Με την κοπελιά του γνωστού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 28 και θα σας πω τι μου έτυχε πριν λίγες μέρες. Έπινα αμέριμνος το ποτάκι μου με την κοπέλα μου Αποστόλης εγώ Ιωάννα η δικιά μου, στο στέκι μας ώσπου ήρθαν και κάθισαν δίπλα μας ένα άλλο γνωστό μας ζευγάρι ο Γιάννης και η Μαρία από το οποίο την Μαρία την γούσταρα από ανέκαθεν.

Αυτή το ήξερε και πάντα όπου βρισκόμασταν με έπαιζε. Πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι έψαχνε δουλειά και της είπα ότι έχω έναν φίλο που έχει ένα καφέ μπαρ και ότι χρειάζεται κοπέλες και αν ήθελε να την πήγαινα κάποια μέρα και μου είπε τι κάποια μέρα σήμερα να πάμε αν γίνετε. Η δικιά μου δεν ένιωθε καλά και μου είπε ότι δεν θέλει να έρθει και ότι θα είναι καλύτερα να την πάω σπίτι γιατί ούτως η άλλως είναι αργά και ότι το πρωί δούλευε οπότε λέω στην Μαρία να περιμένουν να πάω σπίτι την Ιωάννα και πάμε στον φίλο μου.

Έκανα περίπου 20 λεπτά να γυρίσω όταν έφτασα και τους είπα πάμε ο Γιάννης μου είπε ότι αυτός δεν θα έρθει γιατί ξυπνάει νωρίς και αν γίνετε να την πάω μετά σπίτι τις εγώ και φυσικά είπα ναι. Πήγαμε καθίσαμε μιλήσαμε με τον φίλο μου και ήπιαμε 2-3 ποτάκια και ένα σωρό σφηνάκια ώσπου αρχίσαμε να κολλάμε ο ένας πάνω στον άλλο εγώ περιττό να σας πω ότι ήμουν καυλωμένος από την ώρα που μείναμε μόνοι μας, τριβόταν πάνω μου συνέχεια και είχε καταλάβει ότι μου είχε σηκωθεί και μου είπε ξαφνικά απόλαυσε με όπως κάνω και εγώ το έπαιξα κινέζος και ρώτησα τι εννοεί και τότε ξανατρίβετε πάνω μου και μου λέει νιώθω τον πούτσο σου έτοιμο για γούστα η κάνω λάθος. Ε αυτό ήταν λέω ορμάμε και ο θεός βοηθός και την είπα πάντα έτσι είμαι όταν σε βλέπω και μου απάντησε το ξέρω πάμε κάπου αλλού φύγαμε και την φωτιά που πάμε και μου είπε όπου γουστάρεις αρκεί να είμαστε μόνοι μας και απάντησα σπίτι μου και είπε πάμε.

Στο δρόμο άρχισε το παιχνίδι σήκωσε τα πόδια τις στο ταμπλό και τα άνοιξε φορούσε μία τζιν φουστιτσα και ένα ροζ στρινγκάκι και κουνούσε την λεκάνη της τότε δεν κρατήθηκα άλλο και έβαλα το χέρι μου στο μπουτάκι της και έπαθα την πλάκα μου ήταν σκέτο βελούδο χάιδεψα το μπουτάκι και έφτασα στο μουνάκι της αγκιξα το στρινγκάκι της που έκαιγε και άνοιξε και άλλο τα πόδια της και έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου με χάιδεψε και κατέβασε το φερμουάρ έπιασε τον πούτσο μου και τον έπαιζε απαλά έσκυψε και τον πήρε στο στόμα έκανε καταπληκτικό τσιμπούκι φτάσαμε σπίτι και την σταμάτησα να ανέβουμε με κούμπωσε παρκάραμε μπήκαμε στην είσοδο και καλέσαμε ασανσέρ και φιλιόμασταν μέχρι μα έρθει. Στο ασανσέρ φιλιόμασταν και χουφτονομασταν και φτάσαμε και μπήκαμε σπίτι μόλις έκλεισα την πόρτα την άρπαξα στην αγκαλιά μου και έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της.

Την ξάπλωσα στον καναπέ την άνοιξα τα πόδια την έβγαλα μπλούζα και σουτιέν και ξεκίνησα το γλείψιμο από το λαιμό κατέβηκα στα στητά βυζάκια της και πιπίλισα της ρόγες της και αναστέναζε σαν τρελή κατέβηκα στον αφαλό και μετά σειρά πήρε το μουνάκι της έβγαλα το στρινγκάκι και φανερώθηκε το άτριχο μουνάκι της το έπαιξα με την γλώσσα μου και τα δάχτυλα αυτή φώναζε από καύλα ναι εκεί ναι μωρό μου τρελαίνομαι χύνω γευσου τα υγρά μου.

Με μια κίνηση ήρθε πάνω μου μου κατέβασε το παντελόνι και πήρε πάλι τον καυλομενο πούτσο μου στο στοματάκι της το έγλυφε τέλεια ώσπου δεν κρατήθηκα και φώναξα ότι χύνω εκείνη τότε άρχισε να με ρουφάει και να πίνει σαν διψασμένη τα χυσια μου ώσπου δεν άφησε σταγόνα ανέβηκε επάνω μου και έκατσε πάνω στον πούτσο μου και κουνιόταν πότε αργά και πότε γρήγορα εγώ έγλυφα τα βυζάκια της μετά την έβαλα από κάτω και την πηδούσα πολύ δυνατά φώναζε και το απολάμβανε και αρχίσαμε τα προστυχόλογα έτσι σ αρέσει να σε σκίζω καυλιάρα μ αρέσει πολύ το υγρό σου μουνάκι και εκείνη έλεγε σκίσε με γαμιά μου σκίσε με πως έχανα τέτοια γαμήσια τόσο καιρό η ηλίθια.

Την έβαλα στα 4 άρχισα να την πηδάω πάλι γρήγορα αυτή έχυνε και φώναζε συνέχεια ώσπου έφτασε και η δική μου ώρα να χύσω έβγαλα τον πούτσο μου από το καυτό μουνάκι της και τον πήρε στο στόμα της και τον καθάρισε πάλι, μετά ξαπλώσαμε αγκαλιά και μου είπε ότι το ευχαριστήθηκε πολύ και ότι φυσικά θέλει να πηδιόμαστε σε κάθε ευκαιρία, την άλλη μέρα με ρώτησε ο φίλος αν είναι καλή κοπέλα και αν αξίζει να την πάρει στο μαγαζί φυσικά του είπα ναι και την πήρε και μερικά βράδια όταν σχολάει είμαι απικο έτσι βολεύτηκε αυτή και περνάω καλά εγώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")