Όμορφα κόλπα στη Χαλκιδική

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες και καλό χειμώνα. Θα σας περιγράψω μια ιστορία που μου συνέβη στις φετινές διακοπές και είναι 100% αληθινή.

Διακοπές πήγα στην πανέμορφη Χαλκιδική μαζί με την κοπέλα μου την Ελένη, ένα τέλειο μουνάκι, 1.70 ύψος, 55 κιλά, με καστανά μαλλιά και ένα υπέροχο κωλαράκι και δυο πανέμορφα στητά βυζάκια. Με την κοπέλα μου η σεξουαλική μας ζωή είναι πάρα πολύ καλή χωρίς καθόλου ταμπού. Καθώς φτάσαμε στο ξενοδοχείο ανεβήκαμε στο δωμάτιο να τακτοποιηθούμε. Εγώ μετά από λίγο βγήκα στο μπαλκόνι να δω την θέα που είχαμε και κάθισα γύρω στο δεκάλεπτο ώσπου ξαφνικά είδα στο διπλανό μπαλκόνι να ξεπροβάλει μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα.

Αυτή έκανε πως δεν με είδε, καθώς φορούσε μια μακριά μπλούζα που κάλυπτε στο όριο το κωλαράκι της. Μετά από ένα λεπτό, καθώς με επεξεργάστηκε για λίγο, εξαφανίστηκε στο δωμάτιο της. Το βράδυ βγήκα με το μωρό μου έξω. Πήγαμε σε ένα μπαράκι, ήπιαμε τα ποτά μας και τα ξημερώματα γυρίσαμε στο δωμάτιο όπου και οι δυο ήμασταν μέσα στην καύλα. Άρχισα να την γαμάω στα όρθια και μετά την έστησα στα τέσσερα όπου την πήρα από τον κώλο. Αυτή άρχισε να φωνάζει πάνω στην καύλα της. Μόλις τελειώσαμε και οι δυο, κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα.

Το μεσημεράκι σηκώθηκα πρώτος και βγήκα στο μπαλκόνι για να πάρω αέρα. Εκεί είδα την γειτόνισσα να με κοιτάει καθώς φορούσε μόνο το λευκό της μαγιό. Της είπα καλημέρα και μου απάντησε κι αυτή μονολεκτικά. Μετά από πέντε λεπτά περίπου μου είπε ότι μας άκουγε το βράδυ και ότι η κοπέλα μου πρέπει να το ευχαριστήθηκε το γαμήσι. Της απάντησε κι εγώ εντελώς χύμα αν γαμήθηκε κι αυτή το βράδυ και μου είπε ότι κάνει μόνη της διακοπές καθώς είχε χωρίσει πριν μια βδομάδα. Τότε έγινε το αναπάντεχο.. μου πρότεινε να πιούμε καφέ στο δωμάτιο της.

Εγώ στην αρχή σάστισα αλλά μετά καθώς συνειδητοποίησα ότι τέτοιο μούναρο δεν πρέπει να το απορρίπτεις, δέχτηκα. Είδα αν κοιμάται το μωρό το οποίο κοιμότανε και ξαφνικά βρέθηκα να χτυπάω την πόρτα της. Άνοιξε αμέσως την πόρτα και καθώς καθίσαμε να πιούμε τον καφέ, μου είπε ότι καύλωσε τρελά χθες που μα άκουγε και ότι δυο μαλακίες.

Το χέρι μου άρχισε να χαϊδεύει τα υπέροχα πόδια της καθώς αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Άρχισε να μου παίζει τον πούτσο μέσα από το σορτσάκι κι εγώ άρχισα να της βάζω δαχτυλάκι. Το μουνάκι ήτανε τόσο στενό λες και ήτανε παρθένα, καθώς είχε πηδηχτεί καμιά δεκαριά φορές μόνο. Άρχισε να τρέμει από την καύλα. Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα ένα τρελό γλειφομούνι, όπου σπαρταρούσε. Σε λίγο έχυσε. Όταν έβγαλα το σορτς ο πούτσος μου ήτανε σε πλήρη στύση. Όταν το είδε μου είπε να μην της το βάλω απότομα γιατί φοβότανε ότι θα την ξεσκίσω.

Άρχισα σιγά - σιγά να τον βάζω μέσα για να χαλαρώσει το μουνάκι. Όταν μπήκε όλος μέσα τον κράτησα σταθερά μέσα της ενώ αυτή άρχισε να χύνει ξανά και να φωνάζει να την γαμήσω. Σε λίγο άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της γρήγορα καθώς σε λίγο έχυνα μέσα της. Της είπα ότι θέλω να γαμήσω και το κωλαράκι της και τότε μου είπε το μυστικό της… ότι ήτανε παρθένα από τον κώλο και ότι θα μου τον έδινε αν δεν την ξέσκιζα.

Καθώς φάγαμε κανένα πεντάλεπτο στο να την πείσω, την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να της βάζω δαχτυλάκι στην παρθένα τρυπούλα της. Αυτή άρχισε τρέμει από την ηδονή και το μουνάκι της να τρέχει υγρά που τα έπαιρνα και άλειφα την τρυπούλα της. Καθώς είχε συνηθίσει το ένα δάχτυλο, άρχισα να της βάζω και δεύτερο κι αυτή να με παρακαλεί να την γαμήσω. Καθώς έβαλα αρκετά υγρά στην τρυπούλα της, άρχισα να βάζω τον πούτσο μου σιγά - σιγά…

Καθώς την έπιανα από την λεκάνη για να μην τραβιέται μπροστά, πονούσε αλλά δεν ήθελε να σταματήσω. Σε λίγο τον είχα βάλει όλον μέσα καθώς χαλάρωσε η τρυπούλα της και μπαινόβγαινα αργά και βασανιστικά. Εκείνη είχε χύσει πάνω από τρεις φορές και με το ζόρι κρατιότανε καθώς έτρεμε ολόκληρη. Σε λίγο έχυνα κι εγώ ξανά μέσα. Μείναμε λιγάκι μαζί αγκαλιά και μετά μου είπε να πάω στο μωρό μου μήπως και είχε ξυπνήσει.

Με την Μαρία έχουμε κρατήσει επαφή και πιστεύω να βρεθούμε σύντομα.

Υ.Γ.: η κοπέλα μου μας άκουσε και τώρα είμαστε χώρια. Αλλά πιστεύω ότι θα την ξανακερδίσω καθώς όπως μου λέει δεν μπορεί χωρίς το γαμήσι μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")