελαίνομαι από τον κώλο!»

Και με μια φωνή μου λέει:

-    «Καριολάκι… Γουστάρεις να σου ανοίγουν την κωλοτρυπίδα… έτσι;»

Αρχίζει και σπρώχνει… σιγά - σιγά μπαίνει το κεφαλάκι και με μια κίνηση μπαίνει όλος μέσα. Φωνάζω!

-    «Ξεκώλιασε με! Έτσι… γάμα μου την κωλοτρυπίδα!»

-    «Γουστάρεις πουτανάκι, εεεεε;»

-    «Ναι! Γουστάρω πολύ! Γάμα την. Είμαι πουτάνα. Γουστάρω γαμήσι από τον κώλο!!!»

Δεν αντέχει άλλο και μου φωνάζει:

-    «Πού να στα αδειάσω καριόλα;» απαντάω

-    «Μέσα! Όλα στον κώλο μου πούστη! Άδειασε τα όλα μέσα!!!», απαντάω.

Και αρχίζει και χύνει φωνάζοντας:

-    «Πάρ’ ταααααααα! Καριολάκι! Όλα μέσααααααααα!!! Αχχχχχχχχχχ!»

Κάθεται για λίγο μέσα μου και μετά σηκώνεται και του γλείφω τον πούτσο. Μου αρέσει το καυλί που λίγο πριν ήταν στην κωλοτρυπίδα μου… έχει το άρωμα του κώλου μου…

Καθίσαμε για περίπου τριάντα λεπτά στο κρεβάτι και του είπα να μην πει σε κανέναν τίποτα. Μου έδωσε τον λόγο του και του έδωσα κι εγώ τον δικό μου ότι θα του καθόμουνα πάλι όσες μέρες θα έμενε Ελλάδα. Και δεν θα είναι λίγες μέχρι τον Αύγουστο που θα φύγω εγώ. Φιλιά σε όλους!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")