Πρώτη τους εμπειρία με ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία εδώ και επτά χρόνια.
Η Ευαγγελία είναι 38 ετών όσο και εγώ. Η γυναίκα μου έχει μια αδελφή την Σούλα περίπου 35 ετών παντρεμένη με τον Κώστα. Η Σούλα πάντοτε μου άρεσε αλλά δεν τόλμησα ποτέ να της πω τίποτα. Είναι λεπτή περίπου 55 κιλά με μικρά βυζάκια και ένα πολύ ωραίο κωλαράκι.

Η γυναίκα μου είναι τελείως διαφορετική, έχει μεγάλα βυζιά και είναι πιο χοντρή από την Σούλα. Την γυναίκα μου την γαμάω σχεδόν κάθε εβδομάδα αλλά έχω λιγάκι βαρεθεί. Έτσι σκέφτομαι συνεχώς την Σούλα και πως θα ήταν εάν την πηδούσα. Φέτος καλέσαμε στο εξοχικό την Σούλα με τον άντρα της. Η ιδέα ότι ήταν κοντά μου με τρέλαινε. Την έβλεπα με το μαγιό και τρελαινόμουνα.

Έτσι μια ημέρα πήγαμε όλοι μαζί για μπάνιο σε μια απόμερη παραλία. Εκεί έπεσε η ιδέα να κάνουμε μπάνιο χωρίς τα μαγιό μας. Η γυναίκα μου φρίκαρε γιατί ήταν πολύ συντηρητική και άρχιζε να βάζει τις φωνές. Η Σούλα με τον Κώστα όμως έβγαλαν αμέσως τα μαγιό τους, και έπεσαν να κολυμπήσουν. Ήταν φοβεροί! Ο Κώστας είχε ένα φοβερό τεράστιο πούτσο πολύ μεγαλύτερο από τον δικό μου. Η Σούλα είχε ξυρίσει το μουνάκι της και τα δύο μικρά βυζάκια της ήταν υπέροχα. Ακόμα και η γυναίκα παρατήρησε τον πολύ μεγάλο πούτσο του Κώστα.

Τότε δεν κρατήθηκα άλλο και της είπα εάν ήθελε να την γαμήσει ένας τόσο μεγάλος πούτσος και μου απάντησε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει να βάλει ένα τόσο μεγάλο πούτσο στο μουνί της. Έτσι μόλις τα παιδιά βγήκαν πήγα στον Κώστα και του είπα ότι η Ευαγγελία γουστάρει να γαμηθεί απ’ αυτόν. Ο Κώστας μου είπε ότι πάντα γούσταρε την Ευαγγελία και η φαντασίωση του ήταν να την χύσει στα μεγάλα της βυζιά. Του είπα ότι θα γινόταν αυτό με τον όρο ότι και θα γαμούσα την γυναίκα του. Μου είπε ότι εάν η Σούλα γούσταρε δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Έτσι γυρίσαμε πίσω στο εξοχικό μας. Το βράδυ πήγα και αγόρασα μια ωραία τσόντα για να την δούμε όλοι μαζί. Πρώτη φορά γινόταν κάτι τέτοιο. Έτσι κάθισε στον καναπέ ο Κώστας με την γυναίκα μου και εγώ με την Σούλα σε δύο πολυθρόνες. Η τσόντα ήταν πολύ καλή κάναμε ωραία πλακίτσα αλλά έβλεπα όλους να έχουν καυλώσει.

Ξαφνικά βλέπω την γυναίκα μου να ακουμπάει τον Κώστα στο επίμαχο σημείο. Η Σούλα είχε μείνει άναυδη βλέποντας τον άντρα της να αρχίζει να γδύνει την γυναίκα μου. Αμέσως πιάνω την Σούλα και της λέω ότι θα ήθελα πολύ να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Η Σούλα έβλεπε τον άντρα της να γαμάει με μανία την αδελφή της και αμέσως έτρεξε μέσα στο δωμάτιο της. Έφερε μαζί της ένα τεράστιο δονητή και μου είπε ότι γουστάρει πρώτα να της βάλω αυτό στο ξυρισμένο της μουνάκι.

Αμέσως πήρα τον δονητή και άρχισα να της γαμάω το μουνάκι της. Ο Κώστας είχε πραγματικά ξεσκίσει την γυναίκα μου που φώναζε σαν τρελή από το γαμήσι που της έκανε. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της Σούλας. Άρχισε να μου κάνει ένα υπέροχο τσιμπούκι. Αμέσως μέσα σε δευτερόλεπτα έχυσα πάνω στα μικρά βυζάκια της.

Εντωμεταξύ Ο Κώστας συνέχιζε να γαμάει την γυναίκα ή οποία είχε τρελαθεί από το γαμήσι που της έκανε ο Κώστας. Έπειτα από λίγα λεπτά έχυσε πάνω στα τεράστια βυζιά της, όπως ακριβώς ήθελε. Αμέσως πήγαμε όλοι μαζί για σάουνα και εκεί έγινε πάλι της πουτάνας. Αυτή την φορά γαμήσαμε την Σούλα και οι τρεις. Εγώ την γαμούσα από τον κώλο της, ο άντρας της είχε δώσει τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα της και γυναίκα μου με το δονητή γαμούσε το μουνί της Σούλα. Είμαστε όλοι ιδρωμένοι πάρα πολύ και ήταν το καλύτερο γαμήσι πού είχα κάνει ποτέ. Η Σούλα είχε ξεπατωθεί. Ποτέ δεν είχε γαμηθεί από τρεις.

Έτσι, από τότε γαμιόμαστε συνεχώς μαζί και έχουμε αποφασίσει να βρούμε ακόμα ένα ζευγάρι μεταξύ 35-40 ετών μορφωμένο να το φιλοξενήσουμε στο εξοχικό μας και να κάνουμε παρέα και ότι προκύψει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")