Οι δύο σαραντάρες αδερφές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Φίλοι της ηδονής...  Σήμερα θα σας πω για δύο αδερφές, τη Ιωάννα και τη Μαρία, 44 και 49 ετών αντίστοιχα.

Η Ιωάννα ήταν - και πιθανώς είναι ακόμη - απλά ένα ζωντανό ηφαίστιο. Παντρεμένη από τα 16 της με πολύ μεγαλύτερο άντρα, κάποια στιγμή άρχισε κι αυτή να γλεντά λίγο τη ζωή της. Όταν την πρωτοείδα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να της μπουκώσω το στόμα με τον πούτσο μου. Επεδίωξα να τη γνωρίσω, τα κατάφερα και μια ωραία πρωία της σκάω το παραμύθι. Αν και αρχικά ήταν εντελώς αρνητική όταν ενέδωσε, τα έδωσε όλα.

Αρχίσαμε να βρισκόμαστε πολύ συχνά. Είχαμε λιώσει στα γαμήσια τότε (κάποια σκηνικά τα θυμάμαι ακόμη). Έχοντας φιλοξενηθεί στους περισσότερους γαμιστρώνες της περιοχής, αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε το εξοχικό σπίτι της αδερφής της όπου και τελικά κάποιο βράδυ γνωρίστηκα με την Μαρία. Με κατακαύλωσε. Τη γούσταρα πολύ τη γυναίκα. Στα 49 της ήταν απλά γυναικάρα.

Μετά τη γνωριμία μας, αρχίσαμε να κάνουμε και ψιλοπαρέα. Αράζαμε στο εξοχικό, έφερνε και η Μαρία το γκόμενο, περνούσε ο καιρός με χαχαχα και χουχουχου ώσπου τα τσουγκρίζει με τον τυπά και μένει μόνη. Έβλεπα ότι ήταν πραγματικά μόνη, τη γούσταρα που τη γούσταρα από την αρχή, θυμήθηκα και κάποια βογκητά της που άκουσα όταν την πήδαγε ο δικός της, ήρθε και έδεσε το γλυκό. Τη σκεφτόμουν συνέχεια. Κάποια στιγμή δεν πήγαινε άλλο, γαμούσα και τη σκεφτόμουν.

Πιάνω τη Ιωάννα και το ξεφουρνίζω «θέλω να πάρω την αδερφή σου», «τη σκέφτομαι συνέχεια» κλπ. «Είσαι απίστευτος» μου λέει. «τόσα μουνάκια, της αδερφής μου θέλεις;», «της αδερφής σου», «γουστάρει κι αυτή», «άσε που άρχισα να τη σκέφτομαι και την ώρα που σε πηδάω» της λέω. Τρελλάθηκε η Ιωάννα. Δεν μου μιλούσε για λίγο καιρό. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο, ξαναβρισκόμαστε, εγώ.την κασέτα, «θέλω και τη Μαρία, κανόνισε», «να τη πάρω μία φορά να μου φύγει».

Ένα βράδυ λοιπόν πάω στο εξοχικό και είναι οι δύο τους στο μπαλκόνι και τα λένε. Οι μουνάρες έλαμπαν και οι δυο. Άσε τη μια γάμα την άλλη. Αφού ήπιαμε λιγάκι, σηκώνεται η Ιωάννα και λέει ότι θα πεταχτεί μέχρι της τάδε να πάρει κάτι cd. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Το είχαν κανονίσει.

Στα δύο λεπτά που ήμασταν μόνοι, σηκώνεται η Μαρία και πάει να πλύνει τα ποτήρια στη κουζίνα. Την ακολούθησα χαζεύοντας τις μαυρισμένες ποδάρες της και το καταπληκτικό κωλαράκι της. Στάθηκε μπροστά στο νεροχύτη και άρχισε να πλένει τα ποτήρια αμίλητη. Εγώ εκεί, από πίσω της. Όσο τη χάζευα τόσο καύλωνα. Το αποφασίζω, την πλησιάζω, «μη πεις τίποτε» της ψιθυρίζω, την αγκαλιάζω, τρίβω τη πούτσα μου στον κώλο της και της γλείφω το σβέρκο. Ένα βογκητό έβγαλε μόνο και έμεινε ακίνητη. Την πήρα εκεί στα μουλωχτά, όρθια στο νεροχύτη, γλείφοντας και δαγκώνοντας τη.

Όταν γύρισε η Ιωάννα, καθόμασταν πάλι στο μπαλκόνι, όπως μας άφησε. Συνεχίσαμε το βράδυ σαν μη συνέβη τίποτε. ¨Όταν στη συνέχεια πηδιόμασταν με τη Ιωάννα, από το πάθος που είχα, (ήμουν 110% εκεί) κατάλαβα ότι επρόκειτο απλά για μια καύλα μόνο. Δεν το συζητήσαμε ποτέ.

Από εκείνο το βράδυ δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα της Μαρίας τη ώρα που μπαινόβγαινα μέσα της. Χαμένη σε ένα κόσμο δικό της. Ίσως το είχε πιο πολύ ανάγκη απ\' ότι μπορούσα να φανταστώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")